• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[Shinsen-Subs]​_NIGHT​_HEAD​_GENESIS​_-​_23​_[FA5372A6].​avi

Summary05.png

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی سوال:

کيا کارتون samurai jack رو ديدن؟:eek: الان که داشتم جواب برادر سجاد رو ميدادم يهو ياد اين کارتون افتادم. زياد تفازتی با کارتون صامت نداره :p ولی بسيار بسيار جالبه!:happy:

اينو حتماً دانلود کنين، خيلی جالبه:

Samurai-Jack.jpg

images_SamuraiJack3.jpg

images_SamuraiJack2.jpg

images_SamuraiJack1.jpg

1146349057_mid.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
kodoom az shoma anime (one piece) ro dide vagheaan yeki az behtarin animehast ke man didam lotfan dar morede in anime etelaat bedid
سلام
خوش اومدين
من ديدمش البته نه کامل:p تا الان 200 و خورده اي قسمت شده:wacko:، فکرکنم 9-10 تا ام فيلم ازش بيرون اومده يکيش همين چند ماه پيش بود و يکی ديگه هم همين اوايل 2007 در ميآد.:)
در کل کارتون teenager اي هست و بيشتر روی دوستی و روابط دوستانه و ... تکيه ميکنه!:happy:

داستانش هم همون طور که ميدونين مربوط ميشه يه گنج به نام one piece که پادشاه دزدان دريايی جايی قايمش کرده و لوفی و دوستانش دنبال پيدا کردن اين گنجن و البته ماجراهای جالب و هيجان انگيز هر قسمت!;)

Seen in part or in whole by 2369 users, rank: #56
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.6708 (Very good-.32), std. dev.: 2.6364, rank: #573
Weighted mean: 7.3954 (Good+.39), rank: #724
Bayesian estimate: 7.39566 (Good+.39), rank: #485

OnePiece_Anime.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اپلودش کردم اما لینکه کار نمیکنه!!:( چند تا سایت اپلودم امتحان کردم نمی دونم چرا نمیشه!؟!؟!؟
اين يکی رو هم امتحان کن:
من یه بار عموم برام یکی ار ژاپن اورد: البته جنسش از ابریشم بود اما این یکی با توجه به دوخت و جنسش فکر کنم اندازه قیمت خون باباش....;)
فکر کنم اونی که عموت آورده يوکاتا باشه. اين اشتباه ماست که هر لباسی که مدل کيمونو هست رو خيال ميکنيم کيمونوست. اون لباسی که تن آکی بود کيمونوی حقيقی هست و قيمتش 10000$ کانادا هست:blink: ميشه چقدر؟ 8 ميليون خودمون!
10_3_1v.gif

يعنی زن های ژاپنی اکثرشون فقط يه کيمونو تو عمرشون ميتونن داشته باشن مگه اينکه ميلياردر باشن!:blink:
ولی يکی رو بايد داشته باشن که بيشتر مال سر عروسی شون هست.:p
اين يکی مال مادر بزرگ آکی بوده که برای مراسم به سن رسيدن پوشيده بود. بايد کيمونو تنشون کنن ، موهاشون رو به صورت رسمی درست کنن و صورتشون رو هم سفيد کنن و عکس بگيرن. اين مال وقتی هست 19 ساله ميشن!:D

راستی يه چيز جالب ديگه: جد آکی نينجا بوده!
36_19_2.gif
36_1_1.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فريدا جان اينو ديدي؟ مي هيچوقت قسمت آخرش رو نديدم و نفميدم چي به چي شد؟ :wacko:
نه نديدم:(
دنبال لينک دانلود هم گشتم ولی طبق معمول کارتون های قديمی به ندرت تورنت دارن!:(

ميگم آريانا تو هم بشو مسئول معرفی کارتون های قديمی:D، هر کسی اينجا تو يه چيزی وارده!:happy:

دستت هم بابت لينک مانگا درد نکنه ممنون:)

