• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يادمه قبلاً روزبه يه توضيح کوچولو در مورد انيمه sumomomo momomo داده بود!:rolleyes:

از سر بی انيمه گی:p رو اوردم به ديدن اين انيمه و البته فقط همون يه قسمت اول رو ديدم و گذاشتم تو ليست برای برنامه 20 سال آينده!:p

فقط يه چيز جالب و خنده دار ديدم که پسره ميخواست ادای ميتی کومون رو در بياره:p اونم با چی؟!!!:f34r::lol::p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين تورنت برای قسمت 10 الان اومده روی net!
smile.gif
خواستم بگم که اگه به تسلط تون توی زبان ژاپنی شک دارين، اين تورنت رو دانلود نکنين!
ph34r2.gif

از من گفتن بود!
biggrinsmiley.gif
tonguesmiley.gif

(Mitsuru-Senpai).Vampire.Knight.Guilty.10.(ff9f011b).(ENG). mkv

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام جماعت، چطوريد؟ ^_^

به من تبريک بگيد چون سرانجام شهر ارواح و شاهزاده مونونوکه رو ديدم، yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!
cancan.gif

MBC2 نشونشون ميداد، منم نشستم به تماشا ! اين فيلم ها چقدر قشنگ بودند، چقدر قشنگ بودند، همينجور چهار چشمى ميخکوب شده بودم دم تلويزيون! تازه فهميدم نصف عمرم بر فنا رفته بود و خودم خبر نداشتم، خدا رو شکر که اين عمر بر باد رفته احيا شد!
thumbsup.gif

راستى شما چجور انيمه و کارتون و انيميشن دوستانى هستيد که وضعيت ويکى پدياى فارسيتون اينه؟؟؟؟ اين چيه آخه:

http://fa.wikipedia.org/wiki/شاهزاده_مونونوکه

اينم وضع انيمه هاش:

http://fa.wikipedia.org/wiki/رده:مجموعه‌های_انیمه

بياين يه خورده اونجا رو آباد کنيد تا جماعتى دعاتون کنند.

ولى خيلى کارتون هاى قشنگى بودند، دلم ميخواد بازم ببينمشون. حالا اصلا اينى‌که من ازشون خوشم اومد طبيعيه يا نه ؟؟!! :f34r:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
به بـــه ... سلام! از اینورا
2vsj1nm.gif

اتفاقا منم کمتر از یه هفته پیش پرنسس مونونوکه رو دوباره دیدم. انیمه قشنگیه, به خصوص ارواح درخت هاش خیلی بانمکن
devanglt.gif

شهر ارواح هم خیلی قشنگه ... هر دوتا هم حسابی محبوبن (کاملا طبیعی هستی, نگران نباش :دی) ... هر چند که من بین کارای میازاکی قلعه متحرک هاول رو از این دو تا بیشتر دوست دارم
mus2.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
الان قسمت 9 vampire knight رو ديدم، ثانيه اي يه بار گفتم : nande؟؟؟ nani؟؟؟ doshde؟؟؟
shok.gif
293.gif

فکر نميکنم هيچ قسمتی تا الان اينقدر اطلاعات داده باشه بيرون و اينقدر آدم رو گيج کنه!:wacko:

اگه قسمت 9 رو نديدين:f34r:، ادامه اين پست رو نخونين، و اگه ديدين ، لطف کنين جواب بدين!:D

ببينم يعنی با اين کارشون چی رو مثلاً تغيير دادن؟؟؟

مگه بزرگا از اينا ميخواستن چی کار کنن، که اينا نکردن؟!

يعنی چی؟؟؟ چه جوری ميخواسته با زنده نگه داشتن ريدو از يوکی محافظت کنه؟؟؟ خوب همون اول کار ميکشتش يوکی از شرش راحت ميشد! نه؟!

ne ne ... اين يعنی اينکه کانامه و يوکی يه خواهر دارن؟؟؟ درسته؟ اين خواهر کيه؟؟؟ زندس يا مرده؟!

ok

اول اينکه طبق گفته خود هاروکا، ريدو، برادرش هست!

خوب يعنی ريدو هم pure blood و عين خوده هاروکا بايد باشه! چه جوری ميشه که قدرت هاروکا بيشتره؟؟؟ و يا اينکه خون اون احيا ميکنه ولی مال ريدو نميکنه؟؟؟

به فرض هم اينجوری باشه، اين هاروکا مگه ديوونه بوده که خون خودش رو داده بوده به ريدو؟؟؟؟

اين شمشير مخصوص که قدرت احيا شدن رو از خون آشام ها pure blood ميگيره، از کجاا اومده؟؟؟ و اينکه الان کجاست؟!

doshde ?
چرا وظيفه کانامه هست که وظيفه خوده هاروکا نيست؟؟؟

چرا کانامه به جای اينکه به هاروکا بگه پدر، به اسم کوچيک صداش کرد و گفت هاروکا؟! مگه اين 2 تا واقعاً پدر و پسر نيستن؟!
قسمت قبل هم يه چيزه ديگه گفتن که من به شک افتادم! کانامه کوران واقعی بالاخره هست يا نيست؟!

nani ??? پس چرا اين هنوز زندس؟؟؟

ok

منظور ريدو چی بود؟!

اينکه کانامه نميتونه از اين شمشير استفاده کنه؟
يا اينکه اين شمشير قدرت کشتن ريدو رو نداره؟
يا اينکه کانامه نميخواد ريدو رو بکشه؟

يعنی چی؟؟؟ کانامه قدرتشو از دست داده؟؟؟! که حالا بايد به دست بياره؟!

ايشون چی؟ ايشونم قدرت شونو از دست داده بودن؟

يکی برای من معنی کنه اين چی ميگه؟! مگه اينم خودش کوران نيست؟! بعدش ببينم مگه اگه سرشون از تنشون جدا شه نميميرن؟!

(من از اين حرفا يه نتيجه ميتونم بگيرم اينم اينکه ريدو برادر ناتنی هاروکا بوده و در نتيجه pure blood نيست!!! نظرتون چيه؟!)

يکی بگه اين عکس کيه/چيه که هر قسمت نشون ميده ولی نميگن چی؟؟؟

strongest monster??? nani nani???

نکنه به عکس يکی بالاتر بر ميگرده؟؟؟

بازم تکرار شد همون جمله!!! که کانامه قبلاً بايد ريدو رو ميکشته!!! (اين يادتون بمونه تا بعداً من بگم چی فکر ميکنم!)

عجب قدرتی؟؟؟ يعنی از قدرت هاروکا هم بيشتر؟! کانامه واقعاً کيه؟؟؟!

که بالاخره ريدو رو بکشه؟! يعنی الان قدرتش رو پيدا کرده؟!

ok

به لغت توجه کنيد!!! جد خانواده کوران ، کانامه هست، نه هاروکا!!! فکر نميکنين يه جورايی کانامه در گذشته قدرتش رو از دست داده و دوباره متولد شده! و به جای اينکه پسر هاروکا باشه يه جورايی پدرش يا جدش يا ... بوده؟؟؟ نميدونم من اينجوری به ذهنم ميرسه، مخصوصاً با تاکيد پياپی کانامه به اشتباه در نکشتن ريدو در گذشته و اين جمله اخيرش!!! حتی قضيه رو بدتر ميکنه که ريدو باعث awaken شدن کانامه شده!!! حالا يکی بياد بگه منظور از awaken تو اين جمله چيه؟!!بيدار کردن حس ومپايری؟؟؟ اينکه خوب از اول توشون هست!!! يا رستاخيز دوباره از مرگ؟؟؟!! اينم باز باعث ميشه، من بيشتر به فرضيه خودم اطمينان پيدا کنم! حالا يه نفر که مانگا رو خونده بياد بگه!!! من ميخوام بدونم!

did I miss something????
ريدو اجازه داده که زيرو ومپاير شه؟؟؟

اونوقت اين يعنی چی؟ يعنی ميترسيدن هر 2 تاشون ومپاير شن؟! يه ومپاير گروه D چه ترسی ميتونی داشته باشه؟

اين خائن اينجاا چی کار ميکنه؟! خيلی برام جالبه بدونم چی گير سر دسته hunter ها ميآد که با خون آشام ها همکاری ميکنه! حتماً اون شمشير رو هم ايشون به ريدو داده بوده!!!

الان زيرو چقدر قدرت داره؟! اينقدر که بتونه در برابر بقيه خون آشام های کلاس B وايسه؟؟؟ راستي اصلاً کلاسش چی هست الان با خوردن خون 2 تا pure blood؟؟؟؟؟

همين، فقط چند تا سوال کولوچو؟!
84.gif
نزنين
tonguesmiley.gif
، آخ ...
wacsmiley.gif
من در برم!
246.gif

ولی پيشاپيش از اون آدم خيری که جواب اين سوال ها رو ميده، سپاسگزارم!
biggrinsmiley.gif
wubsmiley.gif

:lol::lol::lol: ها ها ها ها این پست تاریخی بود ! یعنی عالی به معنای کلمه بود ( من پهنه زمینم از خنده! )

ببین تئوریت در مورد کانامه درسته ، این از همین قانون معمول Demon ها استفاده می کنه که وقتی awakened می شه یه نفر نمی تونه به مسترش صدمه وارد کنه ... کانامه توسط ریدو awakened می شه و بعنوان یه بچه پیش haruka بزرگ می شه .

من همه سوال ها یادم نمی آد هرچی یادمه و می دونم رو می گم حالا ، اون شمشیر هم داستن خاصی نداره این از همون جنس گلوله هایی که hunter ها استفاده می کنن ، نکته این بود یک pure blood بیاد از سلاح hunter ها استفاده کنه یک جور سنت شکنیه و نیرنگ محسوب می شه !

یه مقدار برداشت شخصی : هاروکا و جوری چون تصمیم گرفتن که سرنوشت دخترشون رو عوض کنن چون که جوری باید اون ritual رو انجام می داد و متعاقبا می مرد احتمالا به همین دلیل هاروکا هم مقاومت نکرد اینجا .

Strongest monster خود کانامه می شه که chained شده توسط ریدو احتمالا !

در مورد zero هم این کفایت می کنه

البته احتمالا اپیزود 10 رو تا الان دیدی و من کار بیهوده ای بیش نکردم :D

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به بـــه ... سلام! از اینورا
2vsj1nm.gif

اتفاقا منم کمتر از یه هفته پیش پرنسس مونونوکه رو دوباره دیدم. انیمه قشنگیه, به خصوص ارواح درخت هاش خیلی بانمکن
devanglt.gif

شهر ارواح هم خیلی قشنگه ... هر دوتا هم حسابی محبوبن (کاملا طبیعی هستی, نگران نباش :دی) ... هر چند که من بین کارای میازاکی قلعه متحرک هاول رو از این دو تا بیشتر دوست دارم
mus2.gif

هاى
wavesmile.gif

آره خيلى بامزه اند، منم روح جنگل رو خيلى دوست داشتم (البته با سر مبارکش، نه بدون اون :f34r:)

خوب پس خوش آمدمان غيرطبيعى نبوده
4628.gif

قلعه ى متحرک هاول رو نديدم، ولى‌حتما مى بينمش، اونم با اين همه تعريفى‌که ازش نموده ايد (و ديگران هم نموده اند) ^_^

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
نمي ري بلاخره ميدوري ببني!
تو هنوز بیخیال این میدوری نشدی؟!!
flat.gif

////

http://************/files/u3chw459iqqmqey5i9go.jpg​

Byousoku 5 Centimeter رو دیدم..خیلی خوب بود.از لحاظ طراحی تصاویر فوق العاده بود.ending قشنگی هم داشت.
خلاصه اینکه دیدنش به همه توصیه میشه.
rainbowf.gif

/////

یه خبر هم برای دوستداران Hana yori dango !واونم اینکه بعد از ورژنها ی ژاپنی و چینی , ورژن کره ایش هم ساخته شده و قراره از 5 ژانویه پخشش از شبکه ی KBS2 شروع بشه.اینم چند تا عکس ازش:

http://************/files/m6io9ogvklvvo3pptg0e_thumb.jpg

http://************/files/8fcy7rz9a570fj7o0ny6_thumb.jpg

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ميگم اينجا تو اين تاپيک هنوزم ميشه تولد مبارکى کرد؟

آخه امروز گويا تولد amaranth عزيزه
bdaycandlesmilef.gif

bdayparty.gif

خيلى‌خيلى مبارک باشه ^_^

‌‌

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
تولد amaranth ـه؟ اتفاقا امشب داشتم راز رو می دیدم, یادت افتادم
computer3.gif

تولدت خیلی مبارک
bcake.gif

//

دارم Code Geass می بینم. با اینکه موضوعش خیلی جالبه (بالقوه) نمی دونم چرا هر کاری می کنم جاذبه ای برام نداره
2023.gif
بین انیمه های مکا به گرد پای Gundam Seed نمی رسه, بین انیمه های با موضوع داستانی مشابهش هم بعد دیدن Death Note هیچی نمی چسبه
263cylj.gif

