• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام من هم مي خوام چند تا كارتون رو معرفي كنم البته خيلي از كارتون ها ي رزمي با حال توسط افراد ديگه نام برده شده اما به هر حال من هم چند تا از اين دسته كارتون ها رو پيدا كردم:
Teenage mutant ninja turtles
x-men
Lyoko : كانال mbc3
اين جا هم چند تا كارتون ديگه هست كه زياد هم رزمي نيستند و ممكنه كه يه كم لوس به نظر برسند ولي به هر حال از نظر طراحي شخصيت ها خوب به نظر ميرسند :
Sky dancers : كانال gulli
Winx club : كانال 2rai
Pretty cure : كانل rai2
Mew mew power : كانال teletoon
Totally spies : كانال super rtl
Martin mystery : كانال teenz

ويك خبر خوش براي اونايي كه كارتون نارتو رو از شبكه gameone ميديدند..قراره كه اين كارتون دوباره پخش بشه از 4 سپتامبر يعني 13 شهريور . از ساعت پخش اطلاعي ندارم ...در ضمن اين كارتون از شبكه italia1 هم شهريور ماه پخش خواهد شد.

تایید میشه ناروتو قراره ادامه پیدا کنه تو گیم وان
118fs857493.jpg

البته دنباله شو میده یعنی از اول نشون نمیده:(
راستی یه زمانی cowboy bebop رو هم نشون میداد الان کسی خبر داره ازش ؟ هنوز داره پخش میشه؟

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام ميشه در مورد cowboy bebop يه توضيحي بديد ظاهرا خيلي طرفدار داره يه زماني دنبال فيلم كوبيدن در بهشت )Knokin on heavens door ميگشم مرتب مطالب مرتبط به اين انيمه را پيدا مي كردم تا دلتان بخواد در موردش سايت و فن كلاب و فروم هست اين انيمه در مورد چيه فكر كنم اخيرا تورنتش را هم پيدا كردم حجمش هم بالاست حدود 13.3 گيگ

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام ميشه در مورد cowboy bebop يه توضيحي بديد ظاهرا خيلي طرفدار داره يه زماني دنبال فيلم كوبيدن در بهشت )Knokin on heavens door ميگشم مرتب مطالب مرتبط به اين انيمه را پيدا مي كردم تا دلتان بخواد در موردش سايت و فن كلاب و فروم هست اين انيمه در مورد چيه فكر كنم اخيرا تورنتش را هم پيدا كردم حجمش هم بالاست حدود 13.3 گيگ

راستش من تا بحال چند قسمتی بیشتر از این سری رو ندیدم ولی تازه امروز رفتم یکی از مووی هاشو گرفتم
فعلا چند تا عکس میزارم

17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg

22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg

عکسا رو با سایز بررگ میتونید از اینجا بگیرید

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
cowboy bebop وافسانه کینشن رو من با یه نگاه عاشقشون شدم!ولی فقط یه قسمتشون در دسترس بود !تو ایرانم سری کامل پلنگ صورتیم گیر نمی اد!چه برسه کارتونای این فرمی!:(

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان
بابت این همه غیبت منو ببخشید.متاسفانه یا خوشبختانه مشکلی برای اینترنتم پیش اومده بود که تو این مدت نتونستم به اینجا سر بزنم البته جنبه ی خوشبختانه به این خاطر بود که اگه این مشکل برام پیش نمیومد معلوم نبود که چه بلایی سر چشمام میومد!:eek: یه اعتیاد عجیبی به اینترنت پیدا کرده بودم که داشت یواش یواش کار دستم میداد!به خاطر همین مساله خودم کار رفع این مشکلو به تاخیر مینداختم.تا این که 2روز پیش بالاخره مشکلو برطرف کردم .که گویا این کار من با راه اندازی سیستم جدید فروم همزمان شده بود!خلاصه وقتی وارد این جا شدم یه لحظه خیال کردم که اشتباهی اومدم بعد که ادرسو چک کردم دیدم نه بابا درسته!:blink: پس باید بگم سیستم جدید مبارک!
93.gif