راستی آريانا
از دنيل کارتون hana yori dango رو بگير و ببين. از اون کارتون هايی هست که عاشقش ميشی :happy:;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من که 215 قسمتشو که تا حالا امده بیرون دیدم حتی یه بارم پیش نیومده احساس خستگی و بی حوصلگی کنم
popc1.gif
در کل این انیمه باب طبع ماست
190.gif
من فقط اونجايی که هوکاگه داشت با اوروچيمارو ميجنگيد خسته شدم 10 قسمت طولش دادن!:wacko: ولی بقيش خوبه! منم دوست ميدارمش:D

orochimaruvs3rd3en.jpg

naruto_79_3.jpg

naruto_orochi0037.jpg

راستي در مورد سری جديد تو کی خبر دار شدی؟ چرا نگفتی پس؟:eek:

ولی برای من جالبه که چه جوری ميخوان اينو تموم کنن؟!:blink: بعد يهو بگن: دادا ... ! بعده 2 سال... ناروتو بزرگ شده ... :blink::lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی یه سوال کسی میدونه بلند ترین انیمه ژاپنی چی هست و چند قسمت داره؟
Sazae-san هست با 1766 اپیسود
vomit.gif
1148394932.gif
درست گفتی ولی تعداد اپیزوداشو اشتباه گفتی درتوضیح باید بگم که این انیمه از سال 1969 شروع به پخش شده و بیشتر از 5500 اپیزود داشته
36_1_25.gif
خدا رحم کنه!!!

hasegawa_shazae-san.gif

7.jpg

20060423-sazaesan.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برای تنظیم محل ذخیره عکسها اول باید روی گزینه Setting کلیک کنید بعد Prefrences رو انتخاب کنید ...
ببخشید که زیاد ساده توضیح دادم. ;)
از اين بهتر و واضح تر ديگه نميشد:D. خيلی خيلی ممنون:happy:

راستی برادر پلنگ صورتی هم اومده از برادر دنيل بگيرينش. البته برادر شينوبی همه سری هاشو کامل دارن:D، اگه خواستين به ايشون زحمت بدين:happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام به تمام دوستداران انیمیشن اونم از نوع ژاپنیش.
من تازه عضو این مجموعه شدم و خیلی دوست دارم بدونم چه طوری می تونم بعضی از این مجموعه های انیمیشنی رو تهیه کنم...
PM تونو چک کنین
jap.gif

اون لباسی که تن آکی بود کيمونوی حقيقی هست و قيمتش 10000$ کانادا هست:blink: ميشه چقدر؟ 8 ميليون خودمون!

100.gif

من نهایتش حدس میزدم دو سه هزار دلار باشه
newklear-eStunt.gif

خوب من که الان دارم تو ديکشنری نگاه ميکنم hibi رو معنی کرده: crack, chap (skin, lips) ولی توی سايت به معنی روز آورده!:blink: البته ممکنه کاراکتر های نوشتاری هيراگاناش متفاوت باشه که کلی تو معنی باعث تفاوت ميشه. :wacko:
no به معنی قيد مالکيت هست، مثلاً watashi no pen يعنی قلم من:)

midori no hibi رو ""روز های ميدوری"" ترجمه کردن.
Arigatto
cool.gif

راستی برادر پلنگ صورتی هم اومده از برادر دنيل بگيرينش...
تایید می کنم
145.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام,خوبی؟ همینی که دانیل گفت!
2i6nudz.gif
مرسی ممنون:blush::happy:

میشه بگی من با این اینترنت زغالی باید چه جوری میدیدم؟
302.gif

اما داستان هر قسمتشو از طریق بعضی از انیمه وبلاگا دنبال میکنم و بنابراین میتونم بگم تقریبا به طور کامل در جریان قضایا هستم.و باید بگم که تا اینجاش که ازش خوشم اومده
47b20s0.gif
حالا ببینم بعد چی میشه!
mornincoffee.gif
منم باهاش خيلی کيف ميکنم:D. پس ميزارمش تو ليست دفعه بعد;).
اينم برای اعضای جديد:):

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خب من بالاخره زیر بمباران spoiler های فریدای عزیز موفق شدم Gundam Seed رو ببینم
96.gif
... توصیه میشه ...
4_15_4.gif
کلاً مردم آزاری کاره خوبيه!:p
فریدا ، واژه خوبی رو استفاده کرد واسه توصیف این سری : آموزنده
170.gif
...
* سری جنگی و ضدجنگ بود ( یعنی دنبال جواب اون سوال همیشگیه که " چرا می جنگیم ؟ "
sigh.gif
) ....
واقعاً من بعد از تموم کردن اين سريال به اين داشتم فکر ميکردم که کاش بچه ها ميفهميدن اين کارتون چی ميخواد بگه
4_6_2v.gif
و کاش بزرگتر ها هم اين کارتون رو نگاه ميکردن!
993.gif

