• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها، شماهايی که واردين يه قيمت به من بدين ، ميخوام ببينم اين laptop رو ارزون خريدم يا گرون؟

IBM

ThinkPad T Series - 2007G8U

Configuration Type: Notebook, PCI/PCI Express
2007G8U.gif
Installed Operating System: Genuine Windows XP Professional Processor Type: Intel® Core Duo processor T2500 2000MHz Memory: 1 GB
Disc Capacity: 60GB Graphic subsystem: ATI Mobility Radeon X1300 64 MB

General Information

Part number: 2007G8U
Description: TP T60 2G 1GB 60GB XPP
Limited Warranty period and type3: Three years parts and labor (system battery: one year) 3 Year Depot
Graphics Subsystem
Graphics chipset: ATI Mobility Radeon X1300
Graphics type: XGA
Video RAM std/max: 64 MB/ 64 MB
Video RAM type: DDR2 SDRAM
Max resolution (with std video RAM) NI: 2048x1536 16777216 colors
Max resolution (with max video RAM) NI: 2048x1536 16777216 colors
Wireless
Wireless Standard: Wi-Fi wireless upgradable
Antenna: Ultra Connect
Description: Wi-Fi wireless upgradable
Weight And Dimensions
Weight: 2.31 Kg
Travel weight: 2.11 Kgs

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون از عکسای haji این شخصیت واقعا دوست داشتنیه
واقعاً، ولی خيلی بده که هاجی و سلمون هميشه در حال جنگ و دعوا هستن! من از هر 2 تاشون خوشم ميياد نميدونم طرف کدومشون رو بگيرم! :p
از قدیمی ها که من نمی دونم مثل اینکه خاک مرده پاشیدن این جا یکم سوت و کور شده
راستی کسی از پانتی خبر نداره؟ خيلی وقته که نيست؟ اتفاقی افتاده؟
راستی در مورد قسمت 44 من با VLC Media player باز کردم مشکلی نداشت می تونین از لینک زیر بگیرین
خيلی ممنون، مونده بودم چی کارش کنم، اولين بار بود که نميتونستم يه چيزی رو ببينم!!! نميدونم اينا چرا دوست دارن هی codec عوض کنن، همون قديمی ها بهتر بود!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فعلا بزارید خود پی اس ریلیز بشه دمو دستگاهای فرعیش پیش کش
PS3 که خيلی وقته اومده تو بازار، البته حداقل تو بازار اينجا، ايران رو نميدونم :blink:
درضمن حرف بیراهی هم نزدن چون هر ساله تو ژاپن و آلمان یه سری مسابقه با همین کارتا برگزار میشه نمیدونم دیدین یا نه.. ولی خیلی طرفدار داره حتی جوونای17- 18 تو این مسابقات شرکت کردن حالا فکرشو بکنید این مسابقات الکترونیکی بشه:rolleyes:
نه نديدم ولی اگه بياد 17-18 ساله که سهله منم بازی ميکنم :D
میگم حالا خوبه 3 سال اونور بودی این همه غلط پولوط داریا:D نکنه کیبوردت فارسی ساپورت نمیکنه:eek:
چند صفحه پيش بود که نوشته بودی همه پست های فروم رو نشستی خوندی؟؟!! مطمئنی؟ من چندين و چند بار به خاطر غلط های ديکته اي معزرت خواستم، البته تقصير من نيست تقصير فارسی سازم هست!!!
پس یه سری انیمه در راهه:guitar: :specool: :graduated :wub:
فکر کنم از بابت ناروتو شما خيلی خوشحال باشی! ;)
راستش من تا بحال چند قسمتی بیشتر از این سری رو ندیدم ولی تازه امروز رفتم یکی از مووی هاشو گرفتم
موفق شدين فيلم کابوی بيباپ رو بگيرين؟
خواهر لینخو خودتی؟
84.gif
کجا بودی داشتیم از غصه دق میکردیم
257.gif
وقتی نبودی انگار اینجا خاک مرده ریختن خوشحالم که دوباره برگشتین
281.gif
ممنون، واقعاً لطف دارين، به جاش تو اين 2 روز هسابی سرتون رو درد آوردم :p:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
cowboy bebop وافسانه کینشن رو من با یه نگاه عاشقشون شدم!ولی فقط یه قسمتشون در دسترس بود !تو ایرانم سری کامل پلنگ صورتیم گیر نمی اد!چه برسه کارتونای این فرمی!:(
برادر شيان جون فعلاً که هر دوتاش در دسترسه، بگير و ببين :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام ميشه در مورد cowboy bebop يه توضيحي بديد ظاهرا خيلي طرفدار داره يه زماني دنبال فيلم كوبيدن در بهشت )Knokin on heavens door ميگشم مرتب مطالب مرتبط به اين انيمه را پيدا مي كردم تا دلتان بخواد در موردش سايت و فن كلاب و فروم هست اين انيمه در مورد چيه فكر كنم اخيرا تورنتش را هم پيدا كردم حجمش هم بالاست حدود 13.3 گيگ
و اما توزيه در مورد cowboy bebop:

cowboy_bebop_forum_852_th.jpg

Cowboy%20Bebop%2026.jpg

از نظر ranking اين کارتون دست کمی از کنشين نداره:

Seen in part or in whole by 5317 users, rank: #1
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 9.0182 (Excellent+.01), std. dev.: 1.4653, rank: #27
Weighted mean: 8.9812 (Excellent-.01), rank: #45
Bayesian estimate: 8.97418 (Excellent-.02), rank: #4

خواهر ين ين چيزی که شما تو search کردن هاتون بهش بر ميخورديد فيلم اين سريال هست که اسمه ژاپنيش cowboy bebop: tengoku no tobira است و ترجمه انگيليسيش cowboy bebop: knockin' on heaven's door هست. اين فيلم در واقع بين قسمت 22 و 23 سريال اتفاق مييفته. اگه برادر روزنه دانلود کرده باشنش که بسيار خوبه در غير اين صورت من ميتونم لينک تورنتش رو بهتون بدم!

ranking فيلمش هم مثل خوده سريال هست تقريباً:

Seen in part or in whole by 3206 users, rank: #15
Arithmetic mean: 8.5674 (Excellent-.43), std. dev.: 1.2958, rank: #92
Weighted mean: 8.5275 (Excellent-.47), rank: #84
Bayesian estimate: 8.51963 (Excellent-.48), rank: #34

200px-Cowboy-Bebop-Movie-DVD-cover.jpg

اينم چند تا لينک youtube:
(با کمال تعجب فهميدم که تقريباً تمام ويدئو های اين سريال تو youtube , بن شده اند، مثل اينکه شرکت sunrise که توليد کننده اکثر اين کارتون های خوب هست، شکايت کرده!!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=CkjM2APLUeI
http://www.youtube.com/watch?v=tuznRQ1N2Y0&mode=related&search=

اينم دو تا کليپ که تبديلشون کردم ، اولی يه صحنه از کارتون با دوبله اينگيليسيه:

http://d.turboupload.com/d/919017/cowboy_bebop1.mpeg.html
http://d.turboupload.com/d/919023/cowboy_bebop2.mpeg.html

راستی کسی ميخواد که من بگم داستان چی به چيه؟ من چيزی نگفتم چون ديگه خودتون ميتونين ببينين ، البته ديدن کليپ ها خودش يه ديدی از داستان بهتون ميده!

خواهر لينخو يعني من درست فهميدم؟ شما اين كارتون را رايت كرديد و فرستاديد؟! 1 ساعت مانده به خداحافظي و ... واي ببخشيد اصلا نمي خواستم شما را به زحمت بندازم خيلي ممنون و ببخشيد نمي دانم چي بگم راستش من خيلي براي ديدنش كنجكاو بودم به خاطر اينكه ان روزهايي كه دنبال كوبيدن در بهشت مي گشتم هيچي گير نمي اوردم ولي تا دلتان بخواد از اين انيمه سايت پيدا كردم. (كوبيدن در بهشت بهترين فيلم سال 97 المان بوده اگر دوست داشته باشيد تورنتش مي كنم تا دانلود كنيد من بالاخره از ميول گرفتمش
خواهر قابلت رو نداشت، فقط ببخشيد که نتونستم اصل چيزی که دنبالش بودی يعنی فيلمشو برات بفرستم :( ولی خوب بايد اول سريال رو ببينی که سر از فيلم در بياری! :p
در مورده اون فيلم اگه زحمتت نيست ، يه کپی از روش به دوستم بده ، اون بدستم ميرسونه چون برادرم بايد 2-3 هفته يه ديگه برگرده. :happy:
خواهر لينخو نمي دانم ايها چيزهايي هستن كه شما دنبالشان هستيد يا نه؟ اميدورام كه باشن.
دستت درد نکنه اولين لينکی که فرستادی ماله 2 تا فيلمشه که يکيشو من فرستادم ولی اون يکيش رو پيدا نکرده بودم :)، بقيه لينک ها ماله سريال يا همون فيلمی يه که من دانلود کردم، از بابت OST هم ممنون :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام بر خواهر لینخوی بزرگ , Welcome Back :D , می بینم که حسابی دست پر مادر رو بدرقه کرردین واقعا دستتون درد نکنه
ممنون برادر murderer
elfen lied رو برای شما زدم، حتماً از دوستم بگيريد و نگاه کنيد. :happy:
من چند وقت پیش یه سر زدم به پیشنهاد هایی که خیلی وقت پیش واسه کارتون به من دادین چشمم خورد به Berserk گفتم برم دانلود کنم ببینم چجوریاس یه 5-6 قسمتشو گرفتم البته برخلاف اون چیزی که گفتین ترسناکه به نظر من جنبه ی Drama, Fantasy بیشتر :D ولی ترسناک نیست هرچی هست
08.jpg

آه BERSERK :happy:
نه اين قسمتايی که ديدی ترسناک نيست، 2 قسمت آخر يه کمی يه جورايی يه lol :p هنوز خيلی زوده برای نظر دادن، ولی يادت باشه وقتی تمومش کردی حتماً نظرتو بهم بگو. :happy:
ولی در کل berserk خشن ترين کارتونی يه که من تا لان ديد م:hmm:، و خيلی خيلی جالب و از نظر طرح داستان و نقاشی بازم در زمره masterpiece ها هستش. حتماً الان ميگين من همه چيز رو ميگم masterpiece ولی خوب فکر کنم من تمام masterpiece ها رو براتون فرستادم که بدم هست چون وقتی اول اينا رو ببينين بقيه کارتون ها ديگه براتون جزابيتی نداره!!! :eek::blink:
خوب برادر muerderer اتلاعات رو دادن:
حالا که اسمشو اوردم یکم اطلاعاتم بزارم دربارش​

Seen in part or in whole by 2131 users, rank: #45
Arithmetic mean: 8.5252 (Excellent-.47), std. dev.: 1.7103, rank: #103
Weighted mean: 8.4317 (Very good+.43), rank: #107
Bayesian estimate: 8.4198 (Very good+.41), rank: #47
حالا من ميخوام يه کم ديگه به اين اتلاعات ازافه کنم، فکر کنم براتون جالب باشه که بدونين مانگای berserk توی ranking, top 100 يک رو داره::blink:

Seen in part or in whole by 507 users, rank: #26
Median rating: Masterpiece :happy:
Arithmetic mean: 9.1854 (Excellent+.18), std. dev.: 1.8464, rank: #35
Weighted mean: 9.2652 (Excellent+.26), rank: #32
Bayesian estimate: 9.246 (Excellent+.24), rank: #1

ميدونين چی شد که من رفتم دنبال مانگاش، برای اينکه آخرش يه جوری تموم ميشه که بين زمين و آسمون ولتون ميکنه و واقعاً جزو اون کارتون هايی هست که وقتی ميشينين پاش ميخواين تا آخرشو ببينين، خلاسه من در به در دنبال اينکه آی ايهناس کسی نيست به من بگه اين چی ميشه آخرش؟ که به مانگا برخوردم و ديدم که مانگا دقيقاً ادامه کارتون هست، حالا چطوری کارتون رو بدون داشتن مانگا ساختن، خدا عالمه!!!؟؟؟؟ :blink: من مانگا رو هم دانلود کردم البته هنوز ادامه داره و داستان تموم نشده ولی هنوز وقت خوندنش رو نکردم.
من ميخواستم اين سريال رو براتون بفرستم ولی متاسفانه dvd ش دسته يکی از دوستانم بود! :(

berserk محصول 1997-1998 هست و 25 قسمته.
اينم چند تا لينک youtube, فکر نکنم فايده اي داشته باشه که اينا رو تبديل کنم چون تولانی هستن خيلی بزرگ ميشه و نميتونين دانلود کنين:

http://www.youtube.com/watch?v=_VMDaOsr-Vk&search=berserk
http://www.youtube.com/watch?v=sX-IFgSf3cA&search=berserk

