• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از saheljunior :
راستي كارتن خرس هاي مهربون يادتونه
carebear.gif
من عروسك واقعي يكيشونو دارم داييم 9 سال پيش از كانادا برام فرستاد..خيلي نازه

يه Anime ديگه اي هم بود كه ID يكي از بچه هاي تاپيك افسانه ي شجاعانه ..اونو ديدم يادم افتاد...افسانه توشيشان..من با هر اسم و اسپلي كه فكر كنيد اينو سرچ كردم ولي هيچي پيدا نكردم ...خواهر لينخو شما اينو يادته؟
يادمه ، ولی اسمش بايد يه چيزه ديگه باشه :eek: اولن فکر کنم توشی چان باشه ولی با اينم جواب نميده، در اينجاست که بايد از استاد بزرگ برادر ويلی کمک خواست :happy:: کمک

خرس های مهربون رو هم يادمه هنوز TV اينجا داره نشونش ميده :)

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما استاد محترم
مثل اینکه شما هم خیلی به انیمه اهمیت می دید و علاقه دارید
p06.gif

من هم یه چند ده سری دارم مثل انیمه شینوبی در 25 قسمت و کنشین که در حدود 140 قسمته و ناراتو در 160 قسمت و نینجا اسکرول در 15 قسمت و ...
بیشتر انیه های من رزمی هستن یعنی یا سامورائی هستند یا نینجایی
ممنون می شم اگه لیستی از انیمه های رزمیتون رو بذارید ( بخصوص نینجایی )
من هم با تمام هزینه هاش از شما می خرم
p02.gif

ممنون و پیروز باشید ..

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ادامه ليست کارتون ها:D:

Candidate for Goddess
Kimi wa Petto (live-action)
Yesterday once more
Shuffle
Witch blade
Mushishi
Gate keepers
Legend of Duo
Golden Boy
Howl's moving castle
Gilgamesh
The cat returns
Here is greenwood
Kaidohmaru
Gasaraki
Akane Mariax
Shura no Toki
Records of lodoss war
Eikoku koi monogatari Emma
Weiss Kreuz
100 stories
....

Movies and Series:
Buffy the vampire slayer
Jowel in the place (korian series)
Taichi master 2005
....
راستی من فيلم هم زياد دارم ولی هوسله نوشتن اسمای همشون رو ندارم اگه دنبال چيزه خاسی ميگردين ، اسمشو بگين من ببينم دارمش يا نه! :happy:
مخصوصاً کلکشن فيلم های جت لی، راستی fearless رو ديدين؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از amirhvr :
با سلام خدمت شما استاد محترم
مثل اینکه شما هم خیلی به انیمه اهمیت می دید و علاقه دارید
p06.gif

من هم یه چند ده سری دارم مثل انیمه شینوبی در 25 قسمت و کنشین که در حدود 140 قسمته و ناراتو در 160 قسمت و نینجا اسکرول در 15 قسمت و ...
بیشتر انیه های من رزمی هستن یعنی یا سامورائی هستند یا نینجایی
ممنون می شم اگه لیستی از انیمه های رزمیتون رو بذارید ( بخصوص نینجایی )
من هم با تمام هزینه هاش از شما می خرم
p02.gif

ممنون و پیروز باشید ..
استاد امير از اهميت و علاقه کاره من گذشته، من anime geek هستم:D :p
خوب فکر کنم از
شينوبی منزورتون همون basilisk باشه که فيلمش shinobi (live action) 2005 بود اتفاقن اينجا بحثش شد.
کنشين 95 قسمته استاد !!! :blink: با 3 تا OVA که نميدونم دارين يا نه؟
naruto تا قسمته 195 در اومده ديشب بايد قسمته 196 ميرفت رو net که هنوز خبری نيست و من منتظرم که زودتر دانودش کنم ، پس من از 160 به بدشو براتون ميفرستم . در ضمن 2 تا هم ova داره ، ديدين؟
ninja scroll فکر کنم 13 قسمت باشه و يه ova که خيلی معروفه، اگه ندارين اونم بفرستم:happy:
اگه از سريال ninja scroll خوشتون اومده و با demon اين جور چيزا مشگل ندارين ، من چند تا کارتون ديگه بهتون پيشنهاد ميکنم:

Samurai deeper kyo,
Samurai Champloo, Legend of condor heroes, Peace Maker Kurogane, Flames of Recca, Shura no Toki, samurai 7

اينا فکر کنم ليست تمام کارتون های رزمی يه بقيه مبارزه دارن ولی ديگه يه کم قدرت هاشون خيلی تخيلی ميشه. نميدونم شما از اون سبک هم خوشتون ميياد يا نه؟

در مورد هزينه، هزينه نداره.
من قبلاً تو pm برای بقيه دوستان هم گفتم، حالا تو فروم بگم که همه بدونن، من اينا رو برای دوستام ميفرستم و شما ميتونين از دوستای من بگيرين و برای خودتون کپی کنين ، البته من بايد با دوستام هماهنگی کنم که برای آنها هم دچار دردو سر نشه چون تعداد دوستانی که کارتون ها و سريال ها رو ميخوان داره زياد ميشه ، و فکر کنم اگه بخوان برای همه دوستان اينا رو write کنن ورشکست شن . فکر کنم هزينه dvd های خام و پست رو خودتون بايد متقبل بشين، حالا اگه کسی پيشنهاد ديگه اي داره ميتونه بگه!:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
استاد امير
در مورده peace maker kurogane تو اين لينک يه توضيح کوتاه دادم:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=760580&postcount=295

samurai deeper kyo دقيقاً مخلوط kenshin و inuyasha هستش. تاريخی تقريباً مقارن با کنشين و در مورده نوبوناگا که شخصيت مروف تاريخی ژاپن هست و حتماً ميشناسينش
Seen in part or in whole by 1173 users, rank: #139
Median rating: Good
Arithmetic mean: 7.0424 (Good+.04), std. dev.: 1.9238, rank: #1030
Weighted mean: 6.9451 (Good-.05), rank: #1142
Bayesian estimate: 6.95513 (Good-.04), rank: #832
26 episodes
نميدونم شما هم youtube تون از کار افتاده يا نه، چون بعضی از server ها فيلترش کردن، به هر جهت من چند تا لينک ازش ميزارم چون وقتی آدم ميبينه بهتر ميتونه نظر بده، البته youtube به دليل تعميرات امروز بسته شده من همون لينک هايی که تو پروفايل orkut دارم رو ميزارم فقط خدا کنه که هنوز هم اونجا باشن و برشون نداشته باشن:
http://www.youtube.com/watch?v=k2w2w7oz2Uc&search=samurai%20kyo
http://www.youtube.com/watch?v=hESjWF7TIMc&search=samurai%20kyo

فکر کنم از همه بيشتر به ninja scroll شباهت داشته باشه و همه شخصيت ها به جز خوده KYO واقعی هستن، مثلاً yukimura sanada يا خيلی های ديگه کلی تو تاريخ ژاپن معروف هستن.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
legend of condor heroes در واقع return of condor heroes هست و به اشتباه اين اسمو روش گزاشتن، ديگه فکر نميکنم اهتياجی به توزيه داشته باشه همه ماجرا و داستانشو ميدونن! اينم چند تا عکس و کليپ :

http://www.youtube.com/watch?v=OT3syEZ2MZI
http://www.youtube.com/watch?v=wo8ljkmNB-4&mode=related&search=
کليپ دوم رو سعی کنيد حتماً ببينيد.
اين سريال 47 قسمته و محصول 2002-2001 است.
guo jing که اينجا نقشه عموی yang guo رو داره، ديگه خل و چل بازی در نمياره! :p
Seen in part or in whole by 179 users, rank: #881
Median rating: Good
Arithmetic mean: 6.8261 (Good-.17), std. dev.: 2.4254, rank: #1317
Weighted mean: 6.6946 (Good-.30), rank: #1377
Bayesian estimate: 6.80234 (Good-.19), rank: #978

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
شيفتگان +BLOOD قسمته 39 رفت رو net اينم لينک تورنت:

Torrent

img01.jpg

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:ph34r2:سلام
بدون هيچ مقدمه اي از دوستاني كه كارتون نارتو رو ديدند سوالي مي پرسم :
من خيلي دوست دارم بدونم كه اسم اون سلاح هايي كه توي اين كارتون هست چيه؟:medieval: چند تا عكس هم از اونا ميزارم كه اميد وارم بالا بياد و شما هم اون عكس ها رو ببينيد
مثلا توي اين عكس اين سلاحي كه ميگم در دست ساكورا است:
naruto-wallpaper-43.jpg

يا تو اين يكي در دست ناروتو:
naruto.jpg

در ضمن اين سلاحي كه تو اين عكس در دست نارتو هستش همين سلاح ستاره اي ... اسمش شوريكن هستش
naruto%2062.jpg

و چند تا سلاح ديگه هم هستش .... من خيلي دوست دارم بدونم كه اين سلاح هايي كه توي اين كارتون هستش وجود خارجي هم داره يعني واقعا وجود داره؟ البته از بابت شوريكن كه مطمئنم وجود داره..
:rambo:و يه چيز ديگه: در مورد نماديه كه روي بند كاراكتر هاست (همون بندي كه به كمر يا پيشوني يا گردنشون مي بندن) مي خواستم بدونم كه اين نماد ها تو كارتون معنيه خاصي دارند .

the-others

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فکرکنم دیگه دستتون اومده باشه که من بی ربط می نویسم!

من دیشب انیمیشن SPIRITED AWAY یا به اصطلاح شهر اشباح رو دیدم.خیلی خوش ساخت بود بخصوص موسیقی اون.می خواستم ببینم کسی لینک به مسیقی متن کامل اون رو نداره بخصوص اون پیانوی اول فیلم.
ممنون

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از the-others :
سلام
فکرکنم دیگه دستتون اومده باشه که من بی ربط می نویسم!

من دیشب انیمیشن SPIRITED AWAY یا به اصطلاح شهر اشباح رو دیدم.خیلی خوش ساخت بود بخصوص موسیقی اون.می خواستم ببینم کسی لینک به مسیقی متن کامل اون رو نداره بخصوص اون پیانوی اول فیلم.
ممنون
اين تورنت, هم آهنگ های spirited away رو داره هم mononoke hime. هر 2 تاشون قشنگه :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من خيلي دوست دارم بدونم كه اسم اون سلاح هايي كه توي اين كارتون هست چيه؟:medieval: چند تا عكس هم از اونا ميزارم كه اميد وارم بالا بياد و شما هم اون عكس ها رو ببينيد
مثلا توي اين عكس اين سلاحي كه ميگم در دست ساكورا است:يا تو اين يكي در دست ناروت

اسمه اين سلاح Kunai Knife است.

و يه چيز ديگه: در مورد نماديه كه روي بند كاراكتر هاست (همون بندي كه به كمر يا پيشوني يا گردنشون مي بندن) مي خواستم بدونم كه اين نماد ها تو كارتون معنيه خاصي دارند .
نماد ها مربوط به علامت هر گروه ميشه ماله ناروتو و ساکورا و ... ماله گروه کونوها هست که به قوله خودشون علامت برگ هست
بقيه هم بسته به اينکه ماله کدوم گروهن باد، آب، صدا، ... علامتاشون فرق ميکنه:

به ترتيب از چپ به راست ميشه:
sand, mist, leaf, ???, sound

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کمک

سلام، تو رو خدا يه آدم خير پيدا شه و به من بگه که کجای اين azureus برم و چی کار بکنم که rate دانلود و آپلودم نامهدود باقی بمونه يا هر عددی که بهش بدم سابت بمونه و خود بخود و به عشق خودش تغيير نکنه؟
براي مثال من limit ش رو ميزارم رو 200kb/s و اونم شروع ميکنه با 100 و خورده اي دانلود کردن ولی بعده 5 دقيقه که من بر ميگردم ميبينم limit رفته رو 20 kb/s و اونم داره با 16kb/s دانلود ميکنه.
من از تو options هم set ميکنم save هم ميکنم ولی فايده اي نداره، جای ديگه اي setting ديگه اي هست که من بايد انجام بدم؟؟؟ :blink::blink::blink:
من از بس بين azureus و bittorrent سويچ کردم نصفه فايل هام پريد:(. لطفاً يکی به من بگه چی کار کنم!!!!
يک دنيا ممنون

