• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از bAbAk_king :
سلام دسته همگی خواهران و برادران درد نکنه ( البته فک کنم خواهران بیشتر از برادران باشن :happy: ( :D

عجب تایپکی زدم :D دستت درد نکنه ویلی جان من عاشقه چوبین بودم یعنی اکثره شبا وقتی میخوابیدم تا صبح خودمو جایه چوبین میدیدم :eek: :hmm: :f34r:

حالا یه چیزی بچه ها چه جوری میشه این کارتونارو دوبلشونو گیر آورد

دارم افسردگی میگیرم با این کارتونایه تلویزیون :( من همون کارتونایه قشنگه قدیمی رو میخوام جونه هر کی که دوست دارین کمک کنید هر چقدر هم پولش باشه میدم :blush: هر کی کمک کنه یه شیرینی حسابی پیشه من داره :)

منم سعی میکنم دوباره اینجا فعال شم غیبت منو ببخشید
قربانه همگی-بابک
سلام خدمت بنيان گزار فروم جناب آقای بابک :)

به خدا من داشتم کم کم فکر ميکردم اينقدر بد قدم هستم که تا من اومدم همه رفتن:(:p. خوب به هر جهت خيلی خوشحالم که شما دوباره برگشتين :happy:. من فريدا هستم و تو اين مدت که شما نبودين ، من زياد سر دوستان رو درد آوردم. :D
اميدوارم که ديگه بمونيد و بتونيم با هم حسابی بحث های داق کارتونی بکنيم
36_1_1.gif
.
راستی اگه الان دارين فکر ميکنين که سواد فارسی يه من وضعش خيلی خرابه ، به خاطر اينه که من فنت فارسی رو کامپيوترم ندارم و از فارسی ساز استفاده ميکنم و خوب بهتر از اين نميشه. (راستی بچه ها پدرم داره در ميياد هر روز رو هر کامپيوتر بايد فارسی ساز نصب کنم ، ميگم نميشه من اين چند روز که مسافرتم فينگيليسی بنويسم؟؟؟) ;)
4_12_6.gif

خوب به مناسبت بازگشت جناب بابک
23_30_104.gif
اينم opening چوبين :D (ولی زبانش ايتالياييه، هر چی گشتم اينگيليسی يا ژاپنيشو پيدا کنم نشد:( ، يعنی زمان هم کمه ، بايد سره فرصت گشت). خوب فايل rm هست تو real player نگاه کنيد و چون فکر کنم جناب بابک با اين سايتی که من آپلود ميکنم آشنا نباشن يه بار ديگه بگم: رو لينک که کليک کردين ميرين تو سايت turboupload که اونجا وستايه صفحه نوشته که بايد 30-40 ثانيه صبر کنيد بعدش همون جا يه لينک ديگه بهتون ميده که با کليک رو اون ميتونين دانلود کنيد.

اينم چند تا عکس ديگه:

اديت:
راستی برادر بابک ميگم خواهرا فقط 3 نفرن ولی مثله اينکه از برادرا فعال ترن
36_1_21.gif

فایل های ضمیمه

• chobin1.jpg
    chobin1.jpg
    6 KB · نمایش ها: 3
  • Chobin05.jpg
    Chobin05.jpg
    6.2 KB · نمایش ها: 11
  • asad.jpg
    asad.jpg
    21.3 KB · نمایش ها: 3
  • Chobin06.jpg
    Chobin06.jpg
    5.4 KB · نمایش ها: 2
  • Chobin9.jpg
    Chobin9.jpg
    12.9 KB · نمایش ها: 4

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از willie :
بعد از مدتها سلام .:)
این چند مدت داشتم دنبال اسم توشیشان می گشتم .خدا میدونه از چه سایتای عجیبی سر دراوردم.:wacko: ولی نتونستم پیداش کنم.:( خواهر لینخو شما میتونید از دوستای چینی و ژاپنیتون بپرسید ؟چون این یه افسانه بود فکر کنم که اونا اسمشو بدونن.
راستی مسافرت خوش بگذره.:)
سلام برادر ويلی

