• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت پنجم Spoil سری Berserk :
4_1_204.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چشم ;)
من ندارمش:(، بايد دان کنم يا از يکی از بچه ها بگيرم!:cool:
از دنی بگيرش!:D (ليست رو با دقت تر بنگر!:p )
دفعه پيش به سفارش خودت فرستادم!!!!:lol: باز معلوم نيست چه بلايی سر اين dvd هايی که من ميفرستم اومده:(. دنی جون يه سوال از هدی بکن!:rolleyes:
* The Melancholy of Haruhi Suzumiya
اينم که masterpiece هست!:D ولی مثل اينکه يکی گفت داره دانش ميکنه، کی بود؟ روزبه تو بودی؟;)

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستتون درد نکنه برادر سیمور ...
اما اگه می شه یه کمکی بکنید ...فکر کنم من یه اسپویلو گم کردم یعنی قسمت 4 ...می شه شماره پستشو بگید .ممنون می شم:)

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
تورنت Death Note 22 که میثم جان گذاشته بودن رو من وقتی روش کلیک می کنم یه صفحه پر از خطوط میخی باز میشه برام :blink: چه باید کرد؟
1670.gif

:(

من كه مثل خواهر فريدا تورنتو گذاشتم ولي احتمالا اشكال از فرستنده است
بهترين راه اينه كه اول save as target كني بعدا با نرم افزار اونو باز كني
خوب اينم يه لينك مستقيم

راستی من يه خواهشی از دوستای تازه واردمون دارم:

ممکنه وقتی دارين quote ميکنين همه نوشته ها رو همراه با عکس و ... quote نکنين؟! :(فقط اون قسمتی از نوشته که مد نظرتون هست رو quote کنين! :happy:ممنون ميشم چون اينجوری هم load صفحه طول ميکشه:wacko: هم اينکه کلی بايد قرقره اين ماس بدبخت رو بچرخونيم تا به خوده پيقام برسيم.:lol::p

بازم ممنون :happy:

اينم فكر كنم من بودم معذرت مي خواهم از همه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دستتون درد نکنه برادر سیمور ...
اما اگه می شه یه کمکی بکنید ...فکر کنم من یه اسپویلو گم کردم یعنی قسمت 4 ...می شه شماره پستشو بگید .ممنون می شم:)
سلام جينی جون
برای همين تاپيک رو داريم ايندکس ميکنيم:happy:، از اينجا پيداش کن;):

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
خوب شد گفتم رانما رو انگار ایندکس نشده بود:rolleyes:

joytears.gif

اينم که masterpiece هست! ولی مثل اينکه يکی گفت داره دانش ميکنه، کی بود؟ روزبه تو بودی؟
آره من دارم دان میکنم

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دارم طلب هامو مينويسم که يادم نره، وقتی اومدم ايران خدمت تک تکتون حضورن ميرسم که وصول شون کنم!:lol:

می گم دوستان خدا واقعا بهتون رحم کنه !
2ujl26c.gif
یعنی خدا رحمتتون کنه
2uelnht.gif
:p :lol:

حالا من شانس آوردم که حساب و کتابی در این مورد ندارم یعنی اگر هم بوده با معرفی این کارتون تصفیه شده !! آخه خواهر چرا این کارتون رو توصیه کردید که ببینم
3y7coy9.gif

میانه خوبی با کارتونهای خشونت آمیز ندارم ولی منظورم این نبود که از کارتونهای دخترانه خوشم میاد;)

I , My , Me , Strawberry eggs :

قصد ندارم خیلی مزه زدایی کنم ( Spoil ) فقط بنا به فتوی صادره و عمل به وظیفه شرعی :lol: , نظر م رو بیان می کنم:

1 _نمی دونم برای چی این نام رو برای این کارتون انتخاب کردند ؟ و معنیش چی هست ؟؟

4d3t7jn.jpg

2_ داستان از اینجا آغاز میشه که این آقا پسر برای پیدا کردن کار به یه مدرسه میره :

29p3dll.jpg

بر حسب اتفاق خانم مدیر با استخدام معلمین مرد کاملا مخالف بود ( اصولا با مردان مخالف بود ! ) به ناچار برای تامین مخارج ( به خصوص اجاره پانسیون ) با تغییر چهره و لباس خودش رو به عنوان خانم معلم معرفی می کنه:blink: و مشغول به کار میشه !:eek: این هم تصویر این خانم معلم :D :

40e7lp5.jpg

فکر کنم مشکل من با این کارتون بیشتر با همین قضیه بود ! اصولا در داستانها از شخصیت های محکم و قوی و تاثیر گذار خوشم میاد . و معمولا از شخصیت های مسخ شده متنفرم ! این هم تصویر مدیر و معاون مدرسه :

43m1max.jpg

در آغاز ورود شروع میکنه به آموزش ویژه به یکی از شاگرداش که بعدا به هم علاقه مند هم میشن... منتها برای این دختر دانش آموز همیشه سوال بوده که با اینکه معلمشون خانم هست چرا فکر میکنه احساس خاصی بینشون هست ...:wacko: :p با دیدن عکس متوجه می شید از اون بچه مثبتهایی هست که با رفتارش احتمالا حالتون بد میشه ! ( کسانی که مجموعه افسانه شجاعان رو دیدند می تونند با شخصیت الین _ راهبه _ مقایسه کنند )
490whn9.gif

