• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشید این قضیه سایت یا فروم مجزا چیه!قراره به یه فروم دیگه مهاجرت کنیم یا هردوتا رو نگه داریم!(من هوادار گزینه دومم!با دلایل کاملا منطقی);)

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از مدتی بهم ریختگی در اومدن کارتون ها فکر کنم از این به بعد درست بشه

[[Kyuu]_Busou_Renkin_-_12[ECE2BF1B].avi

9m.jpg
11m.jpg
17m.jpg

18m.jpg
23m.jpg
26m.jpg

و

قسمت 109 بلیچ که این فصل باهاش تموم می شه و برمی گرده به مانگا (البته حواسم نبود این بدون زیر نویس ولی دیگه حالا گزاشتم ... یه 3-4 ساعت دیگه DB می ده بیرون)

[Freelance-Raws] Bleach - 109 (wmv9 640x480 LameVBR) [ovBmOjh6P4] [9DEF8630] avi

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
ببخشید این قضیه سایت یا فروم مجزا چیه!قراره به یه فروم دیگه مهاجرت کنیم یا هردوتا رو نگه داریم!(من هوادار گزینه دومم!با دلایل کاملا منطقی);)
چند وقت پیش من پیشنهاد کردم یه سایت مخصوص انیمه بزنیم تا تو اونجا انیمه های جدید رو معرفی کنیم لینکهای تورنت رو بزاریم و قسمت گالری عکس و و اگر بشه یه فروم توش بزنیم تا فقط درباره انیمه صحبت بشه
فک نکنم تا بحال کسی همچین سایتی واسه فارسی زبونا زده باشه فک کنید یه سایت جامع فارسی برای انیمه:rolleyes:
اقا مهدی هم چند روز پیش قضیه فروم جدید اختصاصی انیمه رو بیان کرد و بحث دوباره تازه شد:)
اما دلایل اینکه نیاز به یه سایت جدید احساس میشه
1)برهم ریختگی مطالب
2)جدا نبودن بخش تورنت
3)جدا نبودن بخش اهنگ های انیمه
4)جدا نبودن بخش گالری عکسها
5)اخبار انیمه هایی که به ایران رسیده و یا دانلود شده
و خیلی از دلایل دیگه...............................

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
نه نديدم:(
دنبال لينک دانلود هم گشتم ولی طبق معمول کارتون های قديمی به ندرت تورنت دارن!:(

ميگم آريانا تو هم بشو مسئول معرفی کارتون های قديمی:D، هر کسی اينجا تو يه چيزی وارده!:happy:

دستت هم بابت لينک مانگا درد نکنه ممنون:)

راستی آريانا
از دنيل کارتون hana yori dango رو بگير و ببين. از اون کارتون هايی هست که عاشقش ميشی :happy:;)

سلام فريدا جان!

آره متاسفانه اين كارتونهاي قديمي رو به سختي ميشه برا دنلود پيدا كرد.
مسئول معرفي كارتونهاي قديمي؟ چشم! سعي مي كنم هر از گاهي چند تا كارتون قديمي خوب معرفي كنم. :happy:
مرسي. اينطور كه از گفته هاي شما بر مياد hana yori dango بايد كارتون قشنگي باشه!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
چند وقت پیش من پیشنهاد کردم یه سایت مخصوص انیمه بزنیم تا تو اونجا انیمه های جدید رو معرفی کنیم لینکهای تورنت رو بزاریم و قسمت گالری عکس و و اگر بشه یه فروم توش بزنیم تا فقط درباره انیمه صحبت بشه
فک نکنم تا بحال کسی همچین سایتی واسه فارسی زبونا زده باشه فک کنید یه سایت جامع فارسی برای انیمه:rolleyes:
اقا مهدی هم چند روز پیش قضیه فروم جدید اختصاصی انیمه رو بیان کرد و بحث دوباره تازه شد:)
1)برهم ریختگی مطالب
2)جدا نبودن بخش تورنت

دللیل بوِزه در مورد اهنگها و عکس ها کاملا معقوله ولی رها کردن تاپیک(مهاجرت!) باعث کاهش شدید تعداد ما می شه!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Kekkaishi
kekkaishi_01.jpg
kekkaishi_02.jpg
Kekkaishi.jpg

يکی ديگه از کارای sun rise که برای سرگرمی خيلی خوبه.

