• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منم با تاخير يک ماهه سلام:blush:

سال نو (قديمی) :blush: همه تون مبارک باشه! :happy: اميدوارم که تا اينجا براتون سال خوبی بوده باشه!:)

من مدت طولانی اي نبودم (کلاً از دنيای اينترنت به دور بودم تا هفته پيش). خلاصه شرمنده:blush:

===

ساحل ... من دستم بهت برسه ميدونم باهات چی کار کنم! :f34r::D کجايی تو؟! ولی خيلی خوشحال شدم بعد از مدت ها ديدمت!:wub::rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Mobile Suit Gundam Seed

C.E.73: Stargazer

1237188759_gundam.jpg

اين انيمه يک ONA يه 3 قسمتی هست که در ادامه سری بسيار زيبای Gundam Seed ساخته شده. البته از کاراکتر های قديمی خبری نيست و تنها اسم آشنايی که تو کل انيمه ميشنوين، اسم پدر افرن يعنی پاتريک زالا هست! اين انيمه با فرض اينکه شما تمام سری های گاندام سيد رو ديدين، انيمه رو شروع ميکنه و همچنان مثل سری های قبل جنگ بين انسان ها و کوئوردينيتور ها رو نشون ميده. کوئوردينيتور ها دوباره به اين نتيجه رسيدن که روش پاتريک زالا که ميخواست همه انسان ها رو بکشه درست بوده و بايد اين هدف دنبال بشه!

انيمه نشون ميده که به همون دليل اشتباه و انتقام هميشگی همه دست به کشتن هم ميزنن! وقتی در يکی از گاندام ها رو باز ميکنن ميبينن که کس/کسانی که همه شهر رو به آتش کشيدن، 3 تا بچه هستن!
shok.gif

بچه هايی که پدر و مادرشون توسط نچرال ها کشته شدن بدون اينکه گناهی داشته باشن!

از طرف ديگه انيمه بچه های نچرالی رو نشون ميده که انسان ها از بچگی اون ها رو آموزش ميدن تا در آينده يه رباط کشتار جمعی باشن!
ph34r2.gif
در واقع شستشوی مغزی ميدن که کوئوردينيتور ها قاتل های وحشی اي هستن که بايد کشته شوند:

انيمه نشون ميده که همين بچه ها چطور در آينده به طور بی رحمانه اي کوئوردينيتور های غير مسلح رو قتل عام ميکنن
sadsmiley.gif
:

اين انيمه رو من 2 سال پيش همون موقع که داشت پخش ميشد ، فقط قسمت اولش رو ديدم و نميدونم چرا هيچ وقت نرسيدم ادامه اش رو ببينم! تو اين چند وقت اخير نشستم و دوباره از اول نگاهش کردم! انيمه داستان يه دختر کوئوردينيتور و يه پسر نچرال که به هيچ وجه به هم مربوط نميشن رو نشون ميده!

8f65013699f0d0_full.jpg

طوری که اوائل قسمت 3 من مونده بودم که هدف اين انيمه چيه؟ اين 2 نفر چه ربطی به هم دارن؟ و داشتم فکر ميکردم که اينم حتماً يکی ديگه از اين OVA/ONA های بيخودی هست که اين کارگردان ها ميسازن!
tonguesmiley.gif
ولی بر خلاف انتظارم 5 دقيقه آخر انيمه جبران همه 3 قسمت سردرگمی انيمه رو کرد!
secret.gif
مدت ها بود که چيزی با اين مفهوم و با اين ظرافت بيان نديده بودم و بايد بگم که به شدت لذت بردم!
smile.gif
تمام 3 قسمت انيمه، تمام کشت کشتار ها، نفرت ها ، کينه ها ، ... جوابش تو اين 5 دقيقه آخر انيمه داده ميشه! و باعث شد که باز ياد همون حرف خودم و حرف سيمور بيوفتم که هيچ انيمه اي به اندازه گاندام سيد آموزنده نيست!
rolleyessmileyanim.gif

از اينجا به بعد اين پست Spoil محسوب ميشه:

سوئن يکی از اعضای گروه phantom pain, يه گروه ضد کوئوردينيتوری هست. اعضای اين گروه رو بيشتر همون همون بچه هايی که از کودکی شستشوی مغزی ديدن، تشکيل ميدن و همه ماموريت های خودشون رو به بهترين وجه ممکن انجام ميدن!