گویا در مدت غیبت من دوستان جدیدی به این جمع اضافه شدند که به همشون خیرمقدم میگم.و منتظر مطالب خوبشون هستیم.:happy:

راستی لینخو جان تسلیت منو بپذیرید انشاالله غم آخرتون باشه.:(

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی اگه کسی بتونه بگه دوبله شده سریال چوبین که از تلویزیون پخش میشد رو چطوری میتونم گیر بیارم عالی میشه

بابک خان با سروش سیما تماش گرفتین؟ فکر میکنم اونا داشته باشن.:) یه سری به تاپیک جنگجویان کوهستان بزنی بد نیست گویا اونا برای جنگجویان کوهستان یه همچین کاری کردند.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی و تشکر
ممنون، انشاالله همه رفتگان قرقه در رحمت باشن.
خوب مامان و برادر من هم امروز پرواز کردن و برگشتن ايران که فکر کنم 5 شنبه شب برسن ايران و يه کم که اين اوضاع سر و سامون پيدا کرد فکر کنم دوستم بره و cd ها رو بگيره که 27 dvd هستش، که ليسته کاملشو براتون مينويسم. فعلاً من home alone شدم :( و حوصله درس خوندن هم که نيست (که البته خيلی بده چون به هوای اومدن مامانم دفاع از proposal رو به تويق انداخته بودم و الانم که شرايط بدتر شد!) any ways فکر کنم بشينم هسابی سرتون رو تو اين چند روز درد بيارم:D.

برادر ويلی اين مشگل همگی ماست فکر کنم هممون آخر سر چشمامون رو از دست بديم، منم اوليشم :lol:

خوب اخبار:
با عرض معزرت بابت تأخير، قسمت 45 سريال +BLOOD ديروز رفت رو net اينم لينک تورنت:

قسمت 198 ناروتو 3 ساعت پيش رفت رو net و شما ها هر هفته ميتونين 5شنبه صبح هدود ساعت 6-7 صبح تون قسمت جديد ناروتو رو از اين لينک دانلود کنين، يه نگاهی هم به تعداد سيد ها و پير ها بندازين، بد نيست! :p البته من تا 197 رو براتون فرستادم. :happy:

قسمته 21 utawarerumono هم همين الان رفت رو net، البته من نميدونم چه بلايی سر قسمت 20 اومده که يهو پريدن 21!!!! :blink: من تا قسمت 19 رو براتون فرستادم و خبر قسمت های جديد رو هم بهتون ميدم که 6 قسمت باقی مونده رو خودتون دانلود کنين يا اگه مسافری تو کانادا يا امريکا دارين به من بگين که براشون بفرستم و اونا براتون بيارن. ok اينم لينک:

خوب بريم سراق ليست dvd هايی که فرستادم :happy::

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Hana Yori Dango
comedy, Drama, Romance
51 episodes

group3.jpg

من اين کارتون رو از کنشين هم بيشتر دوست دارم
11_1_120.gif
و تا الان #1 تو ليست من هست. توضيح هاشون رو بعدن ميدم. متاسفانه قسمت های 18، 37 و 38 اين سريال رو نتونستم رو کامپيوترم کپی کنم و اين 3 قسمت بدبختانه نيست :(

Kimi Ga Nozomu Eien
Drama, Romance
12 episodes

goossy_kimiga.jpg

تو بعضی از وب سايت ها اين کارتون #1 تو top 100 هست ولی تو بقيه 100 و خورده اي. به هر جهت قشنگه و لازم به توضيح که اين کارتون +18 سال هست!
4_18_4.gif

I my me, Strawbwerry Eggs
Comedy, Drama, Romance
13 episodes

se1.jpg

فقط برای جالب شدن ماجرا بدونين که اين خانومی که تو عکسه، در واقع يه پسره!!!
:D:p

Daddy Long Legs

Daddy.jpg

تا الان فقط 13 قسمت بابا لنگ دراز در اومده بود که براتون فرستادم.

Utawarerumono
Adventure, Fantasy, Mystery
26 episodes

utawarerumono.jpg

19 قسمتی که در اومده بود رو براتون فرستادم، و لينک تورنت 21 رو هم که بهتون دادم برای قسمت 20 هم من تورنت ديدم ولی به نظر ميرسه که raw باشه و يا sub به زبان های ديگه باشه ، حالا من که تورنت مطمئنش رو گير آوردم بهتون ميدم.

Yu Yu Hakusho
Adventure, Comedy, Drama, Supernatural
112 episode and 1 movie

yu%20yu%20hakusho2.jpg

B00006HAYG.01.LZZZZZZZ.jpg

با عرض معزرت چند تا از قسمت های اين سريال هم هر کاری کردم کپی نشد که نشد :( که تعدادشون هم زياده و فکر کنم بد نباشه که اينا رو خودتون دانلود کنين:
قسمت های 17، 22-24، 26، 74، 77-78
اين کارتون 3 تا moive ديگه هم داره که من تا الان نتونستم تورنتشون رو پيدا کنم . اگه کسی به تورنت فيلماش بخورد لطفاً لينکش رو به من هم بده، ممنون ميشم. :happy:

Elden Lied
Drama, Horror, Psychological, Romance, Science Fiction
13 episodes

180.jpg

توصيه اکيد به کسانی که با ديدن خون مشگل دارن، به هيچ وجه اين کارتون رو نبينيد! مخصوصاً قسمت اول! :f34r:
اين کارتون ranking 30 تو دنيا داره و خيلی قشنگه ولی خوب برايه کسايی که با خشونت و خون و اين چيزا مشگلی ندارن و يه کمی هم بالای 18 سال! :p

Gilgamesh
Drama, Fantasy, Science Fiction
26 episodes

gilgamesh.jpg

اينم برای خواهر ساحل :D

Peace Maker Kurogane
Adventure, Comedy, Drama, Historical
24 episodes

20683.jpg

همون طور که قبلاً هم گفته بودم اين کارتون همزمان با کنشين و در مورده گروه شينسنگومی هست و سايتو هم توش هست ولی نه زياد پر رنگ :eek:

The Hakkenden
13 episodes

hakkenden.jpg

اين کارتون رو تازه همين امروز صبح دانلودش رو تموم کردم و فقط يه قسمتش رو ديدم و نميدونم چی به چيه؟؟؟!!! ولی همين طور که داستان افسانش رو خوندم فکر کردم نبايد بد باشه! کارتون قديمی يه ماله سال 1990.

Naruto

naruto.jpg

خوب طبق گفته استاد امير که گفتن تا قسمت 160 رو دارن من از 161 تا 197 رو براتون فرستادم و البته دفعه قبل من تا 125 اين طور هاشو برايه دوستم فرستاده بودم و ميتونين از ايشون بگيرين و اون چند قسمت وسط رو هم استاد امير فکر کنم بايد زحمتشو بکشن.
فيلم 2 ناروتو رو هم فرستادم ، متأسفانه يکش دسته يکی از دوستام بود :( دفعه بعد ميفرستم و خبر جديد اينکه فيلم 3 ناروتو الان 3 هفته است که رفته رو پرده سينما های ژاپن!:)

Cowboy Bebop
Adventure, Comedy, Drama, Science Fiction
26 episodes

cowboy-bebop-wallscroll-S-F-HQ.jpg

اينم برای خواهر ين ين و برادر شيان
ولی تورو خدا اگه دفعه بعد دنبال چيزی بودين زودتر بگين!! دقيقاً 1 ساعت به رفتن مامان و برادر
م مونده بود که پيقاماتون رو ديدم و خلاسه خيلی هل هلکی شد و نتونستم فيلمش رو هم براتون بزنم ولی مثله اينکه برادر روزبه گفتن فيلمش رو گرفتن؟؟!! که در اين صورت ديگه مشگلی نيست.

خوب اين از کارتون ها بريم سراق سريال ها:

اديت:
داشت يادم ميرفت
و بازی Evil Zone خواهر ساحل که اميدوارم سالم باشه چون من PS2 نداشتم که امتحانش کنم!