اين کارتون ماجرای يوشيموری وارث گروه kekkaishi که کارشون مبارزه با monster ها (البته از نوع آبکی :p ) هست، هست. (چه جمله اي نوشتم! واقعاً که!:lol: )

kekkaishi0617.jpg

در همسايگی خونه ايشون يه دختری زندگی ميکنه که ايشون هم از نوادگان ککايشی هستن و از يوشيموری هم بزرگ تره! هم دوستن هم با هم رقابت ميکنن:lol:. و اين ماجرای monster کشی شبها اتفاق ميافته و لج و لج بازی اين دو تا با هم و سر کلاس خوابيدن فردا صبحش، ... :D

kekkaishi0630.jpg

کلاً کارتون خنده دار جالبی هست و تا الان جدی نشده ولی مثله اينکه بوش داره ميياد که داستان کمکم جدی تر شه.:hmm: فعلاً 5 قسمت اين سريال در اومده:happy:.

از ماجراهای شب که بگزريم ماجرا های روز هم بامزگی خودشون رو دارن:

يه چيز جالب روح سگ های محافظ اين دو تاست که شبا باهاشون راه ميافتن و مثلاً راهنماييشون ميکنن:lol::

و مادر و پدر بزرگ اين 2 تا هم که واقعاً جای خودشون رو دارن:D:

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
یعنی من خیالاتی شدم؟!!
wow.gif

پست 2257 رو مطمئنم چند روز پیش دیده بودم ولی الان هر چی می گردم نیست! حالا اومده اینجا!
bored.gif

و يه سوال ديگه؟ مگه لايت نبايد اسم حقيقيه يه نفر رو بدونه تا بتونه بکشتش؟:blink: پس چه جوری تونست اون کسی که يه مجرم محکوم به مرگ بود و به جای L جا زده بودنش رو بکشه؟:blink::blink: اسم اصلی اونو که نميدونست؟:eek:
اون محکومی که بجای L جا زده بودن یه نوشته ای جلوش بود که یه اسم روش بود. احتمالا اسم اصلیش بوده واسه همین اثر کرده. لایت هم که اسم L رو نمی دونسته واسه همین نمی تونسته بفهمه این L نیست
otkyki.gif

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
wow چه خبره!:blink: من رفتم بخوابم و بيام اينجا انقلاب شد؟!:lol:

OK رو منم برای اينکه بيام و اينقدر حرف بزنم که سرتون بره ميتونين حساب کنين!:D

:D منو یاد جمله تاریخی آقای کروبی انداختین!!ها ها ها خیلی با حال بود!!:D :D :D

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی تا بحال در مورد مجموعه انیمیشن UTENA چیزی شنیده؟؟:questionm
می شه بگین چه طوری می تونم در موردش اطلاعاتی پیدا کنم...؟

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
1)برهم ریختگی مطالب
2)جدا نبودن بخش تورنت

من هم كاملا موافقم. هر چي سرچ كردم سايت مربوط به انيمه واسه فارسي زبونها پيدا نكردم اما تا دلتون بخواد سايتها و فورمهاي عربي! :wacko: واقعا مايه تاسفه كه تو همچين چيزي از عربها عقب افتاده باشيم! اصلا هم نبايد نگران تعداد بازديد كننده ها ي سايت ديگه باشيم چون اگه همچنان در PT حصور مستمر داشته باشيم و هممون تو امضامون لينكي در ابعاد قابل توجه!!! از اون سايت بذاريم ميتونيم اميدوار باشيم كه تعداد قابل توجهي بازديد كننده داشته باشه! دلايلي كه آقا روزبه براي احساس نياز به يه سايت جديد مطرح كرده بودند هم كاملا منطقي و مستدل مي باشد! :hmm:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
خواهر فریدا Love hina ای که فرستادید رو من امروز دیدم ولی اشکم درومد کیفیتش خیلی پایینه هر قسمت حدود 70 مگ هست
sad.gif

من تا قسمت 14 با کیفیت خوب دان کردم میتونید بقیشو با کیفیت خوب دان کنید آخه من اینترنتم تموم شده
479.gif
راستی love hina again رو هم دان کردم مونده 2 تا از OAV های دیگش
من هم كاملا موافقم. هر چي سرچ كردم سايت مربوط به انيمه واسه فارسي زبونها پيدا نكردم اما تا دلتون بخواد سايتها و فورمهاي عربي! واقعا مايه تاسفه كه تو همچين چيزي از عربها عقب افتاده باشيم! اصلا هم نبايد نگران تعداد بازديد كننده ها ي سايت ديگه باشيم چون اگه همچنان در PT حصور مستمر داشته باشيم و هممون تو امضامون لينكي در ابعاد قابل توجه!!! از اون سايت بذاريم ميتونيم اميدوار باشيم كه تعداد قابل توجهي بازديد كننده داشته باشه! دلايلي كه آقا روزبه براي احساس نياز به يه سايت جديد مطرح كرده بودند هم كاملا منطقي و مستدل مي باشد!

