من که خودم نرفتم و افتادم دنبال کارای معافیم اما فکر کنم ذهنیت درستی از سربازی نداری و اونجا رو با خونه خاله اشتباه گرفتی شایدم اشنا داری و بری بهت خوش میگذره اما من خودم هیچوقت نمیرم.دلیلتون یک جوریه ! بخوبی نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. سختیش واسم زیاد مهم نیست
البته استارترمون ليسانسست!استارتر هنوز نرفته بالای برجک...
هنوز نصفه شب ایست نکشیده برای مسئول شب...
هنوز به خاطر نداشتن اسم شب به .اف نرفته...
پسر اینم مشورت میخواد؟برو معافیتو بگیر دیوونه نشی بیای سربازی ها
البته استارترمون ليسانسست!
چه ربطی داره ؟ منم لیسانسم ....
باید 4 شب یه شب توی برجک پست بدم ، تی بکشم ، چایی بریزم واسه اساتیده دیپلمه ! ظرفهای کثیفشون رو بشورم ! بار خالی کنم و .... هر جور خر حمالی که فکرشو بکنی !
نه؟ جدا :blink: شما كجاييد الان؟ چه نيرويي؟
من تاحالا هر ليسانسي ديدم افسرنگهبان بوده حتي گروهبان ها هم نگهباني ندادن ... فقط سرباز صفر ها نگهبان بودن!
نه؟ جدا :blink: شما كجاييد الان؟ چه نيرويي؟
من تاحالا هر ليسانسي ديدم افسرنگهبان بوده حتي گروهبان ها هم نگهباني ندادن ... فقط سرباز صفر ها نگهبان بودن!
بله . اینی که شما میفرمایید اکثرا توی ارتش هست که اونم اموزشیش دهن سرویس میکنه . من لشکر عملیاتی اصفهان هستم تازه از چند روزه دیگه اعزامیم واسه مناطق شمال غرب واسه مقابله با پژاک ! اونجا باید هر روز و شب پست بدیم اونم توی ارتفاع 3500 متری و برف و ... !
اونهایی هم که شانسشون بگیره و منطقه نرند باید توی پادگان 24 - 24 پست بدند با هر مدرکی میفرستدمون توی برجک ...
سلام دوستان ، با اجازه از صاب تاپیک
منم تا حدودی رو دو راهی ک دوستمون مونده موندم و نمیدونم چکار کنم با این تفاوت که معافیت پزشکی من واسه پام هست ( تو هر دو پام پلاتینه) و رشتمم یه رشته عملیاتیه ( مهندسی نفت حفاری) ک اگه معافیت پزشکی بگیرم حتما واسه کار مشکل پیدا میکنم
حالا واقعا موندم و تصمیمم رو باید تا 2 ماه دیگه بگیرم
شما بگید چکار کنم !!!
مرسی
سلام دوستان ، با اجازه از صاب تاپیک
منم تا حدودی رو دو راهی ک دوستمون مونده موندم و نمیدونم چکار کنم با این تفاوت که معافیت پزشکی من واسه پام هست ( تو هر دو پام پلاتینه) و رشتمم یه رشته عملیاتیه ( مهندسی نفت حفاری) ک اگه معافیت پزشکی بگیرم حتما واسه کار مشکل پیدا میکنم
حالا واقعا موندم و تصمیمم رو باید تا 2 ماه دیگه بگیرم
شما بگید چکار کنم !!!
مرسی
من اگه جای شما هم بودم معافیت میگرفتم. شما به این نکته هم توجه کنید با وجود ایم مشکلتون نمیتونید براحتی اموزشی رو بگذرونید.
اینم هست ، بقول دوستم میگه اگه تو خودت بخوای بری خدمت اونا نمیبرنت :دی
دیگه شدم مرد آهنی :دی
ولی خوب باید قید رفتن سر کار با این مدرکمم بزنم
نمیدونم چکار کنم موندم خودم
ببینید برای استخدام چک آپ پزشکی نمی کنند ؟ اگه بکنند که از الان باید فکر راه حل باشید !