S.A.M.U.R.A.I
Registered User
سلام دوست عزیز.
قیمت این تبلت فراموش کردید.
در صورت موجود بودن قیمت تمام شده رو لطف کنید. میخوام بررسی کنم که همین رو بگیم یا آیپد. سپاس.
درود بر شما
شرمنده دوست گرامی فراموش کردم , قیمت ارسال شد
سلام دوست عزیز.
قیمت این تبلت فراموش کردید.
در صورت موجود بودن قیمت تمام شده رو لطف کنید. میخوام بررسی کنم که همین رو بگیم یا آیپد. سپاس.
با سلام، قيمت كارت msi 980 ti gaming رو مي خواستم اگه موجود باشه، با سپاس
سلام.
جناب آشوری درباره ی تفاوت پلاگین پاورهای سری جدید کورسیر - HXi و AXi - می تونید یه توضیحی به من بدین؟
درود بر شما
خب تفاوت اصلی 2 سری اینه که سری AXI مدیریت انرژی دیجیتاله ولی سری HXI انالوگ هست و تنظیمات بیشتر در Corsair Link به شما میده خلاصه کنم ( البته من تا به حال موفق نشدم با Corsair Link کار کنم ! ) سری AXI بیشتر به هارد کورها پیشنهاد میدم مدیریت بهتری در ولتاژ , شدت جریان برق در هر رشته کابل و..... ولی مشکل اصلی همشون ( نمیشه گفت مشکل کمی حساسیت در نظر بگیرید ) اینه که تا پاور به لود 40% نرسه فن دستگاه شروع به چرخش نمیکنه این مسعله کمی برای کاربرایی که حساس هستن جالب نیست , خودم قبلا AX1200i داشتم ولی رو پلتفرم بعدیم که الان دارم از سری RM استفاده میکنم در کل همین سری RM هم کافیه اگر حساسیت به خرج ندید , و پولش برای باقی قطعات نگه دارید
البته سوالمو ویرایش کردم تا منظورمو برسونم، مدار دیجیتال و آنالوگ مد نظرم نیست، اینکه انتهای پارت نامبر یک مدل به اختصار علائمی رو می نویسن مثل: KR Plug, NA, EU Plug, UK, JP, CN, AU ، این ها به چه معنیه و چه فرقی دارن که قیمتشون متفاوت میشه؟؟ هدف از سوالم این بود.
خب قربان با توجه به اینکه شما دستتون توی کارهفکر میکنید کی قیمت های 980 ti برسه به حد نرمال؟
یک ماه صبر کنیم کافیه؟
و فکر میکنید برای مثال یه کارتی مثل 980ti g1 حدودا چقدر میشه قیمتش؟
یک عدد کیس Corsair 750D حدودا 2 هفته ی پیش به آقای اشوری زاده برای واردات درخواست شد امروز به دست ما رسید.
با تشکر
کارت های asus وinno 3d ichill gtx 980tiرو کی میارید وقیمت
سلام کارت
asus strix 980 ti dc III oc
ZOTAC GTX 980 Ti AMP! Extreme Edition
ای وی جی ای 980 تی آی کلس فیلد ای سی ایکس 2 +
و 980 تی آی اینو 3 دی بلک رو کِی و حدودا با چه قیمتی میارید؟
وقت بخیر
ایسوس و کلاسیفاید هنوز عرضه نشده , زوتک و اینو هم کار نمیکنم
عزیز مثل اینکه نسخه ایسوز 5 روز پیش عرضه شده
http://www.inet.se/produkt/5411453/asus-strix-gtx-980-ti-directcu-iii-oc-6gd5-gaming
این یه سایت سودانی
این نسخه خیلی بهتر از جی 1 و ام اس آی هست ولی خب مهم تاریخ وارد شدنش به ایرانه وگرنه اگر بخواد دو ماه سه ماه دیگه وارد شه خب نسخه جی 1 (یا ام اس آی ) نسخه بهتری هست