• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب به افتخار بازگشت مجدد ساحل به جمع انيمه دوستان عزيز:D، اينم يه کليپ با آهنگ جديد kat tun، همونی که از همه فايل های ديگه لينک، بيشتر دانلود شده!، بر روی قسمت هايی از سريال gokusen 2 که من اين بار نفرستادمش ولی قراره باره ديگه بفرستم!:D

jinjin.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=V246_wuaBYk

اگه کسی ميخواد اينو ببينه و youtube ش شاناره بگه که من آپلود کنم ، در غير اين صورت من امروز زياد حال آپلود کردن ندارم:p.

اينم لينک اصلی کليپ:happy::
http://www.youtube.com/watch?v=mgDOrB3QjUU

راستی توجه کنين که ديگه از jin خبری نيست. همون طور که گفتم اومده اينور لس آنجلس (البته قرار بياد کانادا!!!!!:( ) که زبان بخونه! :D البته شايعه ديگه اي که هست اينه که با يه دختر دوست شده، و برای اينکه صداش در نياد فعلاً در رفته:p:lol:. اينطور که معلومه پسر های خواننده اي که عضو گروه های ... (اسمش يادم نيست!:D ) هستن ، حق ندارن وارد relationship بشن!!!:eek: بيچاره ها!:blink: ولی کليپ بدونه jin هيچ مزه اي نداشت!:wacko::eek:

1119844957_gainstblue.jpg

Duet_July_05_Jin.jpg

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اره كارتون سند باد بشه تهيه كرد عاليه
بزرگترازمن كه اون زمان كوچك بودند ديدن وبه هم گفته بودن شيلا يه دختره كه جادو شده پرنده شده

پس دوبله اش بايد باشه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
36_2_27.gif
36_2_48.gif
36_2_48.gif
36_2_48.gif
36_2_27.gif

آ................................... اين صدای فرياد شادی با مسرت اينجانب بود که شنيدين:D:lol:. من اينقدر ذوق کردم که نميدونم چه کنم!!!
4_1_112.gif

چمدون گم شده رو الان آوردن دم در خونه تحويل دادن:blink:، و 2 بسته dvd الان جلوی من هست.
من الان اينجوريم:
36_2_2.gif
36_2_22.gif

دسته همگی درد نکنه

36_2_46v.gif
36_2_46v.gif
36_2_46v.gif

اول از همه خواهر ين ين عزيز که واقعاً منو شرمنده کرده!
36_2_80.gif
، برادر شينوبی، روزبه، سپهر، برادر سيفروث، ...
23_30_126.gif

اگه اسم کسی از قلم افتاده به بزرگی خودتون ببخشين:blush:، من الان حافظه ام ديگه کار نميکنه:wacko::lol:.
وای من از درس و زندگی و همه چيز افتادم:(:lol:، من برم dvd ها رو ببينم
166v.gif

بازم از همگی ممنون
23_30_126.gif
23_30_126.gif
23_30_126.gif

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
راستی من يه سوال دارم:

شيلا در واقع اين دختره بود:eek:؟ تلويون ما نشون داد؟ :f34r: يا من يادم نميآد؟:eek: يا اينکه اين سانسور شده بود؟:blink:

اره يكيند جادو شده

من هم دنبال اين كارتون هستم بشه اينم چند نفري گرفت خوبه
ودوبله اش هم موجود هست چون قديميها اين كارتون رو ديدندفارسي

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
اينجا هم اسم اينارو ميگم شايد كسي داشت تونست بگذارد براي ديگران:D

برنامه هاي جالبي دردوران كودكي نشان ميداد همين تلويزيون كه برامون خيلي جالب بود

آنت، قصه های کوهستان آلپ (نيپون - ژاپن، 1983)، واتو واتو، پرنده اعجاب انگيز (فرانسه، 1979- 1980)، فوتباليست ها (نام اصلی: کاپيتان سوباسا - توئی - ژاپن، 1983 تا 1986)، ماجراهای گاليور (هانا و باربرا - آمريکا، 1968)، سرنديپيتی، جزيره ناشناخته (نام اصلی: ماجراهای سرنديپيتی: دوستان روی جزيره پيور - فوجی - ژاپن، 1983)، پت پستچی (بی بی سی - بريتانيا، 1981)، پروفسور بالتازار (يوگوسلاوی، 1967 - 1971)، چوبين (نام اصلی: چوبين، کودک ستاره - تاتسونکو - ژاپن، 1974)، يوگی و دوستان (نام اصلی: دارودسته يوگی - هانا و باربرا، 1973)، باخانمان (نام اصلی: داستان پرين، نيپون - ژاپن، 1978)، سندباد بحری (نيپون - ژاپن، 1975)، بل و سباستين (ژاپن، 1981)، ماجراهای پينوکيو (نيپون، 1976)، مزرعه سبزيجات (نام اصلی: گياهان - بی بی سی - بريتانيا، 1968)، رابين هود (والت ديزنی - آمريکا، 1973)، بچه های مدرسه والت (نام اصلی: Cuore، نيپون، 1981)، گوريل انگوری (هانا و باربرا - آمريکا، 1975)، پاپای (پارامونت کارتون - آمريکا، 1960 - 1962)، لوک خوش شانس (هانا و باربرا و موريس - آمريکا و بلژيک، 1983 تا 1991)، سايمون در سرزمين نقاشی های گچی (فيلم فير - بريتانيا - 1976)، دهکده حيوانات (نام اصلی: ميشا - محصول نيپون، 1979) و ...

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
راستی من يه سوال دارم:

شيلا در واقع اين دختره بود:eek:؟ تلويون ما نشون داد؟ :f34r: يا من يادم نميآد؟:eek: يا اينکه اين سانسور شده بود؟:blink:

[/CENTER]
عجب حافظه ای دارین بابا:lol:
من که اصلا سندباد رو یادم نیست شایدم سنم کفاف نمیداد که یادم باشه
حالا کی شیلا بود کی سند باد بماند من فقط یادمه یه بابا امامه به سر تو کارتونای اون موقع وجود داشته
2mo15hx.gif

تبریکات مارو جهت پیدا شدن چمدان بپذیرید امیدوارم با دیدن انیمه ها رستگار شوید
302.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
میگم یکی بیاد اندر احوالات berserk به ما یه توضییحاتی بده
من خودم 25 قسمت انیمه اش رو دیدم واقعا آخرش بیخود تموم شد
7182.gif
از اونجایی که برادر دانیل مانگا برزرک رو هم برام زده بود (خدا ازت نگزره دانیل 30 چپترشو خوندم چشام از حدقه درومد)مجبور شدم مانگا رو هم بخونم
خوب اونایی که مانگا رو خوندن میدونن که داستان مانگا با انیمه تفاوتهایی داره
درنتیجه بعد از خوندن مانگا حسابی موخ ما پیچ خورد حالا یکی بیاد اتفاقاتی که بعد از قسمت 25 پیش میاد رو بگه
dizzyf.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم 25 قسمت انیمه اش رو دیدم واقعا آخرش بیخود تموم شداز اونجایی که برادر دانیل مانگا برزرک رو هم برام زده بود (خدا ازت نگزره دانیل 30 چپترشو خوندم چشام از حدقه درومد)مجبور شدم مانگا رو هم بخونم
درنتیجه بعد از خوندن مانگا حسابی موخ ما پیچ خورد حالا یکی بیاد اتفاقاتی که بعد از قسمت 25 پیش میاد رو بگ

ببین اتفاقات کارتون یه بازگشت به عقب تو مانگا محسوب می شه یعنی مانگا هم از یه جایی شروع می کنه بعد شروع می کنه از اول تعریف کردن
برو فصل 13 رو بخون همه چی دستگیرت می شه !
دانیل قرار بود بخونه که فکر نکنم بتونه با این وضع بیناییش ... منم یادم نمی اد چی بود !

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
ببین اتفاقات کارتون یه بازگشت به عقب تو مانگا محسوب می شه یعنی مانگا هم از یه جایی شروع می کنه بعد شروع می کنه از اول تعریف کردن
برو فصل 13 رو بخون همه چی دستگیرت می شه !
دانیل قرار بود بخونه که فکر نکنم بتونه با این وضع بیناییش ... منم یادم نمی اد چی بود !

اینجوری که خیلی ستمه چشام از کاسه درمیاد
imslow.gif

میگم سپهر یه مقدار اون کلتو بخارون شاید یادت امد
89.gif

ببین اخرش که میرن اون دنیا و گاتس دستشو قطع میکنه بعد یه یارو کله اسکلتیه میاد هم کاسکارو نجات میده و هم گاتس رو
حالا این یارو کی هست؟
بعد ببینم آخرسرش چی میشه ؟چه بلایی سر کاسکا و گاتس میاد؟گریفیس چی میشه؟راستی قضیه اون فرشته(ELF) چیه از کجا یه دفعه پیداش میشه؟.........آخ کم کم داره موخم پیچ میخوره
1148394932.gif

iluf.gif

میگم فریدا دی وی ها رو ول کن بیا اینجا یه مقدار BERSERK رو اسپویل کنیم
243.gif
243.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من کار داشته بيدم ، بدبخت بيدم نميخاستم پست بزنم :(ولی خوب بدجوری با دنيل موافقم:D ، منم وقتی ديشب اين قسمت جديد رو ديدم و تموم شد، يه 10 ثانيه داستم برای لايت دست ميزدم (با دهان باز از تعجب و تحسين)!:blink::eek::eek::lol:

تایدد می شود
iagree.gif
جدا لایت فوق العاده باهوشه ....
sla.gif

من خودم 25 قسمت انیمه اش رو دیدم واقعا آخرش بیخود تموم شد
7182.gif
از اونجایی که برادر دانیل مانگا برزرک رو هم برام زده بود (خدا ازت نگزره دانیل 30 چپترشو خوندم چشام از حدقه درومد)مجبور شدم مانگا رو هم بخونم
درنتیجه بعد از خوندن مانگا حسابی موخ ما پیچ خورد حالا یکی بیاد اتفاقاتی که بعد از قسمت 25 پیش میاد رو بگه
dizzyf.gif

خدا از خودت نگذره :D حالا که خوندی خب بیا توضیح بده دیگه ... زحمت منم کم می کنی کلی آدم هم دعات می کنن :D

برو اون عینکت و ردار بزن می بینی که اسمت اون کنار هست ! :D

پسرم فهمیده بودم که خطاب به منه! منظورم این بود که نکته مبهم اون قضیه کجاست برات؟ الان متوجه شدی یا بازم توضیح بدم؟ :D

هنوزم حالش نیومده بشینم ببینم اینو !
فکر نکنم خیلی خوشت بیاد ... من که خوشم نیومد ... یه کم بیمزه و خنک بود به نظرم ... فقط همون دو تا جینگیلاش بامزه بودن (اسمشون یادم نیست) ... حالا شانس ما می شینی می بینی خوشتم میاد :D

بابا من گرفتارم ... درگیرم ... این روزا حتی حال کارتون دیدنم ندارم ...
878.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
راستی بروبچ من رفتم یه پی اس پی دانگرید شده 3.03 گرفتم کسی هست بازی هاشو داشته باشه؟
zha.gif
فعلا یه سری آهنگ و بند و بساط ریختم توش کلی دارم باهاش حال میکنم
sheepsmiley.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خدا از خودت نگذره حالا که خوندی خب بیا توضیح بده دیگه ... زحمت منم کم می کنی کلی آدم هم دعات می کنن
بابا من گرفتارم ... درگیرم ...
میگم انگار باید این برزرک رو حسابی بشینیم اسپویل کنیم اینطوری نمیشه
کما اینکه وقتی بقیه بروبچ هم اینو ببینن این سوالا براشون پیش میاد

