• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اتفاقا من میخوام Simpsons رو شروع کنم به زودی
washmachine.gif

خیلی عالیه من اون قسمت های اولش رو از ماهواره دیدم ( شونصد سال پیش :پی)فکر کنم تازه شروع به پخش شده بود دیگم بعدش ندیدم :p

بسیار کار پسندیده ای استhttp://************/files/qrrr1s5w5a2lfybav68d.gif

به به چه عجب از این وارا گفتم :p
تو کجایی اصلا خبری ازت نیست؟؟
169.gif

شماها کانال های YTV و FOX رو ندارين؟؟؟ من از اين 2 تا کانال اين کارتون و X Men و ... رو ديدم/ميبينم. :)

نه من که ندارم این کانال هارو فکر کنم تو ایران نمیشه گرفتشون.

اون پست بالایی من یه عکس هم داشت توش عکسش رو میبینید؟

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من دارم ادامه ی Gundan seed رو میبینم.
الان رسیدم قسمت 42 ام.این چند تا قسمت آخر واقعا جالب بودن.

harry_poulad

Registered User
لایک‌ها
1
من دارم ادامه ی Gundan seed رو میبینم.
الان رسیدم قسمت 42 ام.این چند تا قسمت آخر واقعا جالب بودن.

انشا.. این سری که تموم شد حتما سری Gundam seed دستنی ش رو هم ببینید که واقعاً معرکه هستش

Quala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انيميشن هاي جديد ديزني در راهند

گزار ش رويترز، انيميشن رباتي WALL-E كه نهمين انيميشن سينمايي پيكسار – ديزني به شمار مي رود، 28 ژوئن سال جاري به نمايش در مي آيد. اين انيميشن كه شخصيت اصلي آن را رباتي به نامWALL-E است به كارگرداني اندر استانتون سازنده انيميشن هاي موفق «داستان اسباب بازي هاي 2» و «در جست و جوي نمو» ساخته شده است.

انيميشن جديد «پرنسس و قورباغه» نيز براي كريسمس 2009 آماده اكران خواهد بود. اين فيلم داستان يك شاهزاده به نام تيناست كه در كشور فرانسه زندگي مي كند. همچنين شخصيت بدجنسي با نام دكتر "فاسيلير" در كنار تينا قرار دارد كه به خلق داستان كمك مي كند.

كارگرداني اين فيلم را دوجان موسكر و رون كلمنتس برعهده دارند كه از تجربيات گذشته آنان مي توان به «هركول و آلادين» اشاره كرد. اين پروژه سال 2009 خاتمه مي يابد و جالب آنکه اين اولين باري است که نقش پرنسس يکي از فيلم هاي ديسني را يک سياه پوست بر عهده دارد.

همچنين انيميشن جديد BOLT كه داستان سگي را به تصوير مي كشد که فکر مي کند با قدرت هاي خارق العاده خود قادر به انجام هركاري است ، 26 نوامبر آماده نمايش خواهد بود.

n1wbelj0lsue1u1fsw9y.jpg

Quala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پيش فرض معرفی انیمه ناروتو شیپودن : 39
Naruto Shippuuden
بعد از اتمام ناروتو سری اول که 220 قسمت از انیمه و 245 قسمت از مانگا را شامل می شد ماساشی کیشیموتو این مانگای بسیار زیبا را ادامه داد . شبکه تلویزیونی ژاپن نیز ( Tv Tokyo) نیز ادامه ساخت انیمه را بر عهده گرفت . نام سری جدید شیپودن می باشد .

در شیپودن نشان داده می شود که 2 سال و نیم از ماجراهای قبل گذشته است . شخصیت ها رشد قابل ملاحظه ای هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ تکنیکی داشته اند .
در شیپودن بر خلاف سری اول ، مأموریت های بسیار مشکل و داستان های بسیار زیباتری اتفاق می افتد که همواره همراه با هیجان می باشد .