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بعد از مدتها سلام .:)
این چند مدت داشتم دنبال اسم توشیشان می گشتم .خدا میدونه از چه سایتای عجیبی سر دراوردم.:wacko: ولی نتونستم پیداش کنم.:( خواهر لینخو شما میتونید از دوستای چینی و ژاپنیتون بپرسید ؟چون این یه افسانه بود فکر کنم که اونا اسمشو بدونن.
راستی مسافرت خوش بگذره.:)

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینارو وقتی داشتم دنبال توشیشان می گشتم پیدا کردم.:blink: :D

فایل های ضمیمه

• Chobin7.jpg
    Chobin7.jpg
    11.9 KB · نمایش ها: 12
  • Chobin13.jpg
    Chobin13.jpg
    16.7 KB · نمایش ها: 10
  • Chobin11.jpg
    Chobin11.jpg
    15.3 KB · نمایش ها: 6
  • Chobin20.jpg
    Chobin20.jpg
    20.3 KB · نمایش ها: 7
  • Chobin21.jpg
    Chobin21.jpg
    13.2 KB · نمایش ها: 4

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینم بقیشون:

فایل های ضمیمه

• Chobin15.jpg
    Chobin15.jpg
    14.6 KB · نمایش ها: 11
  • Chobin19.jpg
    Chobin19.jpg
    14.2 KB · نمایش ها: 4
  • chobin_op.jpg
    chobin_op.jpg
    8.1 KB · نمایش ها: 5
  • Chobin23.jpg
    Chobin23.jpg
    13.9 KB · نمایش ها: 3

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اول از همه بگم جاي خواهر لينخو خالي نباشه (که هست)، دوم هم ياد دوران چوبين بيني بخير ^_^ سوم هم اينکه ديدم کارتون (انيم) هاي ژاپني زياد شد گفتم من هم يه فيلم کارتوني با موضوعي غير ژاپني معرفي کنم و اون چيزي نيست به جز آخرين تک شاخ، محصول سال 1982 که تقريبا همزمان در اوايل دهه ي 60 در سينماهاي تهران هم نمايش داده شد:

231731240.jpg

داستان اين فيلم انيميشن در مورد تک شاخي است که براي خودش در جنگلي که به خاطر وجودش همواره سبز است زندگي مي کند و يک روز به ناگاه متوجه مي شود او آخرين تک شاخي است که در اين دنيا باقي مانده. او از اين موضوع تعجب ميکند که چطور چنين چيزي امکان دارد و راه ميفتد تا ديگر تک شاخ ها را پيدا کند که گفته مي شود کينگ هاگارد به وسيله ي گاو قرمز آنها را در داخل دريا زنداني کرده است. تک شاخ ما (که فط کساني که به وجود تک شاخ ها اعتفقاد دارند ميتواندد او را از يک اسب معمولي تشخيص بدهند) در راه گرفتار مي شود ولي تردستي به نام اشمندريک او را نجات ميدهد و به همراه مولي که در راه با او آشنا شده اند به تک شاخ کمک مي کنند تا به قصر کينگ هاگارد برسند ولي در اين بين ناگهان گاو قرمز که وجود يونيکورن را حس کرده سر و کله اش پيدا مي شود و به سوي او حمله ور مي شود و اشمندريک براي نجات جان تک شاخ او را تبديل به يک دختر مي کند و گاو قرمز پي کارش مي رود، آن 3 سپس وارد قصر هاگارد مي شوند و پسر کينگ هاگارد (شاهزاده لير) که شواليه اي شجاع و جوتنمرد است عاشق دختر (تک شاخ) مي شود ولي دختر که از اين تغيير يافتنش ناراحت است به او توجهي نمي کند و هيچ احساسي نسبت به او ندارد (چون تک شاخ ها فاقد احساسات انساني هستند)، از آن سوي کينگ هاگارد هم نسبت به اين دختر شک دارد چون وقتي به چشم هاي او نگاه مي کند نمي تواند تصوير خودش را در آنها ببيند. از طرف ديگر شاهزاده لير تمام تلاشش را براي جلب توجه دختر که اشمندريک او را آمالثيا معرفي کرده مي کند و وقتي موفق نمي شود از مولي کمک مي خواهد، مولي هم آمالثيا را نصيحت مي کند که دست کم با خوشرويي با آن شاهزاده برخورد کند ولي آمالثيا (تک شاخ) توجهي نمي کند تا اينکه شاهزاده برايش آهنگي مي خواند و تک شاخ تغيير شکل داده ي ما کم کم عاشق شاهزاده ي جوان مي شود! ولي بايد ديگر تک شاخ ها را پيدا کنند و مولي، به وسيله ي گربه ي سخنگويي که در قصر زندگي ميکند متوجه ي راه مخفي موجود در قصر شده و به همراه اشمندريک، آمالثيا و شاهزاده لير وارد تونل مخفي ميشوند که به ناگهان گاو قرمز در برابر آنها ظاهر مي شود و در حين فرار پاي آمالثيا به شاخه اي گير کرده و مي افتد و اين بار اشمندريک او را دوباره تبديل به تک شاخ مي کند و او به سرعت موفق به دور شدن از گاو قرمز مي شود، ولي گاو قرمز هم به دنبال او از تونل خارج شده و سعي در فرستادن او به داخل آب و زنداني کردنش در دريا دارد که شاهزاده لير به کمک او مي شتابد ولي مورد ضربه ي گاو قرمز قرار گرفته و بيهوش به کناري مي افتد، تک شاخ عاشق ما با ديدن اين صحنه ناراحت شده و به سمت گاو قرمز حمله ور مي شود و او را مجبور مي کند وارد آب هاي دريا شود (کينگ هاگارد هم ناظر تمامي اين صحنه ها از بالاي برجش است)، ولي به محض ورود گاو قرمز به داخل دريا، ناگهان امواج عظيمي شمل مي گيرند و صد ها تک شاخ زنداني در داخل دريا آزاد مي شوند و به خشکي مي آيند و کاخ کينگ هاگارد را ويران کرده و باعث سرنگون شدن هاگارد به داخل دريا مي شوند. دنيا دوباره پر از تک شاخ شده ولي تک شاخ ما، تنها يونيکورني است که مي تواند احساس دوست داشتن و غم و اندوه را درک کند و به خاطر اين موضوع از اشمندريک تشکر مي کند و او هم به جنگل خودش باز مي گردد.

http://www.cnmdb.com/photogallery/68268

(براي ديدن عکس هاي بيشتر اينجا کليک کنيد)

اين انيميشن بر اساس کتابي با همين نام (آخرين تک شاخ) از پيتر اس بيگل(Peter S. Beagle) نوشته شده که کار فيلمنامه نويسيش را هم خودش بر عهده داشته (وي همين درگير دعوايي حقوقي با شرکت گرانادا اينترنشنال است که با وجود فروش بيش از 600 هزار کپي از نسخه ي دي وي دي اين فيلم، چيزي به او پرداخت نکرده اند). کارگرداني فيلم نيز بر عهده ي ژول باس (Jules bass) و پيتر رنکين جونيور (Peter Rankin, Jr) بوده.

مورد جالب توجه اين نکته است که با وجود اينکه اين فيلم توسط يک کمپاني آمريکايي ساخته شده ولي اين انيماتورهاي ژاپني بوده اند که در خلق آن نقش داشته اند.