سلنه يک محقق هست که عضو گروه DSSD، يه گروه تحقيقاتی غير نظامی، هست. سلنه يکی از کسانی هست که گاندام Stargazer رو طراحی کرده و ساخته. (انتخاب اين اسم برای اين گاندام هم ماجرای خودش رو داره که ببينين)

اين گاندام برای تحقيق بر روی کرات ديگه ساخته شده و قابليت جالبی که روش گذاشتن استفاده از نيروی thrust و نيروی سولار برای حرکت سريع اون بين منظومه ها و مصرف کمتر سوخت هست.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يکی از ماموريت هايی که به سوئن محول ميشه از بين بردن پايگاه Troy DSSD هست. وقتی سلنه و بقيه محقق ها ميفهمن که بهشون حمله شده از Stargazer برای دفاع از خودشون استفاده ميکنن. مبارزه های انيمه رو خودتون ببينين، نتيجه مبارزه اين ميشه که سلنه و سوئن بعد يه انفجار بزرگ به جايی بين مدار های زمين و ونوس پرتاب ميشن!

سلنه قبل از سوئن بهوش ميآد، به جای اينکه به فکر نجات خودش باشه، سوئن رو که بيهوش و زخمی هست به stargazer ميآره، و شانس زنده بودن خودش رو (از جهت اکسيژن و سوخت باقی مونده) نصف ميکنه:

يه جوری به شدت منو ياد وقتی که افرن و کاگالی برای اولين بار همديگه رو ديدن انداخت اين ماجرا ... البته اونجا به اين شدت مسئله مرگ و زندگی در ميون نبود!

سلنه به سوئن ميگه که با استفاده از باقی مونده سوخت گاندام سوئن و خوده stargazer, با پايين آوردن دمای کابين تا 4 درجه، پايين آوردن متابليسم بدن شون با تزريق آمپول و خوابيدن برای تمام مدت، تقريباً به اندازه 27 روز اکسيژن دارن و اگه تو اين مدت پيدا نشن زنده زنده به موميايی تبديل ميشن!

خوب تمام انيمه هست و اين چند خط مکالمه (از راست به چپ):

اين 2 نفر که تا چند دقيقه قبل داشتن با هم ميجنگيدن و هدفی جز کشتن هم نداشتن، در عرض فقط چند دقيقه، شدن همه چيز هم! شدن تنها چيز ارزشمندی که براشون باقی مونده بود! واقعاً وقتی آدم تو يه کهکشان با دشمنش تنها باشه، ديگه انتقام و دشمنی و ... معنی و مفهومی داره ديگه؟! چرا آدم ها بايد تو يه همچين موقعيتی قرار بگيرن تا مثلاً تو اين انيمه نچرال و کوئوردينيتور بودن رو کنار بزارن؟؟؟
scratch_one-s_head.gif

و برای اينکه به زيبايی اين صحنه اضافه شه، اين موسيقی رو هم اضافه کنين (از اين زيباتر فکر نميکنم که ميتونستن آهنگی برای اين پايان انتخاب کنن)
wubsmiley.gif
:

در اين بين کودکی سوئن رو انيمه نشون ميده! يه بچه شاد و سرزنده با يه خانواده دوست داشتنی ولی ... چی شد که سوئن به اينجا کشيده شد؟! انيمه تو 1 دقيقه زندگی سوئن رو مرور ميکنه:

پايان اين انيمه يکی از زيباترين پايان هايی بود که تا حالا ديدم! پايان انيمه و نتيجه گيری نهايی به شما واگزار شده! آخرين صحنه صحبت از پيدا شدن stargazer بعد از 669 ساعت ميکنه:

669 ساعت معادل، 27 روز و 21 ساعت هست!
89.gif
طبق گفته سلنه برای حدود 27 روز اکسيژن داشتن! حالا اينکه شما دوست دارين اين 2 نفر زنده بمونن و ادامه بدن، يا اينکه همين جوری شونه به شونه هم مرده باشن، به عهده تخيل شماست!
coolsmiley02.gif

2 تا نکته ديگه در مورد اين انيمه، يکی نشون داد که چطور يه نچرال ديگه جون خودش رو فدای نجات سلنه کرد! در بين همه اين نفرت ها و کشتارها!
blinksmiley.gif

واقعاً کارگردان جالبی اين انيمه داشته! با اينکه توی نظر اول من گفتم به درد نميخوره ولی الان که دوباره نگاش کردم ديدم ارزش 2 بار ديدن رو داشت واقعاً!
wink2.gif

نکته بعد نشون دادن يکی از شخصيت های seed destiny بود. حدس بزنين کی؟
biggrinsmiley.gif

برای 1 لحظه نشونش دادن و تموم!
blinksmiley.gif
Stella Loussier رو که يادتون هست نه؟!
89.gif
چيزی که سوئن در موردش گفت فقط جالب بود:

- What was that?
- Probably an Extended at the end of the line! They don't last long

حرف آخر، اگه اين انيمه رو نديدين و يکی از فن های گاندام محسوب ميشين، از دستش ندين!
coolsmiley02.gif

شاهرخ44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجموعه زیبای انیمیشن The Line محصول کشور ایتالیا می باشد که در سال 1969 توسط Osvaldo Cavandoli ساخته شد.داستان بر محور شخصیتی است که توسط یک خط شکل گرفته و بر روی یک خط بی انتها حرکت می کند و طراحی از بیرون صحنه ، با کشیدن خطهای دیگر در شکل گرفتن داستان به او کمک می کند.این مجموعه شامل 56 قسمت 2 دقیقه و 30 ثانیه ای می باشد.
این مجموعه در بیش از40 کشور جهان به نمایش درآمده و از محبوبیت کم نظیری بر خوردار است ؛در سوئد این شخصیت را با نام Linus på linjen ، در اسلوانی با نام Badum badum ، دریالات متحده آمریکا به نام Lineman شناخته شده است.این مجموعه در سال 1972 برنده جایزه ممتاز Annecy و در سال 1973 برنده جایزه ممتاز جشنواره زاگرب شده است.

این مجموعه از تلویزیون کشور عزیزمان ایران نیزدر سالهای گذشته پخش شده و مخاطبین زیادی را به خود اختصاص داده بود به طوری که حتی بسیاری از آدم بزرگها هم به تماشای این مجموعه زیبا مشتاق و راغب بودند.
نكته مهم : در صورت استقبال و نظرات شما عزيزان به گذاشتن لينكها ادامه خواهم داد .متشكرم شاهرخ

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان دقيق يادم نيست ولي فکر ميکنم از سال 2003 يکي دوبار ديگه اين سوال رو پرسيدم
mpr.gif

يه چيزي بود ( انيميشني !! ) که خميري بود و اگر اشتباه نکنم روسي
094.gif

اين خمير حرف هاي نا مفهومي ميزد / بعضي وقت ها تغيير شکل ميداد يا يه چيزي که به'ش ميخورد له ميشد !!
حالا دنبال اسم'ش هستم

پ.ن = يه خمير چاق و قهوه اي نسبتا بزرگ که حرف هم ميزد ( روس بود يا مجار !؟ ) که يادم'م نيست از کدوم شبکه پخش ميشد

منظورتون اينه ؟؟

اسمش فکر کنم Zeno بود....