خوبين؟ از مسافرت که برگردم حتماً ميپرسم ولی يه چيزی ، ازش عکس داری چند تا بزاری که من بهشون نشون بدم؟ چون اينجوری ممکنه اسمو بازم اشتباه بگيم و اونا هم متوجه نشن.
دستت درد نکنه :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی utawarerumono قسمت 19 ش رفت رو net، فکر کنم بتونم 2 قسمت ديگش رو هم بگيرم و براتون بفرستم :). ولی 5-6 قسمته آخرشو خودتون بايد دانلود کنين يا اگه مسافر دارين به من بگين که به دستشون برسونم و اونا بيارن. :happy:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از linghuchong :
سلام برادر ويلی

خوبين؟ از مسافرت که برگردم حتماً ميپرسم ولی يه چيزی ، ازش عکس داری چند تا بزاری که من بهشون نشون بدم؟ چون اينجوری ممکنه اسمو بازم اشتباه بگيم و اونا هم متوجه نشن.
دستت درد نکنه :)

سلام خواهر لینخو.خوبین؟مسافرت خوش میگذره؟
متاسفانه عکسی ازش ندارم.:( ولی فکر میکنم اگه یه مقدار توضیح بدین دوستاتون متوجه بشن.:blush: ازتون ممنون میشم.:happy:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Persiana :
اول از همه بگم جاي خواهر لينخو خالي نباشه (که هست)، دوم هم ياد دوران چوبين بيني بخير ^_^ سوم هم اينکه ديدم کارتون (انيم) هاي ژاپني زياد شد گفتم من هم يه فيلم کارتوني با موضوعي غير ژاپني معرفي کنم و اون چيزي نيست به جز آخرين تک شاخ، محصول سال 1982 که تقريبا همزمان در اوايل دهه ي 60 در سينماهاي تهران هم نمايش داده شد:

231731240.jpg

سلام خواهر پرشیانا.مطلبتون مثل مطالب دیگتون توی تاپیک افسانه ی شجاعان فوق العاده بود.
15.gif
من این کارتونو موقعی که دبستانی بودم دیده بودم البته چون دوبله نبود زیاد ازش سر در نیاورده بودم.اما کارتون قشنگی بود. منتظر مطالب قشنگتون هستیم.مرسی.:happy:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام همه اساتيد عزيز (خب اينجا هم استاد داريم ديگه استاد انيمه شناسي!)

اول از همه سلام مخصوص خدمت خواهر عزيز linghuchong بالاخره توانستم يك پست بزنم و با شما هم صحبت كنم براي يه اشنايي خيلي خيلي خيلي دير :happy: يك لينك دارم اميدورام به دردتان بخوره http://www.tenshi.spb.ru/anime-ost/

البته بايد اعتراف كنم كه از بچه هاي موش سياه كش رفتم :f34r: به هر حال بايد حق كپي رايت را به جا اورد ديگه!:blush:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام خواهر پرشیانا.

اوه، مرسي ويلي عزيز، شما لطف داريد ^_^ راستش من اين کارتون رو دوبله اش را ديدم، اون هم دو بار تو سينما (فکر کنم اون موقع من دوم دبستان بودم)، ولي يادم نمياد که آيا چيزي توش سانسور شده بود يا نه (شايد آهنگش فقط!)، ولي الان ديگه حتما ميدونيد داستانش از چه قرار بوده (من هر وقت اين نوشيدني هاي انرژي زاي Red Bull رو مي بينم ياد گاو قرمز و آخرين تک شاخ ميفتم!!) ^_^ راستي نمي دونستم ترد افسانه شجاعان رو هم زير نظر داريد ~_^

ميگم نميشه من اين چند روز که مسافرتم فينگيليسی بنويسم؟؟؟
نه نميشه، التماس نکن!!!!!!!!!!!!!!!!!! راستي مسافرت چطوره، خوش ميگذره؟ خودت چي؟ خوبي، خوشي، سرحالي ^_^

چند تا عکس از قسمته 19
نميدونم چرا به جاي عکس براي من همه شونو ضربدر نشون ميده (اسمايلي لوچه آويزون!)

