• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بچه ها انگاری اینجا دوباره داره شانار میشه...:wacko:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
ویلی کجا داری میری ؟ .........Code geass رو گرفتم .... این قسمت اخرم بگیرم برات می فرستم ... الان نمی ای تا 7-8 روز دیگه ؟

lol مثله اينک جمعه همه داره جمع ميشه، از ارو سنين گرفته تا کاکاشی و ... فقط مونده ساسکه که اونم احتمالاً سپهره!!!

ايهناس بقيه هم بدين، خيلی جالبه هيچ 2 نفری اينجا يه شخصيت مشابه ندارن!!

این همه ادم هنوز تست ندادن چرا من ؟:D .... اصلا حوصله نداشتم برم تست بدم دیگه گفتی منو مجبور کردی برم تست بدم ... اصلا هم از این یارو خوشم نمی اد :D ....کی هست حالا ؟

بعد که رفتم تست دادم بدون هیچ قصدی خیلی صادقانه به سوالا جواب دادم :D

که نتیجه ایشون شد !

sasuke.jpg

Which character are you test by Naruto - Kun.com

الان کلی متعجبم ! .......یکی بیاد بگه اینا کین ؟
Sasuke000.jpg

===

فریدا نگفتم توکیکو سن وا می ره ؟ ... دیدی این دفعه چه لوس بازی واسه این دو تا در می اورد ؟

===

لینک تورنت ها رو به من ندادین من رفتم code geass رو گرفتم الانم دارم Ergo Proxy رو می گیرم (خیلی تاریکه اما هنوز خونین نیست ! ) ....

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
Seymour تبریک میگم
yay.gif
کی مدیر شدی خبر دار نشدیم
Banane08.gif
بهرحال حقت بود
congratualtions.gif

--
بروبچ کیا دیکشنری میخواستن ؟
hessam4.gif

تو وبلاگ زبانم گزاشتم , هرکی خواست حالشو ببره
لینک دانلود روماجی رو گزاشتم البته , روماجی همونی هست که با حروف انگلیسی نوشته میشه !
بقیه دیکشنری هارو خواستین از خود سایت بگیرید و با همین کرک درستش کنید
flirtysmile4.gif

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

بین شما دوستان کسی از این دو تا انیمه اطلاعی داره؟ یا اصلا خودشو داره؟

فایل های ضمیمه

• normal_El-Hazard.jpg
    normal_El-Hazard.jpg
    56.7 KB · نمایش ها: 15
  • normal_cut2.jpg
    normal_cut2.jpg
    103.1 KB · نمایش ها: 9
  • normal_elhazard01.jpg
    normal_elhazard01.jpg
    56.6 KB · نمایش ها: 14

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ویلی کجا داری میری ؟ .........Code geass رو گرفتم .... این قسمت اخرم بگیرم برات می فرستم ... الان نمی ای تا 7-8 روز دیگه ؟
سپهر هر جای دانلودش هستی قطع کن، زيرنويسش مشگل داره!:hmm::eek::( احتمالاً ورژن 2 ش رو ميدن بيرون ولی فعلاً تا اطلاع ثانوی دست نگه دار:(.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان
بین شما دوستان کسی از این دو تا انیمه اطلاعی داره؟ یا اصلا خودشو داره؟
el hazard رو من خودم ندارم ولی ميتونم براتون بگيرم چون خودم هم ميخوام ببينمش.:D

