سلامkodoom az shoma anime (one piece) ro dide vagheaan yeki az behtarin animehast ke man didam lotfan dar morede in anime etelaat bedid
اين يکی رو هم امتحان کن:اپلودش کردم اما لینکه کار نمیکنه!!چند تا سایت اپلودم امتحان کردم نمی دونم چرا نمیشه!؟!؟!؟
فکر کنم اونی که عموت آورده يوکاتا باشه. اين اشتباه ماست که هر لباسی که مدل کيمونو هست رو خيال ميکنيم کيمونوست. اون لباسی که تن آکی بود کيمونوی حقيقی هست و قيمتش 10000$ کانادا هست:blink: ميشه چقدر؟ 8 ميليون خودمون!من یه بار عموم برام یکی ار ژاپن اورد: البته جنسش از ابریشم بود اما این یکی با توجه به دوخت و جنسش فکر کنم اندازه قیمت خون باباش....![]()
نه نديدمسلام فريدا جان اينو ديدي؟ مي هيچوقت قسمت آخرش رو نديدم و نفميدم چي به چي شد؟ :wacko:
من فقط اونجايی که هوکاگه داشت با اوروچيمارو ميجنگيد خسته شدم 10 قسمت طولش دادن!:wacko: ولی بقيش خوبه! منم دوست ميدارمشمن که 215 قسمتشو که تا حالا امده بیرون دیدم حتی یه بارم پیش نیومده احساس خستگی و بی حوصلگی کنمدر کل این انیمه باب طبع ماست![]()
![]()
راستی یه سوال کسی میدونه بلند ترین انیمه ژاپنی چی هست و چند قسمت داره؟
Sazae-san هست با 1766 اپیسود![]()
![]()
درست گفتی ولی تعداد اپیزوداشو اشتباه گفتی درتوضیح باید بگم که این انیمه از سال 1969 شروع به پخش شده و بیشتر از 5500 اپیزود داشته
از اين بهتر و واضح تر ديگه نميشدبرای تنظیم محل ذخیره عکسها اول باید روی گزینه Setting کلیک کنید بعد Prefrences رو انتخاب کنید ...
ببخشید که زیاد ساده توضیح دادم.![]()
PM تونو چک کنینسلام به تمام دوستداران انیمیشن اونم از نوع ژاپنیش.
من تازه عضو این مجموعه شدم و خیلی دوست دارم بدونم چه طوری می تونم بعضی از این مجموعه های انیمیشنی رو تهیه کنم...
اون لباسی که تن آکی بود کيمونوی حقيقی هست و قيمتش 10000$ کانادا هست:blink: ميشه چقدر؟ 8 ميليون خودمون!
Arigattoخوب من که الان دارم تو ديکشنری نگاه ميکنم hibi رو معنی کرده: crack, chap (skin, lips) ولی توی سايت به معنی روز آورده!:blink: البته ممکنه کاراکتر های نوشتاری هيراگاناش متفاوت باشه که کلی تو معنی باعث تفاوت ميشه. :wacko:
no به معنی قيد مالکيت هست، مثلاً watashi no pen يعنی قلم من
midori no hibi رو ""روز های ميدوری"" ترجمه کردن.
تایید می کنمراستی برادر پلنگ صورتی هم اومده از برادر دنيل بگيرينش...
