نه..... :blink:ملکه زیبایی والت دیزنی پرنسس aurora شناخته شد(زیبای خفته)!
اسمش مگ يا megara بود. يکی از شخصيت های محبوب من!راستی یه چیزایی هم شنیدم در مورد رفیق هرکول ،همون دختر باریکه ،اسمشو یادم نیست. در موردش نوشته بود که شخصیت متفاوت و غیر کلیشه ای بین دخترای والت دیزنی.جالبه.دختر خیلی مثبتی نیست ، ولی جزو شخصیتهای منفی هم حساب نمیشه.آخرش هم خدایان با پارتی بازی هرکول تو بهشت راهش میدن!
اسمش مگ يا megara بود. يکی از شخصيت های محبوب من!![]()
Daijobu, daijobu :happy:گومن ناسای، حواسم نبود زود تر بگم... حالا اينارو کپی کنم براتون يا نه ؟ :blink:
منم ميخوامآخرین قسمتش بود اینم تموم شد جزو بهترین انیمه هایی هست که تو عمرم دیده بودم
آخی ... کينيشينای :happy:من این وسط چیکاره بیدم![]()
همش خواب نیستا!مطمئنی؟
از نظر خودشون زیباترین شخصیت ساخته شده والت دیزنیه!
باربی؟؟؟:f34r:
من اینو ترجیه میدمبه باربی!!![]()
راستی یه چیزایی هم شنیدم در مورد رفیق هرکول ،همون دختر باریکه ،اسمشو یادم نیست.
در موردش نوشته بود که شخصیت متفاوت و غیر کلیشه ای بین دخترای والت دیزنی.
جالبه.دختر خیلی مثبتی نیست ، ولی جزو شخصیتهای منفی هم حساب نمیشه.آخرش هم خدایان با پارتی بازی هرکول تو بهشت راهش میدن!
جنی (تارزان) هم دختری بود که بیچاره اصلا به چشم نیومد!![]()
حالا به نظر شما جزمین از همه خوشگلتر نبود؟
باربی شخصیت دختر پسندی داره.مخاطب من بیشتر برادرای محترم هستن!
منم ميخوام
آخی ... کينيشينای :happy:
گومه نه :blush:
فعالیتت مبارکبیشتر فعل و انفعال از خودت نشون بده فعالیتت دوبله بشه
![]()
دنیل جان دوست عزیز
بدین وسیله کاربر فعالی شما را تبریک گفته و برای شما آرزوی موفقیت و پیروزی می کنیم.امید است در پیشبرد اهداف عالیه ی این تاپیک و تامین مواد مصرفی معتادان عزیز این تاپیک موفق و سربلند باشید.
ارادتمند شما روابط عمومی G7![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دنيل جان، اميدوارم خيلي دير نشده باشه ولي کاربر فعال شدنتونو تبريک مي گم![]()
(بقيه اش را هم که ساحل جان، مدير روابط عموميمان قبلا به اطلاعتون رسانيده بودند ^.^).
راستی تبریک به دوستمون دانیل بابت کاربر فعال شدن!![]()
دنیل منم میگم مبارکه.![]()
هر چند دير ولي خوب!:happy: تبريك ميگم![]()
نسبت مستقیمی داردولی از نوع پیچیده :lol:
هه ببخشید حواسم نبود شما جزو شتر مرغ ها هستین![]()
پ.ن: همچنین شما به عنوان پدر نمونه ی پی تی برگزیده می شوید.امید است دنیل جونیور زیر سایه ی پدر بزرگوارش رستگار و پیروزمند باشد.![]()
خوش اومدی حمیدوسان.
اینجوری من دیگه تازه وارد نیستم.
سلام ... خوش اومدی ... چه اسم کاربری بانمکی داری![]()
اگه ممکنه برای من basara و فنتسيا و eternal glade رو بزن. ممنون :blush:
راستی اينا رو با چی نگاه ميکنی؟ با flv player و vlc که نميشه عقب و جلوشون کرد فقط ميشه pause کرد وگرنه دوباره ميپره اول کارتون! چی کار ميکنی؟ :blink: من تبديل ميکنم به mpeg و با خيال راحت ميبينم. کيفيت هم يه کم بهتر ميشه!![]()
يعنی فقط همين 2 تا رو داره؟!راستی فریدا در مورد کارتونایی که می خوای بفرستی، برادر rax کارتونای اسکافلونه و fate, stay, night رو داره و قرار شده به دست یکی از ماها برسونه. پس یکی از تو لیستت کم شد![]()
منظور برادر اين بود که شينوبی رو از شينوبی بگير و بيخود فيلم سانسور شده از TV نگاه نکن.باز تو معما گفتی؟!![]()
Daijobu, daijobu :happy:
بچه های اين تاپيک سخت گيرن! :blink:کيفيت پايين قبول ندارن!ولی من نه!
من اينقدر کمبود اينترنت دارم که هر چی از هر جا برسه دسته رد بهش نميزنم!
اگه ممکنه برای من basara و فنتسيا و eternal glade رو بزن. ممنون :blush:
راستی اينا رو با چی نگاه ميکنی؟ با flv player و vlc که نميشه عقب و جلوشون کرد فقط ميشه pause کرد وگرنه دوباره ميپره اول کارتون! چی کار ميکنی؟ :blink: من تبديل ميکنم به mpeg و با خيال راحت ميبينم. کيفيت هم يه کم بهتر ميشه!![]()