• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

f22raptor2014

Registered User
لایک‌ها
88
اس دادم جواب ندادید لطفا اطلاعات پرداخت را پ خ کنید و قیمت آخر همکار هستم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
اس دادم جواب ندادید لطفا اطلاعات پرداخت را پ خ کنید و قیمت آخر همکار هستم

چرا اس ام اس جواب دادم ولی الان دیدم دلیوری نشده نهایتا میتونم 10 تومن از قیمت سایت کم کنم

hesam.demon

Registered User
لایک‌ها
22
چرا اس ام اس جواب دادم ولی الان دیدم دلیوری نشده نهایتا میتونم 10 تومن از قیمت سایت کم کنم
سلام عزیز.
1-مانیتور led با پورت hdmi و 20 اینچ به بالا هرچی داری قیمت زیر 470 پ.خ بنما
2-کولر deepcole gammax 300 داری + قیمت پ.خ بنما.
با تشکر

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام عزیز.
1-مانیتور led با پورت hdmi و 20 اینچ به بالا هرچی داری قیمت زیر 470 پ.خ بنما
2-کولر deepcole gammax 300 داری + قیمت پ.خ بنما.
با تشکر

وقت بخیر

تو این رنچ چیزی ندارم

gamer47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود
قیمت Galax HOF 970 و 980 رو میشه بفرمایید ؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دوستانی که خواهان گرافیک Gigabyte GTX 970 G1 Gaming هستن یک عدد تو بارم هست میتونید با پرداخت بیانه رزرو کنید تحویل اخر هفته اینده

EVGA GTX 970 FTW هم الان تحویل فوری به تعداد موجوده

leaderr

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
اينا همون پارتی هستن که sk hinyx دارن؟ چطور میشه فهمید کدامشان حافظه هاش مال این شرکته؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام
اينا همون پارتی هستن که sk hinyx دارن؟ چطور میشه فهمید کدامشان حافظه هاش مال این شرکته؟

درود بر شما

ورژن 1.1 جی 1 هاینیکس هست که سری قبلی اوردم همین بود دیگه با جیپ سامسونگ تولید نمیشه هرچی هم وارد بشه
همینه , 90 درصد 1.1 هست 10 درصد 1 هست باید برسه دستم تا مشخص بشه کدومش هست

تحویل نهایتا برای اخر هفته اینده گارانتی میکنم در صورت اقدام برای خرید میتونید مبلغ به حساب واریز کنید تا نگه دارم چون یکی بیشتر نیست

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
سلام دوست عزیز گرافیک 970 هنوز موجوده؟اخر کدوم هفته میرسه قیمتش چنده؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام دوست عزیز گرافیک 970 هنوز موجوده؟اخر کدوم هفته میرسه قیمتش چنده؟

درود بر شما

گیگا یکی هست اخر هفته اینده میرسه ولی EVGA FTW الان تحویل فوری به تعداد هم موجود دارم

قیمت گیگا هم 1.650 با 1 سال گارانتی تعویض

f22raptor2014

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
بنده اس میدم جواب نمیدید 24 ساعت جواب دادن اینجوری هست؟!

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام
بنده اس میدم جواب نمیدید 24 ساعت جواب دادن اینجوری هست؟!

وقت بخیر

اگر اس ام اس پاسخ ندادم حتما دستم بنده , یا در حال رانندگی بودم , یا خواب بودم اگر خیلی عجله دارید و صد ها دلیل بوده که چرا اس ام اس ندیدم که بخوام جواب بدم , بهتره زنگ بزنید تا سریعتر جواب بگیرید در ضمن تا خریدی هم انجام ندید درخواست قیمت همکار این چیزا نفرستید که من برای فروش تعداد شرایط خاصی گذاشتم چون از 99% 1 درصدش عملی میشه باقیش فقط جهت قیمت گیری نه بیشتر

چند ساعت برای اس ام اس نمیتونید صبر کنید خدا بخیر کنه برای ایتمی که بخوای سفارش بدی دوست عزیز !

Last edited:

f22raptor2014

Registered User
لایک‌ها
88
داداش من ساعت 7 پیام دادم جواب ندادید باز پیام دادم جواب ندادید مشتری از منم جواب میخاد
اللحساب یک 27 سه بعدی ایسوز و یک کیبرد و موس کولر مستر را قیمتش را پ خ کنید
با تشکر

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
داداش من ساعت 7 پیام دادم جواب ندادید باز پیام دادم جواب ندادید مشتری از منم جواب میخاد
اللحساب یک 27 سه بعدی ایسوز و یک کیبرد و موس کولر مستر را قیمتش را پ خ کنید
با تشکر

به مشتری هاتون همیشه بگید صبر داشته باشن چون ضرب عجلی هیچ کاری درست پیش نمیره ( در ضمن اس ام اس شما ساعت 19:47 بود تا ساعت 11 نیم شب بازم 7 ساعت نمیشه )

