• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت پزشکی یا سربازی ؟؟؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

وقتت رو طلف نکن راج بِ فکر کردن در این مورد. فقط معافیتِ پزشکی. میشکنی توی سربازی. خورد میشی. بیای بیرون هیچ وقت نمیشی آدمی کِ قبلش بودی.

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
دلیلتون یک جوریه ! بخوبی نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. سختیش واسم زیاد مهم نیست :)
من که خودم نرفتم و افتادم دنبال کارای معافیم اما فکر کنم ذهنیت درستی از سربازی نداری و اونجا رو با خونه خاله اشتباه گرفتی شایدم اشنا داری و بری بهت خوش میگذره اما من خودم هیچوقت نمیرم.

این چیزایی که این زیر نوشتم سر چند تا از رفقام اومده(البته وقتی پایشون پایین بود)

اگه دوست داری بهت یک لنگ بدن بری ماشین رییس کلانتری رو بشوری برو خدمت اگه دوست داری برا افسر نگهبان صبحانه بخری برو . اگه دوست داری یک افتاده سوراخ بدن دستت بگن باید تا سب ابش پر بمونه برو سربازی. اگه ویتامین E بدنت کم شده و دوست داری 1 ساعت افتاب رو نگاه کنی تا کمبود ویتامین هات برطرف بشه برو. و.......

تصمیم با خودته

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
استارتر هنوز نرفته بالای برجک...

هنوز نصفه شب ایست نکشیده برای مسئول شب...

هنوز به خاطر نداشتن اسم شب به .اف نرفته...

پسر اینم مشورت میخواد؟برو معافیتو بگیر دیوونه نشی بیای سربازی ها
البته استارترمون ليسانسست!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
البته استارترمون ليسانسست!

چه ربطی داره ؟ منم لیسانسم ....
باید 4 شب یه شب توی برجک پست بدم ، تی بکشم ، چایی بریزم واسه اساتیده دیپلمه ! ظرفهای کثیفشون رو بشورم ! بار خالی کنم و .... هر جور خر حمالی که فکرشو بکنی !

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
چه ربطی داره ؟ منم لیسانسم ....
باید 4 شب یه شب توی برجک پست بدم ، تی بکشم ، چایی بریزم واسه اساتیده دیپلمه ! ظرفهای کثیفشون رو بشورم ! بار خالی کنم و .... هر جور خر حمالی که فکرشو بکنی !

نه؟ جدا :blink: شما كجاييد الان؟ چه نيرويي؟
من تاحالا هر ليسانسي ديدم افسرنگهبان بوده حتي گروهبان ها هم نگهباني ندادن ... فقط سرباز صفر ها نگهبان بودن!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من تاحالا هر ليسانسي ديدم افسرنگهبان بوده حتي گروهبان ها هم نگهباني ندادن ... فقط سرباز صفر ها نگهبان بودن!

گروهبانا هم نگهبانی میدن.(خودم دیدم)
گذشت اون زمانی که فقط سرباز صفر ها نگهبان بودن یا پست میدادن دیگه خبری از این چیزا نیست ارشد هم باید نگهبانی بده!

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
همونوطر که گفتم معافیت حرف اول رو می زنه. اما من خودم شانس آوردم و الان دارم جایی خدمت می کنم که صبح ساعت 7 می رم تا ساعت 1530 که میام خونه پشت کامپیوتر زیر باد کولرم! همه چیز هم براه هستش، پست هم اوایلش دوران آشخوری 5-6 بار افسر نگهبان شدم الان چند ماهه دیگه پست هم نمی دم! پنجشنبه و جمعه ها هم خونم! الان از 4 شنبه هفته پیش تا پس فردا سه شنبه خونم! 3ماه دیگه هم خدمت دارم!
تازه مدرکم فوق دیپلم هستش، پارتی هم نداشتم. اینجوری هم می شه خدمت کرد اما به جرات می تونم بگم 1 در 1000 ! تازه باز هم نا راضیم، همین که یه کادری که اندازه بز نمی فهمه بهت دستور می ده از هزارتا فحش بد تره برات.
طرف لیسانس و فوق لیسانس داره الان سر چهار راه یا توی کلانتری داره دهنش سرویس می شه!
اصلاً فکر نکن، فقط معافیت!
توی خدمت له می کننت، اعصاب خودت رو خورد نکن، معافی رو بچسب.