ببینم دانیل مگه امتحانات تموم نشده
3110.gif
دیگه درگیر چیی بابا....
3939.gif

مال من که یه هفته ای هست تموم شده
برا همینه که سروکلم دوباره پیدا شده
302.gif

راستی کی سرت خلوت میشه این سری آخری انیمه ها رو برام بزنی؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آخه من که مانگا رو هنوز نخوندم که بتونم تو spoil کردنش کمکتون کنم! :(ولی حمايتتون ميکنم!:D
اينم برای پيشبرد اهداف تاپيک:):

فایل های ضمیمه

• berserk2-tall-promo2.jpg
    berserk2-tall-promo2.jpg
    23.3 KB · نمایش ها: 12
  • 10020018992_gr.jpg
    10020018992_gr.jpg
    22.7 KB · نمایش ها: 15
  • berserk_239_slicendice.jpg
    berserk_239_slicendice.jpg
    183.5 KB · نمایش ها: 9
  • anime15.jpg
    anime15.jpg
    97.6 KB · نمایش ها: 5
  • 173.jpg
    173.jpg
    20.8 KB · نمایش ها: 5

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
آخه من که مانگا رو هنوز نخوندم که بتونم تو spoil کردنش کمکتون کنم! :(ولی حمايتتون ميکنم!:D
اينم برای پيشبرد اهداف تاپيک:):

پیشاپیش از حمایتهای شما قدر دانی میشود
dash2.gif

میگم خواهر آواتور بهتر از این نداشتی
flat.gif
داغ دل ما رو تازه کردی
cry2.gif

خوب آقا من شروع میکنم بعد شما دمشو بگیرین بیایین
2174.gif

خوب داستان برزرک:
شخصیت اصلی پسری هست بنام گاتس
گاتس رو وقتی از مادر مردش متولد میشه یه زن تو میدون جنگ میبینه و بزرگ میکنه .شوهرش بنام گامبینو با این امر مخالف بوده چون اعتقاد داشت بچه ای که تو میدون جنگ پیدا بشه بد شانسی میاره
چند سال بعد مادر ناتنی گاتس بخاطر بیماری میمیره و گامبینو تویه یه نبرد پاشو از دست میده.گامبینو تمام این بدشانسیا رو بخاطر گاتس میدونه و تصمیم میگیره گاتس رو بکشه
گاتس مجبور به قتل نا پدریش میشه و از اردوگاه فرار میکنه
توی یکی از روزا به یه گروه دزد برمیخوره که سر دستشون گریفسی هست بعد از دوءلی که باهم میکنن گاتس مغلوب میشه و مجبور میشه زیر دست گریفیس باشه
بعد از کلی جنگ به خانواده سلطنتی منتسب میشن و گاتس تصمیم میگیره گروه رو ترک کنه ولی گریفیس مانع میشه و دوباره باهم دوئل میکنن اینبار گاتس برنده میشه
گریفیس که مهره اصلی خودش رو از دست داده به فکر میوفته که از راه دختر پادشاه به تخت و مقام دست پیدا کنه ولی شاه وقتی میفهمه گریفیس با دخترش رابطه داشته گریفیس رو زندانی میکنه
و گره دزدا رو منحا میکنه
گروه دزدا دنبال راهی برای آزاد کردن گریفیس میوفتن که گاتس سرو کلش پیدا میشه و بعد از کلی دردسر گریفیس رو آزاد میکنن
گریفیس که همه چیزشو از دست داده از خدایگان کمک میخاد و Behilet فعال میشه و کل گروه دزدا به اون دنیا برده میشن جایی که 4 خدای شیطان هستن
خدایگان پیشنهاد قدرت به گریفیس میدن و برای این کار از گریفیس قربانی میطلبن گریفیس هم کل گروه رو به عنوان قربانی به خدایگان میده
گاتس و بقیه گروه که دنبال راه فراری هستن از هیولا ها شکست میخورن ولی درین موقع یه انیمه تموم میشه
1148394932.gif

خوب وارد مانگا میشیم
یه بابایی که قیافش شبیه اسکلته از راه میرسه و گاتس و کاسکا رو نجات میده

