• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت پزشکی یا سربازی ؟؟؟

-B-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان . من تازه عضو شدم .

من میتونم معافیت پزشکی بگیرم بخاطر شماره چشم . حالا مرددم که برم خدمت یا معافیت پزشکی بگیرم ؟ اگه جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید با توجه به اینکه من کارشناسی نرم افزار دارم و دوست دارم استخدام بانک یا جای دولتی بشم . البته از کار آزاد هم بدم نمیاد . میشه لطفا راهنماییم کنید . دارم دیوونه میشم :crying::wub:

پ-ن : اینجا چرا نظر سنجی نداره ؟ میخاستم نظر سنجی بذارم نشد ! نمیدونم تاپیک رو جای درستی زدم یانه . شرمنده.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام دوستان . من تازه عضو شدم .

من میتونم معافیت پزشکی بگیرم بخاطر شماره چشم . حالا مرددم که برم خدمت یا معافیت پزشکی بگیرم ؟ اگه جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید با توجه به اینکه من کارشناسی نرم افزار دارم و دوست دارم استخدام بانک یا جای دولتی بشم . البته از کار آزاد هم بدم نمیاد . میشه لطفا راهنماییم کنید . دارم دیوونه میشم :crying::wub:

پ-ن : اینجا چرا نظر سنجی نداره ؟ میخاستم نظر سنجی بذارم نشد ! نمیدونم تاپیک رو جای درستی زدم یانه . شرمنده.

بدون هيچ گونه فكري و به هر قيمتي معافيت پزشكي
البته اگه من بودم

-B-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون میشه دلیلش رو هم بگین ... خیلی دارم روش تحقیق میکنم . چون نمیخام یه تصمیمی بگیرم که بعدا پشیمون بشم . واسه بازار کار و استخدامی و ... خیلی میترسم .

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
چون سربازي سخت است

-B-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دلیلتون یک جوریه ! بخوبی نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. سختیش واسم زیاد مهم نیست :)

cheshmak816

Registered User
لایک‌ها
14
با رفتن به سربازی از کار و زندگینتون عقب میمونی

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
دلیلتون یک جوریه ! بخوبی نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. سختیش واسم زیاد مهم نیست :)

اگه یک روز سربازی رو تجربه میکردی الان این حرف رو نمی‌زدی
اگه برات سختی و دو سال علافی مسئله ای نیست دیگه چرا سوال میپرسی برو سربازی دیگه

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
میل خودته دوست من.ولی من بودم معافیت میگرفتم.سربازی 2 سال از وقت آدمو میگیره.

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
بالاخره سختی سربازی رو میشه تحمل کرد ،ولی 2 سال از عمرت که تلف شده رو نه

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه فردا روزی میخوای دنبال کار دولتی و حساس باشی این معافیت پرشکی حتماً مشکل ساز میشه. اما اگر میخوای از کشور خارج بشی و یا کار آزاد راه بندازی و برای خودت کار کنی 100% معافیت که شکی توش نیست

-B-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون بخاطر نظراتون . من فقط بخاطر استخدامیش میگم و گرنه کدوم آدم $%##@# حاضر میشه دو سال از جوونیشو بره واسه %#$%& پا بکوبه ؟ چون یک موقعیته که واسم پیش اومده و 99% میتونم معافی بگیرم(چشم) . بعنوان یک لیسانس نرم افزار با این بازار کار و ... گرفتن معافیت پزشکی در آینده واسم باعث حسرت خوردن نمیشه ؟؟؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
معافی پزشکی میتونی بگیری و نمیخوای بگیری؟ :hmm:
بری سربازی بگی چند مَنه؟

من فراری بودن رو به سربازی ترجیح میدم، اگه میتونستم پزشکی بگیرم با کله میگرفتم ...

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

وقتی رفتی سربازی اونوقت حاظر میشی خودتو از بالای برجک بندازی پایین تا قطع نخاع شی و بهت معافیت بدند ! الان نمیتونی درکش کنی ولی به صورت عملی خودت حسش خواهی کرد !
اینو به عنوان کسی که 5 ماه از خدمتش میگذره میگم و همه ی اون کسایی که میگند مرد میشی و ... هم شر و ور نمیگند بلکه ک* و شر میگند :ph34r2:

کار دولتی کجا بود ... دلت خوشه ؟! دیگه گذشت اون زمون ...