-B-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مدرکم همونجور که گفتم لیسانسه . البته از مشهد هر کی دفترچه فرستاده از دوستام بی برو برگرد افتاده محمد رسول الله بیرجند از اونجا هم لب مرز . من دو هفته پیش دفترچه پست کردم واسه معافیت و بیمارستان هم رفتم دیروز نامه اومد برم کمیسیون که یکدفعه گفتم میشه هنوز هم رفت خدمتو و جو گیر شدم و ... گفتم یک مشورتی با شما داشته باشم . جالبه تو دوستان و آشنایان به هرکی میگم معافیت پزشکی میگه فکرش رو هم نکن ولی تو اینترنت و جامعه مجازی همه میگن فقط معافیت پزشکی و لاغیر . 23 خرداد باید برم کمیسیون . هنوز هم نمیدونم باید واسه گرفتن معافیت تلاش کنم و یکم فیلم بازی کنم یا عین مرد برم و یکجوری جلوه بدم که چشمام مشکلی نداره و معافی از رزم بشم . :(

دوستان کسی رو میشناسین با معافیت پزشکی کار دولتی داشته باشه ... ؟

fsh_num7

Registered User
لایک‌ها
0
16 ماه خدمت کردم 45 روزم مونده تموم شم...اصلا به فکر رفتن به خدمت نباش...با اینکه کار خاصی تو خدمت نکردم ولی تلف کردن عمره:(

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
منم عین استارت هستم
ولی هنوز درسم مونده
دقیقا از چشمم میتونم معافیت بگیرم
اما میترسم که کار دولتی نتوم برم
رشتم هم حساب داریه!
کاش میتونستم کفالت بگیرم
پدرم بالای 60
برادرم هم10 سال پیش رفته خدمت!
دوستام کفالت گرفتن
من رفتم گفت به تو تعلق نمیگره
همشون هم برادر داشتن
الان قانون رفته بالای 65سال و تک فرزند
تا شهریور هم وقت گذاشتن که از قوانین معافیت سال 90 به قبل میشه معافیت گرفت
شما راهی ندارین به من بگین؟؟؟؟؟
یکی از دوستان هم عین من بود ولی پدرش از کار افتادگی داشت
رفت گرفت
به منم کمک کنید!
بابای من از منم سالم تره!!!!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

بله . اینی که شما میفرمایید اکثرا توی ارتش هست که اونم اموزشیش دهن سرویس میکنه . من لشکر عملیاتی اصفهان هستم تازه از چند روزه دیگه اعزامیم واسه مناطق شمال غرب واسه مقابله با پژاک ! اونجا باید هر روز و شب پست بدیم اونم توی ارتفاع 3500 متری و برف و ... !
اونهایی هم که شانسشون بگیره و منطقه نرند باید توی پادگان 24 - 24 پست بدند با هر مدرکی میفرستدمون توی برجک ...

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
بله . اینی که شما میفرمایید اکثرا توی ارتش هست که اونم اموزشیش دهن سرویس میکنه . من لشکر عملیاتی اصفهان هستم تازه از چند روزه دیگه اعزامیم واسه مناطق شمال غرب واسه مقابله با پژاک ! اونجا باید هر روز و شب پست بدیم اونم توی ارتفاع 3500 متری و برف و ... !
اونهایی هم که شانسشون بگیره و منطقه نرند باید توی پادگان 24 - 24 پست بدند با هر مدرکی میفرستدمون توی برجک ...