شايد ديگه هيچ جنگی شروع نميشد!
4_12_11.gif

و حال من شما رو شديداً به ديدن کارتون scrapped princess تشويق و ترقيب مينمايم. باشد که ببيشتر رستگار شويد!
4_1_7v.gif

* با تیتراژ اول فیلم کنار نیومدم ( قشنگه ولی شدیدا spoiler ه
confused0072.gif
) ... در عوض تیتراژهای آخر ، همه عالی بودن ( آهنگ + art ) ...
* دیالوگ های خوب و ماندنی ؛ مثلا : " حتی عقب نشینی ات هم خارق العاده اس ! " ... یا " ضمنا ، یه فرمانده حق گریه کردن رو هم نداره " ....
shy.gif
تاييد ميشه
36_1_1.gif

نفهمیدم خاصیت خواهر و برادر شدن کاگالی و کیرا چی بود ؟
1655.gif
بجز اینکه از قسمت 40 ، pairing نهایی رو لو بوده !!!
sm244.gif
.... البته شاید توی destiny بدرد بخوره ... نمیدونم ...
tooth.gif
خوب يه سوال منو جواب بده، فکر نميکنی حالا که اين دو تا خواهر برادر شدن، کاگالی هم بايد coordinate بشه؟!!
4_12_12.gif
البته نه الزامن ولی به عنوان پسر پادشاه اورب، نبايد کيرا به جای کاگالی يه کارايی ميکرد؟
4_12_10.gif

و راستشو بخوای نه تو gundam seed destiny هم هيچ فايده اي نداره
4_6_102.gif
، جز اينکه برادر، خواهر رو از يه موقعيت خيلی بد نجات ميده!
4_18_4.gif
و راستش matching آخر destiny کاملن رو nerve من رفته!!!
4_13_1.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی عکس ها تو My Picture ذخیره می شن و فرمتشون رو به راحjی با هر برنامه ای مثل paint می شه تغییر داد فریدا از چمدون خبری نشد ؟ :D
ممنون:)

نه هنوز:(

راستی من يادمه تو يه پست زده بودی در مورد hack sign پرسيده بودی ولی هر چی ميگردم پيداش نميکنم:blink:. چی شد؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی روزبه تو کارتون shakugan no shana رو گرفته بودی؟:eek: من حافظه درستی ندارم:p. کامل گرفتی با movie و ova يا فقط سريال؟:eek:

Shakugan%2001%20Shana%20-%20la%20classe.png

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
dea6nw.gif

يه سوال death note ی:
فکر کنم برادر dreamsboy بدونن يا کسايی که مانگا رو هم خوندن:

فيلم با کارتون متفاوت بود:
1- طرز کشته شدن نامزد ray pender! و همينطور دوست دختر لايت:blink:!
2- Death note ميسا مال rem هست يا مال يه شينيگامی يه ديگه؟:eek:

ميخواستم ببينم کدوم اينا با مانگا متابقت ميکنه؟

و يه سوال ديگه؟ مگه لايت نبايد اسم حقيقيه يه نفر رو بدونه تا بتونه بکشتش؟:blink: پس چه جوری تونست اون کسی که يه مجرم محکوم به مرگ بود و به جای L جا زده بودنش رو بکشه؟:blink::blink: اسم اصلی اونو که نميدونست؟:eek:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اون وقت اين يعنی چی؟؟؟
4_12_12.gif

نه دير گفتی ، به محموله اين دفعه نرسيد:(. مونده برای دفعه بعد.
23_11_56.gif

خوب یعنی اینکه حواست جمع باشه بعضی از سایتا اجازه لینک دادن مطالبشون رو نمیدن:wacko: در بعضی از مواقع هم آی پی شما بن میشه...مخصوصا زمانهایی که لینک انیمه های آپلود شده در اون سایت رو هات لینک کنید
نهههههههه من black cat میخام
258.gif