cut مانگا ست نه انيمه، و لينک دانلودش هم بايد باشه تا اونجا که من ديدم! ولی اول يه سوال بکنم؟:blush: شما خواهرين يا برادر؟ :eek: بعد يه توضيح ديگه براتون ميدم.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها کسی RoboTech رو دانلود نکرد؟جناب فرنکشتین از ادامه ی دانلود منصرف شدن.می شه خواهش کنم یکی اینو دانلود کنه. و حنا.من که قبلا خواستم دانلودش کنم به هیچ سید و پیری وصل نمی شد.سایتش هم شاناره.اینو هم خواهش می کنم یکی زحمت بکشه
سلام ساحل جون
خدا قوت! 2700 هشتصد صفحه رو خوندی!:blink::blink::blink:
خوب من اگه چيزی از اينترنتم بمونه که شک دارم:p، برات دان ميکنم. برادر فرنکشتاين تا کجا دان کردن؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آره خواهر جون همه ی تاپیکو خوندم ولی 2700 صفحه که نبود 186 صفحه بود
bokmal.gif
خیلی هم خوندنش لذت بخش و آموزنده بود ^_^
راستش هیچ نمیدونم آقای فرنکشتین تا چه قسمتی دانلود کردن.
:lol: منظورم پست بود!:p
کسی از برادر فرنکشتاين خبر داره؟ :eek:خيلی وقته نيستن!:blink: امتحان ها هم که تموم شده!:(

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

سلام سپهر خوفی؟
خوب دارم میرم به جنگ امتحانا دیگه!
خیلی ممنون از لطفت ولی راستشو بخوای از صرافت دیدنش افتادم(فکر کنم جریانو تو پستام خونده باشی...) حسابی خورد تو ذوقم منم که حساس...:D
خلاصه این که زحمتت نمیدم اما به خاطر اینکه یادم بودی بازم خیلی ممنون...;)

فعلا بای!

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ميشه يكي بگه اون كارتوني كه قبلا كانال 2 پخش ميكرد كه اولش يه سفينه پيشرفته فضايي با زمين تصادف كرده بود بعد زميني ها از تكنولوژي اون استفاده كرده بودن چي بود من هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم
فكر كنم آخرش فقط دوتا انسان زنده مونده بودن
تنها همين يادم بود كه اونم مطمئن نيستم كه درست باشه

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سری دوم Full metal panic تموم شد ... خیلی خنده دار بود
280k5eb.gif
... در واقع اومده بودن و کل ژانر نظامی رو کنار گذاشته بودن و فقط روی کمدی دبیرستان تاکید کرده بودن : مثلا قرار میشه که souske ( که در واقع عضو نیروهای ویژه اس ) ، یه اعلامیه توی تابلوی دبیرستان بنویسه ، اونوقت توش می نویسه : " شما از پوشش هوایی یا توپخانه برخوردار نخواهید بود !!! "
pinky.gif
... یا وقتی می خواد بره تو سالن ورزش ، flash bang می زنه !!!!
doofywave%5B1%5D.gif
... یه جور هجویه ملیح !

مجددابا character development یا عمق داستانی روبرو نیستیم ... البته No problem ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بروبچ کیا دیکشنری میخواستن ؟
hessam4.gif

تو وبلاگ زبانم گزاشتم , هرکی خواست حالشو ببره ...

ایول ....
goodjob.gif

بنده شاخ قول را نوازش فرمودم و این تاپیکو از اول تا اینجا خوندم.یه لیست شونصدتایی هم آماده کردم برای سفارش.دنیل جان لیستای قبلی از سرور 4sharedپاک شده بودن این آخرین لیستتون آپدیت شدس؟
و اینکه من در حال حاضر آفیس رو سیستمم نصب نیست که بدونم باید به کی مراجعه کنم.آیا تکثیر کنندگان جناب لرد سیاه و دنیل جان هستند؟

بله ساحل جان لیست آخر کامله. برای تهران که من تکثیر می کنم زحمت شهرستانها هم با لرد سیاهه
mdr.gif

اون دوتا کوچولو ها ماریه و میدودو خیلی بانمک و دوست داشتنی بودن
کاملا موافقم . من که اون دو تا رو از شخصیت های اصلی بیشتر دوست داشتم
yes4.gif

یکی (مشخصا منظورم دانیل اما اگه کسی دلش خواست می تونه کمک کنه :D) بشینه تورنت اینایی که تو لیست ناقص هست رو پیدا کنه حالا اگه اینترنت خودم وصل شد بگیرم اگرم نشد زحمتشو بدیم به یه نفر .... اینطوری ناقص نمونه !