به به ... به سلامتي :blink:

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
سلام دوستان ، با اجازه از صاب تاپیک
منم تا حدودی رو دو راهی ک دوستمون مونده موندم و نمیدونم چکار کنم با این تفاوت که معافیت پزشکی من واسه پام هست ( تو هر دو پام پلاتینه) و رشتمم یه رشته عملیاتیه ( مهندسی نفت حفاری) ک اگه معافیت پزشکی بگیرم حتما واسه کار مشکل پیدا میکنم
حالا واقعا موندم و تصمیمم رو باید تا 2 ماه دیگه بگیرم
شما بگید چکار کنم !!!
مرسی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منم تا حدودی رو دو راهی ک دوستمون مونده موندم و نمیدونم چکار کنم با این تفاوت که معافیت پزشکی من واسه پام هست ( تو هر دو پام پلاتینه) و رشتمم یه رشته عملیاتیه ( مهندسی نفت حفاری) ک اگه معافیت پزشکی بگیرم حتما واسه کار مشکل پیدا میکنم
شما بگید چکار کنم !!!
مرسی

من اگه جای شما هم بودم معافیت میگرفتم. شما به این نکته هم توجه کنید با وجود ایم مشکلتون نمیتونید براحتی اموزشی رو بگذرونید.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ببینید بعضی مشاغل هستند که فیزیکی شدید هستند مثل آتش نشانی ! معافیت پزشکی رو حتی با پارتی هم نمی شه کاری کرد ( مگه اینکه اداری باشید )

والی هر کی باور نداره اینقدر آدم هست دور و اطرافم معافیت پزشکی هستند و تو کارهای دولتی ! حتی ذوب آهن هم دارن کار می کنند !

کجای کار هستید ! پارتی ندارید بی خیال کار دولتی بشید ! پارتی هم داشته باشید مثل @#!@$ فوق دیپلم تو یه مرکز صعنتی دولتی مدیر شده ! فوق دیپلم حسابداری !

زیر دستش کلی دکترا تا لیسانس دارند کار می کنند !

دلتون خوشه به خدا

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
شما بگید چکار کنم !!!
مرسی

ببینید برای استخدام چک آپ پزشکی نمی کنند ؟ اگه بکنند که از الان باید فکر راه حل باشید !

masoudito

Registered User
لایک‌ها
2
اینا یه مشت رادیکاله کله فندوقی ان، یوقت دیدی بیشترشم کردن:lol:

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
من اگه جای شما هم بودم معافیت میگرفتم. شما به این نکته هم توجه کنید با وجود ایم مشکلتون نمیتونید براحتی اموزشی رو بگذرونید.

اینم هست ، بقول دوستم میگه اگه تو خودت بخوای بری خدمت اونا نمیبرنت :دی
دیگه شدم مرد آهنی :دی
ولی خوب باید قید رفتن سر کار با این مدرکمم بزنم
نمیدونم چکار کنم موندم خودم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اینم هست ، بقول دوستم میگه اگه تو خودت بخوای بری خدمت اونا نمیبرنت :دی
دیگه شدم مرد آهنی :دی
ولی خوب باید قید رفتن سر کار با این مدرکمم بزنم
نمیدونم چکار کنم موندم خودم

من اگه به جات بودم معافیتمو میگرفتم بجای 2 سالی که باد میرفتم سربازی همزمان میگشتم دنبال کار اگه گیرمم نمیومد میرفتم دنبال یادگرفتن یه تخصص دیگه.

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
ببینید برای استخدام چک آپ پزشکی نمی کنند ؟ اگه بکنند که از الان باید فکر راه حل باشید !

آره شرکت نفت هم چک آپ میکنن ، ی چیزی تو مایه ها چک آپ نیرو هوایی
فکر اینم میکنم ، میگم اگه مغافی پزشکی هم نگیرم ممکنه رو این یکی گیر بیافتم
اینا واسه استخدام کسایی ک سالمن ی بهونه میارن و رد میکنن چ برسه به من ک دو تا پام پلاتینه

بالا