• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
محبوبترین انیمه که سال 2008 استارت خورده باشه چیه؟ ضمنا اگر میشه بفرمایید حداقل تا چند سال دیگه پخش میشه. تازه واردیم، اساتید راهنمایی کنید. میخوام این انیمه که میگید ترکونده باشه و حسابی معروف باشه. :D:blush:

سایتی هست که این اطلاعات رو بزنه و بگه اول تا اخر فلان انیمه چند قسمته، کی شروع شده، کی به پایان میرسه و...؟

اگر هم انیمه ی معروفی هست که از 2007 شروع شده و قراره تا 2011 پخش بشه بفرمایید.
خیلی ازتون ممنونم.:blush:

Last edited:

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
عنوان تاپیک اینجا درسته، ولی از بیرون خرابه!

من فکر نمیکردم بخش انیمه انقدر سوت و کور باشه خدایی!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
امروز تولد ساحل ه
130fs220831.gif
انیمه بانوی کم پیدا
130fs220831.gif
(یا بهتره بگیم کم پست زننده)

تولدت خیلی مبــــــــارک
bdayposies.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دارم Jigoku Shoujo (دختر جهنمی) رو می بینم. قبلا قسمت دومش رو دیده بودم (Jigoku Shoujo Futakomor) ... با اینکه تمش بعد چند قسمت تکراری میشه، ولی هنوز باحاله. به دوستداران تاریکی و راز و رمز و ماوراء توصیه میشه
yes.gif

attachment.php

قسمت سومش هم جدیدا در اومده (Jigoku Shoujo Mitsuganae ) ... اگه کسی دید به ما هم بگه چطور بود
lollipopsmiley.gif

code geass تازه از قسمت 27 به بعدش ديدنی ميشه!:p اگه نبينی نصف عمرت بر فناست!:lol: lol کلاً هر چی به قسمت 50 نزديک ميشی، ديدنی تر ميشه، عين خوده gundam!:rolleyes: از من به تو نصيحت ببينش!:cool:;)

فکر کنم قرار نیست من اینو کامل ببینم
safetocomeoutff.gif

فایل های ضمیمه

• 20071228ajigokushoujo_resize.jpg
    20071228ajigokushoujo_resize.jpg
    67.5 KB · نمایش ها: 69

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
دنی تو (ش.....) منو می کشی!
cry222.gif
خداییش کنشین به تو نیومده
35at179.gif

یه سریم اونور بزن...
490gy9c.gif

راستی ساحل جان تولدت مبارک.
127fs4522738.gif
(ساحل کی بید؟؟)
ugly_confused2.gif

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دنی تو (ش.....) منو می کشی!
cry222.gif
خداییش کنشین به تو نیومده
35at179.gif

یه سریم اونور بزن...
490gy9c.gif

راستی ساحل جان تولدت مبارک.
127fs4522738.gif
(ساحل کی بید؟؟)
ugly_confused2.gif

اونور حسش نیست بیام ... پی امت رو همین ور جواب میدم. البته بعد از اینکه حسش بود اونور سر بزنم و دوباره بخونمش
30upn9j.gif

ساحل ==> saheljunior (تو ساحل رو نمی شناسی یعنی؟!
4fvgdaq_th.gif
)

کنشین رو باید حسش باشه تا ببینم (چه می کنه این حس) بالاخره می بینمش؛ قول میدم
23t06dg.gif

//

آخر هر اپیزود Jigoku Shoujo جایی که دختر جهنمی داره با قایق جهنم روندگان رو سواری میده، دروازه جهنم رو می بینیم:

attachment.php

مشابه این دروازه (اگه درست یادم باشه) توی بلیچ و Night Head Genesis هم هست. هر چی گشتم مطلبی در موردش پیدا نکردم، ولی به هر حال شباهتشون جالبه
boing.gif
شاید هم تصادفی باشه و علت شباهت این چند مورد سبک خاص معماری ژاپنی باشه که هر جا میخوان دروازه نشون بدن این شکلی از آب در میاد
2usv2c8.gif

فایل های ضمیمه

• vlcsnap-1772494.jpg
    vlcsnap-1772494.jpg
    8.2 KB · نمایش ها: 63
Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
Jigoku Shoujo تموم شد. خیلی خیلی خوب بود، به خصوص 5-6 قسمت آخرش که داستان از حالت تکراری خارج شد و رفت تو فاز گذشته دختر جهنمی. چرا از این مدل انیمه ها بیشتر نمی سازن؟!
joytears.gif

الان دارم Bartender رو می بینم. انیمه خیلی متفاوتیه (میشه بهش گفت انیمه هنری)، نه از هیجان و ماجراجویی توش خبری هست نه از شخصیت های نوجوون خوش تیپ (!) که تو انیمه ها خیلی می بینیم. شیوه روایتش رو هم تا حالا تو هیچ کدوم از انیمه های دیگه ندیدم.

موضوعش همونطور که از اسمش پیداست در مورد یه بارتندر ه که یه بار کوچیک و گمنام ولی خاص به اسم Edenhall رو اداره می کنه (انیمه یه اشاراتی هم به اسطوره های اسکاندیناوی داره). انیمه هم مثل بار مورد بحث آروم و آرامش بخشه و به دلیل غیر قابل درکی آدمو جذب می کنه
copysmile2.gif

230px-Bartender.jpg

از اون انیمه هاست که به نظر من حتما باید دید، البته با هر سلیقه ای هم جور در نمیاد
cow.gif

اومدم این مژده! رو به دوست داران بلیچ بدم که رسیدیم به سر گذشته ی سول سوسایتی (آخر چپتر 315 مانگا) و ایضا دوباره رفتیم داخل فیلر!!
connie_19.gif
امیدوارم طولانی نباشد...
connie_28.gif

گذشته سول سوسایتی؟ باید خیلی جالب بشه. بلکه باعث بشه از این بلیچ-رخوتی! بیرون بیام
naughtsanta.gif

Last edited:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
گذشته سول سوسایتی؟ باید خیلی جالب بشه. بلکه باعث بشه از این بلیچ-رخوتی! بیرون بیام
naughtsanta.gif

توهین به بلیچ و کنشین آخه چقدر ..... بعدشم من این پست رو تو تاپیک بلیچ زدم چرا اینجا کوت می کنی !!

خوب اونجا پست بزن بلکه تعداد پست هاش یکم زیاد شه!
fly.gif

باید یه سفارش بدم بچ.د یه حال حسابی ازت بگیره تا دیگه اینقدر توهین نکنی...
147fs229130.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
فریدا میای تو بخش پست می زنی اینجا پست نمی زنی؟!
crysmiley1.gif

توهین به بلیچ و کنشین آخه چقدر ..... بعدشم من این پست رو تو تاپیک بلیچ زدم چرا اینجا کوت می کنی !!

خوب اونجا پست بزن بلکه تعداد پست هاش یکم زیاد شه!
fly.gif

باید یه سفارش بدم بچ.د یه حال حسابی ازت بگیره تا دیگه اینقدر توهین نکنی...
147fs229130.gif

خب خواستم واسه یه خط الکی پست نزنم. گسترش فرهنگ مقابله با اسپم و اینا
eggheadsmile.gif

کی به کنشین توهین کرد حالا؟! من که هنوز بهت نگفتم که قبل از بارتندر اومدم کنشین رو ببینم ولی یه قسمتشو که نصفه دیدم بقیشو بی خیال شدم چون گرافیکش قدیمیه و شوخی توش زیاد داره
storksmily.gif

ضمنا بچ.د در جبهه درستی قرار داره
hyenas.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
Centimeters per Second 5​

5cm.jpg

Seen in part or in whole by 2700 users, rank: #156
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.6708 (Excellent-.32), std. dev.: 1.9915, rank: #96
Weighted mean: 8.6514 (Excellent-.34), rank: #78
Bayesian estimate: 8.64606 (Excellent-.35), rank: #24​

بی نظیر بود این فیلم ،البته نبینید اگه ممکنه (ممکن است) برید Emotional Mode:rolleyes: ....