قیمت هم اس ام اس دادم

Last edited:

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دوستان عزیز ایتم هایی که معمولا هر چند یه وقت یک بار اینجا لیست میکنم و به زودی تحویل مشتری میدم در صورتی که مبلغ توسط مشتری واریز بشه یا بیانه یا کل مبلغ به همون قیمت سفارشی تقدیم میکنم در غیر این صورت من به هیچ وج قیمت تضمین نمیکنم یا ممکنه کالا با قیمت پایینتر یا بالاتر یا همون قیمت قبل بعدا فروخته بشه , در هیچ شرایطی تا مشتری مبلغی واریز نکنه من براتون رزرو نمیکنم چون 99% موارد خریدار پشیمون شده و ما هم قبلش به هر مشتری که داشتیم جواب رد دادیم و اخر هم جنس با تاخییر فروش رفته ( چون بعضی از کالاها پیش میاد بعد از اینکه شرکت برام میفرسته من چند روز بعدش مبلغ حواله میزنم ممکنه قیمت نهایی تغییر کنه ولی اگر مشتری از قبل مبلغ واریز کنه به عهده خودم هست مگه اینکه در شرایطی از قبل با خریدار طی کرده باشم )

تمام سفارشات بعد از واریز هزینه پستی براتون ارسال میشه در هیچ صورتی قبلش کالا ارسال نمیشه چه 10 هزار تومن باشه چه 10 میلیون فرقی نمیکنه

از این به بعد به مشتری هایی که درخواست تخفیف بیش از حد کنن کالایی فروخته نمیشه

وقتی مبلغی بین من و شما خریدار طی میشه اگر خریدار به عنوان مثال قرار باشه 1 میلیون بابت کالایی پرداخت کنه ولی اگر خودسرانه اقدام به واریز 990 تومن کنه کل مبلغش برگشت داده میشه و در هیچ صورت کالایی دیگه بهتون فروخته نمیشه حتی اگر بعدش بیشتر از اون هزینه اصلی هم واریز کنید بازم جواب منفی هست ( اگر تخفیف میخواید بهتره تلفنی با خودم صحبت کنید چون همه تو این فروم میدونن من سر قیمت تا حدی که در توانم باشه کنار میام )

هزینه های پستی کاملا متغیر هست خواهشا درخواست تخفیف نکنید چون دست من نیست

من میتونم کالا شما رو با پایینترین هزینه ممکن براتون بفرستم ولی همچین کاری انجام نمیدم معمولا جعبه کالا در یه کارتن بزرگتری قرار میدیم و میفرستیم در 99% موارد , که معمولا هزینش هم بیشتره

مواردی پیش اومده خریدار صبح روزی که قرار بود چند ساعت بعدش اجناس من از شرکت اصلی تحویل کشتی داده بشه برای ارسال به ایران تماس گرفته برای خرید کالایی و قرار شده تا نیم ساعت بعدش مبلغ واریز کنه که کالا همون روز بگم از انبار بیارن اضافه کنن بفرستن ولی متاسفانه کاربر بنا به هر دلیلی فراموش کرده و 2 روز بعد تازه یادش اومده قرار بود پولی واریز کنه که نکرده و متاسفانه در مرحله اخر شاکی هم بوده که اقا من که گفتم جنس میخوام نه تا پولی به حساب واریز نشه هیچ سفارشی تایید نمیشه بار ها و بارها ذکر کردم

و مواردی بوده کاربر اوایل هفته تماس گرفته برای خرید کالایی که ازش موجود بوده و قرار شده پول واریز بشه تا ارسال کنم بازم کاربر فراموش کرده ( رفته بازار گشته پایینتر پیدا نکرده ) و اخر هفته دوباره زنگ زده که اقا من اول هفته گفته بودم میخوام چرا فروختید !!!!! و از این دسته موارد

متاسفانه از این موارد من روزانه خیلی زیاد برام پیش میاد و هر وقت تفاوتی بین کاربرا گذاشتم اخرش به ضررم تموم شده ( به جز معدود افرادی از بچه های فروم که خودشون ثابت کردن )

در نهایت اگر میدونید از اون دسته ای هستید که بیش از حد عجله دارید خرید نکنید ! مثلا تایم 2 هفته ای تعیین شده برای تحویل کالا ولی خریدار هر روز تماس بگیره یا اس ام اس بده اقا جنسم چی شد !

سفارشی اگر از طریق سایت ثبت میکنید حتما مشخصات کاملا دقیق وارد کنید در غیر این صورت همون لحظه کنسل میشه

من در تمام شبانه روز فرقی نمیکنه هر تایمی بیدار باشم جواب تلفن یا اس ام اس میدم اگر عجله دارید میتونید تماس بگیرید اگر پاسخی ندادم اس ام اس بفرستید خودم باهاتون تماس میگیرم

بالا