با ديدن اين کليپ ها ميتونين ببينين که berserk خون آلود ترين کارتونی يه که ممکنه وجود داشته باشه!! :blink::f34r:
اين يه کليپ از بازی يه berserk هست:

http://www.youtube.com/watch?v=uhjlJIIQpJQ&mode=related&search=berserk

اين کليپ آخر, صحنه های مانگا هست، حتماً ببينيد خيلی جالبه ولی کارتونش به وهشتناکی يه مانگاش نيست. (کسايی که شبا خوابشون نميبره نگاه نکنن!):p
من اين يکی رو تبديل ميکنم ، هرچند بزرگ ميشه ولی کسايی که youtube شون فيلتره سعی کنن اينو دانلود کنن ، تا حالا چيزی مشابه اين نديدين، مطمئن باشين :lol:!

http://www.youtube.com/watch?v=4GRr3lWuKXI&search=berserk

http://d.turboupload.com/d/919245/berserk3.mpeg.html

berserk%20006.jpg

کسی ميخواد من داستان رو تعريف کنم؟ :eek:

راستی برادر murderer از همون لينکی که بهت داده بودم دانلود کردی؟ فايل های rm؟
راستی از یکی از پست هاتون این سایت رو پیدا کردم (لینک یکی از عکسا رو از اینجا گزشته بودید :D ) که توش یک دو تا والپیپر hagi بود البته به صورت غیرمستقیم بود ولی ممنون :cool:
http://www.animepaper.net/gallery/wallpapers/Blood-Plus/
lol :lol: من خودم اين لينک يادم نبود! مرسی، من اينقدر لينک اينجوری دارم که توشون گم ميشم ولی بازم ممنون چون لينکی که برادر روزبه داده بود باز نميشد.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اولین انیمی که بعد از مدت ها بهم چسبید شهر اشباح بود که واقعا معرکه بود
برادر بابک
اسمه ژاپنی يا انگيليسی يه اين anime چيه؟ چرا تا حالا اين اسم به گوش من نخورده؟؟؟
4_6_213.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان

خواهر لینخوی عزیز من هم به نوبه خودم غم از دست دادن مادر بزرگ گرامیتان را به شما و خانواده عزیزتان تسلیت گفته و برای بازماندگان تندرستی و کامروزی از خدای بزرگ خواستارم .

از فرستادن میزان بسیار زیادی انیمیشن و بخصوص سریال هم تشکر می کنم .
سلام برادر زيرنويس
حال شما؟ خوبين؟
ممنون
و خواهش ميکنم ، قابلی نداشت، و بازم ممنون به خاطر راهنمايی به موقع تون.:happy:
راستی برادر من التماس دعا دارم :blush::blush::blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستي خواهر اين بازيه به نظرم جالب اومد گفتم لينكشو بذارم شايد شما هم خوشتون بياد
http://bt.joyyang.com/read.php?tid=119595
راستی خواهر
من که هيچی تو اين لينک نتونستم بخونم ، همش علامت سوال بود. جايی برای دانلود داره؟ عکساش که جالب بود:happy:.
من ميخواستم براتون سری کامل بازی Neverwinter Nights رو بفرستم ولی وقت نشد:(. اينشالله دفعه بعد ;)

nwn.jpg

poradnik-large.jpg

وای بچه ها چقدر نوشتم؟؟؟ :blink::eek: ديگه بقيه اش باشه برای فردا
فعلاً
صبحتون هم بخير هفته يه خوبی داشته باشين :happy:

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
برادر بابک
اسمه ژاپنی يا انگيليسی يه اين anime چيه؟ چرا تا حالا اين اسم به گوش من نخورده؟؟؟
4_6_213.gif

واقعا خسته نباشی خواهر فریدا
33.gif

واقعا خستگی ناپذیرید
24.gif

منظورم Spirited Away میازاکی که برنده اسکار شد بود یعنی اینو ندیدید؟
31.gif
32.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
واقعا خسته نباشی خواهر فریدا
33.gif

واقعا خستگی ناپذیرید
24.gif

منظورم Spirited Away میازاکی که برنده اسکار شد بود یعنی اینو ندیدید؟
31.gif
32.gif
آها :p
چرا مگه ميشه آدم کارای ميآزاکی رو نبينه؟؟!! فقط مخم ديگه کار نميکرد درست ترجمش کنم و بيشتر فکرم سمت سريال ها بود نه movie! :cool: ولی howl's moving castle به من بيشتر چسبيد!!! راستی ميدونين يه فيلم جديد داده بيرون ولی الان اسمش يادم نيست :(!

