دارم طلب هامو مينويسم که يادم نره، وقتی اومدم ايران خدمت تک تکتون حضورن ميرسم که وصول شون کنم!:lol:
می گم دوستان خدا واقعا بهتون رحم کنه !
یعنی خدا رحمتتون کنه

:lol:
حالا من شانس آوردم که حساب و کتابی در این مورد ندارم یعنی اگر هم بوده با معرفی این کارتون تصفیه شده !! آخه خواهر چرا این کارتون رو توصیه کردید که ببینم
میانه خوبی با کارتونهای خشونت آمیز ندارم ولی منظورم این نبود که از کارتونهای دخترانه خوشم میاد
I , My , Me , Strawberry eggs :
قصد ندارم خیلی مزه زدایی کنم (
Spoil ) فقط بنا به فتوی صادره و عمل به وظیفه شرعی :lol: , نظر م رو بیان می کنم:
1 _نمی دونم برای چی این نام رو برای این کارتون انتخاب کردند ؟ و معنیش چی هست ؟؟
2_ داستان از اینجا آغاز میشه که این آقا پسر برای پیدا کردن کار به یه مدرسه میره :
بر حسب اتفاق خانم مدیر با استخدام معلمین مرد کاملا مخالف بود ( اصولا با مردان مخالف بود ! ) به ناچار برای تامین مخارج ( به خصوص اجاره پانسیون ) با تغییر چهره و لباس خودش رو به عنوان خانم معلم معرفی می کنه:blink: و مشغول به کار میشه !

این هم تصویر این خانم معلم

:
فکر کنم مشکل من با این کارتون بیشتر با همین قضیه بود ! اصولا در داستانها از شخصیت های محکم و قوی و تاثیر گذار خوشم میاد . و معمولا از شخصیت های مسخ شده متنفرم ! این هم تصویر مدیر و معاون مدرسه :
در آغاز ورود شروع میکنه به آموزش ویژه به یکی از شاگرداش که بعدا به هم علاقه مند هم میشن... منتها برای این دختر دانش آموز همیشه سوال بوده که با اینکه معلمشون خانم هست چرا فکر میکنه احساس خاصی بینشون هست ...:wacko:

با دیدن عکس متوجه می شید از اون بچه مثبتهایی هست که با رفتارش احتمالا حالتون بد میشه ! ( کسانی که مجموعه افسانه شجاعان رو دیدند می تونند با شخصیت الین _ راهبه _ مقایسه کنند )
خوب این آقا / خانم معلم ! دست به یه سری تغییراتی در مدرسه میزنه و سعی میکنه اصلاحاتی انجام بده که این تغییرات مدیر و معاون مدرسه رو حسابی عصبانی می کنه :
با دیدن تصویر زیر ممکنه بعضی برادران به این فکر بیفتند که در سنین 14 _ 15 سالگی به نحو مطلوب از عمر خود بهره نبرده اند و چه بسا این سالها رو هدر دادند :lol: ولی اونقدر لوس بازی در این کارتون زیاد هست که نه تنها از این فکر پشیمان خواهید شد بلکه باز هم این حال رو پیدا می کنید :
به نظر شخصی من این کارتون اصولا دخترانه هست و دیدن آن به برادران تاپیک به هیچ وجه توصیه نمیشه ! با دیدن این کارتون شاهد صحنه های بی مزه زیادی نیز خواهید بود . و به قول دوستان :
بعضی از این کارتونا انقدر توی شوخی افراط می کنن که جذابیتشونو (به نظر من ) از دست میدن ...
فکر کنم علت بعدی که از این کارتون خوشم نیامد همین بحث مربوط به طنز
18 + هست .... هیچ صحنه ای در این کارتون نبود که ارزش طنز داشته باشه !! درست برعکس " کنشین " _ که در واقع قسمتی نبود که بدون طنز باشه یا حتی شما نخندید ....
تصویر زیر مربوط به دو همسایه منفی این مدرسه هست :
اما تنها شخصیتی که در این کارتون بهتر از بقیه بود ( و برای من قابل تحمل ! ) همین پیرزن صاحبخانه ( صاحب پانسیون ) بود که تبحر خاصی در وصول اجاره بها داشت :
البته ملکه انیمیشن ها احتمالا برای وصول طلب هاشون از روشهای به مراتب بی رحمانه تری استفاده خواهند کرد ....
باز هم خدا بهتون رحم کنه ....
در انتها برای همه آرزوی موفقیت دارم :happy: و همین طور طلب مغفرت و رحمت خدا ! دوستان خدا همه تون رو بیامرزه

:lol:
کلام آخر : تا یادم نرفته یک تشکر مخصوص از خواهر فریدا به خاطر تاپیک بسیار مهم و مفیدی که در بخش علم و دانش ایجاد کردند به نام "
کمک برای پیدا کردن مقالات علمی "
راستش از مدتها پیش قصد داشتم پیشنهاد ایجاد این تاپیک رو مطرح کنم ولی با توجه به تلاشهای فراوان و وقت زیادی برای ما در این تاپیک می گذارند روی گفتن این مطلب رو نداشتم . :blush:
حالا که خودشان این کار بسیار ارزشمند رو آغاز کردند امیدوارم ادامه بدند و با تشکر مجدد آرزو می کنم همیشه شاد و پیروز باشند :happy: