• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت پزشکی یا سربازی ؟؟؟

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
من اگه به جات بودم معافیتمو میگرفتم بجای 2 سالی که باد میرفتم سربازی همزمان میگشتم دنبال کار اگه گیرمم نمیومد میرفتم دنبال یادگرفتن یه تخصص دیگه.

خودمم ب این فکر میکنم میتونم تو این 2 سال زبانمو تقویت کنم و چند تا دوره تخصصی در مورد رشتم و یا رشته های دیگه بگذرونم
فکر زیاده تو سرم ولی نمیدونم چیو انتخاب کنم!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خودمم ب این فکر میکنم میتونم تو این 2 سال زبانمو تقویت کنم و چند تا دوره تخصصی در مورد رشتم و یا رشته های دیگه بگذرونم
فکر زیاده تو سرم ولی نمیدونم چیو انتخاب کنم!!!

میتونی تو این 2 سال خیلی کارها انجام بدی.
فکر کنم معافیت بگیری بهتر باشه ولی بازم خوب فکراتو بکن و بعد تصمیم نهایی رو بگیر.

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
میتونی تو این 2 سال خیلی کارها انجام بدی.
فکر کنم معافیت بگیری بهتر باشه ولی بازم خوب فکراتو بکن و بعد تصمیم نهایی رو بگیر.

محسن جان شما جای من ، تو این دو سال چه کارایی میکردید ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن جان شما جای من ، تو این دو سال چه کارایی میکردید ؟

شرایط هر کسی فرق داره ولی اگه من بودم معافیتمو میگرفتم، کلاس زبانمو ادامه میدادم و همزمان دنبال کار میگشتم اگه گیر میومد با همین وضعیتم که میرفتم اگه نه دنبال تخصص های دیگه و رشته های دیگه میرفتم یا اینکه تو رشته خودم ادامه تحصیل میدادم و با مدرک بالاتر میرفتم دنبال کار. ولی به نظر من یه کارت معافیت اونقدرها نمیتونه جلوی کار رو بگیره چون در هر صورت باید یه پارتی کوچولو داشته باشید برای راحت سرکار رفتن که با وجود پارتی معافیت و پایان خدمت بی معناست.

در ضمن یه نیم نگاهی هم به ادامه تحصیل در خارج از کشور هم داشتم.

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
شرایط هر کسی فرق داره ولی اگه من بودم معافیتمو میگرفتم، کلاس زبانمو ادامه میدادم و همزمان دنبال کار میگشتم اگه گیر میومد با همین وضعیتم که میرفتم اگه نه دنبال تخصص های دیگه و رشته های دیگه میرفتم یا اینکه تو رشته خودم ادامه تحصیل میدادم و با مدرک بالاتر میرفتم دنبال کار. ولی به نظر من یه کارت معافیت اونقدرها نمیتونه جلوی کار رو بگیره چون در هر صورت باید یه پارتی کوچولو داشته باشید برای راحت سرکار رفتن که با وجود پارتی معافیت و پایان خدمت بی معناست.

در ضمن یه نیم نگاهی هم به ادامه تحصیل در خارج از کشور هم داشتم.

مرسی محسن جان
واسه منم زبان در الویته ، باید بیشتر روش فکر کنم
من تا مرداد کارا دانشگاهم تموم میشه و باید تصمیمو بگیرم
بازم ممنون

پ ن : شرمنده استارتر عزیز که تو تاپیک شما سوالامو کردم
rose.gif

-B-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی محسن جان
واسه منم زبان در الویته ، باید بیشتر روش فکر کنم
من تا مرداد کارا دانشگاهم تموم میشه و باید تصمیمو بگیرم
بازم ممنون

پ ن : شرمنده استارتر عزیز که تو تاپیک شما سوالامو کردم
rose.gif

خواهش میکنم دوست عزیز . من هم دقیقا همین فکرا رو میکنم . اما تصمیم گرفتم برم دنبال معافیت ... البته رفتم و سه شنبه هفته بعد هم جلسه شورای پزشکیم تشکیل میشه . توکل به خدا .