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
همه اومدن اینجا گفتن وقت تلف کردنه...
کاملا صحیح ولی کسی نگفت که معافیت پزشکی چه محدودیتی داره.
اگه فکر میکنید و قصد دارید یا در سنی هستید که مثلا میخواید سرکار برید اصلا فکر معافیت پزشکی رو نکنید.
چون با معافیت پزشکی شما رو جذب هیچ جا نخواهند کرد.
البته اگه بند پ فعال باشه یا پول دار باشی با معافیت پزشکی که هیچ با کارت قرمز هم میشه شد رئیس فلان اداره....

نتیجه گیری اخلاقی:اگه پارتی نداری و داری درس میخونی یا میخوای درس بخونی کلا قصد داری اگه باشه در کار دولتی مشغول بشی فکر معافیت نکن ولی اگه پولداری و قصد کار دولتی و .... نداری صدرصد معافیت پزشکی رو بگیر و حتی یک لحظه هم شک نکن.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
استارتر هنوز نرفته بالای برجک... :)

هنوز نصفه شب ایست نکشیده برای مسئول شب... :eek:

هنوز به خاطر نداشتن اسم شب به .اف نرفته... :hmm:

پسر اینم مشورت میخواد؟برو معافیتو بگیر دیوونه نشی بیای سربازی ها

-B-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همه اومدن اینجا گفتن وقت تلف کردنه...
کاملا صحیح ولی کسی نگفت که معافیت پزشکی چه محدودیتی داره.
اگه فکر میکنید و قصد دارید یا در سنی هستید که مثلا میخواید سرکار برید اصلا فکر معافیت پزشکی رو نکنید.
چون با معافیت پزشکی شما رو جذب هیچ جا نخواهند کرد.
البته اگه بند پ فعال باشه یا پول دار باشی با معافیت پزشکی که هیچ با کارت قرمز هم میشه شد رئیس فلان اداره....

نتیجه گیری اخلاقی:اگه پارتی نداری و داری درس میخونی یا میخوای درس بخونی کلا قصد داری اگه باشه در کار دولتی مشغول بشی فکر معافیت نکن ولی اگه پولداری و قصد کار دولتی و .... نداری صدرصد معافیت پزشکی رو بگیر و حتی یک لحظه هم شک نکن.

همه حرفاتون قبول من هم گفتم واقعا باید یک نفر خیلی %$% مغز باشه که دوست داشته باشه بره خدمت ولی این مواردی که دوستمون اشاره کرد منو یکم آزار میده . چون لیسانس گرفتم ارشد نمیدونم قبول میشم یا نه . پولدار نیستم . پارتی هم ندارم . روابط عمومیم فکر میکنم واسه کار آزاد ضعیفه . واسه همین به کار دولتی فکر میکنم که اونم تو اکثر استخدامی ها میگن معافیت پزشکی قبول نیست . شما که الان پست میدین در حال خدمت قبوله شرایطتتون خیلی سخته و باید با این درک و شعورتون واسه 4 تا آدم %$^^ احترام بذارین ولی چند وقت دیگه کارت دستتونه و هیچ محدودیتی واسه کار ندارین . از این جنبه هاش میگم وگرنه دیگه گذشت اون زمونه که میگفتن برو سربازی مرد شو مگر اینکه مرد بودن به شناسایی 4 قلم جنس و سیگاری و ... باشه .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
عزیز شما بخوای بری سر کار دولتی بدون پارتی ممکن نیست پس برای سرکار رفتن هم نیاز به پارتی داری حالا اون پارتیه براش هیج فرقی نمیکنه شما معافیت داشته باشی یا پایان خدمت.
ولی بازم انتخاب با خودته.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
عزیز شما بخوای بری سر کار دولتی بدون پارتی ممکن نیست پس برای سرکار رفتن هم نیاز به پارتی داری حالا اون پارتیه براش هیج فرقی نمیکنه شما معافیت داشته باشی یا پایان خدمت.
ولی بازم انتخاب با خودته.

بالا