من هی خواستم به هوای نفسم غلبه کنم جواب تو رو ندم (رو حساب کوچولوهی تو و این حرفا :D ) ولی نتونستم :D

در هر حال تا وقتی کارتونا رو به دست من می رسونی هر چی دلت میخواد بهم بگو ، اصلا اشکالی نداره. ولی البته من حافظه ام قویه :D

اینم عکس خاتمه ز(ze) ایچیگو ... این عکس مدت زیادی که رو دسکتاپ منه ... نمی دونم چرا برش نمی دارم !

این وال پیپرای Bleach که گذاشته بودی خیلی باحال بود. با توجه به اینکه من در حال حاضر به شدت Bleach زده هستم بازم التماس دعا دارم (یعنی بازم داری بذار. دستت درست :D )

من که هنوز کوچولوام (اینو یکی از بزرگان بهم گفته! :D )... قبول ....اما نمی فهمم شما (تو ، دانیل و ....(اصلا معلوم نیست کیه !:D) و ...) برای چی نگاه می کنین! ... به زنم به تخته دیگه باید ....
منظورش اینه که باید بشینین با نوه هاتون بازی کنین. خود حضرتش به من فرموده :D

الان اون جمله ای که بولد کردم خطاب به منه یعنی؟ :D

چند وقت پیش یک همچین بحثی با دانیل داشتیم فکر کنم قانع شد :D ...
اشتباه فکر می کنی فرزندم :D

اول این عقب مونده ها رو می گیرم بعد Ergo Proxy بعدم اگه شد Kanon و Code Geass ..... ببینیم چی می شه
آفرین ... به این میگن بچه خوب حرف گوش کن
crazy.gif

خوب سلیقه دانیل هم معلوم شد:p :D ....البته کاسکا فقط یکی مثله گاتز می تونست نقش شوهر رو براش ایفا کنه اگه کسی دیگه ای بود ... فکر کنم جای زن و مرد عوض می شد با اون روح لطیفش :D ....
روحش خیلی هم لطیف بود. فقط هر کسی نمی تونه درکش کنه :D

منو که همه میدونن اینجا از همه کوچیک ترم :blush: پس بیخودی منو با پیر پاتالها قاطی نکنین :D لطفا

ایول ... قشنگ بود :D

===================

راستی این Death Note عجب چیزیه ... هر قسمتشو که می بینم بیشتر خوشم میاد ... الان تا 15 رو دیدم ... واقعا هیجانش خفه کننده اس
dash2.gif

اینم عکس برای رنگین شدن تاپیک ... چقدر من با این لایت حال می کنم ... و با L البته
11.gif

127fs3973964.png

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی این Death Note عجب چیزیه ... هر قسمتشو که می بینم بیشتر خوشم میاد ... الان تا 15 رو دیدم ... واقعا هیجانش خفه کننده اس
dash2.gif
من کار داشته بيدم ، بدبخت بيدم نميخاستم پست بزنم :(ولی خوب بدجوری با دنيل موافقم:D ، منم وقتی ديشب اين قسمت جديد رو ديدم و تموم شد، يه 10 ثانيه داستم برای لايت دست ميزدم (با دهان باز از تعجب و تحسين)!:blink::eek::eek::lol:

راستی اونجايی که ميسا به L گفت hentai :pبعد L به خودش گفت: من hentai هستم؟!!!:lol: خيلی خنده دار بود. من يه 20 ثانيه هم سره اون خنديدم.
فکرشو بکنين L اي که pervert باشه!
36_11_6.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام سپهر خوفی؟
خوب دارم میرم به جنگ امتحانا دیگه!
خیلی ممنون از لطفت ولی راستشو بخوای از صرافت دیدنش افتادم(فکر کنم جریانو تو پستام خونده باشی...) حسابی خورد تو ذوقم منم که حساس...
خلاصه این که زحمتت نمیدم اما به خاطر اینکه یادم بودی بازم خیلی ممنون...

