ممنون از توضيحاتتان بايد از جناب روزنه بپرسم مي دانيد دارم كم كم از اينكه انيمه نمي بينم ناراحت مي شم به نظر خيلي جذاب مياد خيلي جذاب تر از اني كه فكر مي كردم واسه خودش دنياي جالبي ولي فكر كنم خيلي هم اعتياد اور باشه.
اسم از اعتياد نيار، بدتر از اونه
خوب اين تورنت هم سريال هم فيلمشه، که فقط فيلمش رو دانلود کنين، ميدونين تو azureus بايد چی کار بکنين ديگه ؟ نه؟
چون با اختلاف يه روز دارم مي نويسم و اين پست مربوط به 9 صبح تا 5 بعداز ظهر فردا را خواندم كاملا متوجه حرف شدم اين اصلا اعتياد نيست :blink:
راستش كار با ازي را بلدم ولي نه اين موردش را يعني بقيه فايلهاي يه تورنت را نگه دارم و فقط يكي از همان يك مجموعه تورنتي را دانلود كنم اين امكان توي ميكرو تورنت هم هست؟(اخه اين ميكرو خيلي از بقيه بهتره)
:
مثلا همين قلعه متحرك با وجود اينكه از روي يه كتاب انگليسي با همان فرهنگ نوشته شده ولي بالاخره ژاپني شده كاري هم نمي شه كرد (به وسايل اتاق مستر هاول دقت كرديد؟ )
راست ميگی، اين خودش نشون ميده که فرهنگشون چقدر براشون ارزش داره و اصلاً نميخوان از بين بره و بازم ميگم اينا مودب ترين ملتی هستن که من تا حالا ديدم!
فيلم ترسو لرز را ديديد؟ اسم انگليسي اش را ندارم پيدا مي كنم براتان مي گذارم تاييد همه اين حرف هاست.داستان يه دختر دو رگه ژاپني و اروپايي كه ميره ژاپن به عنوان مترجم ولي انجا به خاطر جاه طلبي كوچيكي نشان ميده به تا حد نظافتچي دستشويي هم نتزل مي كنه با لحن طنز جالبي فرهنگ ژاپني ها را نشان ميده (ولي عجيبه كه هميشه اين جمله به ذهنم مياد سالها پيش كتابي در مورد شهرهاي مختلف دنيا در نظر يك گردشگر ايراني ميخواندم از توكيو و ...و مردم ژاپن خيلي تعريف مي كرد ولي آخرش گفته"بهتره زياد در فرهنگ مردم ژاپن دقيق نشيد بزاريد براتان همان مردم مودب باقي بمانن" بعد از اين همه سال هنوز نمي دانم اين حرف چه معنايي داره يعني فرهنگشان اينقدر چند لايه اشت كه همه را به اشتباه بندازه؟
من ورژن ژاپنی شو ديدم ، اگه هر کارتونی dub انگيليسی هم داشته باشه من ديگه فقط ژاپنی شو ميبينم ، چون دوبلر نميتونن همه يه حس زبان ژاپنی رو مونتقل کنن. يه کم که anime ببينی به هر 2 تا زبان ميفهمی منظورم چيه!
اينم يه trailer از اين کارتون که توش يه کم صحبت ميکنن ميتونی صدای اصليشونو بشنوی:
از كليپ ممنونم غير از اهنگش كه نسخه اصليهم ژاپني بود بقيه صحبت ها را دوبله كرده بودن ولي جدا مي گم دوبله اش هم خيلي قشنگ انجام شده(اين را دارم بعد از شنيدن صداي خود مستر هاول و سوفي مي گم) يعني فكر مي كنم به خوبي خود اصلش باشه(فكر مي كنم اصلا يه نسخه انگليسي باشه چون لب زدن شان هم با حروف انگليسي )
خوهر لينخو من رفتم سايت imdb ولي فيلم جديد پيدا نكردم اسم اين فيلم چيه؟ عهد كردم همه فيلم هاشان را پيدا كنم الان هم دنبال ان فيلم كوتاه ها هستم كه دارن مال سال 2006 هستن .
ببخشيد خواهر من يه کم گيج شدم ، منظورت کدوم فيلماست؟
منظورم كاهاي جناب ميازاكي بود
خواهر لينخو توضيخاتتون براي رده بندي سني ممنونم انگار بالاخره دارم مي فهمم ماجرا چه طوري خب اخه بعضي از عكس هايي كه مي ديدم خيلي عجيب بود كه براي يه بچه هم نشان بدن پس اين طور از شبكه هاي خاص نشان ميدن البته به سلامتي همه ما از بچگي همه چي ديديم هيچ كدام هم هيچي نشديم :lol: ولي الان مي فهمم كه اگر نمي ديديم هم زياد بد نبود خب به هر حال هرچيزي براي يه سني خوبه
در مورد واقعی بودن، راستشو بگم؟ من کارتون های رومانتيک رو دوست دارم واقعی باشن ولی بقيه کارتون ها اگه قوه تخيل شون کم باشه ، زياد برای من جزابيتی نداره البته ممکنه ديگران کاملن با من فرق کنن ولی خوب وقتی اسم کارتون ميياد وسط يعنی يه چيز تخيلی و برادر murderer راست ميگه دست شون خيلی باز تره ، همين الان سريال و کارتون ROCH رو با هم مقايسه کن ببين تو کارتون چی کارا کردن که تو فيلم نميتونن بکنن!
رومانتيك كه فقط كره اي

ولي جداي از شوخي در مورد قسمت مقايسه حالا اول سريال را ببينم تا كارتون ! هنوز سريال را نديدم
مرسي از توضيحات سايت اصلا ان صفحه دانلود دار را پيدا نكرده بودم كار با IRC را بلد نيستم ولي اينجا مي توانم بپرسم قسمت نرم افزار كمك مي كنن . فقط بايد چي بپرسم ؟ بگم كار با IRC را بهم ياد بديد؟
يکی اينکه با دوستم صحبت کردم و گفت که پست ايران حتی يه cd رو هم نميزاره پست کنين (مملکت گل و بلبل، اين از فيلتر کردن اينم از پست) ، با اين هساب دوستای شهرستانی يا بايد بيان تهران و يا اگه کسی رو تهران دارن بگن که دوست من برسونه به دست اونها!
خواهر لينخو خيالتان راحت باشه سي دي ها سالم و صحيح ميرسن به مقصد (من با كمال .... توي خود قاب دي ويدي فرستادم ) فقط بايد درش را خوب پلمب كنيد تا اتفاقي نيفته اصلا هم نمي پرسن چيه و كيه و هيچي اصلا به اين كارا كار ندارن لااقل مال من كه هميشه سالم بهم رسيده يا فرستادم.