BRADER SHIAN
Registered User
منم فرا رسيدن سال جديد و كاربرفعالي ملكه گروه شيطاين رو به همه دوستان تبريك مي گم!:happy:
چیه قضیه اش ؟ ... سری جدید Death note ؟
این رو داریم که سری دومه ازین انیمه، دنی لطف کرده معرفی خوبی رو براش نوشته: ببین!انیمیشن Jigoku Shoujo
در screen shut بودنشون اصلاً شک نکنچیه قضیه اش ؟ ... سری جدید Death note ؟
مرسی :happy:نظرتون درباره ی Funanime چیه؟(اسم بی ربط و در عین حال باربط!)تازه به خاطر پیوستگی اسمش از تیر بلای غیب هم در امون میمونه!![]()
پ.ن.2.راستی روزبه هم قبلا یه چند تا از این Cosplay ها رو گذاشته بود:
چیه قضیه اش ؟ ... سری جدید Death note ؟
اونجا اومدم عزیز..در خدمتتون هم هستم....این رو داریم که سری دومه ازین انیمه، دنی لطف کرده معرفی خوبی رو براش نوشته: ببین!
می تونی این سری رو از انیم پارادایز بگیری، سری اولش رو هم اگر بتونم دانلودش کنم برات می فرستم.
راستی فوروم انیم پارادایز اومدی تا حالا؟! به کمک افراد با دانشی مثل شما اونجا احتیاج داریما! مخصوصن در بخش ترجمه و زیرنویس، اگر علاقه مند بودی و وقت شو داشتی یه سر بزن:happy:
خوب من ميخوام يه کم اذيت تون کنم. فکر ميکنين اين عکس ها مال چی باشن؟!
به ببينين ککی اينجاااسسستتت....بزار ببینم،این همون تک اپیزود دو و نیم! ساعته نیست؟اسمش فکر کنم R From Vision of God بود.![]()
به ببينين ککی اينجاااسسستتت....![]()
خوبی برادر؟ کجاا بودی؟ خيلی وقته نبودين!!!
آره، خوده خودشه!!!الان دارم دنبال اون يکی special ش ميگردم.
علی هم داره اين يکی رو دانلود ميکنه فعلاً!
![]()
بابا ... قدیمی کار ...سلام![]()
ممنون،خوبم.شماها همه خوبید؟ راستش بعضی اوقات آدم ترجیح میده کمی نباشه!ولی خوشحالم که شما همچنان خستگی ناپذیر، هستید.![]()
![]()
دومين تبريک مال خواهر ين ين عزيز هست: ين ين جون کاربر فعال شدنت رو تبريک ميگم !اميدوارم در همه مراحل زندگيت موفق و پيروز باشی.![]()
:happy: (راست يه جواب pm هنوز بهت بدهکارم!
)
منم فرا رسيدن سال جديد و كاربرفعالي ملكه گروه شيطاين رو به همه دوستان تبريك مي گم!:happy:
منم تبریک میگم!![]()
از شما هم خیلی متشکرمتبریکات منو هم پذیرا باشید![]()
قدیمی؟..کار؟..قدیمی کار؟..بابا ... قدیمی کار ...![]()
همه اش زحمات من بود ... بهشون گفتم یا کاربر فعال هنرهای نمایشی یا علم و دانش ... کلی جنگیدم ..خیلی از تبریک ممنون اصلا انتظار چنین چیزی را نداشتم ( مدتها بود login هم نکرده بودم و اصلا خبر نداشتم اینجا چی ها می گذره که در کمال تعجب اس ام اس ساحل عزیزم را برای تبریک گرفتم :blush
این کاربر فعالی هم عجب خوبه دیگه لازم نیست پی ام ها را پاک کنم 500 تا اضافه دارم برای سه سال اینده ام بدون پاک کردن کافی
راست میگی ... اشتباه از من بود !قدیمی؟..کار؟..قدیمی کار؟..![]()