602219.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Tian Long Ba Bu/demi gods & semi devils

By Jin Yong, 40 episodes, 2003

d11822.jpg

han2.jpg

خوب اين سريال که معرف حضور همگی هست، احتياجي به توضيح نداره! ;)

Meteor Garden/Hana Yori Dango

27 episodes
MeteorGarden.jpg

خوب اين سريال رو در سال 2001 از روی کارتون hana yori dango که fav من هست ساختن و ورژن چينيش هست که پسر های گروه , همون گروه F4 خواننده هستن که سر اين سريال معروف شدن ولی الان از هم جدا شدن!

f4crew.jpg

سريال دو season داره که من فعلاً يکش رو دانلود کردم و هنوز تورنت دوش رو پيدا نکردم.
يه ورژن ژاپنی هم سال پيش ازش زدن ولی چون خيلی تهريف توش زياد داره اصلاً به من نچسبيد :hmm:.

d1.jpg

توصيه اکيد اينه که اول کارتون رو ببينيد و بعد سريال رو! :)

Kimi Wa Petto/You Are My Pet

10 episodes

medium_petto2.jpg
kimiinfo03.jpg

kimi_wa_petto.jpg

اين سريال اقتباس از مانگای kimi wa petto هست و بسيار بسيار قشنگ و خنده دار!!! :happy:
هر دوی هنر پيشه ها بسيار معروف و پسره jun matsumoto توی hana yori dango هم نقش اول رو داشت و خواننده بسيار بسيار بسيار معروفی هم هست و فقط لازمه که اسمشو جلوی دختر های ژاپنی بيارين تا همه قش کنن :lol:

ep05187.jpg

Buffy The Vampire Slayer

11 episodes

back.jpg

اين سريال رو هم احتمالاً همه ميشناسين، من فعلاً season one , و 11 قسمتش رو فرستادم که اگه بخواين ادامشو بعدن ميفرستم.
برای کسانی که نميدونن چيه، اگه از خون آشام اين چيزا خوشتون نمياد يا اينکه اگه اين چيزا رو ببين شب خوابتون نميبره، اصلاً نگاه نکنيد ولی به نظره من اصلاً ترسناک نيست! :p
vampire دوستدارها حتماً ببينن :lol:

خوب اينم از سريال ها بريم سراق فيلم ها ;)

من خوابم گرفته ساعت 5 صبحه، فردا بقيشو ميگم، فعلاً

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
واااااااااااااااااااااااااااااااااااي Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwww
خواهر الهي من قربونت برم..چقدر تو ماهي
دستت درد نكنه
اميدوارم يه روز كه اومدي ايران محبت هاتونو تلافي كنيم
راستي خواهر جون يه پيشنهاد داشتم
دوستتون خيلي به زحمت ميافته اگه بخواد اين همه DVD رو كپي بگيره و براي هزار و يك نفر بفرسته ..البته من با خودش هم صحبت كردم و قرار شد خودم كه رفتم تهران ازش بگيرم تا تو زحمت پست نيافته
كاش DVD ها رو در اختيار يكي از بچه ها كه تو كار ضبط و پخش تجربه داره بذاره تا بين همه تقسيم بشه درست مثل افسانه عقاب ها كه با كمك آقاي شينوبي عزيز و بقيه بچه ها به دست همه رسيد ..
واقعا ازتون ممنونم كه زحمت خريدن اون بازي رو كشيديد ..خيلي خيلي برام ارزش داره

group[1].gif
سلام به دوستایه گلم

بچه ها میشه توضیح بدید که چطوری میشه من که بنیان گذار این تایپک بیدم
serenade[1].gif
به نون و نوایی برسم و این دی وی دی ها رو منم ببینم آخه منم چن وقتی هست که انیم میبینم خیلیم خوشم اومده اولین انیمی که بعد از مدت ها بهم چسبید شهر اشباح بود که واقعا معرکه بود

ممنون میشم توضیح بدید
flowers[1].gif
arms[1].gif

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
بچه ها کسی خونه مادربزرگه یادشه

آیییییییییییییییییییی خونه مادربزرگه هزار تا قصه داره خونه مادربزرگه شادی و قصه داره یادتونه؟
babygirl.gif

