• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام جناب آشوری یه تخفیف هم روی کارت لطفا به من بدید.مدل کارت عوض شد تخفیف ندادید.

وقت بخیر

موجودی بنده ورژن 1.1 بود که قیمتش امروز دراپ خورد ولی واسه شما ورژن 1 از جایی گرفتم براتون ارسال شده خودم نداشتم که بخوام دیگه از قیمت کم کنم اگر یه جی 1 دیگه ای بخواید میتونم به همین قیمت تو سایت تقدیمت کنم , کارت شما هم فردا باید برسه به دستتون

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
نه دیگه همون یکی بسمه ولی همون موقع هم سایت رایان صبا فقط ده تومن از شما بالاتر زده بود اونم با گارانتی سه ساله آواژنگ. مرسی

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
نه دیگه همون یکی بسمه ولی همون موقع هم سایت رایان صبا فقط ده تومن از شما بالاتر زده بود اونم با گارانتی سه ساله آواژنگ. مرسی

دوست عزیز وقتی از چیزی مطمعن نیستید نباید با قطعیت حرف بزنید ! رایان صبا هنوز فرق G1 و Windfore 3 نمیدونه ولی هر 2 هم مثل هم لیست کرده !

کارتی که بنده به شما فروختم اینه GV-N970G1 GAMING-4GD Rev 1.0

ولی کارتی که الان رایان صبا به قول شما 10 تومن از قیمت بنده بالاتر میفروخته اینه ! GV-N970WF3OC-4GD

این 2 کارت کلی با هم تفاوت دارن ! ولی رایان صبا عکس جی 1 گذاشته پارت نامبر windforce این جهت اطلاع خودتون گفتم که بدونید در ضمن شما 1.640 پرداخت کرده بودید که فقط 25 تومنش جهت هزینه ارساله یعنی خود کارت 1.615 تومن بوده اونم Rev 1.0 که با تایید خودتون من رفتم به کسایی که قبلا بهشون جنس دادم زنگ زدم پیدا کردم ولی کارتی که الان موجوده و اف خورده Rev 1.1 هست و همینطور کل کارت های بازار ایران

شما فردا صبح تماس بگیر رایان صبا همین حرف بنده بهشون بگو ببین چه جوابی بهتون میدن بهتره این به بعد با دقت کامنت بدید دوست عزیز این گفتم تا بدونید فردا روز دوباره همچین مسعله ای پیش بیاد یه فروشنده ای پیدا میشه از بی اطلاعی خریدار سو استفاده میکنه و یه جنس دیگه قالب میکنن

• Like
Reactions: a13

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
خب اگر اشتباه هم هست از من نیست چرا ناراحت میشی.من که خریدم رو کردم دیگه.مقصر که من نیستم عینه عبارت فروشندس که خودتم میتونی ببینی.
عینن نام همون مدل رو زده بود با جعبه همون مدل .شما باشی چی میگید؟
لا اقلش اینه که برای همه مسله مشخص میشه و باز بنفع شماست تا به ضررتون.
روشنگری و دادن اگاهی بیشتر به مصرف کننده از محاسن کارتون باید باشه جای نگرانی که نیست..غیر از اینه؟
یه جا دیگه هم کمی بالاتر دیدم.15 تومن بالاتر.حالا فرمودید rev یک بهتره که ماهم حرف شما رو حجت قرار دادیم و قبول کردیم.
درضمن خودتون فرمودین هزینه ارسال پستی ده هزار تومانه که منم پرداختم.
حالا اگر خدا خواست و شما هم موافق بودید در خریدهای بعدی با هم بیشتر سروکله میزنیم دوست عزیز
البته اینم برای اینکه ناراحت نشی خدمت عزیزان عرض کنم که یک هارد اس اس دی از ایشون گرفتم که حدود 80تا 100 تومن از جاهای دیگه ارزونتر بود.

Last edited:

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
خب اگر اشتباه هم هست از من نیست چرا ناراحت میشی.من که خریدم رو کردم دیگه.مقصر که من نیستم عینه عبارت فروشندس که خودتم میتونی ببینی.
عینن نام همون مدل رو زده بود با جعبه همون مدل .شما باشی چی میگید؟
لا اقلش اینه که برای همه مسله مشخص میشه و باز بنفع شماست تا به ضررتون.
روشنگری و دادن اگاهی بیشتر به مصرف کننده از محاسن کارتون باید باشه جای نگرانی که نیست..غیر از اینه؟
یه جا دیگه هم کمی بالاتر دیدم.15 تومن بالاتر.
درضمن خودتون فرمودین هزینه ارسال پستی ده هزار تومانه که منم پرداختم.
حالا اگر خدا خواست و شما هم موفق بودید در خریدهای بعدی با هم بیشتر سروکله میزنیم