اين کارتون (؟) آخر خنده بود ... يه قسمتش بود که مي خواست يه تمبر بچسبونه روي پاکت، ولي تمبر به همه جا (از جمله زبون و دستش) مي چسبيد غير از پاکت ... بعد چندين بار ديدن هم باز نميشد نخنديد
25r30wi.gif

شايد بشه تهيه ش کرد؟!
2668.gif

خب بالاخره يه چيزي پيدا کردم
013.gif
:
interview_002.gif

"يه مصاحبه" با سازنده اين خمير! آقاي Ferenc Cak? ، حدس "شواليه سياه پوش" درست از آب در اومد چون اين جناب مجاره! Hungarian
016.gif

البته حال نداشتم بخونم چي به چيه و اين آقا واقعا سازندشه يا نه چون اگر نرم بخوابم اين "آخرين باريه که زنده آنلاين ميشم
biggrin.gif
"
فردا با توجه به اين اطلاعاتي که تو اين مصاحبه هست مي رم ريشه شو در ميارم!
007.gif

پس فعلن
010.gif

نام کامل اين انيميشن Zén? és a h?rek هست که از سال 1985 تهيه شده.
270.gif

اين هم "لينک IMDB"
و "لينک خريد" DVD از يه سايت مجار!:happy:​

بعد از حدود 2 سال! دوباره يادش افتادم
910.gif

نميدونم تو اين مدت کسي گرفتتش يا نه
birgits_snill.gif

و ناگهان! چشمم به لينک (هاي) دانلودش خورد
016.gif

اينطور که به نظر ميرسه کلا 22 اپيزود داره و نه بيشتر
begging.gif

اون لينک فروش DVD هم 22 اپيزود رو ليست کرده بود. من ريپش رو گرفتم که روي هم حدود 70 دقيقه ميشه و کيفيت نسبتا خوبي هم داره. خلاصه ميتونم بفرستمش
square.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Souten Kouro
Romance of Three Kingdom

انيمه های اين فصل تنوع زيادی دارن!
coolsmiley02.gif
ولی هيچ چيزی منو برای سری جديد افسانه 3 برادر آماده نکرده بود!
shok.gif
293.gif
وقتی opening اين انيمه رو ديدم بی اختيار گفتم ليوبی!!!
wubsmiley.gif
tonguesmiley.gif
خوب ببينين حق دارم يا نه؟!
rolleyessmileyanim.gif

انيمه داستان رو از بچگی سو سو شروع ميکنه

و خيلی سريع داره دور هم جمع شدن ژنرال ها رو نشون ميده!
rolleyessmileyanim.gif

که البته با توجه به اينکه قراره فقط 13 قسمت باشه زياد جای تعجب نيست!
blinksmiley.gif

برای يه قسمت نميتونم نظری در مورد انيمه بدم !
search.gif
فقط اينکه اگه زياد طرف دار خشونت و خون و خونريزی نيستين، اين انيمه رو نبينين!
secret.gif

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اون لينک فروش DVD هم 22 اپيزود رو ليست کرده بود. من ريپش رو گرفتم که روي هم حدود 70 دقيقه ميشه و کيفيت نسبتا خوبي هم داره. خلاصه ميتونم بفرستمش
square.gif
اوه دستت در نکنه! ممنون.:happy: فکر کنم فندوقی داره انيميشن های عروسکی رو جمع آوری ميکنه! نه؟!:rolleyes:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اوه دستت در نکنه! ممنون.:happy: فکر کنم فندوقی داره انيميشن های عروسکی رو جمع آوری ميکنه! نه؟!:rolleyes:

آها
40nkitg.gif
اگر اینجا رو میبینه ( و نگرفته ) بگه براش بفرستم
birgits_snill.gif

آقا شماها چرا همش گیر دادین انیمه برین یه کم انیمیشن آمریکایی ببینین برا تنوع هم خوبه :پی

من قصد دارم ( یعنی دارم با سرعت لاکپشتی میبینم) سری Justice League (دو سیزن داره و 52 قسمت) رو ببینم البته دو سیزنش رو همون 4-5 سال پیش از کارتن نتورک دیده بودم ولی سریJustice League Unlimited (سه سیزن داره و حدود 40 قسمت برای سال 2004-2005-2006 هستش) رو کارتن نتورک نشون نداد یا من ندیدم برای همین از اول شروع کردن به دیدن فوق العادس کارتنش.

Justice%20League%20anime.jpg

بتمنش فوق العادس خود کاراکترش رو میگم مخصوصا وقتی داره زیر چشمی و با شک به یکی نگاه میکنه عالیه :دی
فقط حیف سرعتم لاکپشتیه زیاد نمیتونم ببینم.