این آهنگه اولشه:

http://www.sendspace.com/file/bpka0z

یادش به خیر

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

خواهر لينخوي عزيز خوشحالم كه حالتان بهتره

اينم برای خواهر ين ين و برادر شيان
ولی تورو خدا اگه دفعه بعد دنبال چيزی بودين زودتر بگين!! دقيقاً 1 ساعت به رفتن مامان و برادرم مونده بود که پيقاماتون رو ديدم و خلاسه خيلی هل هلکی شد و نتونستم فيلمش رو هم براتون بزنم ولی مثله اينکه برادر روزبه گفتن فيلمش رو گرفتن؟؟!! که در اين صورت ديگه مشگلی نيست.
خواهر لينخو يعني من درست فهميدم؟ شما اين كارتون را رايت كرديد و فرستاديد؟! 1 ساعت مانده به خداحافظي و ... واي ببخشيد اصلا نمي خواستم شما را به زحمت بندازم خيلي ممنون و ببخشيد نمي دانم چي بگم راستش من خيلي براي ديدنش كنجكاو بودم به خاطر اينكه ان روزهايي كه دنبال كوبيدن در بهشت مي گشتم هيچي گير نمي اوردم ولي تا دلتان بخواد از اين انيمه سايت پيدا كردم. (كوبيدن در بهشت بهترين فيلم سال 97 المان بوده اگر دوست داشته باشيد تورنتش مي كنم تا دانلود كنيد من بالاخره از ميول گرفتمش )

اين کارتون 3 تا moive ديگه هم داره که من تا الان نتونستم تورنتشون رو پيدا کنم . اگه کسی به تورنت فيلماش بخورد لطفاً لينکش رو به من هم بده
خواهر لينخو نمي دانم ايها چيزهايي هستن كه شما دنبالشان هستيد يا نه؟ اميدورام كه باشن.
Yu Yu Hakusho Movie Collection
اين يكي را نمي دانم اصلا فيلم هست يا نه؟! ولي از روي حجمش حدس زدم بايد فيلم باشه. همين طور هم اين يكي
اين صفحه هم به نظر مي رسه كه تعدادي از كم حجم ها فيلم باشن مخصوصا اينكه شماره قسمتي را جلوشان ننوشتن.

تورنت آهنگ هاي متن انيمه هم بود فكر كردم شايد نداشته باشيد.

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
بچه ها کسی خونه مادربزرگه یادشه

آیییییییییییییییییییی خونه مادربزرگه هزار تا قصه داره خونه مادربزرگه شادی و قصه داره یادتونه؟
ممنون خيلي خاطره برانگيز بود

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مطمئنا DVD هاي خواهر لينخو خيلي خواهان داره ..تعدادشون هم كم نيست و پراكندگي بچه ها هم مزيد بر علت
بايد همه با هم همكاري كنند تا DVD ها به دست همه برسه
ولي يه نكته اي كه با اجازه بچه ها دوست دارم ياد آوري كنم اينه كه توجه كنيم كه خواهر لينخو اين مجموعه ها رو بدون هيچ چشمداشتي و فقط از روي محبت براي ما فرستاده ..اميدوارم كسي به فكر سود جويي و منافع شخصي نباشه كه بياد يه كپي از يه نفر بگيره بعد بره يه جاي ديگه آگهي فروش بزنه
درست كاري كه با افسانه شجاعان و افسانه عقاب ها كردند
خواهر عاشق و شينوبي عزيز كلي زحمت دانلود و كپي و پست كشيدند ..AFC عزيز بدون هيچ توقعي مجموعه رو در اختيار بچه ها گذاشت و ما حالا تو تمام فروم و بازارچه هاي مجازي مي بينيم كه اين مجموعه ها به فروش گذاشته شدند..خودتون مي تونيد تو فروم هايي مثل persianweb يا bmc ببينيد
سلام دوباره به همگی

