ببينم يعنی با اين کارشون چی رو مثلاً تغيير دادن؟؟؟
مگه بزرگا از اينا ميخواستن چی کار کنن، که اينا نکردن؟!
يعنی چی؟؟؟ چه جوری ميخواسته با زنده نگه داشتن ريدو از يوکی محافظت کنه؟؟؟ خوب همون اول کار ميکشتش يوکی از شرش راحت ميشد! نه؟!
ne ne ... اين يعنی اينکه کانامه و يوکی يه خواهر دارن؟؟؟ درسته؟ اين خواهر کيه؟؟؟ زندس يا مرده؟!
ok
اول اينکه طبق گفته خود هاروکا، ريدو، برادرش هست!
خوب يعنی ريدو هم pure blood و عين خوده هاروکا بايد باشه! چه جوری ميشه که قدرت هاروکا بيشتره؟؟؟ و يا اينکه خون اون احيا ميکنه ولی مال ريدو نميکنه؟؟؟
به فرض هم اينجوری باشه، اين هاروکا مگه ديوونه بوده که خون خودش رو داده بوده به ريدو؟؟؟؟
اين شمشير مخصوص که قدرت احيا شدن رو از خون آشام ها pure blood ميگيره، از کجاا اومده؟؟؟ و اينکه الان کجاست؟!
doshde ?
چرا وظيفه کانامه هست که وظيفه خوده هاروکا نيست؟؟؟
چرا کانامه به جای اينکه به هاروکا بگه پدر، به اسم کوچيک صداش کرد و گفت هاروکا؟! مگه اين 2 تا واقعاً پدر و پسر نيستن؟!
قسمت قبل هم يه چيزه ديگه گفتن که من به شک افتادم! کانامه کوران واقعی بالاخره هست يا نيست؟!
nani ??? پس چرا اين هنوز زندس؟؟؟
ok
منظور ريدو چی بود؟!
اينکه کانامه نميتونه از اين شمشير استفاده کنه؟
يا اينکه اين شمشير قدرت کشتن ريدو رو نداره؟
يا اينکه کانامه نميخواد ريدو رو بکشه؟
يعنی چی؟؟؟ کانامه قدرتشو از دست داده؟؟؟! که حالا بايد به دست بياره؟!
ايشون چی؟ ايشونم قدرت شونو از دست داده بودن؟
يکی برای من معنی کنه اين چی ميگه؟! مگه اينم خودش
کوران نيست؟! بعدش ببينم مگه اگه سرشون از تنشون جدا شه نميميرن؟!
(من از اين حرفا يه نتيجه ميتونم بگيرم اينم اينکه ريدو برادر
ناتنی هاروکا بوده و در نتيجه pure blood نيست!!! نظرتون چيه؟!)
يکی بگه اين عکس کيه/چيه که هر قسمت نشون ميده ولی نميگن چی؟؟؟
strongest monster??? nani nani???
نکنه به عکس يکی بالاتر بر ميگرده؟؟؟
بازم تکرار شد همون جمله!!! که کانامه قبلاً بايد ريدو رو ميکشته!!! (اين يادتون بمونه تا بعداً من بگم چی فکر ميکنم!)
عجب قدرتی؟؟؟ يعنی از قدرت هاروکا هم بيشتر؟! کانامه واقعاً کيه؟؟؟!
که بالاخره ريدو رو بکشه؟! يعنی الان قدرتش رو پيدا کرده؟!
ok
به لغت توجه کنيد!!! جد خانواده کوران ، کانامه هست، نه هاروکا!!! فکر نميکنين يه جورايی کانامه در گذشته قدرتش رو از دست داده و دوباره متولد شده! و به جای اينکه پسر هاروکا باشه يه جورايی پدرش يا جدش يا ... بوده؟؟؟ نميدونم من اينجوری به ذهنم ميرسه، مخصوصاً با تاکيد پياپی کانامه به اشتباه در نکشتن ريدو در گذشته و اين جمله اخيرش!!! حتی قضيه رو بدتر ميکنه که ريدو باعث
awaken شدن کانامه شده!!! حالا يکی بياد بگه منظور از awaken تو اين جمله چيه؟!!بيدار کردن حس ومپايری؟؟؟ اينکه خوب از اول توشون هست!!! يا رستاخيز دوباره از مرگ؟؟؟!! اينم باز باعث ميشه، من بيشتر به فرضيه خودم اطمينان پيدا کنم! حالا يه نفر که مانگا رو خونده بياد بگه!!! من ميخوام بدونم!
did I miss something????
ريدو اجازه داده که زيرو ومپاير شه؟؟؟
اونوقت اين يعنی چی؟ يعنی ميترسيدن هر 2 تاشون ومپاير شن؟! يه ومپاير گروه D چه ترسی ميتونی داشته باشه؟
اين خائن اينجاا چی کار ميکنه؟! خيلی برام جالبه بدونم چی گير سر دسته hunter ها ميآد که با خون آشام ها همکاری ميکنه! حتماً اون شمشير رو هم ايشون به ريدو داده بوده!!!
الان زيرو چقدر قدرت داره؟! اينقدر که بتونه در برابر بقيه خون آشام های کلاس B وايسه؟؟؟ راستي اصلاً کلاسش چی هست الان با خوردن خون 2 تا pure blood؟؟؟؟؟