مرسی ممنون:blush::happy:سلام,خوبی؟ همینی که دانیل گفت!![]()
منم باهاش خيلی کيف ميکنممیشه بگی من با این اینترنت زغالی باید چه جوری میدیدم؟![]()
اما داستان هر قسمتشو از طریق بعضی از انیمه وبلاگا دنبال میکنم و بنابراین میتونم بگم تقریبا به طور کامل در جریان قضایا هستم.و باید بگم که تا اینجاش که ازش خوشم اومدهحالا ببینم بعد چی میشه!![]()
![]()
خب من بالاخره زیر بمباران spoiler های فریدای عزیز موفق شدم Gundam Seed رو ببینم... توصیه میشه ...![]()
واقعاً من بعد از تموم کردن اين سريال به اين داشتم فکر ميکردم که کاش بچه ها ميفهميدن اين کارتون چی ميخواد بگهفریدا ، واژه خوبی رو استفاده کرد واسه توصیف این سری : آموزنده...![]()
* سری جنگی و ضدجنگ بود ( یعنی دنبال جواب اون سوال همیشگیه که " چرا می جنگیم ؟ ") ....![]()
تاييد ميشه* با تیتراژ اول فیلم کنار نیومدم ( قشنگه ولی شدیدا spoiler ه) ... در عوض تیتراژهای آخر ، همه عالی بودن ( آهنگ + art ) ...![]()
* دیالوگ های خوب و ماندنی ؛ مثلا : " حتی عقب نشینی ات هم خارق العاده اس ! " ... یا " ضمنا ، یه فرمانده حق گریه کردن رو هم نداره " ....![]()
خوب يه سوال منو جواب بده، فکر نميکنی حالا که اين دو تا خواهر برادر شدن، کاگالی هم بايد coordinate بشه؟!!نفهمیدم خاصیت خواهر و برادر شدن کاگالی و کیرا چی بود ؟بجز اینکه از قسمت 40 ، pairing نهایی رو لو بوده !!!
.... البته شاید توی destiny بدرد بخوره ... نمیدونم ...![]()
![]()
ممنونراستی عکس ها تو My Picture ذخیره می شن و فرمتشون رو به راحjی با هر برنامه ای مثل paint می شه تغییر داد فریدا از چمدون خبری نشد ؟![]()
اون وقت اين يعنی چی؟؟؟![]()
نه دير گفتی ، به محموله اين دفعه نرسيد. مونده برای دفعه بعد.
![]()
راستی روزبه تو کارتون shakugan no shana رو گرفته بودی؟من حافظه درستی ندارم
. کامل گرفتی با movie و ova يا فقط سريال؟
[/CENTER]
اهم اوهومخوب یعنی اینکه حواست جمع باشه بعضی از سایتا اجازه لینک دادن مطالبشون رو نمیدن:wacko: در بعضی از مواقع هم آی پی شما بن میشه...مخصوصا زمانهایی که لینک انیمه های آپلود شده در اون سایت رو هات لینک کنید
آره ديگه اينقدر زياد شده داره از دستم در ميره!نه من اینو دان نکردم که فک کنم با Jigoku_Shoujo_Futakomori اشتباه کردی
اهم اوهوم
ولی من دارم با کمال وضوح اين عکس ها رو ميبينم:blink:، حتماً شما ها فيلترين!
به خاطر همين من تعجب کردم که تو داری چی ميگی؟!!!يه مورد مشابه اين رو هم خواهر پرشيانا گفت ولی من همه عکس ها رو ميبينم اگه اونجوری شه آپلودشون ميکنم.
آره ديگه اينقدر زياد شده داره از دستم در ميره!پس من برم اينو دان کنم
![]()
lol خوب مقصر نصفه اين ماجرا منم که فعلاً تو خونه خوابيدمسلام بر و بچ.چه خبره...شماها امتحان و درس و زندگی ندارید (یکی می خواد به خودم بگه) که این تاپیک رو روزی 3 4 صفحه می برید جلو آدم نمی رسه بخونه.![]()
ابريشم و يه چيزه ديگه که من معنيشو نفهميدم وقتی بهم گفت.چرا اینقدر گرونه؟ جنسش چیه مگه؟![]()
باشه ميفرستم، kat tun ها رو . تا اونجا که من ميدونم gackt فيلم بازی نميکنه فقط ميخونه و گيتار ميزنهراستی خواهر جون جان من تو محموله ی بعدی KAT TUN اینا رو هم بفرست.gackt camui هیچ سریالی بازی نکرده؟![]()
ا... پس چرا واسيه من نشون ميده؟؟؟!!!:blink::blink::blink:
منم باهاش خيلی کيف ميکنم. پس ميزارمش تو ليست دفعه بعد
.
اينم برای اعضای جديد:
ما همگی چندین روحیم در چند بدن![]()