As You Wish ....

کاملا موافقم . من که اون دو تا رو از شخصیت های اصلی بیشتر دوست داشت

هنوزم حالش نیومده بشینم ببینم اینو !

من هی خواستم به هوای نفسم غلبه کنم جواب تو رو ندم (رو حساب کوچولوهی تو و این حرفا ) ولی نتونستم

در هر حال تا وقتی کارتونا رو به دست من می رسونی هر چی دلت میخواد بهم بگو ، اصلا اشکالی نداره. ولی البته من حافظه ام قویه

اونم از تاثیرات سنه .... ولی من به هوای نفسم غلبه می کنم و جوابتو نمی دم ! :D

الان اون جمله ای که بولد کردم خطاب به منه یعنی؟

برو اون عینکت و ردار بزن می بینی که اسمت اون کنار هست ! :D

روحش خیلی هم لطیف بود. فقط هر کسی نمی تونه درکش کنه

من خیلی ناراحت می شم اینا وا می رن اینجوری ......

اها راستی ...بیلیچم می زارم برات !

Elfen Lied رو شروع کردم به دیدن چقدر opening ش قشنگه ولی آقا سپهر قبلا تو TURBO UPLOAD آپلود کرده بودند و الان از رو سرور پاک شده می شه یکی اینو واسه من آپلود کنه.

من دوباره اپلود کردم...
http://d.turboupload.com/d/1488655/Lilium_extended_DarkJedi_Final.mp3.html
فریدا اینو به لیست خودت بیافزا !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من امروز اصلاً قصد پست زدن نداشتم چون خيلی گرفتارم و 4شنبه هفته يه ديگه يه امتحان وحشتناک دارم
36_1_4.gif
که هيچی هم براش نخوندم و ممکنه مفقود الاسر بشم:p. ولی الان اصلاً حال درس خوندن نيست، گفتم يه کم جواب بدم تا بعد برم سره درسم.:D

خوب حتماً همتون اولين پست استيکی اين بخش رو ديدن که لينکش تو امضاء ی من هم هست. طبق پيشنهاد داده شده و با توجه به تهيه موفقيت آميز جنگجويان کوهستان، و لطف برادر بهروز اين تاپيک راه اندازی شد. البته اگه يادتون باشه من اين پيشنهاد رو سره کارتون عروسکی 3 برادر دادم برای دل پانتی جونم که الان قيبش زده:blink::lol:! کجايی خواهر؟ ميخوای پيشنهاد خريدشو بدی يا نه؟ (من که نميخوامش، خودت بايد پيشنهاد بدی!:cool:)

از شوخی گذشته هر کسی هر پيشنهادی داره يا سريال خاصی مد نظرش هست اونجا بگين که بدونيم دنبال چه چيز هايی بگرديم.:eek:
من خودم دوست دارم سنباد رو بگيرم، اگه کسی احيانا چشمش به لينک خريد سندباد افتاد به منم بگين. ممنون.:happy:

cap008.jpg

راستی چشمم به چند تا کليپ عربی از غول های سندباد افتاد. لينک دانلود;):

فایل های ضمیمه

• cap1n25.jpg
    cap1n25.jpg
    6.6 KB · نمایش ها: 7
  • cnklap185.jpg
    cnklap185.jpg
    11.1 KB · نمایش ها: 10
  • Sihjndib3.jpg
    Sihjndib3.jpg
    6.2 KB · نمایش ها: 5
  • Sijlbndib5.jpg
    Sijlbndib5.jpg
    7.6 KB · نمایش ها: 11
  • Singlvdib6.jpg
    Singlvdib6.jpg
    7.6 KB · نمایش ها: 8

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی من يه سوال دارم:

شيلا در واقع اين دختره بود:eek:؟ تلويون ما نشون داد؟ :f34r: يا من يادم نميآد؟:eek: يا اينکه اين سانسور شده بود؟:blink:

capmlk196.jpg

بالا