مطمئنا DVD هاي خواهر لينخو خيلي خواهان داره ..تعدادشون هم كم نيست و پراكندگي بچه ها هم مزيد بر علت
بايد همه با هم همكاري كنند تا DVD ها به دست همه برسه
ولي يه نكته اي كه با اجازه بچه ها دوست دارم ياد آوري كنم اينه كه توجه كنيم كه خواهر لينخو اين مجموعه ها رو بدون هيچ چشمداشتي و فقط از روي محبت براي ما فرستاده ..اميدوارم كسي به فكر سود جويي و منافع شخصي نباشه كه بياد يه كپي از يه نفر بگيره بعد بره يه جاي ديگه آگهي فروش بزنه
درست كاري كه با افسانه شجاعان و افسانه عقاب ها كردند
خواهر عاشق و شينوبي عزيز كلي زحمت دانلود و كپي و پست كشيدند ..AFC عزيز بدون هيچ توقعي مجموعه رو در اختيار بچه ها گذاشت و ما حالا تو تمام فروم و بازارچه هاي مجازي مي بينيم كه اين مجموعه ها به فروش گذاشته شدند..خودتون مي تونيد تو فروم هايي مثل persianweb يا bmc ببينيد
سلام دوباره به همگی
ساحل جون ممنون، در اين مورد منم ميخواستم يه توضيحی بدم.
لطف داری که ميخوای زحمت دوست منو کم کنی، ولی با اين پيشنهاد مخالفم. چرا؟:blink:
دقيقاً به همين دليلی که خودت گفتی!
چون من تعصب خاصی نسبت به کارتون هام دارم :
کلی وقت صرف پيدا کردن تورنت، دانلود ، رايت، کپی و رايت مجدد کردم و به هيچ وجه دوست ندارم چند روز ديگه ببينم که چيزی رو که من اينقدر براش زحمت کشيدم :hmm: يه نفر ديگه که اصلاً ما نميشناسيمش داره با فلان قيمت ميفروشه!!! :grrr: اگه فقط هزينه dvd و پست و رايت رو بگيرن اشکال نداره ولی وقتی آدم ميبينه دارن پول زيادی ميگيرن، واقعاً ناراهت کننده هست! :devil:
دليل دومش اينه که
من اين حق رو برای خودم محفوض ميزارم که dvd ها رو فقط به اشخاص خاصی بدم :hmm: بازم به 2 دليل:
يکيش اينکه به هيچ وجه نميخوام برای دوستم مشگلی پيش بياد و ميدونيم که آنتن و از اين جور چيز ها در PT زياد پيدا ميشه
و دوم اينکه چند نفر آدم ... تو اين فروم ها وجود دارن که واقعاً نميدونن چه جوری بايد صحبت کنن و من حاضر نيستم تحت هيچ شرايتی به اين آقايون هيچ چيزی بدم. 
البته اگه دوست من از اين ماجرا خسته بشه و کمک بخواد من از چند تا از دوستان خواهش ميکنم که کمک کنن :happy:
در مورد سريال tian long ba bu اين ماجرا کاملاً فرق داره، چون من برای فروم افسانه شجاعان اين سريال رو دانلود کردم و هر کسی که حاضر به پخش سريال هست به من بگه که به دوستم بگم که براشون يه نسخه بفرسته و بقيه زحمت رو ايشون بکشن.
در آخر، دوستانی که دوست من رو ميشناسن و در حال مراوده هستن که هيچی، خودشون با دوست من تماس بگيرن و هر چی ميخوان رو از ايشون بگيرن!

و برای بقيه هم هر کسی که هر چی از توی اين ليست و ليست های بعدی که بعدن ازافه ميکنم ميخواد، لطفاً به من بگين که من براتون email دوستم رو pm بزارم. :happy: لطفاً وقتی با دوست من تماس ميگيرين ID خودتون رو هم بگين چون من به دوستم تاکيد کردم برای ID های ناشناس چيزی رايت نکنه!

ببخشيد که من دارم در اين مورد سخت گيری ميکنم ولی همون طور که گفتم نه دوست دارم برای دوستم مشگلی پيش بياد و هم اينکه نسبت به کارتون هام حساسيت دارم. :f34r: