• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من تازه عضو شدم و هنوزم با هیچ کارتی به مشکل برنخوردم !
یک کارتون بود به نام چوبین و ... یادم نیست . توی این تاپیک ازش عکس هست ؟
عکس ها رو پيدا کردين؟ کليپ رو چطور تونستين ببينين؟ به مشگلی که بر نخوردين؟ :eek:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
ممنون از توضيحاتتان بايد از جناب روزنه بپرسم مي دانيد دارم كم كم از اينكه انيمه نمي بينم ناراحت مي شم به نظر خيلي جذاب مياد خيلي جذاب تر از اني كه فكر مي كردم واسه خودش دنياي جالبي ولي فكر كنم خيلي هم اعتياد اور باشه.
اسم از اعتياد نيار، بدتر از اونه
خوب اين تورنت هم سريال هم فيلمشه، که فقط فيلمش رو دانلود کنين، ميدونين تو azureus بايد چی کار بکنين ديگه ؟ نه؟

چون با اختلاف يه روز دارم مي نويسم و اين پست مربوط به 9 صبح تا 5 بعداز ظهر فردا را خواندم كاملا متوجه حرف شدم اين اصلا اعتياد نيست :blink:
راستش كار با ازي را بلدم ولي نه اين موردش را يعني بقيه فايلهاي يه تورنت را نگه دارم و فقط يكي از همان يك مجموعه تورنتي را دانلود كنم اين امكان توي ميكرو تورنت هم هست؟(اخه اين ميكرو خيلي از بقيه بهتره)

:
مثلا همين قلعه متحرك با وجود اينكه از روي يه كتاب انگليسي با همان فرهنگ نوشته شده ولي بالاخره ژاپني شده كاري هم نمي شه كرد (به وسايل اتاق مستر هاول دقت كرديد؟ )
راست ميگی، اين خودش نشون ميده که فرهنگشون چقدر براشون ارزش داره و اصلاً نميخوان از بين بره و بازم ميگم اينا مودب ترين ملتی هستن که من تا حالا ديدم!
فيلم ترسو لرز را ديديد؟ اسم انگليسي اش را ندارم پيدا مي كنم براتان مي گذارم تاييد همه اين حرف هاست.داستان يه دختر دو رگه ژاپني و اروپايي كه ميره ژاپن به عنوان مترجم ولي انجا به خاطر جاه طلبي كوچيكي نشان ميده به تا حد نظافتچي دستشويي هم نتزل مي كنه با لحن طنز جالبي فرهنگ ژاپني ها را نشان ميده (ولي عجيبه كه هميشه اين جمله به ذهنم مياد سالها پيش كتابي در مورد شهرهاي مختلف دنيا در نظر يك گردشگر ايراني ميخواندم از توكيو و ...و مردم ژاپن خيلي تعريف مي كرد ولي آخرش گفته"بهتره زياد در فرهنگ مردم ژاپن دقيق نشيد بزاريد براتان همان مردم مودب باقي بمانن" بعد از اين همه سال هنوز نمي دانم اين حرف چه معنايي داره يعني فرهنگشان اينقدر چند لايه اشت كه همه را به اشتباه بندازه؟

من ورژن ژاپنی شو ديدم ، اگه هر کارتونی dub انگيليسی هم داشته باشه من ديگه فقط ژاپنی شو ميبينم ، چون دوبلر نميتونن همه يه حس زبان ژاپنی رو مونتقل کنن. يه کم که anime ببينی به هر 2 تا زبان ميفهمی منظورم چيه!
اينم يه trailer از اين کارتون که توش يه کم صحبت ميکنن ميتونی صدای اصليشونو بشنوی:
از كليپ ممنونم غير از اهنگش كه نسخه اصليهم ژاپني بود بقيه صحبت ها را دوبله كرده بودن ولي جدا مي گم دوبله اش هم خيلي قشنگ انجام شده(اين را دارم بعد از شنيدن صداي خود مستر هاول و سوفي مي گم) يعني فكر مي كنم به خوبي خود اصلش باشه(فكر مي كنم اصلا يه نسخه انگليسي باشه چون لب زدن شان هم با حروف انگليسي )

خوهر لينخو من رفتم سايت imdb ولي فيلم جديد پيدا نكردم اسم اين فيلم چيه؟ عهد كردم همه فيلم هاشان را پيدا كنم الان هم دنبال ان فيلم كوتاه ها هستم كه دارن مال سال 2006 هستن .
ببخشيد خواهر من يه کم گيج شدم ، منظورت کدوم فيلماست؟
منظورم كاهاي جناب ميازاكي بود

خواهر لينخو توضيخاتتون براي رده بندي سني ممنونم انگار بالاخره دارم مي فهمم ماجرا چه طوري خب اخه بعضي از عكس هايي كه مي ديدم خيلي عجيب بود كه براي يه بچه هم نشان بدن پس اين طور از شبكه هاي خاص نشان ميدن البته به سلامتي همه ما از بچگي همه چي ديديم هيچ كدام هم هيچي نشديم :lol: ولي الان مي فهمم كه اگر نمي ديديم هم زياد بد نبود خب به هر حال هرچيزي براي يه سني خوبه

در مورد واقعی بودن، راستشو بگم؟ من کارتون های رومانتيک رو دوست دارم واقعی باشن ولی بقيه کارتون ها اگه قوه تخيل شون کم باشه ، زياد برای من جزابيتی نداره البته ممکنه ديگران کاملن با من فرق کنن ولی خوب وقتی اسم کارتون ميياد وسط يعنی يه چيز تخيلی و برادر murderer راست ميگه دست شون خيلی باز تره ، همين الان سريال و کارتون ROCH رو با هم مقايسه کن ببين تو کارتون چی کارا کردن که تو فيلم نميتونن بکنن!

رومانتيك كه فقط كره اي :p ولي جداي از شوخي در مورد قسمت مقايسه حالا اول سريال را ببينم تا كارتون ! هنوز سريال را نديدم :eek:

مرسي از توضيحات سايت اصلا ان صفحه دانلود دار را پيدا نكرده بودم كار با IRC را بلد نيستم ولي اينجا مي توانم بپرسم قسمت نرم افزار كمك مي كنن . فقط بايد چي بپرسم ؟ بگم كار با IRC را بهم ياد بديد؟

يکی اينکه با دوستم صحبت کردم و گفت که پست ايران حتی يه cd رو هم نميزاره پست کنين (مملکت گل و بلبل، اين از فيلتر کردن اينم از پست) ، با اين هساب دوستای شهرستانی يا بايد بيان تهران و يا اگه کسی رو تهران دارن بگن که دوست من برسونه به دست اونها!
خواهر لينخو خيالتان راحت باشه سي دي ها سالم و صحيح ميرسن به مقصد (من با كمال .... توي خود قاب دي ويدي فرستادم ) فقط بايد درش را خوب پلمب كنيد تا اتفاقي نيفته اصلا هم نمي پرسن چيه و كيه و هيچي اصلا به اين كارا كار ندارن لااقل مال من كه هميشه سالم بهم رسيده يا فرستادم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خبر

قسمت 46 سريال +Blood رو گروه your mom فرستاد روی net :). من که نميتونم صبر کنم تا گروه های ديگه بدنش بيرون. من همينو دانلود ميکنم. اينم لينک:

blood.jpg

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
خوب بياا حدس بزنيم آخرش چی ميشه؟ اگه قرار باشه سايا ببره بايد هاجی قدرت آن چنانی اي داشته باشه چون خوده سايا که الان داره ولو ميشه!!!
در غير اين صورت برنده اين ماجرا ديواست

من فقط از این به بعد بالای قسمت هایی که اگه کسی که می خواد بعدا احتمالا کارتون رو ببینه ممکنه داستان رو زود تر بفهمه و واسش لوس شه Spoiler می زارم که مشکلی پیش نیاد

Spoiler

در مورد هاجی من نمی دونم چرا انقدر ضعیف نشون می ده البته امشل حداقل 20 سال از حاجی بزرگ تر بوده وقتی شوالیر شده اما این بازم دلیل نمی شه انقدر هاجی رو کتک خور نشون بدن تو این سریال

من فکر کنم هاجی یه بلایی سرش بیاد چون اگه یادت باشه به ریکو گفت که تو همیشه باید همراه سایا باشی و من نمی تونم همیشه همراهش باشم

از طرفی به نظر من منطقی تره که یا هر دوشون بمیرن یا سایا بمیره فقط چون بالاخره یکی از دو تا توله های دیوا از مدل سایاس و می تونه جانشین شه

وقتی داشتم تو اینترنت دنبال عکسای این سریال میگشتم دیدم یکی صفحه اول یه مجله رو اسکن کرده که توش سایا لباس عروسی تنشه کایی هم یه دسته گل دستشه سلمن هم جناب داماد ....اگه اینجوری تموم شه خیلی بی مزس :D

------

اين ماله سريال و فيلمه ، فقط فيلمش رو دانلود کن.

اگه فقط همون فیلمشه من گرفتم با بقیه چیز ها می رسونم دسته دوستتون حالا تو این هفته

نه اقتضای داستان بود که اينجوری حرف بزنن و کلاً مدل های مختلف انيم رو کم کم ميبينی، يه کم که بيشتر نگاه کنی کم کم برات عادی ميشه، يکی ديگه از کارتون هايی که تقريباً اينجوری يه و زياد توش انگيليسی ميشنوی Meine Liebe و Meine Liebe wieder هست که اينام کارتون های قشنگی هستن، کارتون واقعی يه قشنگ در مورده اين 5 تا پسر!

این کارتون قشنگه ؟ چند قسمته ؟

خبر
قسمت 46 سريال +Blood رو گروه your mom فرستاد روی net . من که نميتونم صبر کنم تا گروه های ديگه بدنش بيرون. من همينو دانلود ميکنم. اينم لينک

ممنون منم دانلود می کنم فقط اون یکی رو هم دانلود می کنم که برای ارشیو اونو بزارم

-----

راستی من Berserk رو دیدم اخرش تو خماری موندم ): شما اگه مانگاش رو خوندی بگو چی می شه بعدش

اگرم نخوندین لینک دانلود مناگاش رو اگه لطف کنین ممنون می شم

فعلا ....

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب اينم يه سريال کره اي که من اصلاً يادم رفته بود فرستادم ايران، و قراره از کانال 2 پخش بشه و ميتونی در موردش اينجا بخونين؛ ين ين جون زحمت کشيده در موردش توضيح داده و ميتونين الان 25 قسمت اولشو از دوستم بگيريد.

djgcast.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينم trailer کارتون کره اي Sky Blue که اسم ديگش Wonderful Days هست، که براتون آپلود کردم:

skyblue.jpg

GNBA7047.jpg

راستی خواهر ين ين ، ممکنه لينک official web site سريال legend of buddha رو به من بدی؟

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
خواهر لينخو official نداره ولي فكر كنم اين كامل باشه!
نه خيلي هم درست نيست نمي دانم الان خيلي سخت ميشه صفحات وب را گشت سرعت اينتر نت ريخته به هم الان سرعتم شده بود 3 !!! ولي تا جايي كه ان دفعه هم گشتم سايت رسمي مخصوص همين فيلم نديدم بيشتر سايت هاي كلي بودن.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اين حرفا چيه؟ اشکالی نداره لينک تورنت رو که دارين ميتونين دانلود کنين يا صبر کنين تا محموله بعدی برسه! :lol::D:p;)
راستی street fighter رو هم من تعريفش رو شنيدم ولی تا الان وقت نکردم برم سراقش يعنی اينقدر اسمه تو ليست دانلود هام هست که خدا ميدونه!
چطوره برادر روزبه ؟ ارزش دانلود داره يا نه؟

شايان ذکر که اين انيم محصول امريکاست نه ژاپن و در سال 1995 در 25 قسمت ساخته شده!
در همون سال Atreet Fighter II V در ژاپن در 29 قسمت ساخته شد و چندین و چند فيلم هم هر کدومشون دارن.
حالا شما کدوم رو گرفتی برادر روزبه ژاپنی شو يا امريکايشو؟

:lol: نه من ناراهت نشدم ، اينقدر شنيدم که ديگه برام عادی شده، راستی شما کجا زندگی ميکنی؟
باهاش صحبت کردم و بهش گفتم شما باهاش تماس ميگيرين.
ممنون :happy:
آره راست ميگين ديروز که رفته بودم برای اين لپ تاپ يه کيف کولی بخرم (که وای چقدر گرونه!!! :blink::eek:) ازشون پرسيدم و گفتن 17 نوامبر release ميشه! :)
ولی وای راست ميگی؟ واقعاً قيمتش اينه؟؟؟؟ واسيه اين يه ذره چيز اين قدر پول؟؟؟ :blink::blink::blink:

بدک نیس :rolleyes: فک کنم واسه من آمریکایی هست به نظرم استریت فایتر ژاپنی هه بهتره همون Atreet Fighter II V
من تهران منطقه 2 هستم
305.gif

راستی من ایمیل دوستتون رو ندارم
176.gif

پی اس دو مدل داره یکی 549 پوند هست اون یکی یادم نیس چند پوند هست البته برا شما که اونورید همین قیمتا در میاد ولی برا ما که ایرانیم مطمئنا 200 تومن بالای قیمت اصلی در میاد البته تا سال اول اینطوری هست
293.gif

راستی منم دی وی رایتر دارم اگر کمکی خواستین در خدمتم
download.gif

اینم چند تا عکس از استریت فایتری که من گرفتم

119fs494121.jpg

119fs495251.jpg

119fs49455.jpg

119fs494663.jpg

119fs494820.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام بچه ها
همين الان تورنت قسمت 14 و 15 بابا لنگ دراز با هم رفت رو net، اينم لينک هاش:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Gedo Senki / Tales From Earthsea

1235.jpg

اينم جديدترين فيلم ميازاکی که ماه پيش اکران شده:

Premiere date: 2006-07-29 (Japan, Toho Theaters nationwide)

Plot Summary: Something bizzare has come over the land. The kingdom is deteriating. People are beginning to act strange... What's even more strange is that people are beginning to see dragons, which shouldn't enter the world of humans. Due to all these bizzare events, Ged, a wandering wizard, is investigating the cause. During his journey, he meets Prince Arren, a young distraught teenage boy. While Arren may look like a shy young teen, he has a severe dark side, which grants him strength, hatred, ruthlessness and has no mercy, especially when it comes to protecting Teru. For the witch Kumo this is a perfect opportunity. She can use the boy's "fears" against the very one who would help him, Ged.

(ببخشيد بچه ها من وقت ترجمه کردن ندارم، البته فکر کنم اينگيليسی همه خوب باشه ولی در غير اين صورت يکی از بچه ها زحمت ترجمه رو به عهده بگيره)

Officail Web Site:

http://www.ghibli.jp/ged/

تورنتش هنوز در نيومده و اگر هم اومده باشه پرده يه سينمايی هست! ولی تو youtube هم خبری ازش نبود، فکر کنم هنوز خيلی زوده ممکنه ماه ديگه در بياد شايدم فردا! کی ميدونه! :D
گفتم که به فيلمی هاتون هم بسپارين که دنبالش باشن. (يادش بخير فيلمی من هر چی رو بهش ميگفتم هفته يه بعدش برام ميياورد!!!) :rolleyes:

يکی از trailer های کوتاهش رو هم براتون تبديل و آپلود کردم:
Trailer:

http://d.turboupload.com/d/929317/gedo_senki_1.mpeg.html

آخرش هم يه کم توتورو نشون ميده که دلمون يه کم کباب شه!! :p:lol:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

خواهر لينخو ان فيلمي كه لينكش را زحمت كشيد بوديد گذاشتيد مربوط به همان كارگردان نميشه مي شه؟ ولي خيلي عجيبه هر دوبراي يك كمپاني كار مي كنن با اسم هاي فاميل مشترك مدل عكش هاي انيمه هم شبيه هم هستن انگار يك نفر درستشان كرده ولي درست نمي گم ؟ اينها دو نفر نيستن؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام

خواهر لينخو ان فيلمي كه لينكش را زحمت كشيد بوديد گذاشتيد مربوط به همان كارگردان نميشه مي شه؟ ولي خيلي عجيبه هر دوبراي يك كمپاني كار مي كنن با اسم هاي فاميل مشترك مدل عكش هاي انيمه هم شبيه هم هستن انگار يك نفر درستشان كرده ولي درست نمي گم ؟ اينها دو نفر نيستن؟
خواهر ين ين جون
کدوم فيلم ها رو ميگی:eek:، من لينک زياد ميزارم، gedo senki رو ميگی با wonderful days ؟