راستی روزبه تو کارتون shakugan no shana رو گرفته بودی؟:eek: من حافظه درستی ندارم:p. کامل گرفتی با movie و ova يا فقط سريال؟:eek:

[/CENTER]

نه من اینو دان نکردم که فک کنم با Jigoku_Shoujo_Futakomori اشتباه کردی

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب یعنی اینکه حواست جمع باشه بعضی از سایتا اجازه لینک دادن مطالبشون رو نمیدن:wacko: در بعضی از مواقع هم آی پی شما بن میشه...مخصوصا زمانهایی که لینک انیمه های آپلود شده در اون سایت رو هات لینک کنید
اهم اوهوم
ولی من دارم با کمال وضوح اين عکس ها رو ميبينم:blink:، حتماً شما ها فيلترين!:eek:
به خاطر همين من تعجب کردم که تو داری چی ميگی؟!!!:p يه مورد مشابه اين رو هم خواهر پرشيانا گفت ولی من همه عکس ها رو ميبينم اگه اونجوری شه آپلودشون ميکنم.:D
نه من اینو دان نکردم که فک کنم با Jigoku_Shoujo_Futakomori اشتباه کردی
آره ديگه اينقدر زياد شده داره از دستم در ميره!:p پس من برم اينو دان کنم:D

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اهم اوهوم
ولی من دارم با کمال وضوح اين عکس ها رو ميبينم:blink:، حتماً شما ها فيلترين!:eek:
به خاطر همين من تعجب کردم که تو داری چی ميگی؟!!!:p يه مورد مشابه اين رو هم خواهر پرشيانا گفت ولی من همه عکس ها رو ميبينم اگه اونجوری شه آپلودشون ميکنم.:D

آره ديگه اينقدر زياد شده داره از دستم در ميره!:p پس من برم اينو دان کنم:D

33n7mko.jpg

:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام بر و بچ.چه خبره...شماها امتحان و درس و زندگی ندارید (یکی می خواد به خودم بگه) که این تاپیک رو روزی 3 4 صفحه می برید جلو آدم نمی رسه بخونه.
f_bigeyes.gif
lol خوب مقصر نصفه اين ماجرا منم که فعلاً تو خونه خوابيدم:p
wide-eyed.gif
.چرا اینقدر گرونه؟ جنسش چیه مگه؟
ابريشم و يه چيزه ديگه که من معنيشو نفهميدم وقتی بهم گفت:p. البته شايان ذکر هست که اين قيمت، قيمت تمام ملزومات يه کيمونو که من تو کاتالوگ هاشون ديدم از جمله کمر نبد، گله سر، سنجاق سر ،کيف دست، کفش، ... رو هم شامل ميشه!:blink::lol:
راستی خواهر جون جان من تو محموله ی بعدی KAT TUN اینا رو هم بفرست.gackt camui هیچ سریالی بازی نکرده؟
17.gif
باشه ميفرستم، kat tun ها رو . تا اونجا که من ميدونم gackt فيلم بازی نميکنه فقط ميخونه و گيتار ميزنه
5_2_2.gif
. ولی سريال anekki که فرستادم رو آکی ميگفت jin توش بازی ميکنه ولی من هنوز نرسيدم چک کنم:lol: ، از لرد سياه بپرس ببين درسته يا نه؟!:eek:

راستی آواتر نوع مبارک باشه :happy:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
منم باهاش خيلی کيف ميکنم:D. پس ميزارمش تو ليست دفعه بعد;).
اينم برای اعضای جديد:):

دستت درد نکنه...
blush.gif

راستی انگار قرار نیست به این زودیا تموم بشه...اینو ببین:
MOON PHASE’s diary has a rumor from a certain television station saying that GEASS will air for two cours (each cours = one 13-week period), take two cours off, and then come back for two more cours. If you’re confused, this means that it would air the two seasons that it is currently going through (Fall 2006 and Winter 2007), take two seasons break (Spring 2007 and Summer 2007), then come back for two more seasons starting Fall 2007 for a total of four. That entry also points out that with the rumor of a new Gundam series to be directed by Mizushima Seiji (who also directed Fullmetal Alchemist), the question is if the two Sunrise series will be going up against each other.

ما همگی چندین روحیم در چند بدن
rolleye0017.gif
302.gif

بالا