Last edited:

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
هاى
wavesmile.gif

آره خيلى بامزه اند، منم روح جنگل رو خيلى دوست داشتم (البته با سر مبارکش، نه بدون اون :f34r:)

خوب پس خوش آمدمان غيرطبيعى نبوده
4628.gif

قلعه ى متحرک هاول رو نديدم، ولى‌حتما مى بينمش، اونم با اين همه تعريفى‌که ازش نموده ايد (و ديگران هم نموده اند) ^_^

این رو هم یک نگاهی نبدازین:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=5488

قشنگه. در همون راستای پرنسس مونونوکه است. (البته نه به زیبایی اون)

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
ميگم اينجا تو اين تاپيک هنوزم ميشه تولد مبارکى کرد؟

آخه امروز گويا تولد amaranth عزيزه
bdaycandlesmilef.gif

bdayparty.gif

خيلى‌خيلى مبارک باشه ^_^

‌‌

از لطف خواهر پرشیانای عزیز سپاسگذاریم
smile1.gif
bow.gif

بسیار خوشحال نمودید ما را . . .
wavey.gif

تولد amaranth ـه؟ اتفاقا امشب داشتم راز رو می دیدم, یادت افتادم
computer3.gif

اِ اِ اِ اِ . . .

واجب شد منم برم زبان اصلیشو دوباره نیگا کنم
glasses.gif

انرژیم کم شده باید شارژ شم . . .
boredom.gif

تولدت خیلی مبارک
bcake.gif

از برادر دنی عزیز هم سپاسگذاریم
cobra.gif
ylflower.gif

همیشه شاد باشید . . .:happy:​

Last edited:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
این رو هم یک نگاهی نبدازین:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=5488

قشنگه. در همون راستای پرنسس مونونوکه است. (البته نه به زیبایی اون)

اوه مرسى، بله داستانش که تقريبا در همون راستاست و به نظر جالب مياد.
ممنون از معرفيش ^_^

از لطف خواهر پرشیانای عزیز سپاسگذاریم
بسیار خوشحال نمودید ما را . . .

:blush::happy:

قابلى نداشت amaranth عزيز :blush:

---------------------------------------------

اين انيميشن کمپانى يونيورسال به نام The Tale of Despereaux که بر اساس کتابى به همين نام ساخته شده هم به نظر بد نمياد:

www.imdb.com/title/tt0420238/
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tale_of_Despereaux_(film)
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tale_of_Despereaux

‌‌

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
amaranth جان تفلدت مبارک باشه با تاخير!!! پارسال که برات کلی تفلد گرفتيم اصلاً نيومدی تا چند ماه بعدش، ولی خوب امسال خوبه هستی!:D برات آرزوی بهترين ها رو ميکنم! راستی کنکور در چه حاله؟؟؟:rolleyes:

سلام جماعت، چطوريد؟ ^_^
پانتی جونم ....

من ميخواستم ابراز احساساتم رو اينور بکنم!

اگه بدونی چقدر دلم لک زده بود برات! حيف که تو مسنجر نداری وگرنه به اندازه 2 تا pm و 2 تا email اي که بهم زدی برات حرف دارم! نزن، ميدونم خيلی بچه بديم! اگه فرصت شه جوابه همه رو برات pm ميکنم! ولی اينقدر ماجراش طولانی هست که فکر کنم بشه مثنوی!!!
ولی چقدر خوف شد که برگشتی، کل حس و حال و قديم تداعی شد!

ولى خيلى کارتون هاى قشنگى بودند، دلم ميخواد بازم ببينمشون. حالا اصلا اينى‌که من ازشون خوشم اومد طبيعيه يا نه ؟؟!! :f34r:
کاملاً طبيعی! :D کلاً انيمه های ميآزاکی همه قشنگ هستن!:) حتی همون کارتون های قديمی که ميديديم، مهاجران، حنا، ... که مال استديو گيبلی هستن، توی ساخت همه شون ميآزاکی يه کاره اي بوده!:happy:

ولی کلاً درياب که با نديدن انيمه، ممکنه چه چيزايی رو از دست بدی!:D:cool:

ستاد تبليغات انيمه!:lol::p:D

:lol::lol::lol: ها ها ها ها این پست تاریخی بود ! یعنی عالی به معنای کلمه بود ( من پهنه زمینم از خنده! )
من ميخواستم ديگه برات مراسم ترحيم بگيرم!:D:cool: درسا چطوره؟! :happy: چی شد شايد فقير فقرا کردی!!!:p