4dxh0dx.jpg

البته یه جاهایی تو مانگا هست که تو انیمه نیست مثلا تو یکی از چپترا نشون میده که گامبینو گاتس رو به یکی از سربازا میفروشه اونم با 4 سکه و اون سرباز شب به گاتس تجاوز میکنه وقتی گاتس قضیه رو میفهمه باورش نمیشه و در نهایت گامبینو این قضیه رو تصدیق میکنه

خوب ادامش برای بعد..............:rolleyes:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
راستی بروبچ من رفتم یه پی اس پی دانگرید شده 3.03 گرفتم کسی هست بازی هاشو داشته باشه؟
zha.gif
فعلا یه سری آهنگ و بند و بساط ریختم توش کلی دارم باهاش حال میکنم
sheepsmiley.gif
من کلی بازیشو دارم خودشو ندارم البته بازیاشو از یکی از بچه های همین فروم گرفتم واسه همین نمی تونم برات بزنم
263cylj.gif
خواستی پی ام بزن بگم از کی بگیری ...

میگم انگار باید این برزرک رو حسابی بشینیم اسپویل کنیم اینطوری نمیشه
کما اینکه وقتی بقیه بروبچ هم اینو ببینن این سوالا براشون پیش میاد
میگم تو شروع کن منم سعی می کنم همین روزا اگه شد بخونم بیام کمکت ....
tongue.gif

ادیت : چه زود شروع کردی ... بابا فعال ...
cheer.gif

ببینم دانیل مگه امتحانات تموم نشده
3110.gif
دیگه درگیر چیی بابا....
3939.gif

مال من که یه هفته ای هست تموم شده
برا همینه که سروکلم دوباره پیدا شده
302.gif
امتحان کجا بود بابا ... ما آردمونو بیختیم الکمونم آویختیم
3zggb5i.gif
.... درسم تموم شده داداش ....
126fs3801820.gif

راستی کی سرت خلوت میشه این سری آخری انیمه ها رو برام بزنی؟
این هفته که نمی تونم احتمالا چون یه سری دارم میزنم که زیاده .... ولی بعدش می تونم بزنم .... یه پی ام بزن بگو چیا رو میخوای دقیق که لابلای این سری الانم برات شروع کنم زدن ...
character0144.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی تو دانلود فيلم death note دست نگه دارين تا من مطمئن شم، بعد شماها دان کنين.:)

deathnotesigfs2.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اواتور گاتز مظلوم!;) ط(روند تغییرات اواتور خواهر لینخو رو جدا دنبال می کنم!;)
راستی دی کارتونام تموم شده !خواهر لینخوی عزیز لطفا سفارش این جانبو به جناب لرد بکنین!(بعدبقیه دوستان یه چندتا کارتون ناز برام معرفی کنید!!);) شبیه بریسک!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اواتور گاتز مظلوم!;) ط(روند تغییرات اواتور خواهر لینخو رو جدا دنبال می کنم!;)
راستی دی کارتونام تموم شده !خواهر لینخوی عزیز لطفا سفارش این جانبو به جناب لرد بکنین!(بعدبقیه دوستان یه چندتا کارتون ناز برام معرفی کنید!!);) شبیه بریسک!;)
فک نکنم اهتياجی به توصيه باشه، لرد سياه خودشون هوای همه بچه ها رو دارن.;):D

در مورد کارتون ها هم، مشابه berserk وجود نداره!:( خودتو خسته نکن برادر شيان:p. به توصيه من samurai champloo رو بگير و ببين، از همه بيشتر به سليقت ميخوره!:D

champloo01.jpg

راستی برادر دومين کسی هستی که داری روند تغيير آواتور های منو تعقيب ميکنی؟!!!:lol: چيزی هم سر در آوردين؟:cool::p
ولی خودمونيم اينم شده يه سرگرمی برای من!:happy:

در جهت رنگی کردن تاپيک:

sk_faust0020.jpg

فایل های ضمیمه

• champloo01.jpg
    champloo01.jpg
    16.5 KB · نمایش ها: 4
  • sk_faust0020.jpg
    sk_faust0020.jpg
    18 KB · نمایش ها: 7
بالا