stockrayaneh.ir
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 32
- لایکها
- 4
سلام. بنده اگه خودم خرید کنم شما میتونید حمل و تحویلشو انجام بدید؟ هزینه ش چقد میشه ؟ حدود 14کیلو میشه
سلام. بنده اگه خودم خرید کنم شما میتونید حمل و تحویلشو انجام بدید؟ هزینه ش چقد میشه ؟ حدود 14کیلو میشه
سلام من این مدل کارت رو میخوام میتونید برام تهیه کنید : Sapphire R9 280X Toxic
اگه این مونیتور 2 ماه پیش بود، من 6200 تومن تو خرج نمیفتادم.
نوش دارم بعد مرگ سهراب
سلام عزیز هزینه ارسال TV به استان تهران چقدر در میاد آیا گارانتی داره
ممنون از پاسخ سریعتون. ینی به شرط اینکه هیچ اشکالی نداشته باشه نظیر پیکسل سوخته ٬ مشکل در صدا و ... ارسال میشه. منظور این هست خودتون همه موارد رو به دقت چک می کنید و ارسال می کنید. عزیز نهایتا هزینه ارسال از ۲۰۰ که دیگه بیشتر نمیشه. اگه اینطور باشه باتوجه به اینکه فرد شناخته شده ای هستید خرید از شما جزو گزینه ها بنده محسوب میشه . فقط لطف کنید قسمت TV رو به سایتتون اضافه کنید مطمئنا با قیمتای خوبی که می دید مشتری زیادی خواهید داشت. دیگه طرف حسابتون عموم مردم میشه نه قشر خاص حرفه ای.
امیدوارم تو کارتون موفق باشید.
قطعات سنگینی با پست سفارشی بفرستید ارزونتره درمیاد ولی یه کم بیشتر طول میکشه.البته نميدونم توی بندرعباس بزارن با سفارشی بفرستن یا نه که با سفارشی نهایت 70 تومن میوفته
تلوزیون 46 هم پیدا میشه 4K؟ ، این میز ما با کمد های کنارش بزرگتر جا نمیشه
ضمنا بندرعباس مغازه دارید شما یه سر خدمت برسیم؟
خودتون اگر یه مغازه راه بندازید با اینکه دردسر داره با این قیمت فروش مصرف کنندتون خیلی بالا میره چون ظاهرا قیمت خوبی به مغازه دار ها میدید ولی متاسفانه گرون میدن به مصرف کننده.در حال حاضر 49 اینچ ال جی هست با 50 اینچ سامسونگ سری 7000 , 55 اینچ سری 8000 هم داره برام میرسه 3D 4K هم هست
ما تو زمینه تی وی از قدیم کار میکنیم ولی به صورتی هست بار که از امارات میاریم بین مغازه دارهای بندرعباس پخش میکنیم یعنی حتی قبل از اینکه بار به دست ما برسه همشون از قبل به مغازه دار فروخته شده , الان هم تصمیم گرفتم یه سری از مدل ها رو اینترنتی بفروشم , اگر بندرعباس اشنایی دارید میتونید قبلش با بنده هماهنگ کنید که حضوری تست کنم و تحویل بدم
همشهری هستیمااگر بندرعباس اشنایی دارید