ساحل جون ممنون، در اين مورد منم ميخواستم يه توضيحی بدم.
لطف داری که ميخوای زحمت دوست منو کم کنی، ولی با اين پيشنهاد مخالفم. چرا؟:blink:
دقيقاً به همين دليلی که خودت گفتی!
چون من تعصب خاصی نسبت به کارتون هام دارم :
کلی وقت صرف پيدا کردن تورنت، دانلود ، رايت، کپی و رايت مجدد کردم و به هيچ وجه دوست ندارم چند روز ديگه ببينم که چيزی رو که من اينقدر براش زحمت کشيدم :hmm: يه نفر ديگه که اصلاً ما نميشناسيمش داره با فلان قيمت ميفروشه!!! :grrr: اگه فقط هزينه dvd و پست و رايت رو بگيرن اشکال نداره ولی وقتی آدم ميبينه دارن پول زيادی ميگيرن، واقعاً ناراهت کننده هست! :devil:
دليل دومش اينه که من اين حق رو برای خودم محفوض ميزارم که dvd ها رو فقط به اشخاص خاصی بدم :hmm: بازم به 2 دليل:
يکيش اينکه به هيچ وجه نميخوام برای دوستم مشگلی پيش بياد و ميدونيم که آنتن و از اين جور چيز ها در PT زياد پيدا ميشه :eek: و دوم اينکه چند نفر آدم ... تو اين فروم ها وجود دارن که واقعاً نميدونن چه جوری بايد صحبت کنن و من حاضر نيستم تحت هيچ شرايتی به اين آقايون هيچ چيزی بدم. :mad:
البته اگه دوست من از اين ماجرا خسته بشه و کمک بخواد من از چند تا از دوستان خواهش ميکنم که کمک کنن :happy:
در مورد سريال tian long ba bu اين ماجرا کاملاً فرق داره، چون من برای فروم افسانه شجاعان اين سريال رو دانلود کردم و هر کسی که حاضر به پخش سريال هست به من بگه که به دوستم بگم که براشون يه نسخه بفرسته و بقيه زحمت رو ايشون بکشن. :)

در آخر، دوستانی که دوست من رو ميشناسن و در حال مراوده هستن که هيچی، خودشون با دوست من تماس بگيرن و هر چی ميخوان رو از ايشون بگيرن! ;) و برای بقيه هم هر کسی که هر چی از توی اين ليست و ليست های بعدی که بعدن ازافه ميکنم ميخواد، لطفاً به من بگين که من براتون email دوستم رو pm بزارم. :happy: لطفاً وقتی با دوست من تماس ميگيرين ID خودتون رو هم بگين چون من به دوستم تاکيد کردم برای ID های ناشناس چيزی رايت نکنه! :eek:
ببخشيد که من دارم در اين مورد سخت گيری ميکنم ولی همون طور که گفتم نه دوست دارم برای دوستم مشگلی پيش بياد و هم اينکه نسبت به کارتون هام حساسيت دارم. :f34r:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
خواهر لینخو خودتی؟
84.gif

124.gif
241.gif

263.gif
263.gif
264.gif
264.gif
177.gif
177.gif
281.gif
303.gif
303.gif

کجا بودی داشتیم از غصه دق میکردیم
257.gif
وقتی نبودی انگار اینجا خاک مرده ریختن
خوشحالم که دوباره برگشتین
281.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر خواهر لینخوی بزرگ
Welcome Back :D

می بینم که حسابی دست پر مادر رو بدرقه کرردین واقعا دستتون درد نکنه

من چند وقت پیش یه سر زدم به پیشنهاد هایی که خیلی وقت پیش واسه کارتون به من دادین چشمم خورد به Berserk گفتم برم دانلود کنم ببینم چجوریاس یه 5-6 قسمتشو گرفتم البته برخلاف اون چیزی که گفتین ترسناکه به نظر من جنبه ی Drama, Fantasy بیشتر :D ولی ترسناک نیست هرچی هست
حالا که اسمشو اوردم یکم اطلاعاتم بزارم دربارش​

Berserk.jpg

Seen in part or in whole by 2131 users, rank: #45
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.5252 (Excellent-.47), std. dev.: 1.7103, rank: #103
Weighted mean: 8.4317 (Very good+.43), rank: #107
Bayesian estimate: 8.4198 (Very good+.41), rank: #47