----

پ.ن. : بسیار بسیار تاپیک لوس و بی مزه ای شده این جا .... هی می رید ، می آید ، قهر می کنید ،لوس می کنید ، ناراحت می شید.... حالا یه بدبختی مثل "بنده" بخواد یه جا با 4 تا آدم حسابی راجع به انیمه صحبت کنه چه چیزی(؟) باید بخوره (بخورد) ؟:hmm: ، اون سایت ام بسیار بسیار محیط مبتذل ، کودکانه و سطح پایینیه ( ی است) ، با این سن های 3 رقمی تون واقعا خجالت آوره (آور است) ! :hmm:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با عرض شرمندگی بابت تاخير:blush: (به دلايل بيماری مامان و خودم و کار خونه و دانشگاه و ... 10-20 تا گرفتاری ريز و درشت ديگه) :wacko:

ساحل جونم تفلدت مبارک باشه! هر چی فکر کردم ببينم چی برات بزارم چيزی به ذهنم نرسيد! :eek: گفتم شايد چند تا عکس بهتر باشه تا برسيم به اصل خودش:D:rolleyes::

thum_249814a129245b.jpg

راستی اين ورژن اخير رو ديدی؟؟؟:rolleyes: خيلی باحال بيد!!!:D

http://ca.youtube.com/watch?v=sZ_g-3hZYUw

راستی پانتی، نظر تو چی بيد؟ :D
وای فریدا خیلی قشنگ شده.خیلی...
angelic.gif

و چقدر کار خوبی کردی که از درخت مصنوعی استفاده کردی و ای کاش هیچ کس برای این مراسم از درخت طبیعی استفاده نمی کرد
راستی به شدت می شه تشخیص داد که تمامش کار خودت بوده.از رنگ آبی روبان ها و آویزها !!!!
b-kufufu.gif
چه ميشه کرد ديگه!!! آبی دوستم!!!:p (عکس های اطاق خوابم رو اون ور تو AP ديدی؟؟؟:rolleyes: (راستی اگه اون تاپيک رو نخوندين به شدت توصيه ميشه بخونين!!!:D;) مخصوصاً ديدن اطاق خواب روزبه توصيه ميشه!:lol: فکر کنم تا اينجا جايزه رو برده!!!))

اتفاقاً رفتم خونه خالم ديدم کاملاً سنتی سبز و قرمز و طلايی درخت شون رو درست کرده بودن!!!:wacko: ولی من مال خودم رو بيشتر دوست ميداشتم!:D
فریدا میای تو بخش پست می زنی اینجا پست نمی زنی؟!
crysmiley1.gif
به جان بچت که ميدونی چقدر دوسش ميدارم:D:p، يه چند وقتی اصلاً وقت نکردم بيام سمت اينترنت!!!:( بعدش زياد نميرسيدم on باشم ، اينقدر که فقط يه پست بزنم و برم!:wacko:
ولی اعتراف ميکنم که بسی دلم برای همگی تنگيده بود!:blush::happy:
پ.ن. : بسیار بسیار تاپیک لوس و بی مزه ای شده این جا .... هی می رید ، می آید ، قهر می کنید ،لوس می کنید ، ناراحت می شید.... حالا یه بدبختی مثل "بنده" بخواد یه جا با 4 تا آدم حسابی راجع به انیمه صحبت کنه چه چیزی(؟) باید بخوره (بخورد) ؟:hmm:
تو بيا صحبت کن، اگه ما استقبال نکرديم!!!:cool::cool::cool: نه اينکه فقط يه خط بنويسی بی نظیر بود!!!:blink::D;)

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی

9000 پسته شدن تاپيک هم مبارک باشه! :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان دارم Bartender رو می بینم. انیمه خیلی متفاوتیه (میشه بهش گفت انیمه هنری)، نه از هیجان و ماجراجویی توش خبری هست نه از شخصیت های نوجوون خوش تیپ (!) که تو انیمه ها خیلی می بینیم. شیوه روایتش رو هم تا حالا تو هیچ کدوم از انیمه های دیگه ندیدم.
انیمه هم مثل بار مورد بحث آروم و آرامش بخشه و به دلیل غیر قابل درکی آدمو جذب می کنه
copysmile2.gif

از اون انیمه هاست که به نظر من حتما باید دید، البته با هر سلیقه ای هم جور در نمیاد
cow.gif
از همون اول که در اومد، معلوم بود انيمه دلچسبی هست!:D

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=864832&postcount=900

من الان اين احساس رو نسبت به انيمه ناتسومه يوجين چو دارم.:happy: منو به حوس انداختی يه کم spoil کنم!:D

85811.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
محبوبترین انیمه که سال 2008 استارت خورده باشه چیه؟ ضمنا اگر میشه بفرمایید حداقل تا چند سال دیگه پخش میشه. تازه واردیم، اساتید راهنمایی کنید. میخوام این انیمه که میگید ترکونده باشه و حسابی معروف باشه. :D:blush:
بهترين انيمه امسال Code Geass بود. 50 قسمت که تموم شد.:)

code_geass_r2.jpg

سایتی هست که این اطلاعات رو بزنه و بگه اول تا اخر فلان انیمه چند قسمته، کی شروع شده، کی به پایان میرسه و...؟

اگر هم انیمه ی معروفی هست که از 2007 شروع شده و قراره تا 2011 پخش بشه بفرمایید.

