بروبچ کیا دیکشنری میخواستن ؟
تو وبلاگ زبانم گزاشتم , هرکی خواست حالشو ببره ...
ایول ....
بنده شاخ قول را نوازش فرمودم و این تاپیکو از اول تا اینجا خوندم.یه لیست شونصدتایی هم آماده کردم برای سفارش.دنیل جان لیستای قبلی از سرور 4sharedپاک شده بودن این آخرین لیستتون آپدیت شدس؟
و اینکه من در حال حاضر آفیس رو سیستمم نصب نیست که بدونم باید به کی مراجعه کنم.آیا تکثیر کنندگان جناب لرد سیاه و دنیل جان هستند؟
بله ساحل جان لیست آخر کامله. برای تهران که من تکثیر می کنم زحمت شهرستانها هم با لرد سیاهه
اون دوتا کوچولو ها ماریه و میدودو خیلی بانمک و دوست داشتنی بودن
کاملا موافقم . من که اون دو تا رو از شخصیت های اصلی بیشتر دوست داشتم
یکی (مشخصا منظورم دانیل اما اگه کسی دلش خواست می تونه کمک کنه

) بشینه تورنت اینایی که تو لیست ناقص هست رو پیدا کنه حالا اگه اینترنت خودم وصل شد بگیرم اگرم نشد زحمتشو بدیم به یه نفر .... اینطوری ناقص نمونه !
من هی خواستم به هوای نفسم غلبه کنم جواب تو رو ندم (رو حساب کوچولوهی تو و این حرفا

) ولی نتونستم
در هر حال تا وقتی کارتونا رو به دست من می رسونی هر چی دلت میخواد بهم بگو ، اصلا اشکالی نداره. ولی البته من حافظه ام قویه
اینم عکس خاتمه ز(ze) ایچیگو ... این عکس مدت زیادی که رو دسکتاپ منه ... نمی دونم چرا برش نمی دارم !
این وال پیپرای Bleach که گذاشته بودی خیلی باحال بود. با توجه به اینکه من در حال حاضر به شدت Bleach زده هستم بازم التماس دعا دارم (یعنی بازم داری بذار. دستت درست

)
من که هنوز کوچولوام (اینو یکی از بزرگان بهم گفته!

)... قبول ....اما نمی فهمم شما (تو ، دانیل و ....(
اصلا معلوم نیست کیه !

) و ...) برای چی نگاه می کنین! ... به زنم به تخته دیگه باید ....
منظورش اینه که باید بشینین با نوه هاتون بازی کنین. خود حضرتش به من فرموده
الان اون جمله ای که بولد کردم خطاب به منه یعنی؟
چند وقت پیش یک همچین بحثی با دانیل داشتیم فکر کنم قانع شد

...
اشتباه فکر می کنی فرزندم
اول این عقب مونده ها رو می گیرم بعد Ergo Proxy بعدم اگه شد Kanon و Code Geass ..... ببینیم چی می شه
آفرین ... به این میگن بچه خوب حرف گوش کن
خوب سلیقه دانیل هم معلوم شد

....البته کاسکا فقط یکی مثله گاتز می تونست نقش شوهر رو براش ایفا کنه اگه کسی دیگه ای بود ... فکر کنم جای زن و مرد عوض می شد با اون روح لطیفش

....
روحش خیلی هم لطیف بود. فقط هر کسی نمی تونه درکش کنه
منو که همه میدونن اینجا از همه کوچیک ترم :blush: پس بیخودی منو با پیر پاتالها قاطی نکنین

لطفا
ایول ... قشنگ بود
===================
راستی این Death Note عجب چیزیه ... هر قسمتشو که می بینم بیشتر خوشم میاد ... الان تا 15 رو دیدم ... واقعا هیجانش خفه کننده اس
اینم عکس برای رنگین شدن تاپیک ... چقدر من با این لایت حال می کنم ... و با L البته