واقعا امتیاز فوق العاده ای داره ریزش رو از اینجا ببینید

----

راستی از یکی از پست هاتون این سایت رو پیدا کردم (لینک یکی از عکسا رو از اینجا گزشته بودید :D ) که توش یک دو تا والپیپر hagi بود البته به صورت غیرمستقیم بود ولی ممنون :cool:

http://www.animepaper.net/gallery/wallpapers/Blood-Plus/

فعلا ....​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام مجدد

اگه اجازه بدين من اول ليست رو کامل کنم بعد جواب همه رو بدم. خوب فيلم هايی که فرستادم هم اينا هستن:

Bride and Prejudice 2004

Bride%20And%20Prejudice.jpg

ashwaryia_rai_main.jpg

bride4.jpg

من زياد فيلم هندی دوست ندارم (البته از امير خان و سلمان خان خوشم ميياد) ولی اين فيلم واقعاً جالبه مخصوصاً آهنگ هايی که روش گزاشتن و برای کسانی که کتاب غرور و تعصب نوشته جين اوستن رو خوندن يا ورژن های مختلف فيلمش رو ديدن بايد جالب تر باشه! کيفيت عالی DVD

You, Me and Dupree 2006

2006_you_me_and_dupree_002.jpg

createthumb.php

You_me_and__Dupree_02.jpg

خوب اگه ميخوان هسابی بخندين اينو ببينين فقط کيفيتش پرده سينمايی هست.

The Fast and the Furious, Tokyo Drift 2006

film_resize.jpg

48290.jpg

tokyodriftreview2.jpg

1144236921-0A.JPG

خوب نسبت به قسمت اول رانندگی بسيار جالب تر بود و بيشتر در مورد چه طور drift کردن هست که برای من خيلی جالب بود مخصوصاً که تو سينمای wide screen و با صدای دالبی داشتم فيلم رو نگاه ميکردم، موسقی فيلم خيلی خوب بود و کلاً يه ذهنيت ديگه از ژاپن بهتون ميده! ولی از نظر داستان يکش فکر کنم بهتر بود. ولی اگه ميخوان 2 ساعت پر هيجان رو داشته باشين ، حتماً ببينين. کيفيت پرده سينمايی هست.

Underworld Evolution 2006

underworld-evolution-poster-1.jpg

3702145968.jpg

underworld-evolution-4.jpg

underworld%20evolution%20SPLASH.jpg

بگم که من هنوزم قسمت اولش رو بيشتر دوست دارم ولی خوب اينم خوب بود.طبق معمول کسايی که با vampire و warewolf مشگل دارن نبينن. اونايی که دوست دارن حتماً اول خوده Underworld رو ببينين بعد اين يکی رو نگاه کنين چون در غير اين صورت نميفهمين چی به چيه! قسمت اول رو هم باز ميتونين از خود دوستم بگيرين. کيفيت عالی DVD

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب اينا چيزايی بود که من اين بار فرستاده بودم که اينا هنوز دست دوستم نرسيده!
چيزای که فعلاً ميتونين از دوست من بگيرين اينا هستن:

Rurouni Kenshin
95 episodes, 3 movies

The%20Original%20Rurouni%20Kenshin%20theme%20wallpaper.jpg

استاد امير و چند تا از بچه های ديگه هم اين سريال رو دارن و ميدونم که چندتا از بچه های ديگه هم از دوست من گرفتنش که ميتونيم همه بين بچه های مطمئن فروم پخشش کنيم ولی تو رو خدا به قريبه ها چيزی ندين! pleaseeeeee

Fullmetal Alchemist
51 episodes, 1 movie

wall_fullmetal01_800.jpg

fma0181ff.jpg

290.jpg

اصلاً يادم نبود!! چطور من تا حالا در مورد fullmetal alchemist چيزی نگفتم؟؟؟!!!! :eek::eek::eek::eek::blink::blink::blink::blink:حتماً سر فرصت مفسل در موردش حرف ميزنم ، فقط بدونين که يکی از masterpiece هستش.;)
Seen in part or in whole by 5162 users, rank: #2
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.9937 (Excellent-.00), std. dev.: 1.4139, rank: #49
Weighted mean: 8.9295 (Excellent-.07), rank: #48
Bayesian estimate: 8.92238 (Excellent-.07), rank: #7