از اين لينک ميتونين چک کنين;):

http://www.animenewsnetwork.com/enc...ort=1&showT=1&showM=1&showO=1&showN=1&showS=1

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Natsume Yujin Cho

natsume02.jpg

يا کتاب دوستی ناتسومه انيمه اي هست که از اواخر سال 2008 در TV پخش شد. با يه توقف چند ماهه مابين season اول و دوم که هر کدوم 13 قسمت هستن. season دوم با اسم zoku natsume yujin cho از اين ماه داره پخش ميشه و 4 قسمتش تا الان در اومده.

انيمه از روی مانگايی به همين اسم ساخته شده و بد نيست که يه نگاهی به rating های اين انيمه هم بندازيم.

Manga:

Seen in part or in whole by 23 users, rank: #1278
Median rating: Masterpiece
Arithmetic mean: 8.5 (Excellent-.5), std. dev.: 2.8723, rank: #333
Weighted mean: 9.0687 (Excellent+.06), rank: #63
Bayesian estimate: 8.65717 (Excellent-.34), rank: #30

Anime season 1:

Seen in part or in whole by 535 users, rank: #911
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.5 (Excellent-.5), std. dev.: 1.2626, rank: #144
Weighted mean: 8.3705 (Very good+.37), rank: #160
Bayesian estimate: 8.34604 (Very good+.34), rank: #85

Anime season 2:

Seen in part or in whole by 135 users, rank: #1880
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.7 (Excellent-.3), std. dev.: 2.4379, rank: #89
Weighted mean: 8.981 (Excellent-.01), rank: #49
Bayesian estimate: 8.64131 (Excellent-.35), rank: #26

طبق معمول بريم سراغ داستان انيمه:

ناتسومه پسر دبيرستانی آروم و سر به زيری هست که از بچگی دچار يه مشگل بزرگ بوده! اونم اينه که ناتسومه ميتونه چيز هايی رو ببينه که بقيه نميتونن. وقتی ميگم چيز، منظورم ارواح، اشباح، انواع و اقسام demon و ... ميشه. ناتسومه بچگی خيلی سختی داشته چون هم اين demon ها ناتسومه رو اذيت ميکردن و بايد هميشه از دست اونها فرار ميکرده و هم اينکه هيچ کس ، وقتی ناتسومه ميگفته که دليل ترسش چيه، حرفش رو باور ميکرده! و هميشه به عنوان يک دروغ گو شناخته ميشده! تا اينکه کم کم ناتسومه ميفهمه که نبايد در اين مورد با کسی صحبت کنه و همين باعث ميشه که ناتسومه بچه ساکت و کناره گيری بشه!

ضمن اينکه مادر و پدرش هم در اين ميآن فوت ميکنن و ناتسو در حال حاضر پيش يکی از فاميل های دورش که زن و شوهر مهربونی هستن زندگی ميکنه! و کم کم به محيط اين شهر جديد داشته عادت ميکرده که به عنوان تنها ورثه بسته اي دريافت ميکنه که متعلق به مادر بزرگش ريکو reiko natsume بوده. تا يادم نرفته اسم کوچيک ناتسومه تاکاشی هست ولی من چون ناتسومه رو بيشتر دوست دارم و تو انيمه هم از اين اسم استفاده ميشه ، من از اسم فاميلش دارم استفاده ميکنم.

تو بسته اي که ناتسومه دريافت ميکنه کتابی هست به عنوان کتاب دوستی که تو هر برگ اون يک اسم نوشته شده!

و ناتسومه اصلاً نميدونه اين کتاب چيه و يا اين اسم ها چی هستن تا اينکه در همين بين يه روز که داشته از وسط جنگل رد ميشده تصادفاً باعث آزاد شدن يه demon به اسم nyanko ميشه! ناتسومه هيچ عقيده اي نداره که demon اي که آزاد کرده يکی از قدرتمند ترين demon ها هست که بين بقيه demon ها به اسم مادارا مشحوره و تقريباً همه demon ها از مادارا ميترسن!!! چون مادارا به قيافه خيلی مسخره اي جلوی ناتسومه ظاهر ميشه:

ولی در حقيقت قيافه اصلی مادارا اين هست:

يه کم شبيه سشوماروی عزيز منه!!!