راستی یه فیلم هم داره به اسم New Frontier که 2008 هستش.

سهیل کجایی
hug.gif
منم هوادار! این -2- سری هستم!!
لازم شد از این به بعد بشم پای ثابت این تاپیک
icon10.gif

شاهرخ44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جموعه زیبای انیمیشن The Line محصول کشور ایتالیا می باشد که در سال 1969 توسط Osvaldo Cavandoli ساخته شد.داستان بر محور شخصیتی است که توسط یک خط شکل گرفته و بر روی یک خط بی انتها حرکت می کند و طراحی از بیرون صحنه ، با کشیدن خطهای دیگر در شکل گرفتن داستان به او کمک می کند.این مجموعه شامل 56 قسمت 2 دقیقه و 30 ثانیه ای می باشد.
این مجموعه در بیش از40 کشور جهان به نمایش درآمده و از محبوبیت کم نظیری بر خوردار است ؛در سوئد این شخصیت را با نام Linus på linjen ، در اسلوانی با نام Badum badum ، در ایالات متحده آمریکا به نام Lineman شناخته شده است.این مجموعه در سال 1972 برنده جایزه ممتاز Annecy و در سال 1973 برنده جایزه ممتاز جشنواره زاگرب شده است.

gkb7dzzzyrc5dygxo6u7.jpg

این مجموعه از تلویزیون کشور عزیزمان ایران نیزدر سالهای گذشته پخش شده و مخاطبین زیادی را به خود اختصاص داده بود به طوری که حتی بسیاری از آدم بزرگها هم به تماشای این مجموعه زیبا مشتاق و راغب بودند.
نكته مهم : در صورت استقبال و نظرات شما عزیزان به گذاشتن لینكها ادامه خواهم داد متشكرم شاهرخ
دانلود

شماره یك
کد:

کد:
http://rapidshare.com/files/222919541/001.rar

شماره دو
کد:

کد:
http://rapidshare.com/files/222943322/dvd1_002_shahrokh44.rar

شماره سه
کد:

کد:
http://rapidshare.com/files/223316869/dvd1_003_shahrokh44.zip

شماره چهار
کد:

کد:
http://rapidshare.com/files/223362115/dvd1_004_shahrokh44.zip

ادامه دارد​

Last edited:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
آها
40nkitg.gif
birgits_snill.gif

سهیل کجایی
hug.gif
منم هوادار! این -2- سری هستم!!
لازم شد از این به بعد بشم پای ثابت این تاپیک
icon10.gif

من همین دوره برام :دی
من تا پایان سیزن 4 دیدمش سیزن 5 رو وقت نکردم ولی به نظرم سیزن 1 و 2 خیلی قشنگ تر بودش سری التیمیت بد نبود ولی به نظرم به قشنگی اون دو تا سیزن نبود. ولی وقت داری بشین ببین حتما خوشت میادش.
کاراکتر بتمنش عالیه و هاک گرل :دی

علیرضا مرد عنکبوتی و ایکس من و ولورین و از این چیزا رو هم هواداریشونی؟ :دی

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من همین دوره برام :دی
من تا پایان سیزن 4 دیدمش سیزن 5 رو وقت نکردم ولی به نظرم سیزن 1 و 2 خیلی قشنگ تر بودش سری التیمیت بد نبود ولی به نظرم به قشنگی اون دو تا سیزن نبود. ولی وقت داری بشین ببین حتما خوشت میادش.
کاراکتر بتمنش عالیه و هاک گرل :دی

علیرضا مرد عنکبوتی و ایکس من و ولورین و از این چیزا رو هم هواداریشونی؟ :دی

من پیگیری می کردم این رو
icon10.gif
یعنی در جریانش بودم
2 مورد دوم هم از سری های جدیدتر ( مثل Wolverine & The X-Men 2008 یا Spectacular Spider-Man 2003 ) زیاد ندیدم, یعنی ننشستم پشتش به ترتیب تا آخر برم. رندمی دیدم
icon10.gif
ولی قبل ترش از X-Men سری X-Men 1992 و از Spider-Man سری 1994 ( ناقص ) رو دیدم. سایر رو هم باز رندمی-همینطوری
icon10.gif
یه تاپیک برای این TV سری های کامیکی/سوپر هیرویی خیلی خوبه اگر داشته باشیم ..
آپدیت شدنش هم با من
icon10.gif
این The Brave & The Bold رو هم فعلا ول کردم!

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
آها
40nkitg.gif
birgits_snill.gif

از فندق به یوتی! دیده می شه! ولی حالش نیست فقط 70 دقیقه رو رو دیوی دی بگیرم! اگر لینکش رو می تونی بدی ممنون وشم!! نیم سوت می گیرم...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
کسی این افسانه 3 برادر را نداره برای ما بفرسه.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
آره همینا میخوام.

pooriah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
داشتم فکر ميکردم که پست 6666 م هست و چی بنويسم که به عدد پست هم بياد! در نتيجه تصميم گرفتم در ادامه اين پست عکس های Royal Wax Museum رو بذارم.

حتماً اسم اين موزه معروف رو شنيدين و ميدونين که فقط 2 تا موزه وکس در دنيا داريم! يکی در لندن هست و شعبه ديگه اش در شهر ويکتوريا، ايالت BC يه کانادا!

اين موزه بسيار اعجاب بر انگيزه! با استفاده از موم تمام آدم های معروف دنيا رو ساختن و اينقدر طبيعی که فکر ميکنين الان اين شخص زندس و جلوی شما ايستاده! الان داشتم تو اينترنت يه سرچی ميکردم ديدم شعبه لندن يه نفر ديگه رو هم به ليست اين افراد اضافه کرده اونم اوباما هست!

(عکس موم)

از آدم های معروف که بگذريم (که تو پست بعدی براتون عکس هاشو ميذارم) اين موزه يه قسمتی داشت که فجايع تاريخ رو هم نشون ميداد! قتل ها، شکنجه ها و ...

و جلوی در ورودی اين قسمت هم اخطار داده بودن که کسايی که قلب شون ضعيف هست وارد نشن!

منم الان ميخوام همين عکس ها رو آپ کنم و دارم اين اخطار رو بهتون ميدم که اگه قلب تون ضعيفه!!!!! بهتره به اين spoil نگاه نکنين!

ام ... يه توضيح ديگه:

اين مجسمه ها (؟؟ يا هر چی ديگه که ميخواين اسمشو بزارين) در جايی مثل سياهچال قرار داشتن و راهروهايی که ازشون عبور ميکردين تا اينا رو ببينين کاملا تاريک بودن که آدم به سختی حتی جلوی پاشو ميديد! اکثر اينا در حال حرکت بودن و صدای جيغ و فرياد همه اينا هم به گوش ميرسيد! کلاً جو ترسناکی داشت! ميخواستم بگم عکس ها تارن و تقصير من نبود! اين دوربين بهتر از اين نميگرفت!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Kara no Kyoukai
The Garden of Sinners

kara%20no%20kyoukai.jpg

يکی از انيمه های masterpiece ديگه!
84.gif
که بسيار زيباست!
wubsmiley.gif

انيمه 7 قسمت 1 ساعته هست که تا الان 6 قسمت اون در اومده و 5 قسمت ساب زده شده!
rolleyessmileyanim.gif
البته من خودم هم چون حجم قسمت پنجم خيلی زياد بود هنوز نگرفتمش!
tonguesmiley.gif
اين هم promo ی قسمت 5 برای کسانی که هنوز مثل من نديدنش
biggrinsmiley.gif
:

طبق معمول برای اينکه حجم رو کم کنم ، فايل رو تبديل کردم که باعث بايين اومدن کيفيت شده!
sadsmiley.gif

هر قسمت اين انيمه آهنگ ending متفاوتی داره که هر 7 آهنگ رو هم گروه Kalafina خوندن و يکی از يکی زيباتر هست
84.gif
مخصوصاً 2 آهنگ آخر
wubsmiley.gif
، که براتون آپ کردم
wink2.gif
:

بالا