Inuyasha :wub::wub::wub:
167 episodes, 4 movies

inuyasha-bike-wallpaper.jpg

Inuyasha.jpg

Gundam Seed
50 episodes

fes_photo.jpg

Gundam Seed Destiny
50 episodes

x1p5qji1pdnx2jpm8ok1rvpt7fsdzp.jpg

Naruto
125 episodes

group.jpg

Return of Condor Heroes
47 episodes

Legend_Of_Condor_Hero_An_TV_DVD.jpg

Vampire Hunter D, Bloodlust
1 movie

vhd_rsy.jpg

wolf2.jpg

اين کارتون هم جزو masterpiece ها محسوب ميشه

Ninja Scroll
1 movie

circle-01.jpg

Ninja%20Scroll.jpg

من فقط فيلمش رو فرستادم که بسيار معروف هست و اخطار, نگين نگفتم اين فيلم بالای 18 سال هست. سريال بسيار قشنگی هم داره در 13 قسمت که استاد امير اين سريال رو دارن به خاطر همين من ديگه نفرستادمش.

Ranma 1/2
??? episodes

Ranma-Group-Paper.jpg

من اصلاً يادم نبود که لانما رو هم فرستادم ولی يکی از دوستان که ليست کارتون ها رو از دوستم گرفته بود، گفتن که لانما هم جزش بوده!!!

بايد چند تا کارتون ديگه هم باشه که متاسفانه من چيزی يادم نمياد جز 3 تا کارتون کوتاه که اينان:

The Heroic Legend of Arslan
6 episodes

heroic_arslan.jpg

B0000DBJC1.01.LZZZZZZZ.jpg

که همون امير ارسلان خودمون هست ولی ماجرای بچگيش هست ولی آخرش خيلی بد جور آدم رو تو خماری ميزاره!!!!!

Saint Beast
4 or 6 episodes

w0007-210.jpg

Shamanic Princess
6 episodes

1.jpg

خوب لطفاً يکی از بچه ها که ليست کامل رو داره ، ببينه من همه چيز رو نوشتم يا نه؟
و يکی از دوستای خوب ديگمون هم 2 تا سريال ديگه رو هم دانلود کردن که من ديگه نفرستادم:

Tsukihime/Moon Princess
13 episodes

circle-01.jpg

tsu01.jpg

يکی ديگه از masterpiece ها، اخطار : vampire
اين کارتون يه جمله خيلی جالب داره, اينم نقل قول از استاد من در ضمينه کارتون (من در مقابل ايشون مورچه هم محسوب نميشم :lol: ):

... I came to take revenge for killing me yesterday

Indeed one of the masterpieces

Trinity Blood
26 episodes

agtrinity%20blood.jpg

trinity8sz.jpg

خوب همين الان laptop منو آوردن دم در تحويل دادن، من برم ببينم کامپيوتر جديدم چه جورياست :D:lol:
فعلاً

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به همه دوستان

خواهر لینخوی عزیز من هم به نوبه خودم غم از دست دادن مادر بزرگ گرامیتان را به شما و خانواده عزیزتان تسلیت گفته و برای بازماندگان تندرستی و کامروزی از خدای بزرگ خواستارم .

از فرستادن میزان بسیار زیادی انیمیشن و بخصوص سریال هم تشکر می کنم .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر جون .عزيزم Laptap ت مبارك باشه..جون من يه ايميلي آدرسي شماره اي از دوستت بده
من احتمالا 3 4 روز ديگه ميرم تهران. فقط بازي Evil Zone به من برسه براي بقيه ش عجله ندارم و به تدريج از دوستتون مي گيرم..به نظر شما تا 4 5 روز ديگه بازيه به دست دوستتون مي رسه؟
فکر نکنم ساحل جون
الان اصلاً خوب موقعيتی نيست که وسط مراسم هفت و اين چيزا دوست من بره دم در خونه بگه cd ها رو بدين به من!!!!!
email رو برات pm ميزارم.

بالا