• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دوستان محترم برای صدمین دفعه مشکلی با قیمت دارید نخرید صبر کنید شاید یه روزی کالای مد نظرتون بیاد تو بازار اونوقت ببینید به چه قیمتی میفروشن در حال حاضر پایینترین قیمت در کل کشور دست ماست

Last edited:

gamerbeter

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
بنده 1 عدد Gigabyte gtx 970 g1 gaming از ایشون خریداری کردم که بسیار راضی هستم از خریدم
ایشون برام مستقیما از دبی وارد کردند و دقیق سر 2 هفته بسته رسید

misagh72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
Sapphire R9 290X Vapor-X 8GB GDDR5
دوست عزیز این ورژن 8 گیگ که جدید اموده رو می تونید وارد کنید

F.black

Registered User
لایک‌ها
32
سلام مانی جان خمیر میگم liquid ultra metal داری ؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
Sapphire R9 290X Vapor-X 8GB GDDR5
دوست عزیز این ورژن 8 گیگ که جدید اموده رو می تونید وارد کنید

درود بر شما

فردا عصر تماس بگیرید تا چک کنم

سلام مانی جان خمیر میگم liquid ultra metal داری ؟

درود بر شما

هانی هستم :دی

نه متاسفانه در حال حاضر فقط این 2 تا موجوده

CoolerMaster Extreme Fusion X1

Arctic Silver 5 Thermal Compound 3.5 Grams

F.black

Registered User
لایک‌ها
32

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام . چرا برند های ارزون تر مثل زوتاک یا گین وارد رو وارد نمکنید فکر کنم خیلی به صرفه تر باشه واسه مشتری؟؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
این مورد امکانش هست برات موجود میشه ؟
اگه موجود میشه , حدودا کی ؟

نه متاسفانه

سلام . چرا برند های ارزون تر مثل زوتاک یا گین وارد رو وارد نمکنید فکر کنم خیلی به صرفه تر باشه واسه مشتری؟؟

وقت بخیر

من نماینده شرکت تکنو کامپیوتر دبی هستم تو ایران هر محصولی اونجا بیاد برای منم لیست ارسال میشه و اینجا میزارم واسه فروش و دسترسی مستقیم به انبار شرکت دارم حتی از یه کالا به تعداد فوق العاده زیادی میتونم بیارم و کل بازار ایران تامیین کنم ولی مسعله اینه وضعیت فروش اینجا اصلا استیبل نیست و در خیلی از موارد هم ممکنه به ضرر من تموم بشه اگر منظورتون 960 هست تنها پیشنهادی که میتونم بدم جمع بشید 10 نفر با هم سفارش بدید چون قیمت شرکت ارتباط مستقیمی داره با تعدادی که من درخواست میدم هرچه بیشتر باشه قیمت تموم شده در حد قابل توجهی کمتر میشه

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
فقط در بسته بندیش دقت لازم رو مبذول فرمایید.
هارد خوب بود .

Last edited:

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
جناب آشوری لطفن پول کارت گرافکو برگردونید به حسابم.همون هارد سامسونگ بسه

وقت بخیر

اس ام اس شما رو پاسخ دادم

پ.ن : دوستان عزیز دوباره تاکیید میکنم هر سوالی دارید میخواید زودتر به نتیجه برسه مهم نیست چه ساعتی از شبانه روز ! میتونید تماس بگیرید مگه اینکه خواب باشم جواب ندم من شاید در طول روز سرم شلوغ باشه نتونم درست جواب اس ام اس بدم ولی بازم میگم تماس بگیرید برای خودتون هم راحت تره

کاربر بوده ساعت 3 صبح اس ام اس داده خواب بودم جواب ندادم بعد ساعت 7 صبح بیشتر از 11 بار زنگ زده بازم جواب ندادم گوشیم سایلنت بوده یک ساعت بعدش از خواب بیدار شدم اس ام اس های فحش بد بیراهش دارم میخونم !!!! درسته من گفتم 24 ساعته و هیچ محدودیتی نیست ولی یکم قبل از اینکه از کارتون پشیمون بشید بهتره فکر کنید تا بعدشم شرمنده نشید !