یه هفته دیگه امتحانای آخر ترم دانشگاه ما شروع میشه فعلن که من و دانشجوهای فروم وقت سر خاروندن نداریم تا بعد یه فکری واسه این قضیه بکنیم

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برادر
ممنون از توضيحتون :happy:
خوب سوال من اينه که بعد از گرفتن snapshot اين کجا save ميشه؟:eek: کجا ميشه پسوندش رو تغيير داد؟ اصلاً ميشه؟:rolleyes:
راستش من در مورد سبک ها چيزی نميدونم، اونو بايد از سيمور بپرسين;)

ولی در کل توی کارتون ها به اين جور گوشها و از اين چيز های غير عادی زياد بر خورد ميکنين و اکثر موارد اون شخص يه چيز غير آدميزادی داره يا اصلاً demon يا half demon هست:p. راستش من اينقدر از اين چيزا ديدم که ديگه حتی به نظرم عجيب هم نميرسه نمونش خيلی زياده از همه معروف تر همين inuyasha هست:

من کاملن با گفته روزبه موافقم.چشم ها ميتونن نشونگر شخصيت باشن. تقريبا توی کارتون ها از يه قانون کلی چشم بزرگتر و گرد تر ، شخصيت مهربونتر، و چشم ريز و کشيده شخصيت بدجنس، پيروی ميکنن. حتی اگه دقت کنين اکثر چشم زرد ها آدم های بدی هستن و ...
Saito.jpg

پيشنهاد روزبه خوبه، فکر کنم از I my me ... خوشتون بياد. نميدونم با کارتون های رمانتيک رابطه تون چطوره؟:p hana yori dango, bokura ga ita, honey and clover, onegai teacher, ...

و چيز های ديگه فکر کنم:

samurai champloo, legend of condor heroes ,peace maker kurogane
و يه سری ديگه که من هنوز نفرستادم.:p

البته من توصيه ميکنم fullmetal alchemist رو هم ببينين با وجود اينکه يه کم غير واقعی هست ولی مطمئناً ارزش ديدن رو داره.:happy:
راستش من هنوز نديدم:p:blush:، ولی تا اونجا که ميدونم بايد کامل داشته باشه!:) اساتيد کسی دقيق ميدونه؟:eek:

*سلام
من متوجه شدم که شما تو بیشتر پستاتون از انیم INUYASHA استفاده کردید.شما خودتون این مجموعه رو دارید؟
یا میدونید چه طور می تونم گیرش بیارم؟؟:questionm

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
این انیمه تقریبا قدیمی (1998) یکی از انیمه های جذابی بوده که تابحال دیدم
سبک اکشن بطور کلی همیشه برام جذابترین بوده :D

داستان زنان و مردانی که زندگیشونو وقف این کردن که بهترین مبارز (Sevaar) باشن. افرادی که احترام و وحشت احاطشون کرده. جنگجویان Kuruda سرزمین درنده ترین جنگجویان دنیا

ماجرا درمورد پسرکی معمولی (Gau Ban) هست

که بعد از اینکه خانوادش رو در یک جنگ از دست میده تصمیم میگیره هر طورشده قوی بشه تا بتونه از کسانی که دوستشون داره محافظت کنه :hmm:

درهمون زمان با دختری همراه میشه به نام Elle Ragu ملقب به Shadow Skill که قراره Sevaar بعدی یعنی پنجاه و نهمین Sevaar بشه

درطول سفر همیشه درحال تمرین و مبارزه هستن تا مهارتهای خودشونو بالا و بالاتر ببرن ...

شخصیت ها خوب پرداخت شدن و درطول داستان برای همه جدا گانه وقت گذاشته شده
این انیمه گذشته از مضمون جدی مبارزه برای بقا خالی از صحنه های طنز و عاطفی هم نیست

فکر میکنم ارزش دیدن رو داره ;)

بالا