آره خسته شدم الانم که دارم با اين laptop جديد سرو کله ميزنم :wacko: .
من وقتی اسمه کامپيوتر ميياد وسط بی سواد ميشم يکی به من بگه من چی کار کنم؟ من ميخوام اينو به اينترنت وصل کنم ، اينترنت خونه هم cable wireless هست. ولی هی برای من صفحه dial up ميياد بالا! :blink::eek: چی کار کنم؟ :eek:

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
بچه ها اینو دیدم بخونید:

رقابت نابرابر

در حالی که آمریکا مبالغی چون صد میلیون دلار صرف ساخت یک اثر انیمیشن می‌کند، ژاپن در سال گذشته، چهار برابر درآمد نفتی ایران، انیمیشن می‌فروشد، اروپاییان شروع به ساخت آثار بلند سه بعدی کرده‌اند و انیمیشن بلند �کائنا� به بازارهای جهانی راه یافته است، چینی‌ها نیز دست به کار شده‌اند و سومین اثر سه بعدی این کشور �باز شدن موبیس� برای اکران آماده می‌شود، و هندی‌ها‌ آرام و بی سر و صدا انیمیشن �سفرهای گالیور� را در ده انیمیشن برگزیده اسکار می‌بینند و... سئوال شایسته‌ای مطرح می‌شود.
�آیا سینمای انیمیشن ایران قابلیت برابری با کشورهای دیگر را دارد؟�
من به عنوان عضوی کوچک از جامعه انیمیشن ایران، نه در مقام دفاع از کارنامه کنونی هنرمندان ایرانی، بلکه به دلیل آگاهی از یک واقعیت ملموس می‌پرسم.
متولی انیمیشن ایران کیست؟ آیا تا کنون حتی یک بار برنامه توسعه 5 ساله انیمیشن داشته‌ایم؟ آیا حمایت یا حتی تسهیلات قابل ذکری به این بخش اختصاص یافته است؟ آیا تشکیلات صنفی سازماندهی شده‌ای در این هنر � صنعت وجود دارد؟ آیا در میان ده‌ها عنوان پژوهش سالیانه در بخش سینما، حتی آماری کمی راجع به جامعه انیمیشن ایران و تولیدات آن وجود دارد؟ آیا موفقیت آثار کوتاه انیمیشن ایران در گستره‌ای جهانی، قابل تأمل نیست؟ و ...
این روزها اتفاقات تازه و مهمی در انیمیشن ایران در حال پایه‌ریزی و وقوع است، این اتفاقات حتماً می‌تواند به سئوال‌های فوق پاسخ مناسبی دهد، آنگاه دست‌اندرکاران انیمیشن ایران موظف خواهند بود پاسخی شایسته به مردم و مسئولین بدهند و توانایی‌های خود و قابلیت انیمیشن ایران را اثبات نمایند.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بچه ها، شماهايی که واردين يه قيمت به من بدين ، ميخوام ببينم اين laptop رو ارزون خريدم يا گرون؟
یکی دو مدل پایین تر از این حدود 1.7 میلیون تومنه ... پس این باید حدود 2 میلیون باشه ...
181.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
راستی برادر murderer از همون لينکی که بهت داده بودم دانلود کردی؟ فايل های rm؟

نه اینجا زیاد D/C می شم من به همین خاطر تورنتشو گرفتم از این dual audio ها :cool:

حالا من ميخوام يه کم ديگه به اين اتلاعات ازافه کنم، فکر کنم براتون جالب باشه که بدونين مانگای berserk توی ranking, top 100 يک رو داره:

من که اخرم نفهمیدم این مانگا چیچیه ولی هرچی هست چیز خوبی باید باشه :D می شه یه لینک بدین من یه مانگا دانلود کنک ببینم چیه ؟

berserk محصول 1997-1998 هست و 25 قسمته.