راستی خواهر به بقيه هم بگو که TLBB تا قسمت 26 دانلود شد، مونده 13 قسمته ديگه
وه، براوو، آفرين، چه عالي ^_^ اوکي، به بقيه هم ميگم، دستت درد نکنه ^_^

سلام دسته همگی خواهران و برادران درد نکنه ( البته فک کنم خواهران بیشتر از برادران باشن
من به عنوان يکي از خواهران (!) بازگشت مجددتون رو به تاپيک خودتون تبريک مي گم و اميدوارم بيشتر شما را زيارت کرده و از مطالب خوبتون بهره ببريم (نخير، بازم من سخنران خوبي نشدم >_<) ^_^

يك لينك دارم اميدورام به دردتان بخوره اهنگ ها انيمه
مرسي ين ين جان ولي نميدونم چرا براي من لود نميشه صفحه اش! لابد باز فيبر نوري خراب شده!!

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام خواهر پرشيانا

الان نگاه كردم ديدم ديدم براي خودم هم لود نمي شه حالا ادرسش را كامل نوشتم تا احيانا اشكال از لينك دادنم نباشه تا ببينيم اين فيبر نوري! كي درست ميشه!!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به سلام خواهر ين ين :)
خواهر کلی همه دنبالتون ميگشتن، کجا بودين اين همه وقت؟؟ :eek:منم از آشناييتون خيلی خوشحالم :happy: . مگم من اگه ميدونستم تو اين مدت که من نيستم و رفتم مسافرت همه قديمی ها بر ميگردن زودتر ميرفتم !!! :p
خواهر لينکی که فرستادی کار ميکنه اهتمالن اشکال از فيلترهای عزيز کشورمونه :lol:. اين لينکی که برای من فرستادين معروف به بهشته OST:Original Sound Track هستش و تمام آهنگ های anime ها توش پيدا ميشه البته جديدی ها متاسفانه چيزی از anime های قديمی نداره!!!:( ولی بازم دستت درد نکنه که به فکر ما بر و بچه های انيمی بودی;). راستی شما هم انيم دوستی يا نه؟

و سلام بر خوهر بزرگ پرشيانا
خوبی خواهر؟ من از بس اومدم پای کامپيوتر های اينا نشستم فکر کنم دفعه ديگه با اوردنگی بيرونم کنن! آخ خواهر ياده سريال "التماس نکن" افتادم، راستی اسمش چی بود؟
فکر کنم اصل اون سايته فيلتر بوده اينجوری شده چون من تنبل بودم حوصله آپلود نداشتم و ulr وارد کردم، حالا آپشون ميکنم.
ميدونی چرا ميگم به بقيه بگو واسيه اينکه يه نفر ديگه از ايران با يه ID ديگه رو دوباره ديدم که 4% دانلود کرده بود و قسمته اول هم بود. نميدونم ديگه چه جوری بگم که بابا دانلود شده ، بين همه هم پخش ميشه ، دوباره کاری نکنين. anyways اميدوارم به موقع تموم شه.

راستی ميگم با بازگشت خواهر ين ين ميشيم 4 تا دختر ;):happy:
خوب ما فردا داريم از اينجا ميريم و معلوم نيست من دباره کی دستم به يه کامپيوتر برسه!؟:( ميگم پانتی تو به جای من چند تا کارتون ديگه معرفی کن تا من برگردم:p. راستی کارت خيلی خوب بود ،حرفه اي يه حرفه اي:D

راستی ساحل ميگم گفتی که آواتر يکی از بچه ها ماله توشيشان هست، ميتونی آوتر رو اينجاا آپلود کنی؟