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز ما که نازکتر از گل به شما نگفتیم.طوری بنویسید که یوزر های دیگه مثل من زیر سوال نرن.
بعدش بطور مثال منی که پیامک میدم لا اقل بعد از 24 ساعت حتمن رویت میشه که بتونید جواب بدید.

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دوست عزیز ما که نازکتر از گل به شما نگفتیم.طوری بنویسید که یوزر های دیگه مثل من زیر سوال نرن.
بعدش بطور مثال منی که پیامک میدم لا اقل بعد از 24 ساعت حتمن رویت میشه که بتونید جواب بدید.

دوست گلم بنده هم اون پ.ن ( پی نوشت ) برای همین نوشتم منظورم شما نیستی اون کاربر همین فروم بخش دوم حرفم بخونه خودش متوجه میشه

و این بخش از حرفام تاکیید به همه کاربرا هست

گاهی اوقات ممکنه اس ام اس زیاد باشه فراموش کنم جواب بدم , همیشه گفتم و بازم میگم تماس بگیرید اگر احیانا جواب ندادم اس ام اس بفرستید به محض اینکه بخونم خودم با مشتری تماس میگیرم همیشه همینطور بوده , تماس گرفتن راه حل کاملا ساده و سریعی هست که تمام سوالات شما همون موقع پاسخ میدم خیال خودم همه راحته , حرف من اینه صبر داشته باشید که متاسفانه خیلی از کاربرا ندارن و حتی خیلی از مواقع کاربر راضی به تماس گرفتن هم نمیشه و خودم هم که باهاش تماس میگیرم سوالاتی که اس ام اسی پرسیده تلفنی بهش جواب بدم میبینم ریجکت میکنه و دوباره اس ام اس میفرسته بعد توقع داره منم در تمام طول روز اماده باش فقط جواب بدم اگر هم جوابی ندم شاکی هم میشه ! والا من هرجور که در توانم هست دارم با همه کاربرا کنار میام حقیقتش من هیچ جایی ندیدم فروشنده شب روز از هر طریقی جوابگوی مشتری باشه !

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
شما درست میگید من کوچیک شما هم هستم.
ینده با شما سروکار دارم برای یه چند روز شما باید صد ها نفر رو راضی نگه داری که کار دشواریه.
این حقیقت رو درک میکنم.
میخوام طوری باهم دوست باشیم که من دیگه از هیچ جایی بجز شما قطعات کامپیوتر تهیه نکنم.
ماهم شغلمون با کامپیوتره و از یک خانواده هستیم.
متشکر

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
سلام به همه دوستان
یک کارت گرافیکgiga g1 970 4g از آقای آشوری خرید کردم.
قبلا هم یک هارد ssd خریدم از ایشون.جعبشم خیلی مرتب و تمیز بود که خیلی خوشم اومد.چون من این نکات برام خیلی اهمیت داره.این نکات نشان دهنده اهمیتیست که فروشنده به خریدار میگزاره.
حالا منتظر کارت گرافیک هستم انشاالله این قطعه هم تمیز و مرتب دستم برسه.
سپاس از همه بخصوص آقای آشوری صبور

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دوستانی که تمام قطعات سیستم از ما خریداری کنن هم تخفیف قابل توجهی براشون اعمال میشه و هم بر خلاف دیگر فروشگاه ها اسمبل سیستم به صورت کاملا رایگان توسط گروه ما انجام میشه

jakichan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستانی که تمام قطعات سیستم از ما خریداری کنن هم تخفیف قابل توجهی براشون اعمال میشه و هم بر خلاف دیگر فروشگاه ها اسمبل سیستم به صورت کاملا رایگان توسط گروه ما انجام میشه
سلام این سیستم چقدر برام در میاد ؟

Asus Rampage V Extreme
Core i7 5820k
Gskill Ripjaws 16GB 4x4 2400Mhz
Galax GTX 980 HOF
Cooler Master 280L
Western Digital Cavair Black 2Tra
Plextor M5S 128Gb
Power 1000
Case Cooler Master Trooper

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
سلام جناب آشوری یه تخفیف هم روی کارت لطفا به من بدید.مدل کارت عوض شد تخفیف ندادید.

بالا