S.A.M.U.R.A.I
Registered User
سلام خوبی مهندس ، آقا rog base front موجود دارید ؟
درود بر شما
نه متاسفانه
سلام خوبی مهندس ، آقا rog base front موجود دارید ؟
وقت بخیر
1. : عزیزم شما بفرمایید چه مدل مانیتوری الان قصد خریدش دارید چون اخرین دفعه فرمودید چند ماه دیگه خریدتون قطعی میشه
این مانیتور دل از همه لحاظ عالیه ولی کاربردش گیم نیست به همین خاطر مناسب کار شما نیست ولی تصویرش از خیلی از مانیتور های حرفه ای برند های دیگه بهتره
با عرض پوذش ولی اون مدل سامسونگ از نظر بنده اصلا مانیتور محسوب نمیشه و اصلا در حدی نیست که با این دل مقایسه بشه
با بودجه 1.3 هم تنها مدلی که به ذهنم میرسه VG248QE هست
سامسونگ غیر از مدل های بالا رده باقیشون نمیارم
استاد عزیز وقت شما هم بخیر
راستش من وضع مالیم جوری نیست هر وقت اراده کنم بتونم مانیتور بخرم جوری که حساب کتاب کردم دیدم یک یا دو ماه دیگه میتونم بخرم
میشه لطف کنین بگین چرا s24d590pl رو مانیتور حساب نمیکنین ؟؟؟
من کلی تحقیق کردم و حتی چند تا ریویو از یو تیوب دانلود کردم . . . همه مثبت بودن و حتی سر تر از VX239H AH IPS میدونستند
این جا http://www.trustedreviews.com/best-monitors_round-up این مدل به عنوان Best Cheap Gaming Monitor انتخاب شده
شما هم این مانیتور و هم مدل dell رو تست کردین ؟؟ میشه تجربه تون رو بگین
و یه خواهش دیگه مدل دیگه ای نمیتونین بیارین TN نباشه و با کیفیت بالا باشه و قیمت هم زیر 1.3 ؟؟
چند تا میشه پیشنهاد بدین خیلی خیلی شرمنده میکنین
ممنون
سلام آقای عاشوری میشه بگید لینک زیر چقد برام در میاد؟؟
http://www.ebay.com/itm/JBL-Synchro...807?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cf7fdf287
.
وقت بخیر
آیا مانیتور LG 29um67 قابل سفارش هست؟ اگر بله، ممنون میشم حدود قیمت رو هم بفرمایید.
سلام
جناب آشوری از این Arctic Clean Thermal Material Cleaner & Surface Purifier Kit موجوده هنوز؟
ok. من یک کیت (یکی از هر کدوم) میخوام. میشه برام نگه دارین با شلنگها برام بفرستین؟
ممنون/
من vx279 دارم... اونایی که میگن پیکسلها دیده میشه دروغ میگن... خیلی هم رزلوشن خوبیهدرود جناب آشوری
-قیمت لطف میکنین(اگه هم همین الان موجود ندارین حدودی بگین)
Dell S2715H
Dell S2415H
NZXT Noctis 450
سوال هم ازتون داشتم که آیا با مانیتور 27 اینچ و رزولوشن 1080p کار کردین ؟؟ کیفیتش چطوره ؟؟ آخع از چن نفر شنیدم که 27 برا اون رزولوشن زیاده
و پیکسل ها دیده میشه و به مشکل برمیخورم ...
درود جناب آشوری
-قیمت لطف میکنین(اگه هم همین الان موجود ندارین حدودی بگین)
Dell S2715H
Dell S2415H
NZXT Noctis 450
سوال هم ازتون داشتم که آیا با مانیتور 27 اینچ و رزولوشن 1080p کار کردین ؟؟ کیفیتش چطوره ؟؟ آخع از چن نفر شنیدم که 27 برا اون رزولوشن زیاده
و پیکسل ها دیده میشه و به مشکل برمیخورم ...
سلام
خداقوت
جناب اشوری خبری از واترکولر H110i GT نشد؟
ممنونم
با سلام و خسته نباشید خدمت جناب آشوری عزیز
قربان اگر زحمتی نیست قیمت این مانیتورهارو رو برام دربیارین لطفا
مدلها :
AOC G2460PG
LG 24GM77
BenQ XL2430T
Asus ProArt PQ279Q
مرسی
چی شد جناب آشوری ؟؟درود بر شما
انبار ایران فعلا P2414H هست ولی انبار دبی سایز 24 اینچش فکر کنم موجود باشه صبح باید چک کنم
چند تا پست بالاتر توضیح دادم