Bazi.Ca

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی رفتی سربازی اونوقت حاظر میشی خودتو از بالای برجک بندازی پایین تا قطع نخاع شی و بهت معافیت بدند ! الان نمیتونی درکش کنی ولی به صورت عملی خودت حسش خواهی کرد !اینو به عنوان کسی که 5 ماه از خدمتش میگذره میگم و همه ی اون کسایی که میگند مرد میشی و ... هم شر و ور نمیگند بلکه ک* و شر میگند :ph34r2:کار دولتی کجا بود ... دلت خوشه ؟! دیگه گذشت اون زمون ...
100 درصد تاييد ميشه، من هم مثل دوستمون سربازم و هفت ماه مونده تموم كنم، راستش من رفتم دنبال معافي ولي 6 ماه دنبالش بودم كه ندادن، از اون طرف سربازي هم سخته، با اينحال به نظر من برو دنبال معافيت

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
شما که می گین می خواین استخدام جای دولتی بشین بند پ دارین؟
وضع درست چطوره؟ اگه درست خوبه که در حدی باشه که بتونی بانک اینجاها قبول بشی نگیر البته اینا هم شرابط داره باید بسیجی فعال داشته باشی
اگر هم می خوای تو شرکت های خصوصی کار کنی یا واسه خودت همین معافیت بگیر چون ازت نمی پرسن کارت پایان خدمت داری یا نه
من 2 ساله که معافیت گرفتم تا الان به هیچ دردی نخورده !

ex_man99

Registered User
لایک‌ها
57
اخه مگه تو جای دولتی چقدر حقوق میدن که بخاطرش میخوای بری خدمت ؟؟؟
اصلاً ارزششو داره ؟؟

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
اخه مگه تو جای دولتی چقدر حقوق میدن که بخاطرش میخوای بری خدمت ؟؟؟
اصلاً ارزششو داره ؟؟

اینم حرفیه
ولی بعضی ارگان ها فکر کنم پول خوبی میدن
مثلا تامین اجتماعی یکی از اشناهامون بازنشست شده مدرک هم زیر دیپلم ماهی 1.5 میده شاید بیشتر هم بشه

Last edited:

VEET

Registered User
لایک‌ها
287
خدا شفات بده خوب معلومه معافیت

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
کسی اگه میتونه برای من معافیت پزشکی جور که یا کسی رو سراغ داره بگه
شیرنیش محفوظه:)

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
اقا حرفا میزنی ها خوب معلومه معافیت بگیر.عمرت رو هدر نکن.تو ی این دوسال اگه بری کارگری هم بکنی باز شرف داره اخرش یه دو قرون سرمایه دستت رو میگیره(البته کارگر هم گرون شده بیشتر از یه قرون دستت رو میگیره)بازم خودت میدونی.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
معافیت بگیر برو دنبال زندگیت.

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان در مورد این معافیت پایه پارانتزی تجربه یا اطلاعی دارید ؟ماله من یه استامپ نمیتونه براحتی بگذره یعنی به سختی عبور میکنه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان در مورد این معافیت پایه پارانتزی تجربه یا اطلاعی دارید ؟ماله من یه استامپ نمیتونه براحتی بگذره یعنی به سختی عبور میکنه ؟

توی سایت پلیس نوشته، اگه اشتباه نکنم اگه فاصله ی بین دو زانو 10 سانت یا ببیشتر باشه معافی.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
اگر میتونید معافی پزشکی بگیرید (هر بندی که باشه) بگیرید. چند سال دیگه که وضعیت بدتر بشه (از نظر اقتصادی و سیاسی) بخاطر همین مشکلات تعداد موالید ازین که هست کمتر هم میشه و وضعیت کشور هم نظامی تر میشه، بعد دیگه معافی پزشکی هم ورمیدارن. دیگه اونوقت اگه دوتا دست و دوتا پا هم نداشته باشید میگن بیا برو بجنگ! جای کیسه شنی میزارن جلوی سنگر :lol:

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
بالا