در مورد مسائل فنی :
موسیقی های متن سری شیپودن پیشرفت قابل ملاحظه ای نسبت به سری اول داشته اند و کارگردان نیز سعی کرده که به شخصیت ها مسائل احساسی پیشتری را تلقین کند .
گرچه از نظر احساسی پیشرفت داشته است ولی از نظر مبارزاتی و اجرای تکنیک های نینجوتسو سعی شده که بیشترین پیشرفت را داشته باشد بطوری که می توان گفت در هر قسمت که شامل مبارزه می باشد چندین تکنیک زیبا توسط شخصیت ها اجرا می شود .

i7cl7sb17a277lv3dk.jpg

astatira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با عرض احترام خدمت ملکه بزرگ :heart::wub:
وقتی توی پستها تون glass mask و skip beat رو معرفی کردین من کنجکاو شدم . الان یه هفته است از کار و زندگی افتادم Skip beat می خونم . خیلی قشنگ بود :specool::thumbsup:حیف که ادامه داره ، اینطور که پیش می ره فکر کنم چند سالی دیگه هم طول بکشه. لطفا برای ما معتادین مانگا چند تا مانگای توی همین زمینه ها (شوجو) معرفی کنین .
بازم ممنون

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
با عرض احترام خدمت ملکه بزرگ :heart::wub:
وقتی توی پستها تون glass mask و skip beat رو معرفی کردین من کنجکاو شدم . الان یه هفته است از کار و زندگی افتادم Skip beat می خونم . خیلی قشنگ بود :specool::thumbsup:حیف که ادامه داره ، اینطور که پیش می ره فکر کنم چند سالی دیگه هم طول بکشه. لطفا برای ما معتادین مانگا چند تا مانگای توی همین زمینه ها (شوجو) معرفی کنین .
بازم ممنون
سلام خانومی

به جمع معتادين skip beat خوش اومدی!:lol:

اتفاقاً سر همين ماجرای پست glass mask رفتم ببينم Top 10 مانگای شوجو چيا هستن؟! :D:rolleyes: تو يه پست معرفی شون ميکنم!;)

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
Gundam seed رو تموم کردم!خوب بود مخصوصا قسمتهای آخرش.
15 قسمت رو توی 2 روز دیدم!واسه ی من یه جور رکورد محسوب میشه!
bis.gif

انشا.. این سری که تموم شد حتما سری Gundam seed دستنی ش رو هم ببینید که واقعاً معرکه هستش
انشاالله حتما!
square.gif

astatira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ممنون:guitar::specool:
منتظریم

4G@10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ممنون:guitar::specool:
منتظریم

اووووه
چه فازی داد این هاکل بری فین...:p(الآن از شبکه 1 گذاشتش)
واقآ یادش بخیر.
یه 7/8 سالی بود ندیده بودمش.
حیف که این کارتون هارو هفته ای یک بار نشون میده.(آخ جوونی کجایی؟:D)

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
352garl.jpg

Speed Grapher بالاخره تموم شد
31[1].gif
واقعا کسل کننده و بی مزه بود و تنها نکته مثبتش گرافیک و موسیقی اش بود
31[1].gif
فقط به درد اونایی می خورد که از خشونت بی حد و مرز و سادومازوخیستی یا صحنه های مثبت هِژدَه! توی انیمه لذت می برن. ریتینگش منو کشته
blink.gif

Seen in part or in whole by 1626 users, rank: #293
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.6219 (Very good-.37), std. dev.: 1.8615, rank: #786
Weighted mean: 7.4724 (Good+.47), rank: #775
Bayesian estimate: 7.47265 (Good+.47), rank: #572​

اگه توی یه جزیره گیر افتاده بودین و هیچ چیز دیگه ای برای دیدن نداشتین هم باز سراغ این انیمه نرین
biggrin.gif

لهجه انگلیسی این ژاپنی ها هم که آخر خنده اس
crazy_grin.gif

Last edited:

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
Speed Grapher بالاخره تموم شد
یک مقدار در مورد داستانش توضیح میدی
من این و چند ماه دارمش بعد از روی اسمشم حدس میزدم مثلا تو مایه های جنایی این ها باشه ولی از تیتراژش زیاد خوشم نیومد نگا نکردم :دی

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یک مقدار در مورد داستانش توضیح میدی
من این و چند ماه دارمش بعد از روی اسمشم حدس میزدم مثلا تو مایه های جنایی این ها باشه ولی از تیتراژش زیاد خوشم نیومد نگا نکردم :دی
نميدونم چرا همه عکس هاش پريده:blink:، فعلاً هم حال عکس گذاشتن دوباره نيست!:wacko:

Speed Grapher

من برعکس دنی فکر ميکنم اين انيمه خيلی دلش ميخواست، خيلی چيزا رو مسخره کنه!:rolleyes: تا حدودی هم حق داشت!:cool: ولی دنی راست ميگه، rating ش خيلی جالبه! حقش نبود!:blink::p

