![]()
![]()
![]()
عجب خبرايی دادی برادر امشب، منو که غرق در شادی کردی:lol::happy:
چند وقت پیش من پیشنهاد کردم یه سایت مخصوص انیمه بزنیم تا تو اونجا انیمه های جدید رو معرفی کنیم لینکهای تورنت رو بزاریم و قسمت گالری عکس و و اگر بشه یه فروم توش بزنیم تا فقط درباره انیمه صحبت بشهببخشید این قضیه سایت یا فروم مجزا چیه!قراره به یه فروم دیگه مهاجرت کنیم یا هردوتا رو نگه داریم!(من هوادار گزینه دومم!با دلایل کاملا منطقی)![]()
نه نديدم
دنبال لينک دانلود هم گشتم ولی طبق معمول کارتون های قديمی به ندرت تورنت دارن!
ميگم آريانا تو هم بشو مسئول معرفی کارتون های قديمی، هر کسی اينجا تو يه چيزی وارده!:happy:
دستت هم بابت لينک مانگا درد نکنه ممنون
راستی آريانا
از دنيل کارتون hana yori dango رو بگير و ببين. از اون کارتون هايی هست که عاشقش ميشی :happy:
آره هر سال به خاطر کريسمس و سال نو بهم ميخوره!بعد از مدتی بهم ریختگی در اومدن کارتون ها فکر کنم از این به بعد درست بشه
[[Kyuu]_Busou_Renkin_-_12[ECE2BF1B].avi
چند وقت پیش من پیشنهاد کردم یه سایت مخصوص انیمه بزنیم تا تو اونجا انیمه های جدید رو معرفی کنیم لینکهای تورنت رو بزاریم و قسمت گالری عکس و و اگر بشه یه فروم توش بزنیم تا فقط درباره انیمه صحبت بشه
فک نکنم تا بحال کسی همچین سایتی واسه فارسی زبونا زده باشه فک کنید یه سایت جامع فارسی برای انیمه![]()
اقا مهدی هم چند روز پیش قضیه فروم جدید اختصاصی انیمه رو بیان کرد و بحث دوباره تازه شد![]()
اما دلایل اینکه نیاز به یه سایت جدید احساس میشه
1)برهم ریختگی مطالب
2)جدا نبودن بخش تورنت
3)جدا نبودن بخش اهنگ های انیمه
4)جدا نبودن بخش گالری عکسها
5)اخبار انیمه هایی که به ایران رسیده و یا دانلود شده
و خیلی از دلایل دیگه...............................
اون محکومی که بجای L جا زده بودن یه نوشته ای جلوش بود که یه اسم روش بود. احتمالا اسم اصلیش بوده واسه همین اثر کرده. لایت هم که اسم L رو نمی دونسته واسه همین نمی تونسته بفهمه این L نیستو يه سوال ديگه؟ مگه لايت نبايد اسم حقيقيه يه نفر رو بدونه تا بتونه بکشتش؟:blink: پس چه جوری تونست اون کسی که يه مجرم محکوم به مرگ بود و به جای L جا زده بودنش رو بکشه؟:blink::blink: اسم اصلی اونو که نميدونست؟![]()
wow چه خبره!:blink: من رفتم بخوابم و بيام اينجا انقلاب شد؟!:lol:
OK رو منم برای اينکه بيام و اينقدر حرف بزنم که سرتون بره ميتونين حساب کنين!![]()
چند وقت پیش من پیشنهاد کردم یه سایت مخصوص انیمه بزنیم تا تو اونجا انیمه های جدید رو معرفی کنیم لینکهای تورنت رو بزاریم و قسمت گالری عکس و و اگر بشه یه فروم توش بزنیم تا فقط درباره انیمه صحبت بشه
فک نکنم تا بحال کسی همچین سایتی واسه فارسی زبونا زده باشه فک کنید یه سایت جامع فارسی برای انیمه![]()
اقا مهدی هم چند روز پیش قضیه فروم جدید اختصاصی انیمه رو بیان کرد و بحث دوباره تازه شد![]()
اما دلایل اینکه نیاز به یه سایت جدید احساس میشه
1)برهم ریختگی مطالب
2)جدا نبودن بخش تورنت
3)جدا نبودن بخش اهنگ های انیمه
4)جدا نبودن بخش گالری عکسها
5)اخبار انیمه هایی که به ایران رسیده و یا دانلود شده
و خیلی از دلایل دیگه...............................
گفتی .......آدم واقعا اشکش در میاد این همه سایت عربی و خارجی تو این زمینه هست ولی یه سایت جامع فارسی ما تو انیمه نداریممن هم كاملا موافقم. هر چي سرچ كردم سايت مربوط به انيمه واسه فارسي زبونها پيدا نكردم اما تا دلتون بخواد سايتها و فورمهاي عربي! واقعا مايه تاسفه كه تو همچين چيزي از عربها عقب افتاده باشيم! اصلا هم نبايد نگران تعداد بازديد كننده ها ي سايت ديگه باشيم چون اگه همچنان در PT حصور مستمر داشته باشيم و هممون تو امضامون لينكي در ابعاد قابل توجه!!! از اون سايت بذاريم ميتونيم اميدوار باشيم كه تعداد قابل توجهي بازديد كننده داشته باشه! دلايلي كه آقا روزبه براي احساس نياز به يه سايت جديد مطرح كرده بودند هم كاملا منطقي و مستدل مي باشد!
راستش من در مورد سبک ها چيزی نميدونم، اونو بايد از سيمور بپرسين
ولی در کل توی کارتون ها به اين جور گوشها و از اين چيز های غير عادی زياد بر خورد ميکنين و اکثر موارد اون شخص يه چيز غير آدميزادی داره يا اصلاً demon يا half demon هست. راستش من اينقدر از اين چيزا ديدم که ديگه حتی به نظرم عجيب هم نميرسه نمونش خيلی زياده از همه معروف تر همين inuyasha هست:
من کاملن با گفته روزبه موافقم.چشم ها ميتونن نشونگر شخصيت باشن. تقريبا توی کارتون ها از يه قانون کلی چشم بزرگتر و گرد تر ، شخصيت مهربونتر، و چشم ريز و کشيده شخصيت بدجنس، پيروی ميکنن. حتی اگه دقت کنين اکثر چشم زرد ها آدم های بدی هستن و ...
![]()
پيشنهاد روزبه خوبه، فکر کنم از I my me ... خوشتون بياد. نميدونم با کارتون های رمانتيک رابطه تون چطوره؟hana yori dango, bokura ga ita, honey and clover, onegai teacher, ...
و چيز های ديگه فکر کنم:
samurai champloo, legend of condor heroes ,peace maker kurogane
و يه سری ديگه که من هنوز نفرستادم.
البته من توصيه ميکنم fullmetal alchemist رو هم ببينين با وجود اينکه يه کم غير واقعی هست ولی مطمئناً ارزش ديدن رو داره.:happy:
راستش من هنوز نديدم:blush:، ولی تا اونجا که ميدونم بايد کامل داشته باشه!
اساتيد کسی دقيق ميدونه؟