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام خواهر لينخو عزيز

خواهر کلی همه دنبالتون ميگشتن، کجا بودين اين همه وقت؟؟
راستش من اين دور و بر ها هستم :f34r: ولي توي نوشتن خيلي تنبلي مي كنم :blush: وقتي هم كه بالاخره مي خوام بنويسم مي بينم يه يك هفته اي از ان موضوع گذشته و ديگه به درد نمي خوره! :rolleyes: (شاهدم هم تعداد پست هاي من از حدود ابان سال گذشته تا الان 228 تا پست دادم! )
منم از آشناييتون خيلی خوشحالم . مگم من اگه ميدونستم تو اين مدت که من نيستم و رفتم مسافرت همه قديمی ها بر ميگردن زودتر ميرفتم !!!
هميشه اين طوري ميشه يكي از دوستان كه غيبت مي كنند خيلي از قديمي تر ها برمي گردن :cool:
اين لينکی که برای من فرستادين معروف به بهشته OST:Original Sound Track هستش و تمام آهنگ های anime ها توش پيدا ميشه البته جديدی ها متاسفانه چيزی از anime های قديمی نداره!!!
خواهش مي كنم زيره به كرمان بردن اين نتايجم داره ديگه ! :D
راستی شما هم انيم دوستی يا نه؟
راستش من تا حالا سريال ها شو نديدم مگر انهايي را كه قديم تلويزيون نشان ميداد ولي كم كم دارم علاقه مند مي شم برم دنبالش ببينم .
البته اخيرا فقط همين كارتون هاي ژاپني را ديدم Spirited Away و Howl's Moving castle اين يكي كه واقعا محشر بود از دستان و موضوع تا اهنگ و رنگ اميزي و مونونوكه را ديدم كه البته همه اينها از يك كارگردان هستند غير از اينها هم كارتون Apple Seed را ديدم كه تا جايي كه مي دانم از يك سري كميك استريپ ژاپني درستش كردن و yu Ji Oh غير از اين ها هيچ اطلاعات ديگه اي ندارم متاسفانه :(

به آشنايي با شما افتخار مي كنم (اگر بنده ار در نظر نگيريد) همه دوستاني كه با علاقه به افسانه شجاعان جمع شده اند به طرز جالبي خانم ها و اقايون موفق و هدفمند و با شخصيت هاي خيلي جالب توجه هستند كه واقعا اشنا شدن با هر كدام از اين دوستان افتخار و موقعيت بزرگي براي من به حساب مي ايد

و همين طور هم دوستان ديگري كه در اين فروم افتخار آشناي شان را پيدا كردم به خصوص اعضاي خوب قسمت فرهنگ و هنر :)

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Persiana :
اوه، مرسي ويلي عزيز، شما لطف داريد ^_^ راستش من اين کارتون رو دوبله اش را ديدم، اون هم دو بار تو سينما (فکر کنم اون موقع من دوم دبستان بودم)، ولي يادم نمياد که آيا چيزي توش سانسور شده بود يا نه (شايد آهنگش فقط!)، ولي الان ديگه حتما ميدونيد داستانش از چه قرار بوده (من هر وقت اين نوشيدني هاي انرژي زاي Red Bull رو مي بينم ياد گاو قرمز و آخرين تک شاخ ميفتم!!) ^_^ راستي نمي دونستم ترد افسانه شجاعان رو هم زير نظر داريد ~_^

سلام خواهر پرشیانا.درباره ی افسانه ی شجاعان باید بگم که در حقیقت من به واسطه ی افسانه ی شجاعان بود که با این فروم اشنا شدم و صد البته که مطالبشو دنبال میکنم و اگه تا به حال پستی درش ندادم صرفا به دلیل ناچیز بودن اطلاعاتم در این باره در برابر دوستان بوده و بنابراین ترجیح دادم که از دور نظاره گر مطالب شما ودوستان باشم.
لطفا به اینجا بیشتر سر بزنید.منتظر پستای خوبتون هستیم.:happy:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی دوستان یه پیشنهاد که البته به قول خواهر ین ین کپی رایتش متعلق به خواهر لینخو هستش و اون اینکه هر کسی یه سری مشخصات هر چند کم از خودش بذاره و اول هم خودم این کارو میکنم:
من ویلی 20 سالمه و دانشجو هستم.حالا نوبت شماست.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
salaam be hamegi

bebakhshid bache haa vali majbooram fingilish benevisam barnaame nasb nemishe!

khaahar yen yen aziz manam az aashnaayi baa shomaa va tak tak bache haaye in 2 forum vaghean khoshhaalam va vaghean ke hamegi shakhsiyat haay monhaser be fardi daaran. (raasti yaadan oftaad ke man hichi az shomaa nemidoonam):blush: :p
khob pishnahaade baraadar willie kheili khoobe albate fekr konam khaahar haa ro hamegi mishnaasan vali khob ye baare dige:
manam daaneshjoo hastam va 28 saalame :happy:

saahel joon mage postaaye mano nemikhooni fekr konam 10 taa post ghabl too liste dovom kaartoon haam esme gilgamesh bood inam axesh:

AC199.jpg

tedaad episode haaye kaartoon haaei ke neveshti doroste faghat Bakuretsu Tenshi ye ova daare va shadow skills 3 taa.

inam ye khabar maserat bakhsh baraaye doost daaraan BLOOD+ ghesmate 41 o 42 baa ham dar oomad inam link haa:

blood_dvd.jpg

41
http://bt.shinsen-subs.org/%5BShinsen-Subs%5D_Blood%2B_41_%5BC28E0DB3%5D.avi.torrent
42
http://bt.shinsen-subs.org/%5BShinsen-Subs%5D_Blood%2B_42_%5BB40E4FE8%5D.avi.torrent

khob man beram ke kheili diram shode
felan taa maghsade bad ke dobaare computer peidaa konam
bye every one;)

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
سلام بچه ها

ممنون از willie جان و linghuchong عزیز

شرمنده بچه ها مثله اینکه قسمت نیست من بیام تو پستاتون شرکت کنم

چند وقتی بود که کلی گرفتار بودم الانم که دارم میرم مسافرت
hiya[1].gif

راستی اگه کسی بتونه بگه دوبله شده سریال چوبین که از تلویزیون پخش میشد رو چطوری میتونم گیر بیارم عالی میشه

ممنون از همه دوستان و اساتید انیمیشن
happy[2].gif

قرارمون تا موقعی که اون خط آخر از امضام حذف بشه و دوباره من بیام

مخلصه همه
sweatdrop[1].gif

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
khaahar yen yen aziz manam az aashnaayi baa shomaa va tak tak bache haaye in 2 forum vaghean khoshhaalam va vaghean ke hamegi shakhsiyat haay monhaser be fardi daaran. (raasti yaadan oftaad ke man hichi az shomaa nemidoonam)
شما درست مي گيد من چون نوشته هاي شما را مدت هاست كه مي خوانم متوجه اين نكته نبودم خب پس براي اولين آشنايي من هم خودم را معرفي كنم .من هم 20 ساله و دانشجو هستم انشالله كم كم بيشتر اشنايي پيدا كنيم :happy: :cool:

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
linghuchong جان امضات چرا لینکش اینطوری شده؟

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
بابا عجب تاپیکی اینجا بود ما خبر نداشتیم:eek:
انگار اینجا همه استادن:D
بروبچ این همه انیمه جدید چرا حالا گیر دادینه به چوبین و بابا لنگ دراز البته اوناهم قشنگن و منم باهاشون خیلی حال کردم مخصوصا با اون فضایی اسمش یادم رفت:wacko:
اینم لیست انیمه هایی که باهاشون حال میکنم فیوریتسسسس:cool:

SAIYOKI
LOVE HINA
DB Z & GT
EVANGELION
WOLF 'S RAIN
NARUTO
RANMA 1/2
YO GI OH

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
خانوما و آقایونی که انتن دارن می تونن این انیمه ها رو هم اکنون در کانال های زیر ببینن
MANGAS TV
wolf s rain
saiyoki
sakura wars
GAME ONE TV
NARUTO (soon)v
RTL CH 2
inuyasha
detektiv conan
kickers
jakie chan
italia 1 هم یه سری انیمه پخش میکنه

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
خوب فعلا یه 2 تا عکس از رانما 1/2 میزارم تا بعد بیام شخصیتا رو معرفی کنم و ....
تا بحال کسی معرفی کرده؟

Upload Pics with PicTiger

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از RoOozbeh :
خانوما و آقایونی که انتن دارن می تونن این انیمه ها رو هم اکنون در کانال های زیر ببینن
MANGAS TV
wolf s rain
saiyoki
sakura wars
GAME ONE TV
NARUTO (soon)v
RTL CH 2
inuyasha
detektiv conan
kickers
jakie chan
italia 1 هم یه سری انیمه پخش میکنه

سلام ..دوست عزيز گفتيد كه كارتون نارتو از شبكه gameone پخش ميشه ..ميشه بپرسم چه ساعتي ؟
چون قبلا من خودم از اين شبكه ميديدم اما الان نميده شايد هم ساعتش رو عوض كردن..

بالا