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
نميدونم چرا همه عکس هاش پريده:blink:، فعلاً هم حال عکس گذاشتن دوباره نيست!:wacko:

Speed Grapher

آخخخ دستت درد نکنه :D

من برعکس دنی فکر ميکنم اين انيمه خيلی دلش ميخواست، خيلی چيزا رو مسخره کنه!:rolleyes: تا حدودی هم حق داشت!:cool: ولی دنی راست ميگه، rating ش خيلی جالبه! حقش نبود!:blink::p

به نظر من می تونست حرف برای گفتن داشته باشه, ولی بیراهه رفته بود. با دیدن انیمه اصلا توجه آدم به حرفایی که احتمالا می خواست بزنه جلب نمیشد. بیشتر تاکیدش روی مسائل به قول خودت خلاف شرع :D و خشونت شدید بود. البته شاید یکی بگه Gantz هم همینطوری بود, بعد من میگم نه اصلا هم اینطوری نبود
frantic.gif

و اگه بخواين بفهمين که اين چه جور کارتونی هست فقط لازمه ياد فيلم eyes wide shut کوبريک فقيد با بازی تام کروز و نيکول کيدمن بيوفتين! تمام اتفاق هايی که تو اون فيلم افتاد رو به گونه اي ديگه تو اين کارتون نشون ميدن.

اتفاقا منم قسمت اول که سایگا وارد اون مجلس شیطان پرستی میشه دقیقا یاد Eyes wide shut افتادم و توقعم کلی بالا رفت که الان با چه انیمه فیلسوفانه ای طرفم, ولی همش همون بود! از قسمت 2 به بعد تم اصلی انیمه لولیتایی بود (که من خوشم نمیاد و اصلا چه ربطی به شروعش داره). ولی خب از طرفی مهم اینه که اول تا آخر به کوبریک وفادار مونده بود
4fvfcja.gif

حالا از بحث های فلسفیش گذشته (نمی دونم, شاید هم واقعا حرفی برای گفتن داشت) و اینکه بدون شک انیمه متفاوتی بود, واقعا کسل کننده بود
37.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان قسمت 9 vampire knight رو ديدم، ثانيه اي يه بار گفتم : nande؟؟؟ nani؟؟؟ doshde؟؟؟
shok.gif
293.gif

فکر نميکنم هيچ قسمتی تا الان اينقدر اطلاعات داده باشه بيرون و اينقدر آدم رو گيج کنه!:wacko:

اگه قسمت 9 رو نديدين:f34r:، ادامه اين پست رو نخونين، و اگه ديدين ، لطف کنين جواب بدين!:D

ببينم يعنی با اين کارشون چی رو مثلاً تغيير دادن؟؟؟

مگه بزرگا از اينا ميخواستن چی کار کنن، که اينا نکردن؟!

يعنی چی؟؟؟ چه جوری ميخواسته با زنده نگه داشتن ريدو از يوکی محافظت کنه؟؟؟ خوب همون اول کار ميکشتش يوکی از شرش راحت ميشد! نه؟!

ne ne ... اين يعنی اينکه کانامه و يوکی يه خواهر دارن؟؟؟ درسته؟ اين خواهر کيه؟؟؟ زندس يا مرده؟!

ok

اول اينکه طبق گفته خود هاروکا، ريدو، برادرش هست!

خوب يعنی ريدو هم pure blood و عين خوده هاروکا بايد باشه! چه جوری ميشه که قدرت هاروکا بيشتره؟؟؟ و يا اينکه خون اون احيا ميکنه ولی مال ريدو نميکنه؟؟؟

به فرض هم اينجوری باشه، اين هاروکا مگه ديوونه بوده که خون خودش رو داده بوده به ريدو؟؟؟؟

اين شمشير مخصوص که قدرت احيا شدن رو از خون آشام ها pure blood ميگيره، از کجاا اومده؟؟؟ و اينکه الان کجاست؟!

doshde ?
چرا وظيفه کانامه هست که وظيفه خوده هاروکا نيست؟؟؟

چرا کانامه به جای اينکه به هاروکا بگه پدر، به اسم کوچيک صداش کرد و گفت هاروکا؟! مگه اين 2 تا واقعاً پدر و پسر نيستن؟!
قسمت قبل هم يه چيزه ديگه گفتن که من به شک افتادم! کانامه کوران واقعی بالاخره هست يا نيست؟!

nani ??? پس چرا اين هنوز زندس؟؟؟

ok

منظور ريدو چی بود؟!