اولاً که بسی ممنون:happy:، کلی مشگل گشا بود جواب هات:rolleyes:، دوم اينکه نصفشو جواب ندادی!:( مثلاً ماجرای اين خواهر چيه؟!:eek:

یه خبر هم برای دوستداران Hana yori dango !واونم اینکه بعد از ورژنها ی ژاپنی و چینی , ورژن کره ایش هم ساخته شده و قراره از 5 ژانویه پخشش از شبکه ی KBS2 شروع بشه.اینم چند تا عکس ازش:
عجب خبر خوشی دادی!!!:happy: ميگم مگه تو هم hana yuri رو ديدی؟!:eek:
دارم Code Geass می بینم. با اینکه موضوعش خیلی جالبه (بالقوه) نمی دونم چرا هر کاری می کنم جاذبه ای برام نداره
2023.gif
بین انیمه های مکا به گرد پای Gundam Seed نمی رسه, بین انیمه های با موضوع داستانی مشابهش هم بعد دیدن Death Note هیچی نمی چسبه
263cylj.gif
code geass تازه از قسمت 27 به بعدش ديدنی ميشه!:p اگه نبينی نصف عمرت بر فناست!:lol: lol کلاً هر چی به قسمت 50 نزديک ميشی، ديدنی تر ميشه، عين خوده gundam!:rolleyes: از من به تو نصيحت ببينش!:cool:;)

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين عکس ها 1 ساعت پيش از پنجره اتاق من و کلاً از پنجره های 4 طرف خون مون گرفته شده!:rolleyes: ارتفاع برف از نيم متر گذشته:blink:، بارش برف برای تما هفته آينده پيش بينی شده :eek:(خدا به دادمون برسه!!!)، و هواا بين -10 تا -20 متغير هست!:f34r:

عجب کريسمسی بشه امسال!!!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
1 نصف شب!
blinksmiley.gif
احتمالاً تا چند روز ديگه زير برف دفن ميشيم!
SHABLON_padonak_04.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
پانتی جونم ....
فريدا جووووووووووووووونم

heart.gif
happypinguin.gif
heart.gif

من ميخواستم ابراز احساساتم رو اينور بکنم!
فداى ‌تو و احساساتت
iloveu.gif

واو، چه اسمايل جاينت و درخشانى، چه جيگره ، چه نازه، چه خومشگله
AddEmoticons109101.gif

اگه بدونی چقدر دلم لک زده بود برات! حيف که تو مسنجر نداری وگرنه به اندازه 2 تا pm و 2 تا email اي که بهم زدی برات حرف دارم! نزن، ميدونم خيلی بچه بديم! اگه فرصت شه جوابه همه رو برات pm ميکنم! ولی اينقدر ماجراش طولانی هست که فکر کنم بشه مثنوی!!!
دل منو پس نديدى. چنان خال خالى شده که بايد بهش کرم ضد لک و سفيد کننده بزنم ديگه
AddEmoticons10960.gif

ولى آله، خيلى دخمل بدى‌ هستى. گفتم لابد باهام قهل کلدى جوابمو نميدى. نشستم کلى غصه خولدم
107.gif
چاق تل شدم
girl_haha.gif

راستى‌ من پى ام دانى‌مبارکه را فعلا براى‌ مدتى بسته ام تا يک سر و سامانى به اينباکس خانه بدهم! ولى از اونجاييکه تحمل نداشتم و 6 ماهه هم به دنيا اومدم (حالا 6 ماه که نه، ولى 2-3 هفته اى زودتر از موقع دنيا اومدم ^0^) انقدر اين و اون رو سؤال پيچ کردم تا نسبتا به جوابم رسيدم، ولى شديدا و بى صبرانه منتظر شنيدن مثنوى مربوطه - هر وقت که وقت کردى - هستم (منتها فکر کنم بايد ميلش کنى) :happy:

ولی چقدر خوف شد که برگشتی، کل حس و حال و قديم تداعی شد!
loveflowers.gif

کاملاً طبيعی! کلاً انيمه های ميآزاکی همه قشنگ هستن! حتی همون کارتون های قديمی که ميديديم، مهاجران، حنا، ... که مال استديو گيبلی هستن، توی ساخت همه شون ميآزاکی يه کاره اي بوده!:happy:
ولی کلاً درياب که با نديدن انيمه، ممکنه چه چيزايی رو از دست بدی!