همچنين اين فيلم آهنگ زيبايي هم به نامThe Last Unicorn دارد که توسط جيمي وب ساخته و گروه America آنرا اجرا کرده است (براي شنيدن يا دانلود آهنگ اينجا کليک کنيد)

در ضمن اين افراد به جاي شخصيت هاي فيلم صحبت کرده اند:

ميا فارو (Mia Forrow) در نقش آخرين تک شاخ / آمالثيا (Amalthea)

آلن آرکين (Alan Arkin) در نقش اشمندريک شعبده باز (Schmendrick the magician)

تمي گريمز (Tammy Grimes) در نقش مولي

جف بريجز (Jeff Bridges) در نقش شاهزاده لير

کريستوفر لي (Christopher Lee) در نقش کينگ هگرد (King Haggard)

براي ديدن بقيه ي شخصيت ها رو اين لينک کليک کنيد.

خب من نيم ساعته نشستم اين پست بشه، ولي چرا هيچ اتفاقي نميفته پس ×_×

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

ميگم خوبه من نباشم حداقل بقيه بچه ها ميان.:D
از همگی هم ممنون:blush:، جای همتون خاليه:)، هالا عکس ها رو ميزارم بعدن ببينيد:happy:.
خوب من تو کافی نت هستم. ميخواستم خبر رو سريع بدم و برم. قسمت 40 سريال +BLOOD هم رفت رو net. :D:D:D;)اينم لينک:

http://tinyurl.com/ryuq9

v_blood01.jpg

راستی خواهر به بقيه هم بگو که TLBB تا قسمت 26 دانلود شد، مونده 13 قسمته ديگه:eek: خدا کنه 4 روزه برسم تمومش کنم :(، خوب فعلا byeً

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
به نقل از willie :

سلام دسته همگی خواهران و برادران درد نکنه ( البته فک کنم خواهران بیشتر از برادران باشن :happy: ( :D

عجب تایپکی زدم :D دستت درد نکنه ویلی جان من عاشقه چوبین بودم یعنی اکثره شبا وقتی میخوابیدم تا صبح خودمو جایه چوبین میدیدم :eek: :hmm: :f34r:

حالا یه چیزی بچه ها چه جوری میشه این کارتونارو دوبلشونو گیر آورد

دارم افسردگی میگیرم با این کارتونایه تلویزیون :( من همون کارتونایه قشنگه قدیمی رو میخوام جونه هر کی که دوست دارین کمک کنید هر چقدر هم پولش باشه میدم :blush: هر کی کمک کنه یه شیرینی حسابی پیشه من داره :)

منم سعی میکنم دوباره اینجا فعال شم غیبت منو ببخشید
قربانه همگی-بابک

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از bAbAk_king :
سلام دسته همگی خواهران و برادران درد نکنه ( البته فک کنم خواهران بیشتر از برادران باشن :happy: ( :D

عجب تایپکی زدم :D دستت درد نکنه ویلی جان من عاشقه چوبین بودم یعنی اکثره شبا وقتی میخوابیدم تا صبح خودمو جایه چوبین میدیدم :eek: :hmm: :f34r:

حالا یه چیزی بچه ها چه جوری میشه این کارتونارو دوبلشونو گیر آورد

دارم افسردگی میگیرم با این کارتونایه تلویزیون :( من همون کارتونایه قشنگه قدیمی رو میخوام جونه هر کی که دوست دارین کمک کنید هر چقدر هم پولش باشه میدم :blush: هر کی کمک کنه یه شیرینی حسابی پیشه من داره :)

منم سعی میکنم دوباره اینجا فعال شم غیبت منو ببخشید
قربانه همگی-بابک

به به! سلام جناب بابک خان!
85.gif
چه عجب از این طرفا!
اگه می دونستم این قدر چوبینو دوست دارید زودتر عکساشو میذاشتم تا بلکه به اینجا یه سری بزنین.;)
نمیدونم تو این مدت پستارو میخوندین یا نه؟ولی اگر نخوندین حتما بخونینشون مطالب خوبی دارند.:)
امیدوارم این دفعه دیگه اینجارو تنها نذارید.
83.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینم بقیه عکسهای چوبین:;)

فایل های ضمیمه

• Chobin3.jpg
    Chobin3.jpg
    19.5 KB · نمایش ها: 5
  • Chobin5.jpg