اينکه کانامه نميتونه از اين شمشير استفاده کنه؟
يا اينکه اين شمشير قدرت کشتن ريدو رو نداره؟
يا اينکه کانامه نميخواد ريدو رو بکشه؟

يعنی چی؟؟؟ کانامه قدرتشو از دست داده؟؟؟! که حالا بايد به دست بياره؟!

ايشون چی؟ ايشونم قدرت شونو از دست داده بودن؟

يکی برای من معنی کنه اين چی ميگه؟! مگه اينم خودش کوران نيست؟! بعدش ببينم مگه اگه سرشون از تنشون جدا شه نميميرن؟!

(من از اين حرفا يه نتيجه ميتونم بگيرم اينم اينکه ريدو برادر ناتنی هاروکا بوده و در نتيجه pure blood نيست!!! نظرتون چيه؟!)

يکی بگه اين عکس کيه/چيه که هر قسمت نشون ميده ولی نميگن چی؟؟؟

strongest monster??? nani nani???

نکنه به عکس يکی بالاتر بر ميگرده؟؟؟

بازم تکرار شد همون جمله!!! که کانامه قبلاً بايد ريدو رو ميکشته!!! (اين يادتون بمونه تا بعداً من بگم چی فکر ميکنم!)

عجب قدرتی؟؟؟ يعنی از قدرت هاروکا هم بيشتر؟! کانامه واقعاً کيه؟؟؟!

که بالاخره ريدو رو بکشه؟! يعنی الان قدرتش رو پيدا کرده؟!

ok

به لغت توجه کنيد!!! جد خانواده کوران ، کانامه هست، نه هاروکا!!! فکر نميکنين يه جورايی کانامه در گذشته قدرتش رو از دست داده و دوباره متولد شده! و به جای اينکه پسر هاروکا باشه يه جورايی پدرش يا جدش يا ... بوده؟؟؟ نميدونم من اينجوری به ذهنم ميرسه، مخصوصاً با تاکيد پياپی کانامه به اشتباه در نکشتن ريدو در گذشته و اين جمله اخيرش!!! حتی قضيه رو بدتر ميکنه که ريدو باعث awaken شدن کانامه شده!!! حالا يکی بياد بگه منظور از awaken تو اين جمله چيه؟!!بيدار کردن حس ومپايری؟؟؟ اينکه خوب از اول توشون هست!!! يا رستاخيز دوباره از مرگ؟؟؟!! اينم باز باعث ميشه، من بيشتر به فرضيه خودم اطمينان پيدا کنم! حالا يه نفر که مانگا رو خونده بياد بگه!!! من ميخوام بدونم!

did I miss something????
ريدو اجازه داده که زيرو ومپاير شه؟؟؟

اونوقت اين يعنی چی؟ يعنی ميترسيدن هر 2 تاشون ومپاير شن؟! يه ومپاير گروه D چه ترسی ميتونی داشته باشه؟

اين خائن اينجاا چی کار ميکنه؟! خيلی برام جالبه بدونم چی گير سر دسته hunter ها ميآد که با خون آشام ها همکاری ميکنه! حتماً اون شمشير رو هم ايشون به ريدو داده بوده!!!

الان زيرو چقدر قدرت داره؟! اينقدر که بتونه در برابر بقيه خون آشام های کلاس B وايسه؟؟؟ راستي اصلاً کلاسش چی هست الان با خوردن خون 2 تا pure blood؟؟؟؟؟

همين، فقط چند تا سوال کولوچو؟!
84.gif
نزنين
tonguesmiley.gif
، آخ ...
wacsmiley.gif
من در برم!
246.gif

ولی پيشاپيش از اون آدم خيری که جواب اين سوال ها رو ميده، سپاسگزارم!
biggrinsmiley.gif
wubsmiley.gif

Last edited:

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
Gundam seed رو تموم کردم!خوب بود مخصوصا قسمتهای آخرش.
15 قسمت رو توی 2 روز دیدم!واسه ی من یه جور رکورد محسوب میشه!
bis.gif

انشاالله حتما!
square.gif

نمي ري بلاخره ميدوري ببني!http://www.************/files/0qsnd77v2ltkj7swof0i.jpg

بالا