.
Sesshomaru.jpg

مادارا از ناتسومه yujin cho يا کتاب دوستی رو ميخواد والبته اول ناتسومه رو با مادر بزرهش اشتباه ميگيره ولی بعد ميفهمه که تاکاشی، ريکو نيست بلکه نوه اش هست! مادارا به ناتسومه ميگه که مادر بزرگش هم قدرت ديدن demon ها رو داشته و به قدری قوی بوده که اسم اين demon ها رو ازشون گرفته و نوشته:

هر کسی اسم demon اي رو بدونه، در واقع قدرت کنترل اون demon رو داره و برای همين هست که همه demon ها دنبال ناتسومه هستن تا اين کتاب رو بدست بيارن چون به اين ترتيب ميتونن، همه demon های ديگه رو زير سلطه خودشون در بيارن! ناتسومه وقتی ميفهمه که yujin cho چی هست به مادارا ميگه که تصميم داره اسم های demon ها رو بهشون برگردونه و اونا رو آزاد کنه! با اينکه مادارا فکر ميکنه اين کار ديوانگی هست ولی براش جالبه که ناتسومه ميخواد اين کار رو بکنه و در اضای اينکه بعد از مرگ ناتسومه yujin cho مال مادارا بشه، قبول ميکنه که از ناتسومه در برابر Demon های ديگه حمايت کنه و فعلاً کاری به کار ناتسومه نداشته باشه!! به اين ترتيب مادارا به شکل nyanko يه neko ی بامزه و خل و چل پيش ناتسومه ميمونه و با ناتسومه زندگی ميکنه!

البته اکثر اوقات هم مست ميکنه:

و به ناتسومه ياد ميده که چطور ميتونه اسم demon ها رو بهشون برگردونه!

به خاطر همين nyanko به ناتسومه ميگه که حکم معلمش رو داره و ناتسومه هميشه nyanko رو به اسم sensei صدا ميکنه!

يه آدم جالب ديگه هم تو انيمه هست به اسم ناتوری که خودتون ببينين کيه و چيه!

هر قسمت اين انيمه داستان مجزايی داره و روايت داستان يکی از اين demon ها يا ارواح هست. داستان های بسيار بسيار لطيف و دلنشين که استعداد خاصی در ، در آوردن اشک من آخر هر قسمت دارن! فکر کنم از اين 17 قسمتی که در اومده بدون اغراق من آخر 15 قسمت اشکم سرازير بود بدون اينکه خودم متوجه شم!!!

با وجود اينکه همه جور demon اي تو اين انيمه ميبينين، گاها حتی با قيافه های ترسناک!!! ولی داستان ها بسيار لطيف هستن!

ديدن اين انيمه رو به همه گروه های سنی، دختر و پسر و ... توصيه ميکنم.

و البته گوش کردن به آهنگ های ending اين انيمه هم اگه ميخواين يه کم آروم شين، توصيه ميشه!

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان داشتم قسمت 10 و 11 سريال blade of the immortal رو نگاه ميکردم!
rolleyessmileyanim.gif
(اگه اين قسمت ها رو نديدين نوشته های پايين ممکنه spoil محسوب شه (نه زياد))
wink2.gif

راستش انتظار خيلی بيشتری از سريال داشتم که ميشه گفت نا اميدم کرده بود
ph34r2.gif
ولی اين 2 قسمت آخری که در اومده بد جوری تأثيرگزار بود!
secret.gif

واقعاً دوست دارم بدونم اگه شما جای رين بودين چه ميکردين؟! و يا اينکه جواب اين سؤال رو چی ميدادين؟؟؟
89.gif

کلاً بحث اينکه ميبخشيدين يا انتقام ميگرفتين؟! يا فقط يه نفر رو بخاطر اينکه پدر هست و شرايطش فرق کرده استثنا قرار ميدادن!؟؟؟
ph34r2.gif

با يه عذر خواهی ميشه بخشيد؟! و يا با انتقام ميشه آروم شد و فراموش کرد؟
scratch_one-s_head.gif

بالا