2cdkhea.jpg

خوب این آقا / خانم معلم ! دست به یه سری تغییراتی در مدرسه میزنه و سعی میکنه اصلاحاتی انجام بده که این تغییرات مدیر و معاون مدرسه رو حسابی عصبانی می کنه :

2po8u4x.jpg

با دیدن تصویر زیر ممکنه بعضی برادران به این فکر بیفتند که در سنین 14 _ 15 سالگی به نحو مطلوب از عمر خود بهره نبرده اند و چه بسا این سالها رو هدر دادند :lol: ولی اونقدر لوس بازی در این کارتون زیاد هست که نه تنها از این فکر پشیمان خواهید شد بلکه باز هم این حال رو پیدا می کنید :
490whn9.gif

2di59tt.jpg

به نظر شخصی من این کارتون اصولا دخترانه هست و دیدن آن به برادران تاپیک به هیچ وجه توصیه نمیشه ! با دیدن این کارتون شاهد صحنه های بی مزه زیادی نیز خواهید بود . و به قول دوستان :

بعضی از این کارتونا انقدر توی شوخی افراط می کنن که جذابیتشونو (به نظر من ) از دست میدن ...

فکر کنم علت بعدی که از این کارتون خوشم نیامد همین بحث مربوط به طنز 18 + هست .... هیچ صحنه ای در این کارتون نبود که ارزش طنز داشته باشه !! درست برعکس " کنشین " _ که در واقع قسمتی نبود که بدون طنز باشه یا حتی شما نخندید ....

تصویر زیر مربوط به دو همسایه منفی این مدرسه هست :

44q3ajt.jpg

اما تنها شخصیتی که در این کارتون بهتر از بقیه بود ( و برای من قابل تحمل ! ) همین پیرزن صاحبخانه ( صاحب پانسیون ) بود که تبحر خاصی در وصول اجاره بها داشت :

42v61ao.jpg

البته ملکه انیمیشن ها احتمالا برای وصول طلب هاشون از روشهای به مراتب بی رحمانه تری استفاده خواهند کرد ....
2mpeyd4.gif
باز هم خدا بهتون رحم کنه ....

در انتها برای همه آرزوی موفقیت دارم :happy: و همین طور طلب مغفرت و رحمت خدا ! دوستان خدا همه تون رو بیامرزه :D :lol:

کلام آخر : تا یادم نرفته یک تشکر مخصوص از خواهر فریدا به خاطر تاپیک بسیار مهم و مفیدی که در بخش علم و دانش ایجاد کردند به نام " کمک برای پیدا کردن مقالات علمی "

راستش از مدتها پیش قصد داشتم پیشنهاد ایجاد این تاپیک رو مطرح کنم ولی با توجه به تلاشهای فراوان و وقت زیادی برای ما در این تاپیک می گذارند روی گفتن این مطلب رو نداشتم . :blush:

حالا که خودشان این کار بسیار ارزشمند رو آغاز کردند امیدوارم ادامه بدند و با تشکر مجدد آرزو می کنم همیشه شاد و پیروز باشند :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مطمئنی کی؟لینک بده
49hokti.gif
ای عرب :f34r:
چطور يادت نيست؟!:blink::eek:
نه جدی، ديدم تو ليست لرد سياه هم نبود رفتم از زير خاک کشيدمش بيرون:p، کلی ياده اون اوايل افتادم، مخصوصاً پست اولی که اينجا زدم:lol::
سلام به همگی
من تازه واردم ، فکر کنم چند تا از خواهر برادر ها منو از فروم افسانه شجاعان بشناسن. ولی خوب اصل علاقه من ، کارتونه . :D
...
ye I know I'm anime freaks :p
اگه واقعا همه اینا رو دیده باشی ، این جمله صحت داره ...
96.gif
lol :lol: ميگم سيمور حالا نظرت در مورد اون جمله من چيه؟ :lol: anime freaks هستم يا نه؟;)

راستی در همين گشت های به قديم بودم که اين پست رو ديدم!:blink: ميگم fate stay night رو هم که فرستادم خودم يادم نبود!!!!! :blink::eek: اين کارتونا کجان؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میانه خوبی با کارتونهای خشونت آمیز ندارم ولی منظورم این نبود که از کارتونهای دخترانه خوشم میاد;)
چشم برادر يادم ميمونه دفعه ديگه که خواستم بهتون چيزی توصيه کنم، تو اين مايه ها نباشه!:blush:;) البته فکر کنم چند تن از برادر ها تو اين تاپيک باشن که از اين کارتون خوششون اومده!:)
در مورد طنزش، که گفتين خوشتون نميآد، ميشه گفت که نصف بيشتر کارتون ها رو ديگه نبايد ببينين :eek::( چون بلا استثنا همه يه همچين مواردی رو دارن!:blink::eek: تک و توک کارتونی مثل کنشين پيدا کنين که چيزی نداشته باشه!:rolleyes:
البته ملکه انیمیشن ها احتمالا برای وصول طلب هاشون از روشهای به مراتب بی رحمانه تری استفاده خواهند کرد ....
2mpeyd4.gif
باز هم خدا بهتون رحم کنه ....
15_4_131.gif