در مورد اون هزینه پست باید بگم شما اول یه اس اس دی بود با یه گرافیک که شما 10 تومن بابت پست اس اس دی پرداخت کرده بودید و وقتی که گرافیک اضافه شد گفتم هزینه گرافیک شد 1630 با 10 تومن دیگه واریز کنید که با اون 10 تومن پست اس اس دی بشه 20 تومن تا بفرستمش 5 تومن هم خودم کم کردم

نه بنده نگران چیزی نیستم و دلیلی هم نداره ناراحت باشم کارم اینه , چون اکثر قطعات پایینترین قیمت در کل کشور دست ماست مثلا الان گرافیک واتر فورس گیگا 980 که تو بازار 12.500.000 هست ولی کسی از ما بخره 11.500.000 قیمتشه معادل 1 میلیون تومن زیر قیمت در کل کشور حالا گاهی اوقات اینقدر اختلافه گاهی اوقات رو باقی اجناس کمتر

در رابط با اواژنگ هم که فعلا از اسم شرکت دارن سو استفاده میکنن سر گارانتی و کاربرا هم سر همین اسم به سادگی بابت کالا دارن پول میدن همین 970 جی 1 اگر سفارشات زیاد باشه مثلا بین 10 تا 20 , قیمت حتی تا 150 هزار تومن هم پایینتر از قیمتی هست که اواژنگ داره میفروشه که البته همین الان هم قیمت ما 100 تومن پایینتره , همه چیز بستگی به تعدادی داره که ما برای فروش میاریم هرچه بیشتر باشه قیمت پایینتر در میاد که ارتباط مستقیمی با تقاظا کالای داره همین جی 1 من قبلا که ارز پایین بود تا 1550 هم فروختم که همون موقع هم به سختی تو بازار ایران پیدا میشد 1.750 تا 1800 یعنی معادل 200 تومن قیمت ما پایینتر بود !

واقعیت بخوام بگم همون اواژنگ بعد از این همه مدت از ریلیز کارت ها و تعدادی زیادی که برای فروش میاره قیمت فروشش هم باید حوالی 1500 باشه ولی میبینید همچین چیزی نیست و هرچقدر که دارن میتونن بالاتر میفروشن چون برای کالاشون تو بازار درخواست هست

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
مچکرم اطلاعات خوبی دادید.
من که مردونه شما رو قبول دارم در این شکی و تردیدی نیست.
چونه زدن هم نمک معاملست البته من سر قیمت خیلی خیلی کم بحث میکنم خودتونم شاهدید.
منم منتظر دستمزد کارم هستم که تا بگیرم یک مادربرد حرفه ای و یک cpu ی خوب و رم خوب نیاز دارم که اونارو هم از شما خرید خواهم کرد.
کار منم همش نسیه کاریه.الان یک کیس خوب هم نیاز دارم.
به وقتش بازم در خدمتتم دوست با صفا.

jakichan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام این سیستم چقدر برام در میاد ؟

Asus Rampage V Extreme
Core i7 5820k
Gskill Ripjaws 16GB 4x4 2400Mhz
Galax GTX 980 HOF
Cooler Master 280L
Western Digital Cavair Black 2Tra
Plextor M5S 128Gb
Power 1000
Case Cooler Master Trooper
داداش قیمت رو عرض نمیکنید ؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام این سیستم چقدر برام در میاد ؟

Asus Rampage V Extreme
Core i7 5820k
Gskill Ripjaws 16GB 4x4 2400Mhz
Galax GTX 980 HOF
Cooler Master 280L
Western Digital Cavair Black 2Tra
Plextor M5S 128Gb
Power 1000
Case Cooler Master Trooper

وقت بخیر

سایت مشاهده کنید PCMAXHW.COM

مادربرد که تموم شده مگه اینکه مدلی انتخاب کنید که تو ایران نباشه براتون بیارم , سی پی یو هم کار نمیکنم در کل اکثرشون تو بازار هست دیگه منطقی نیست من همونا دوباره بخوام بیارم اختلاف قیمتش هم به نظرم توجیح کننده نیست

واتر کولر 520 تومن

تروپر هم 830 تومن

jakichan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وقت بخیر

سایت مشاهده کنید PCMAXHW.COM

مادربرد که تموم شده مگه اینکه مدلی انتخاب کنید که تو ایران نباشه براتون بیارم , سی پی یو هم کار نمیکنم در کل اکثرشون تو بازار هست دیگه منطقی نیست من همونا دوباره بخوام بیارم اختلاف قیمتش هم به نظرم توجیح کننده نیست

واتر کولر 520 تومن

تروپر هم 830 تومن

آخه قیمت این MB تو بازار اصلا به صرفه و عقلانی نیست همینطور پردازنده
مگه شما وارد کننده انواع قطعات نیستید ؟ من این قطعات رو بخوام وارد کنید چقدر در میاد برام
با این وضعی که شما میگید که اصلا نمیشه از شما سیستم کامل گرفت که میگید رو ی سیستم تخفیف میدید

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
آخه قیمت این MB تو بازار اصلا به صرفه و عقلانی نیست همینطور پردازنده
مگه شما وارد کننده انواع قطعات نیستید ؟ من این قطعات رو بخوام وارد کنید چقدر در میاد برام
با این وضعی که شما میگید که اصلا نمیشه از شما سیستم کامل گرفت که میگید رو ی سیستم تخفیف میدید

چون یه سری از کالاهای مد نظر شما موجود نیست من نباید کارم تخته کنم دوست عزیز !

مادربرد الان موجود شده 1795

سی پی یو تو بازار به تعداد زیادی ازش میاد نمیصرفه من بخوام برای شما یکی بخرم بیارم مگه اینکه سفارش به تعداد خیلی زیادی باشه که قیمتش از بازار پایینتر در بیاد

رم هم الان چک کردم تموم شده

Last edited:

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
جناب اشتباه فرستادید باید برای دیگر دوستان مثل آقای آشوری با آواتار سامورایی بفرستید

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
سلام 16 گیگ رم G.Skil مدل ترایدنت میخواستم برا خواهرم موجود دارید؟؟؟پردازنده 4790K چی؟پاور شما چه برندی پیشنهاد میدین؟گرین یا کولر مستر؟

jakichan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چون یه سری از کالاهای مد نظر شما موجود نیست من نباید کارم تخته کنم دوست عزیز !

مادربرد الان موجود شده 1795

سی پی یو تو بازار به تعداد زیادی ازش میاد نمیصرفه من بخوام برای شما یکی بخرم بیارم مگه اینکه سفارش به تعداد خیلی زیادی باشه که قیمتش از بازار پایینتر در بیاد

رم هم الان چک کردم تموم شده
یعنی فقط چیزی که تو بازار نباشه رو شما میارید درسته ؟
الان 5820k قیمت دلاریش تقریبا برابر 4790k هست ولی اینجا 400t گرون تر به فروش میرسه
بعد شما برای خیلی از دوستان قطعات تک وارد کردید نمیشه بعضی از این قطعات ر مثل سی پی یو رو هم تک وارد کنید ؟
شرمنده زیاد سوال میپرسم قصدم خرید هست وگرنه وقتتون رو نمیگرفتم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
یعنی فقط چیزی که تو بازار نباشه رو شما میارید درسته ؟
الان 5820k قیمت دلاریش تقریبا برابر 4790k هست ولی اینجا 400t گرون تر به فروش میرسه
بعد شما برای خیلی از دوستان قطعات تک وارد کردید نمیشه بعضی از این قطعات ر مثل سی پی یو رو هم تک وارد کنید ؟
شرمنده زیاد سوال میپرسم قصدم خرید هست وگرنه وقتتون رو نمیگرفتم

همین الان داشتم با شرکت صحبت میکردم که بهم گفتن سی پی یو های اینتل با 1 سال گارانتی بفروش شاید قیمت مقداری از بازار بالاتر باشه ولی اگر مشکلی پیش بیاد تعویض میشه , منتظر باشید مدل های موجود لیست میکنم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
برای اولین بار در سراسر کشور : سی پی یو های اینتل با 1 سال گارانتی تعویض

Intel 4790K
1.340.000

Intel 5820K
1.540.000

Intel 5930K
2.240.000

Intel 5960X
3.970.000

توجه : اگر قیمت های با گارانتی براتون به صرفه نیست میتونید بدون گارانتی از بازار تهیه کنید

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام 16 گیگ رم G.Skil مدل ترایدنت میخواستم برا خواهرم موجود دارید؟؟؟پردازنده 4790K چی؟پاور شما چه برندی پیشنهاد میدین؟گرین یا کولر مستر؟

وقت بخیر

رم موجود نیست , سی پی یو هم پست بالا , پاور هم کورس ایر یا کولر مستر

jakichan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ممنون از پاسخ هاتون و قیمت های خوبتون
فقط 980 hof هم وارد میکنید ؟ قیمت ؟

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز با یوزر s.a.m.u.r.a.i ارتباط بگیرید .اشتباه پیام دادید به من

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دوست عزیز با یوزر s.a.m.u.r.a.i ارتباط بگیرید .اشتباه پیام دادید به من

شما تو هر تاپیکی که پی ام بدید و وقتی کسی جواب بده تو اون نوتیفیکیشن سمت چپ بالای صفحه میگه فلان تاپیک پست جدید داره شما این پست که دیدی پست بعدی که دوباره پیغام داد کلیک نکن تا وارد تاپیک نشه بعدش دیگه براتون پیغام نمیاد , این دوستمون هم تو تاپیک بنده پست گذاشته و پیغام پست جدید برای شما هم اومده

kamora

Registered User
لایک‌ها
32
نمیدونستم گفتم راهنمایش کنم باشه آخه تو ایمیلم اومده بود

بالا