• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

amrrzykhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
درود جناب عاشوری عزیز. امروز تماس گرفتم گویا سرتون شلوغ بود نتونستید جواب بدید. اس ام اس فرستادم برای قیمت اون مانیتور ایسوس و کنسول پی اس 4. همونطور که گفتم عجله ای ندارم. ممنون میشم هر موقع فرصت کردید اس ام اس یا پ.خ. بفرستید یا وقت بدید تماس بگیرم. بسیار سپاسگزارم از زحماتتون.

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

وقت بخیر

خرید اینترنتی انجام نمیدم دوست عزیز

درود جناب عاشوری عزیز. امروز تماس گرفتم گویا سرتون شلوغ بود نتونستید جواب بدید. اس ام اس فرستادم برای قیمت اون مانیتور ایسوس و کنسول پی اس 4. همونطور که گفتم عجله ای ندارم. ممنون میشم هر موقع فرصت کردید اس ام اس یا پ.خ. بفرستید یا وقت بدید تماس بگیرم. بسیار سپاسگزارم از زحماتتون.

درود بر شما

اس ام اس پاسخ دادم دوست عزیز

silvermn

Registered User
لایک‌ها
60
درود
قربان پردازنده که داخل موجود نباشه کار نمیکنید؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
درود
قربان پردازنده که داخل موجود نباشه کار نمیکنید؟

درود بر شما

پردازنده اگر نباشه هم دیر یا زود میاد ( بعضی مدل ها بله شاید هم اصلا نیاد ) ولی وارد کردنش اونم در حد یکی 2 تا برای چند تا مشتری به صرفه نیست چرا چون از روند کار اطلاع ندارن قیمت هم بدم اخرش شاکی میشن مواردی که تو بازار میبینید به تعداد خیلی زیادی ازش وارد میشه مثلا شاید از یه مدل پر فروش بیشتر از هزار تا بیاد ( مثال زدم ) خب مسلما قیمت خیلی پایینتری برای وارد کننده میوفته تا مثلا من که برم یکی برای مشتری خاصی بیارم

به هر حال اگر منظورتون G3258 هست که میتونم بیارم به قیمت 370 تومن

بالا یا پایین بودن قیمت این سی پی یو اطلاع ندارم چون کلا کار نمیکنم فقط چون چند نفر درخواست داده بودن الان قیمت دادم

اگر درخواست به تعداد 100 عدد از این مدل بود قیمت تموم شدش تقریبا 100 هزار تومن پایینتر بود

silvermn

Registered User
لایک‌ها
60
درود بر شما

پردازنده اگر نباشه هم دیر یا زود میاد ( بعضی مدل ها بله شاید هم اصلا نیاد ) ولی وارد کردنش اونم در حد یکی 2 تا برای چند تا مشتری به صرفه نیست چرا چون از روند کار اطلاع ندارن قیمت هم بدم اخرش شاکی میشن مواردی که تو بازار میبینید به تعداد خیلی زیادی ازش وارد میشه مثلا شاید از یه مدل پر فروش بیشتر از هزار تا بیاد ( مثال زدم ) خب مسلما قیمت خیلی پایینتری برای وارد کننده میوفته تا مثلا من که برم یکی برای مشتری خاصی بیارم

به هر حال اگر منظورتون G3258 هست که میتونم بیارم به قیمت 370 تومن

بالا یا پایین بودن قیمت این سی پی یو اطلاع ندارم چون کلا کار نمیکنم فقط چون چند نفر درخواست داده بودن الان قیمت دادم

اگر درخواست به تعداد 100 عدد از این مدل بود قیمت تموم شدش تقریبا 100 هزار تومن پایینتر بود
ممنون از شما
دقیقا منظورم همین مدل بود
من واقعا نمیدونم چرا مدل G3250 رو وارد میکنن، اما این مدل رو نه!
چند روزه میرسه دستمون سفارش بدیم عزیز؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
داداش خبری از gtx 970 gigabyte g1 gaming نشد؟نرسید؟

وقت بخیر

من که گفتم رزرو کنید دوست عزیز الان کارت فروخته شده ! شاید در روز های اینده بازم موردی دستم برسه شایدم نه

ممنون از شما
دقیقا منظورم همین مدل بود
من واقعا نمیدونم چرا مدل G3250 رو وارد میکنن، اما این مدل رو نه!
چند روزه میرسه دستمون سفارش بدیم عزیز؟

خواهش میکنم

این مدل امارات نیست از جای دیگه باید بیارم به همین خاطر فقط یک هفته تا 10 روز ( با پست معمولی طول میکشه برسه دبی ) و همین مدت زمان دوباره تا برسه ایران تقریبا 3 هفته

exit_key

Registered User
لایک‌ها
75
اقا مانیتور خوب چی پیشنهاد میکنی از برند ایسوس
ترجیحا 22 یا 23 اینچ باشه.
کیفیت هم برام مهمه

exit_key

Registered User
لایک‌ها
75
راستی اگه نرخ ارزونیتون برای همکار خوب باشه
میتونم رو شما حساب کنم تو سایتم یه قسمتیش جنس های شما باشه؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
اقا مانیتور خوب چی پیشنهاد میکنی از برند ایسوس
ترجیحا 22 یا 23 اینچ باشه.
کیفیت هم برام مهمه

وقت بخیر

مدل خاصی مد نظر هست پیام خصوصی یا اس ام اس کنید

راستی اگه نرخ ارزونیتون برای همکار خوب باشه
میتونم رو شما حساب کنم تو سایتم یه قسمتیش جنس های شما باشه؟

وقت بخیر

خرید مداوم داشته باشید بله با تضمین پایینترین قیمت ممکن در کل کشور تامین میکنم ولی قطعات رده پایین نرمالی که تو بازار هست کار نمیکنم , سایت مشاهده کنید

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام دوست عزیز
این مدل رو کی میتونید بیارید با نوجه یه اینکه مدل قبلی مشکلی در خنک کنندگی داشته
http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=04G-P4-3978-KR

وقت بخیر

دوست عزیز اشتباه به عرضتون رسوندن مدل قبلی هیچ گونه مشکلی نداره و حتی بهترین کولر ای وی جی ای بین تمام 970 های تولید شده این برند داره دقت کنید این مدل FTW+ هست ولی مدلی که بنده دارم FTW هست در ضمن سری + هنوز هیچ جایی واسه فروش نیومده در واقع تنها تفاوتش یه بک پلیت هست که میتونید جدا تهیه کنید مشخصات فنی کاملا یکیه هیچ تفاوتی با هم ندارن

در حال حاضر همون کارت قبلی بهترین مدلی هست که میتونید تهیه کنید حتی خودم هم دارم استفاده میکنم قبلش هم جی 1 گیگا داشتم !

پ.ن : تو این نسل جدید گرافیکا برام ثابت شد خیلی از کاربرا فقط پول بابت ظاهر شیک کارت میدن گاهی اوقات اصلا اطلاع ندارن چه برندی خوبه چی نیست ! فقط ظاهر ملاکه !

misagh72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
وقت بخیر

دوست عزیز اشتباه به عرضتون رسوندن مدل قبلی هیچ گونه مشکلی نداره و حتی بهترین کولر ای وی جی ای بین تمام 970 های تولید شده این برند داره دقت کنید این مدل FTW+ هست ولی مدلی که بنده دارم FTW هست در ضمن سری + هنوز هیچ جایی واسه فروش نیومده در واقع تنها تفاوتش یه بک پلیت هست که میتونید جدا تهیه کنید مشخصات فنی کاملا یکیه هیچ تفاوتی با هم ندارن

در حال حاضر همون کارت قبلی بهترین مدلی هست که میتونید تهیه کنید حتی خودم هم دارم استفاده میکنم قبلش هم جی 1 گیگا داشتم !

پ.ن : تو این نسل جدید گرافیکا برام ثابت شد خیلی از کاربرا فقط پول بابت ظاهر شیک کارت میدن گاهی اوقات اصلا اطلاع ندارن چه برندی خوبه چی نیست ! فقط ظاهر ملاکه !

چرا عزیز داره
http://www.guru3d.com/news-story/evga-geforce-gtx-970-acx-has-misaligned-gpu-vs-heatpipes.html

بالا