• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
واقعا؟؟؟؟؟ اخه تو سایت امازون و سایت خود اسوس هست این کالا.....شبیه این چیز دیگه ای هست؟

بله , تو امازون هست ولی خودش موجود نداره لینک داده به فروشنده هاش

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
اقای عاشوری وقتتون بخیر کارت گرافیک من نرسید؟براتون پیامک هم دادم.:);)

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
اقای عاشوری وقتتون بخیر کارت گرافیک من نرسید؟براتون پیامک هم دادم.:);)

وقت بخیر

شما روز 2 شنبه اس ام اس دادید برای گرافیک منم گفتم بیانه پرداخت کنید تا براتون نگه دارم که خب قبول نکردید گفتم عیبی نداره بدون بیانه برات نگه میدارم سوال پرسیدید برای تحویلش گفتم این یکی هفته اینده مسافری داره میاد تاکیید هم کردم یک شنبه 2 شنبه تحویل میدم که بازم پرسیدید این هفته گفتم نه هفته اینده از دیروز که همه چیز توضیح دادم تا امروز که پی ام دادید برای کارت 1 روز گذشته ! پس لطفا اینقدر عجله نکنید اگر همون کارت قبلی رزرو میکردید همین هفته تحویل میدادم

soheil_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
جناب عاشوری newegg کارت 970 ftw plus رو موجود داره ، شما زودتر از 1-2 ماه براتون مقدور نیست موجود کنین؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
جناب عاشوری newegg کارت 970 ftw plus رو موجود داره ، شما زودتر از 1-2 ماه براتون مقدور نیست موجود کنین؟

اگر عجله دارید 1.780.000 میتونم بیارم ولی بدون گارانتی و مهلت تست , اکبند تحویل میدم

اگر هم صبر کنید تاریخش معلوم نیست ولی میرسه با 1 سال گارانتی تعویض

soheil_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگر عجله دارید 1.780.000 میتونم بیارم ولی بدون گارانتی و مهلت تست , اکبند تحویل میدم

اگر هم صبر کنید تاریخش معلوم نیست ولی میرسه با 1 سال گارانتی تعویض
نه عجله که ندارم ، ترجیح میدم با گارانتی باشه، حدودا هم معلوم نیست زمانش؟

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
اقای عاشوری کارت جی وان منم که قراره مسافری بیاد شامل گارانتی 1 ساله میشه؟بعد چطور معلومه که گارانتیه؟کارت صادر میکنید که بدونیم گارانتی داره:general107:؟بعد یه سوال مسافری بیاد گیر نمیدن تو مرز کارتن و ایناشو بگیرن؟از وسایلش کم نمیکنن؟:(

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
اقای عاشوری کارت جی وان منم که قراره مسافری بیاد شامل گارانتی 1 ساله میشه؟بعد چطور معلومه که گارانتیه؟کارت صادر میکنید که بدونیم گارانتی داره:general107:؟بعد یه سوال مسافری بیاد گیر نمیدن تو مرز کارتن و ایناشو بگیرن؟از وسایلش کم نمیکنن؟:(

بله گارانتی داره , خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد هر سوالی دارید بهتره تماس بگیریداگر خیلی هم حساس هستید علنا بهتون میگم از بازار تهیه کنید کار من همه چیزش مشخصه

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
بله گارانتی داره , خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد هر سوالی دارید بهتره تماس بگیریداگر خیلی هم حساس هستید علنا بهتون میگم از بازار تهیه کنید کار من همه چیزش مشخصه
ممنونم چشم تماس هم میگیرم کارت موجود شد والا بازار موجود نیستش به همین دلیل گفتم ازشما خرید کنم کارتونم درسته همه ازتون تعریف وتمجید میکنن جناب عاشوری فقط کارت گرافیک رسید ممکنه عکس ازش بگیرید بزارید ببینم ممنون میشم .:general406:

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
درضمن شما یه شماره کارت بانک ملی ایران برای من یا پ.خ کنید تو فروم یا اینکه برام اس ام اس کنید به گوشیم با نام صاحب حساب که کارت رو معامله کردیم درجا براتون واریز کنم یا علی منتظرم.;)

e3mad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
داداش از این کامپیوتر های All in One میاری؟؟؟ که گیگابایت زده.

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
Last edited:

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دوستان عزیز کارت گرافیک GIGABYTE GTX 970 G1 GAMING 4G از همین امروز تحویل فوری موجود شد

EVGA GTX 970 ACX 2.0 FTW هم تحویل فوری موجوده به تعداد

با 1 سال گارانتی تعویض ( تضمین میکنم از تمامی شرکت هایی که تو ایران فعالیت دارن گارانتی ما قویتره )

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
بالا