دوستان عزیز ایتم هایی که معمولا هر چند یه وقت یک بار اینجا لیست میکنم و به زودی تحویل مشتری میدم در صورتی که مبلغ توسط مشتری واریز بشه یا بیانه یا کل مبلغ به همون قیمت سفارشی تقدیم میکنم در غیر این صورت من به هیچ وج قیمت تضمین نمیکنم یا ممکنه کالا با قیمت پایینتر یا بالاتر یا همون قیمت قبل بعدا فروخته بشه , در هیچ شرایطی تا مشتری مبلغی واریز نکنه من براتون رزرو نمیکنم چون 99% موارد خریدار پشیمون شده و ما هم قبلش به هر مشتری که داشتیم جواب رد دادیم و اخر هم جنس با تاخییر فروش رفته ( چون بعضی از کالاها پیش میاد بعد از اینکه شرکت برام میفرسته من چند روز بعدش مبلغ حواله میزنم ممکنه قیمت نهایی تغییر کنه ولی اگر مشتری از قبل مبلغ واریز کنه به عهده خودم هست مگه اینکه در شرایطی از قبل با خریدار طی کرده باشم )
تمام سفارشات بعد از واریز هزینه پستی براتون ارسال میشه در هیچ صورتی قبلش کالا ارسال نمیشه چه 10 هزار تومن باشه چه 10 میلیون فرقی نمیکنه
از این به بعد به مشتری هایی که درخواست تخفیف بیش از حد کنن کالایی فروخته نمیشه
وقتی مبلغی بین من و شما خریدار طی میشه اگر خریدار به عنوان مثال قرار باشه 1 میلیون بابت کالایی پرداخت کنه ولی اگر خودسرانه اقدام به واریز 990 تومن کنه کل مبلغش برگشت داده میشه و در هیچ صورت کالایی دیگه بهتون فروخته نمیشه حتی اگر بعدش بیشتر از اون هزینه اصلی هم واریز کنید بازم جواب منفی هست ( اگر تخفیف میخواید بهتره تلفنی با خودم صحبت کنید چون همه تو این فروم میدونن من سر قیمت تا حدی که در توانم باشه کنار میام )
هزینه های پستی کاملا متغیر هست خواهشا درخواست تخفیف نکنید چون دست من نیست
من میتونم کالا شما رو با پایینترین هزینه ممکن براتون بفرستم ولی همچین کاری انجام نمیدم معمولا جعبه کالا در یه کارتن بزرگتری قرار میدیم و میفرستیم در 99% موارد , که معمولا هزینش هم بیشتره
مواردی پیش اومده خریدار صبح روزی که قرار بود چند ساعت بعدش اجناس من از شرکت اصلی تحویل کشتی داده بشه برای ارسال به ایران تماس گرفته برای خرید کالایی و قرار شده تا نیم ساعت بعدش مبلغ واریز کنه که کالا همون روز بگم از انبار بیارن اضافه کنن بفرستن ولی متاسفانه کاربر بنا به هر دلیلی فراموش کرده و 2 روز بعد تازه یادش اومده قرار بود پولی واریز کنه که نکرده و متاسفانه در مرحله اخر شاکی هم بوده که اقا من که گفتم جنس میخوام نه تا پولی به حساب واریز نشه هیچ سفارشی تایید نمیشه بار ها و بارها ذکر کردم
و مواردی بوده کاربر اوایل هفته تماس گرفته برای خرید کالایی که ازش موجود بوده و قرار شده پول واریز بشه تا ارسال کنم بازم کاربر فراموش کرده ( رفته بازار گشته پایینتر پیدا نکرده ) و اخر هفته دوباره زنگ زده که اقا من اول هفته گفته بودم میخوام چرا فروختید !!!!! و از این دسته موارد
متاسفانه از این موارد من روزانه خیلی زیاد برام پیش میاد و هر وقت تفاوتی بین کاربرا گذاشتم اخرش به ضررم تموم شده ( به جز معدود افرادی از بچه های فروم که خودشون ثابت کردن )
در نهایت اگر میدونید از اون دسته ای هستید که بیش از حد عجله دارید خرید نکنید ! مثلا تایم 2 هفته ای تعیین شده برای تحویل کالا ولی خریدار هر روز تماس بگیره یا اس ام اس بده اقا جنسم چی شد !
سفارشی اگر از طریق سایت ثبت میکنید حتما مشخصات کاملا دقیق وارد کنید در غیر این صورت همون لحظه کنسل میشه
من در تمام شبانه روز فرقی نمیکنه هر تایمی بیدار باشم جواب تلفن یا اس ام اس میدم اگر عجله دارید میتونید تماس بگیرید اگر پاسخی ندادم اس ام اس بفرستید خودم باهاتون تماس میگیرم