(برای کسايی که نميدونن flames of recca نزديک ترين کارتون به naruto هست )
سلام
فردا نگین اینم توی لیستمون بود ندیدی.:blush: من که حسابی گشتم.خواستم هماهنگ کنم.
نکنه اسم دیگه ای داره؟:blink:
آخه تورنت 11 اپیزودشو دیدم.دارم دانلودشون میکنم.
کسی تا حالا دانلودش نکرده؟
Aim For The Ace یا Ace wo Nerae !!
من اين انيمه رو ديدم خيلي قشنگه اگه بخوايد اسپويلش كنم
سلام:happy: خواهر جینی سلام.
از کارکترهای لیدی اسکار خیلی خوشم میاد.امکان داره در مورد کمپانی سازنده و ... هم اطلاعاتی بدین؟
.سندباد رو خریدیم بازم تورنتش پیدا شد
سلام خواهر
چطوری؟ کجا بودی؟ مسافرت خوش گذشت؟ دلمون برات تنگ شده بود. عکس که گرفتی؟ من عکس ميخوام ...
راستی دست پر برگشتی يا دست خالی؟ حسابی تعريف کن ...
چشم
آره حتما.
من گذاشتم دانلود شه.البته 11 اپیزودش.
ممنون از شما:happy:
يه نفر برای من اين عکس رو شناسايی بکنه:blink::
معنیش میشه "?" یعنی علامت سوال
かな kana يعنی "فکر کنم" ، "به گمانم" ، "شايد" ، "يه جورايی" ، "تو اين مايه ها" بعضی وقتا هم معنيش ميشه "..." :graduated و همونطوری که kakashi~sensei گفت به "علامت سوال" هم ميگن kana
اينم برای دنی!
آها راستی البرز داره سری جديد هانا يوری دانگو رو هم ميگيره، کاره منو آسون کرد!
ميخوای من کلکسيون خودمو برات آپلود کنم؟!دارم کلکسیون کاکاشی جمع می کنم
هنوز از البرز نگرفتم بايد يه ليست بنويسم براش بفرستم که برام بفرسته. ميگم کارتون رو ديدی؟ چينيشو چی؟ادیت 1: اینو از اعماق تاریخ کوت کردم در چه حاله سری دومش؟ خودت دیدی الان؟سری اولشو بد جایی تموم کردن آدم تو خماری می مونه
مانگاشو برادر سيفروث دانلود کرد برای من فرستاد. اگه ندارين من دوباره بفرستم :lol: چون برادر خيلی وقته که اينوری نيومده!!!ادیت 2: مانگای اینو داری؟ حجمش چقدره؟
لطفا یک نفر (یا چند نفر) یه منبع برای آموزش ژاپنی به من معرفی کنه
سلام :happy:سلام به همه
من این دو تا انیمه ای که در ایستون هست رو میخوام
1- age of shura
2- fushi yuugi
من باید چه کار کنم هزینش چقدر میشه و چه جوری باید سفارش بدم
با تشکر lee
يه نفر مسؤليت ايندکس کردنش رو به عهده بگيره من لينک و بقيه چيز هايی که به نظرم برسه رو ميزارم.خواهر فريدا ! كاش براي مانگاها يه تاپيك جدا ميزدين و مثل همينجا لينك دانلود و توضيح و اينا ميذاشتين :happy: سرعت اينجا خيلي زياده ...اگر چيزي هم بذارين لابه لاي صفحه ها گم ميشه :blink:
hai haiيشه يه لطفی بکنی اول تبديلشون کنی به يه JPEG ی، PNG ی، چيزی ؟ おねがい onegai
اوه مرسی دستت درد نکنه:happy: پس بازيه ... گفتم پس چرا من نديدمش ... :blink::lol:اسمش هست : Heroes Of Mana