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
ببخشيد حواسم نشد بازم درست ادرس ندادم اين فيلم را مي گم

[ گفته بوديد:
اينم جديدترين فيلم ميازاکی که ماه پيش اکران شده:

Premiere date: 2006-07-29 (Japan, Toho Theaters nationwide)

راستي من همين امروز انيمه "My Neighbor Totoro" را گرفتم حوصله دانلود با اين وضع اينتر نت را نداشتم. و همين طور "Blood the last vampire" اين بي اطلاعي من را ببخشيد اماتوري ديگه كم كم وارد مي شم اينكه بدون ديدن سريال فيلمش را مي بينم چيزي هم متوجه مي شم؟!

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
Spoiler:

خواهر لینخو من با دیدن این قسمت نظرم عوض شد ...این هاجی هم عجب اسبیه ها هرچی سایا بهش بگه میگه باشه .... ولی سلمون هم دلم براش سوخت بدجور کتک خورد ... با این حساب فقط هاجی باید برگ برنده رو کنه سایا که از اولشم رغیب دیوا نبود چه برسه الان

با دیدن این قسمت به نظرم این سریال یا باید خیلی غم انگیزتموم شده یا خیلی ایرانی پسند

راستی راجب به Berserk نگفتین تو پست قبلی پرسیده بودم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام بچه ها همين الان دوستمان man_guajing برای من email زدن چون اينطور که معلومه با اين فيلتر ها قادر به زدن پست نيستن و فقط ميتونن پست ها رو بخونن. و از من خواستن که پيقامشون رو بفرستم. اينم متن نامه ايشون:

سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
با اجازه دوستان من تاپیک های جدید را در گلستان تاک درست کردم
افسانه شجاعان :
http://golestantalk.com/showthread.php?p=33551
افسانه عقابهای مبارز :
http://golestantalk.com/showthread.php?t=2107
معرفی انمیشن های جدید و قدیمی در دنیا :
http://golestantalk.com/showthread.php?t=2108
البته معذرت می خواهم اگه پیشدستی کردم
این گلستان تاک هم خلوته هم من اونجا از مدیران هستم
لطفا همه ی دوستان را خبر کنید تا دوباره در آنجا دور هم جمع شویم
راستی یوزر من در گلستان تاک آرمان.خ است
ممنون از توجهتون
منتظر همگی شماها هستم
کوچیک شماها آرمان
بای

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام خواهر

خوب برای فروم بچه های گرگانی تبلیغ می کنی ها :) تو این یه ساعت رفتم یه 15 تائی فروم دیدم حالم گرفته شد فرومی بود قسمت فیلمش فقط 2 تا تاپیک باز شده بود جالب اینکه دو ماه پیش که من تو اون فروم عضو شدم همون 2 تا تاپیک بود .:lol: فرومی بود اصلا پستی نزده بودن فرومی بود که یکی از دوستان همون فروم فکر کنم مدونا صاحبشه و فقط خودش هی پست می زنه اونم هفته ای یکی جالب اینکه تو اینجا روزی 10 تا پست می زنه ...... آدم حالش گرفته میشه می بینه این فرومو فی می کنن !!! :(

ادیت : آخ اینجارو رفتم 2 تا فروم عضو شدم نامه فدایت شوم برام اومده طرف می گه تو همون .... معروف هستی !
اگر هم باشم می گم نه :p

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
بروبچ زیاد عجله نکنید
متفرق هم نشین
امید وارم پی تی از ف ی ل ت ر درآد
پارسال هم همین بلا سر پی تی امد و از ف ی ل تر خارج شد
اگر دوس داشتین بگین من دعوتنامه بی ام سی براتون بفرستم اونجا هم طرفدار انیمه زیاده فقط دو سه تا تاپیک انیمه با تعداد پستای بالا داره
ولی بازم میگم هر جور راحتین
پی تی هم از فی لتر ان شالله در میاد

بالا