در انتها برای همه آرزوی موفقیت دارم :happy: و همین طور طلب مغفرت و رحمت خدا ! دوستان خدا همه تون رو بیامرزه :D :lol:
:lol::lol::lol:
کلام آخر : تا یادم نرفته یک تشکر مخصوص از خواهر فریدا به خاطر تاپیک بسیار مهم و مفیدی که در بخش علم و دانش ایجاد کردند به نام " کمک برای پیدا کردن مقالات علمی "
خواهش ميکنم:blush:. فکر کردم من که ميتونم کمک کنم، چرا نکنم؟! :D;)
به هر جهت در خدمت همگی هستم.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر می تونی به منم می تونی کمک کنی؟
یه تمی هست تو انیمه ی هانایوری دانگو .تلویزیون خودمون هم گاهی موقع عزاداریا پخش می کرد.اثری آدرسی اسمی اش نداری؟
ساحل جون من که اونجا نيستم الان يادم باشه TV چه آهنگی پخش ميکنه! :lol: :p کدوم قسمت سريال، دقيقه چند؟:eek: بگو ببينم دارمش يا نه؟:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Hanabun no tsuki ga no borouro sara رو هم یادم نمیاد فرستاده باشی (تو لیستای قدیم و جدید نیست) حالا اگه کسی داشته باشه و وارد لیست نشده باشه دیگه خبر ندارم
1655.gif
آی چی بگم از دسته اين روزبه/بهروز!!!:D

پسر خوب اين کارتون همون hantsuki هست که خودت دانلود کرده بودی و برای منم فرستادی!:lol:
دنی جون اگه نداری از روزبه بگيرش.;)

بقيه کارتون ها رو هم چی بگم؟:( بزار ببينم چقدر ميرسم رايت کنم!:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مثلا اپیزود 7 دقیقه ی 18:30که هانازاوارویی و شیزوکا توی اتاق کشتی هستند و ماکینو حرفاشون رو می شنوه..
بزار يه چک کنم ، بعدن خبرشو بهت ميدم.;)
حالا من برعکس از دومئوجی هیچ درک درستی ندارم.یعنی کلا با این جور شخصیت ها ارتباط برقرار نمی کنم و از بد روزگار همیشه با این جور افراد مواجه می شم.افرادی دمدمی با شخصیتی منفعل و غیر قابل پیش بینی .بیش از حد پر حرف و سبک سر
اتفاقاً به نظر من دومئوجی با همه سبک سريش ، نسبت به احساستش خيلی صادق تر از هانازاوا لويی بود!:happy: ميدونست چی ميخواد و دنبالش ميرفت ولی لويی يه جاهايی گيج گيجی ميخورد، نميتونست با خودش کنار بياد!:(
يه موقع هايی من خيلی دوسش داشتم، يه موقع هايی نه!:blink:
خواهر فریدا سان یه انیمه ای اسپویل کردی که یه دختری یا پسری می ره تو کمد از چین باستان سر درمیاره.اسمش و هیچ چیز دیگه ای ازش یادم نیست.یکی هم بود توش پر Unicorn بود.این دوتا رو هم می شه بذاری تو لیست.
اولی که داری ميگی، ميرفت تو کتاب، fushigi yuugi هست که از لرد سياه بگيرش:). دومی 12 kingdoms هست که ميفرستمش.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان من نگرفتم :D قضیه چی بود :blink:
اين يه نوع روش مورسی بود، که ما دوتا (من و برادر rax) خودمون از حرف هم سر در بياريم!:lol: kidding :p
بعدن توضيحش رو خدمتتون ميدم.:happy:

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
اوهايو گوزايماسو !

آخيش... بالاخره منم عضو شدم :happy:
بچه ها من اينجا گريبم (آخه همين الان عضو شدم، اين اولين post مه :graduated ) منم بازی ميدين ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر متين

امروز در پی ايندکس تاپيک :p به اون پست عکس های ديزنی لند قسمت علائدين برخوردم، اينم لينکش:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1011363&postcount=3261

همه عکس هاش رو هم امتهان کردم. هيچ کدوم مشگلی نداره و همه هم باز ميشن. مشگل تو چی بود؟:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اوهايو گوزايماسو !
آخيش... بالاخره منم عضو شدم :happy:
بچه ها من اينجا گريبم (آخه همين الان عضو شدم، اين اولين post مه :graduated ) منم بازی ميدين ؟
چون پست 3888 رو زدين باشه!:D
شوخی کردم.:lol:

اوهايو :)
خوش اومدين! :happy: lميدوارم بهتون اينجا خوش بگزره و موندگار هم باشين. در ضمن لطف کنين اولين پست اين تاپيک رو هم بخونين. ممنون;)

بالا