• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبرترین هاستینگ ارائه دهنده سرور ابری در ایران ؟؟؟

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
سرعت اون سایت هم مثل بقیه سایت هاست.

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
کسانی هم که دنبال کلود هستند سرعت باز شدن این سایت را ببینند : rasekhoon.net

اینکه فقط با آی پی ایران باز میشه شما به این میگید کلود ! ؟؟؟

این سایت لوکال هست چیز خاصی نداره که فقط برای امنیت بیشتر این شکلی کردند

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
اینکه فقط با آی پی ایران باز میشه شما به این میگید کلود ! ؟؟؟

این سایت لوکال هست چیز خاصی نداره که فقط برای امنیت بیشتر این شکلی کردند
شما مطمئنید فقط با IP ایران باز میشه؟؟
یک مقداری بیشتر دقت کنید لطفاً

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
کلود واقعی حداقل یک رک سرور می خواد ، سه تا سرور می شه کلاستر ،.
این ها رو هم از خودم نمی گم ...

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
من خیلی خیلی سعی کردم یک دریچه ای باز کنم تا بعضی دوستان یک مقدار با روشهای اجرا کلود آشنا شوند ولی متأسفانه اصرار بی منطق بعضی افراد بر بعضی مفاهم غلط تمامی ندارد

1- ما اینجا از cloud hosting صحبت می کنیم و نه از Cloud computing

2- یکی از پارامترهای اصلی cloud hosting مبحث Redundancy است برای Redundancyباید الزاماً از تعدادی سرور در نقاط مختلف با BackBone مجزا ، Power مجزا و ... استفاده کرد.

3- در کلاستر شما همیشه یک IP را می بینید و از پشت صجنه خبر ندارید در حالیکه در cloud hosting شما IP های گوناگون از سرورهای گوناگون را بسته به تعاریف صورت گرفته دریافت می کند بطور مثال منطقی است کاربرانی که از ژاپن درخواست باز کردن وب سایتی را دارند به آن سروری هدایت شوند که در ژاپن مستقر است و همینطور کاربران ایرانی به سروری که در ایران است.

نمونه ای که معرفی کردم مشخصاً بدین صورت است در صورتیکه درخواست شما یک درخواست ایرانی تشخیص داده شود به سرور ایران با IP اینترانتی و در صورتیکه درخواست شما یک درخواست خارج از ایران تشخیص داده شود به یک سرور با IP اینترنتی هدایت می شوید.

کلود واقعی حداقل یک رک سرور می خواد ، سه تا سرور می شه کلاستر ،.
این ها رو هم از خودم نمی گم ...

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
من خیلی خیلی سعی کردم یک دریچه ای باز کنم تا بعضی دوستان یک مقدار با روشهای اجرا کلود آشنا شوند ولی متأسفانه اصرار بی منطق بعضی افراد بر بعضی مفاهم غلط تمامی ندارد

1- ما اینجا از cloud hosting صحبت می کنیم و نه از Cloud computing

2- یکی از پارامترهای اصلی cloud hosting مبحث Redundancy است برای Redundancyباید الزاماً از تعدادی سرور در نقاط مختلف با BackBone مجزا ، Power مجزا و ... استفاده کرد.

3- در کلاستر شما همیشه یک IP را می بینید و از پشت صجنه خبر ندارید در حالیکه در cloud hosting شما IP های گوناگون از سرورهای گوناگون را بسته به تعاریف صورت گرفته دریافت می کند بطور مثال منطقی است کاربرانی که از ژاپن درخواست باز کردن وب سایتی را دارند به آن سروری هدایت شوند که در ژاپن مستقر است و همینطور کاربران ایرانی به سروری که در ایران است.

نمونه ای که معرفی کردم مشخصاً بدین صورت است در صورتیکه درخواست شما یک درخواست ایرانی تشخیص داده شود به سرور ایران با IP اینترانتی و در صورتیکه درخواست شما یک درخواست خارج از ایران تشخیص داده شود به یک سرور با IP اینترنتی هدایت می شوید.
این یک تکنیک ساده شبکه هست ولی فکر نمی کنم با موضوع کلود ارتباطی داشته باشد و لود بالانسر گفته می شود

این طور که من اطلاع دارم دقیقا برعکس، کلود هاستینگ بر اساس کلود کامپیوتینگ هست! اون کلود هاستینگی که بدون کلود کامپیوتینگ بیرون آمده باشه تنها یک اسم رو یدک میکشه. اصلا معنا گرا باشیم، به قولی اگر دو عدد سرور کلود شده اند به نظر شما دوتا قطره باران ابر می شوند؟؟ پس آمازون، گوگل و رک اسپیس باید به فکر نام دیگه ای باشند!!

من شخصا خیلی استقبال می کنم و تقاضا دارم معلومات خودتان به اشتراک بگذارید تا همه استفاده کنیم.

برای آشنایی به کلود هاستینگ این ویدیو خیلی جالب و ساده توضیح میده

بالا