این رو به دوستتون دادین ؟ اگه ندادین اینو با بلاد + بهش بدم که به کسایی که می خوان برسه

با ديدن اين کليپ ها ميتونين ببينين که berserk خون آلود ترين کارتونی يه که ممکنه وجود داشته باشه!

دلتون می اد ؟ :) شخصیت های به این نازی این guts و caska عین دو تا مرغ عشق میمنون فقط یکم ابراز علاقشون بهم شدید به خاطر همین ادم فکر می کنه اینا خشنن:D

واقعاً، ولی خيلی بده که هاجی و سلمون هميشه در حال جنگ و دعوا هستن! من از هر 2 تاشون خوشم ميياد نميدونم طرف کدومشون رو بگيرم!

البته در این مورد با اینکه در نیت خیر سلمون شکی نیست اما من طرف حاجیم بالاخره هرچی باشه هاجی 120 ساله با سایاس حالا این سلمون 2 روزه اومده می خواد سایا رو قاپ بزنه .....

-----

راستی قسمت 44 - 45 blood + با زیر نویس گروه shinsen sub درومد اینا چرا جون می کنن ؟ اون Your Mom خیلی مسخره زیر نویس می کنه اینا هم که سره این 6 قسمت اخر دارن هی طول می دن
کد:
http://shinsen.b33r.net/%5BShinsen-Subs%5D_Blood%2B_44_%5BA609B934%5D.avi.torrent

http://shinsen.b33r.net/%5BShinsen-Subs%5D_Blood%2B_45_%5B21F187C1%5D.avi.torrent

------

خوب من یه چیزی راجب به Tsuhikime بگم این کارتون اولین کارتونی بود که خواهر به من پیشنهاد کرد به همین خاطر من علاقه ی شدیدی بهشپیدا کردم کلا با این که خیلیاکشن کارتون بالا نیست اما شخصیت اون دختر ومپایر خیلی دوست داشتنی بود

اطلاعات

Genres: Drama, Horror, Mystery, Romance, Supernatural

Seen in part or in whole by 1090 users, rank: #163
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.8427 (Very good-.15), std. dev.: 1.5414, rank: #435
Weighted mean: 7.7499 (Very good-.25), rank: #435
Bayesian estimate: 7.74231 (Very good-.25), rank: #253

اسمش رو که اوردین هوس کردم برم اون قسمت رو دوباره ببینم

You cut me into 17 pieces of meat in a flesh

یادش بخیر کارتون باحالی بود

Arc.jpg

-----

راستی Black lagoon رو که نفرستادید که ؟ چون من اونو گرفتم البته هنوز حال ندارم ببینم

فعلا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
خوب اول خبر ها
گروه Yesy همين چند ساعت پيش قسمت 20 و 21 سريال Utawarerumono رو release کرد، اينم لينک تورنت ها:

20
Click Here

21

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یکی دو مدل پایین تر از این حدود 1.7 میلیون تومنه ... پس این باید حدود 2 میلیون باشه ...
181.gif
ممنون، خوب پس خوب خريدم چون حدودن شد 1900 دلار کانادا، که بشه 1.5-1.6 تومن، البته من 600 دلار تخفيف داشتم :D:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من که اخرم نفهمیدم این مانگا چیچیه ولی هرچی هست چیز خوبی باید باشه :D می شه یه لینک بدین من یه مانگا دانلود کنک ببینم چیه ؟
مانگا کتاب مصوری هست که اکثراً نويسنده و طراح داستان يه نفر هست. و بعدش از روی مانگا و طبق اون کارتون رو ميسازن.يعنی تمام اين کارتون هايی که من براتون فرستادم به جز utawarerumono همه مانگا دارن .
برای مثال کارتون ناروتو الان خيلی بی مزه شده، چرا؟ مانگا خيلی کند داره جلو ميره ، و اينا سريال برای ساختن ندارن و يه عده ديگه به غير از خود نويسنده اصلی دارن يه فيلم نامه از خودشون مينويسن تا مانگا به جايی برسه که اينا بتونن کارتونش کنن. اين بهترين سايت برای گرفتن مانگا هست:

خوب اينم آخرين قسمت بيرون اومده مانگای berserk:

این رو به دوستتون دادین ؟ اگه ندادین اینو با بلاد + بهش بدم که به کسایی که می خوان برس
نه ندادم، مرسی! ببخشيد که تو زحمت مييوفتی تو اين همه گرفتاری اي که داری.
دلتون می اد ؟ :) شخصیت های به این نازی این guts و caska عین دو تا مرغ عشق میمنون فقط یکم ابراز علاقشون بهم شدید به خاطر همین ادم فکر می کنه اینا خشنن:D
:lol::lol::lol: واقعاً که عجب توسيفی! ولی ماجرا سر گيريفيس هست، حالا نگاه کن، گفتم زوده برای نظر دادن!!! :happy:
البته در این مورد با اینکه در نیت خیر سلمون شکی نیست اما من طرف حاجیم بالاخره هرچی باشه هاجی 120 ساله با سایاس حالا این سلمون 2 روزه اومده می خواد سایا رو قاپ بزنه .....
آره خوب ولی فکرشو بکن حالا که ديگه با ديوا هم نيست هم هاجی می خواد بکشتش هم تمام اون برادر های ديگه!!! بيچاره خيلی تنها شده!!! دلم به هالش ميسوزه :blush::happy:
راستی قسمت 44 - 45 blood + با زیر نویس گروه shinsen sub درومد اینا چرا جون می کنن ؟ اون Your Mom خیلی مسخره زیر نویس می کنه اینا هم که سره این 6 قسمت اخر دارن هی طول می دن
آره ديروز release کردن ولی خوب ما که دانلود کرديم نميشه صبر کرد تا اينا بدن بيرون کنجکاوی نميزاره، از يه طرف من نميخوام تموم شه ، هميشه بعد تموم شدن يه هم چين سريال هايی من کلی ديپرس ميشم تا يه کارتون با حال ديگه مثلش پيدا شه و بتونه جاشو بگيره!!!
You cut me into 17 pieces of meat in a flesh
عجب کارتون باحالی بود خيلی جالب بود ولی زياد شناخته شده نيست، به جاش elfen lied خيلی معروفه, يه کم يه کم حال و هوشون مثل همه.
راستی Black lagoon رو که نفرستادید که ؟ چون من اونو گرفتم البته هنوز حال ندارم ببینم
راستش من نگاه کردم ديدم هيچ کس هيچ کدوم از کليپ هاشو دانلود نکرده !! منم گفتم اين ترفدار نداره نفرستادمش! دانلود کرديش؟

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
خواهر ين ين چيزی که شما تو search کردن هاتون بهش بر ميخورديد فيلم اين سريال هست که اسمه ژاپنيش cowboy bebop: tengoku no tobira است و ترجمه انگيليسيش cowboy bebop: knockin' on heaven's door هست. اين فيلم در واقع بين قسمت 22 و 23 سريال اتفاق مييفته. اگه برادر روزنه دانلود کرده باشنش که بسيار خوبه در غير اين صورت من ميتونم لينک تورنتش رو بهتون بدم!
ممنون از توضيحاتتان بايد از جناب روزنه بپرسم مي دانيد دارم كم كم از اينكه انيمه نمي بينم ناراحت مي شم به نظر خيلي جذاب مياد خيلي جذاب تر از اني كه فكر مي كردم واسه خودش دنياي جالبي ولي فكر كنم خيلي هم اعتياد اور باشه.

خواهر قابلت رو نداشت، فقط ببخشيد که نتونستم اصل چيزی که دنبالش بودی يعنی فيلمشو برات بفرستم ولی خوب بايد اول سريال رو ببينی که سر از فيلم در بياری!
باز هم ممنون فكر كنم تا اخر تابستان بايد سريال ببنم تا چند روز ديگه هم تازه مي خوام عقاب هاي مبارز را ببينم (اميدوارم ost ها را دوست داشته باشيد)
آها
چرا مگه ميشه آدم کارای ميآزاکی رو نبينه؟؟!! فقط مخم ديگه کار نميکرد درست ترجمش کنم و بيشتر فکرم سمت سريال ها بود نه movie! ولی howl's moving castle به من بيشتر چسبيد!!! راستی ميدونين يه فيلم جديد داده بيرون ولی الان اسمش يادم نيست !