ستاد تبليغات انيمه
آره همين، کاملا واقف به اين امر شدم که عجب عمرم هدرى رفته بود، حالا خوشبختانه با ديدن دست کم اين دو فيلم يه چند سالى به عمرم اضافه شد و بيشتر زنده مى مونم :p
راستى‌من مشکلى با انيمه ها ندارم و خوشم مياد ازشون، تنها مشکلم تنبلى در تماشاکردنشونه (من حتى هنوز سريال هاى استاد عزيزتر از جانم را که 2 سال پيش دانلود کرده بودم رو نديدم، مگر چند تاشونو اونم به صورت fast forward! ديگه درياب که بابا من ديگه کى هستم!! :D

اين عکس ها 1 ساعت پيش از پنجره اتاق من و کلاً از پنجره های 4 طرف خون مون گرفته شده!:rolleyes: ارتفاع برف از نيم متر گذشته
احتمالاً تا چند روز ديگه زير برف دفن ميشيم
واو، چه برفى!
ميشه کلى آدم برفى باهاش درست کرد
snow_grin.gif

فقط مواظب خودتم باش خواهر جان در اين برف و سرما
snow.gif

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
:blush::happy:

قابلى نداشت amaranth عزيز :blush:

‌‌

:D:rolleyes:

amaranth جان تفلدت مبارک باشه با تاخير!!!

سلام بر ملکه انیمه ها!
persian3.gif

خیلی ممنون
halloween14.gif
rose.gif

پارسال که برات کلی تفلد گرفتيم اصلاً نيومدی تا چند ماه بعدش، ولی خوب امسال خوبه هستی!:D برات آرزوی بهترين ها رو ميکنم!

sclerosis.gif
sorry.gif

راستی کنکور در چه حاله؟؟؟:rolleyes:

angry22.gif

افتضاح ! . . . یعنی رتبم بد نشد ولی یه سری اتفاقات ناگواری افتاد که اشکمو درآورد
crying10.gif

اعتراضامم به جایی نرسید
crying14.gif

حالا فعلا می خوام تافلی، آیلتزی چیزی امتحان بدم، بزنم بیرون . . . دارم شروع می کنم به نامه نگاری به اساتید و از این جور کارا
cat48.gif

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
اين عکس ها 1 ساعت پيش از پنجره اتاق من و کلاً از پنجره های 4 طرف خون مون گرفته شده!:rolleyes: ارتفاع برف از نيم متر گذشته:blink:، بارش برف برای تما هفته آينده پيش بينی شده :eek:(خدا به دادمون برسه!!!)، و هواا بين -10 تا -20 متغير هست!:f34r:

عجب کريسمسی بشه امسال!!!:

اوه اوه اوه . . . چه خبره!
shocked10.gif
dog88.gif

تو این هوا فقط قهوه داغ کنار پنجره میچسبه
coffee.gif

راستی خواهر فریدا درستون با سلامتی تمومید به ما کیک دکتری بدین؟ --> از اینا:
weddingcake1.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
الان دارم ميدوري نو هيبي مي بينم!

http://www.************/files/mnujag1kh4sjvo8iq8ur.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
امسال بعد از 5 سال و اندی که از اين ور آب اومدن من ميگزره، تصميم گرفتم که يه کم خونه رو کريسمسی کنم
biggrinsmiley.gif
و در تلاشی ناشيانه يه درخت بر پا کردم
blinksmiley.gif
و تزيين و ...
wacsmiley.gif
اتفاقاً به نظرم برای تجربه اول خوشگل هم شده!
coolsmiley02.gif
tonguesmiley.gif
حالا دخملا نظر بدين؟ چطور شده؟!
scratch_one-s_head.gif

خلاصه بعد از مدتها يعنی از بچگی که هميشه دلم ميخواست ما هم مثل مسيحی ها درخت داشته باشيم و ... برای تغيير روحيه مامانم و دل خودم، اين کار رو کردم!
tonguesmiley.gif
البته معامله کادو دادن و کادو گرفتن هم خيلی خوفه!
biggrinsmiley.gif
حد اقل قسمت کادو گرفتنش!
secret.gif
حالا به هر بهانه اي!
tonguesmiley.gif

خوب اينم النگ دونگ بازيه من
rolleyessmileyanim.gif
:

بالا