من اولين كاري كه ديدم همان Sprite Away بود خيلي جالب توجه بود از داستان گرفته تا موسيقي اصلا ژاپني ها ملت خيلي خاصي هستن دست به هر چيزي كه مي زنن به راحتي خودشان را همه جاش مي ذارن همان فرهنگ و اداب و رسوم و از استفاده از لباس و ارايش مو گرفته تا استفاده از وسايل برقي و معماري مدرن و هر چيزي كه فكرش را بكنيد كارتون هاي جناب ميازاكي هم استثنائ نيست مثلا همين قلعه متحرك با وجود اينكه از روي يه كتاب انگليسي با همان فرهنگ نوشته شده ولي بالاخره ژاپني شده كاري هم نمي شه كرد (به وسايل اتاق مستر هاول دقت كرديد؟ )
خواهر لينخو ورژن ژاپني اش خيلي با اين دوبله شده اش فرق مي كنه؟اخه انگليسي اش كه دوبله اش خيلي خيلي قشنگ بود مخصوا با ان صداي سوفي و هاول (اگر ادم چهره ي Christian Bale را نديده باشه راحت مي توانه باور كنه كه اين صدا صداي خود هاول و بس)
راستي اين جا مي توانيد كتاب قلعه متحرك را دانلود كنيد (كتابسراي تنديس هم فارسي اش را ترجمه كرده )
خوهر لينخو من رفتم سايت imdb ولي فيلم جديد پيدا نكردم اسم اين فيلم چيه؟ عهد كردم همه فيلم هاشان را پيدا كنم الان هم دنبال ان فيلم كوتاه ها هستم كه دارن مال سال 2006 هستن .

اولين لينکی که فرستادی ماله 2 تا فيلمشه که يکيشو من فرستادم ولی اون يکيش رو پيدا نکرده بودم ، بقيه لينک ها ماله سريال يا همون فيلمی يه که من دانلود کردم،

ببخشيد كه چيز بهتري پيدا نكردم مي دانيد ما قبلا يه قسمت كمك در سرچ داشتيم نمي دانم چه بلايي سرش امد ولي به نظرم چيز كاربردي بود همه كسايي كه اينجا رفت و امد مي كردن و علاقه مند به كمك بودن به انجا هم سر مي زدن هميچين چيزهايي انجا بيشتر قابل كمك هستن تا اينجا چون به هر حال همه كه به اين تاپيك سر نمي زنن با اجازه اين فيلم ها را انجا اعلام مي كنم شايد كسي از دوستان توانستن پيدا كنن.

و اين كارتن هندي كه هرچي گشتم نه اطلاعاتي راجع بهش پيدا كردم نه تورنتي
خواهر ساحل عزيز نمي دانم اطلاعات خاصي لازم داشتيد يا نه ولي اين چيزي كه پيدا شد.
The Legend of Buddha
البته چند تا سايت ديگه ه بود همين طور هم Official Site خود اين فيلم ولي همه بسته بود (مگه اين فيلم چي گفته؟ به خاطر بودا همه را بستن؟ مگه بودا هم قدغن شده؟)

اديت:خواهر لينخو الان يكي از كليپ هاي سريال CB را ديدم جالب بود و يه سوال برام پيش امده اين انيمه ها را در واقع براي چه گروه سني مي سازن؟ يعني اخه اگر هدفشان تا حدودي بچه ها هم باشه كه اين بچه ها در عرض دو سال تبديل به روان پريش يا قاتل مي شن كه اگر هم براي بزرگسال هاست چرا براي اين جور داستان ها كه به نظر كشش را داره از حالت واقعي استفاده نمي كنن؟(ببخشيد اگر سوال بي ربطي)

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
آخه من از دسه شما چیکار کنم یه بار نمیاید یه هفته تاپیک خوابیده وقتی همخ میاین مهلت نمیدین پستا رو بخونیم
113.gif

به هر حال خوشحالم دوباره تاپیک رونق گرفته بقوله یکی از دوستا دوکونمون مشتریاش زیاد شده
302.gif

در مورد کابوی بیباپ باید بگم که سی دیش تو زرد از آب درومد البته خودمم فکرشو میکردم همچین کارتونی ایران تو انقلاب چیکار میکنه البته چیز بدی هم از اب در نیومد======> street fighters
خلاصه شرمنده دوستان شدیم
26.gif

بالا