• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم من همين جور برای خودم حرف ميزنم!:D نکنه يه وقت شماها هم به خودتون يه زحمتی بدين تو تاپيک معرفی، يه چيزی معرفی کنين ها!!!!:blink::cool:

=====

anyway, امشب فيلم جديد جيمز باند رو ديدم Quantum of Solace که جالب بود ولی به نظر قبليه جالب تر بود!:rolleyes: به هر جهت به ديدنش می ارزيد! تورنت خوبی توی mininova داره که فقط 4-5 هزار تا سيد داشت!:eek: يه گيگ فيلم در عرض نيم ساعت دانلود شد! با کيفيت صدا و تصوير خيلی خوب!!!:) بگيرينش!;)

james_bond_quantum_of_solace_poster.jpg

ولی يه چيزی بگم، تو اين چند روز، زنان فرشته اند، 10 رقمی و در شهر خبری نيست رو ديدم! اينقدر خنديدم که نزديک بود منفجر شم!:lol: بعضی وقتا فيلم های خودمون برای تغيير روحيه بهتر از اين غربی ها هستن!;)

يا حتی سريال حضرت يوسف هم باحال تر ميتونه باشه!:D که آدم ببينه اين زوليخا آخر سر چه ميکنه!:p اينجا تا جمعه ميشه مامان من ميگه سريال فراموش نشه!!! :p جالبيتش در اينه که همون موقع هم TV اين ور داره lost نشون ميده و هيچ کس نميبينه!:lol:

YosefPoster.jpg

Last edited:

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
راستی امير حسين: با shawn ادمين اون سرور ftp اي که تو از روش dl ميکنی صحبت کردم، قرار شد يه کم تبادل پاياپای انجام بديم:D ، به من access آپلود رو هم داده :) ، قراره کم و کسری های همو جور کنيم، همينطور چيزای ديگه اي که گير نميآد! ببينين چيزايی که يافت شدنی نيستن رو بگين که من اون با هم يه کاريش بکنيم. ;)

فكر فوق العاده ايه... مانگا ها و انيمه هاي فوق العاده خوبي دارند ولي مهمترين مزيتش اينه كه اين ftp ها معمولا با هم در ارتباطتند و اگر چيزي توي يك ftp ديگه هم گير آوردي كه اينها نداشتند، درخواست مي دي برات از اون Ftp مي گيرند و بهت مي دهند.

يواشكي انيمه هاي لايسنس شده رو هم دارند و مي تونند برات جور كنند. خلاصه خيلي باحالند و ارتباط داشتن باهاشون خيلي خوبه.

========================

در مورد اين Glass Mask هم كه بهت نشون دادم چي هاش رو دارم. بقيه اش رو هم مي گردم ببينم مي تونم پيدا كنم. اگه پيدا شد، خبرش رو بهت مي دم.

========================

در مورد معرفي هم من اين چند وقته به شدت انيمه كم نگاه كردم ولي يك فيلم ديدم كه من رو به شدت ياد Princess Mononoke انداخت... البته اگه به مونونوكه 12 از 10 بدم، به اين 7.5 مي دم ولي قشنگ بود. اسمش
Giniro no kami no agito يا Origins بود.
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=5488

داستان دو تا موضوع رو يك جورايي با هم قاطي كرده بود:

1: همزيستي با طبيعت

2: قبول كردن اينكه دنياها هميشه نبايد اوني باشند كه ما توي زهنمون داريم

از شروعش واقعا خوشم اومد... وقتي كه گياه ها به شكل اژدها در ميومدند و از ماه به سمت زمين يورش مي آوردند. :دييييي

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خدا عمرت بده!:D کم کم داشتم فکر ميکردم تنها کاربر زنده اين تاپيک خودمم!!!:blink::p

===

Glass mask رو که بهت گفتم فقط کجا داره! اگه راهی برای dl ش پيدا کردی به منم بگو!;):happy:

===

من الان account هر 3 تای اين ftp ها رو گرفتم، و دارم هر چی کم و کسری هست رو جور ميکنم!:D چون واقعاً کفگيرم به ته ديگ خورده بود! يعنی انيمه با ريتينگ very good که ديگه ته کشيده ، فعلاً رفتم سراغ good ها! فکر کنم کم کم کارمون به decent و soso و اين جور چيزا بکشه!:lol::wacko:

===

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها skippy رو يادتون هست؟؟؟:D

img_8.jpg

SEP.jpg
SLPGER.jpg

الان داشتم به امير حسين ميگفتم که چقدر دلم ميخواد يه با ديگه ببينمش! :rolleyes: که ديديم تورنت هم داره! :D فعلاً گذاستم برای دانلود ولی اگه کسی لينک مگا يا رپيد ازش پيدا کرد هم ممنون ميشم به من بده!:happy:

فعلاً opening ش و يه کليپ جالب ديگه ازش ببينين تا من اين دفعه کاملش رو براتون بفرستم;):

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد اين Glass Mask هم كه بهت نشون دادم چي هاش رو دارم. بقيه اش رو هم مي گردم ببينم مي تونم پيدا كنم. اگه پيدا شد، خبرش رو بهت مي دم.
Glass mask رو که بهت گفتم فقط کجا داره! اگه راهی برای dl ش پيدا کردی به منم بگو!;):happy:
ببخشید کدوم Glass Mask رو میگین؟! 1984 یا 2005 یا ova ؟!
1984 رو که تو آرشیو داریم...2005 رو هم قرار بود فریدا ساما بفرسته...

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
1984 رو که تو آرشیو داریم...2005 رو هم قرار بود فریدا ساما بفرسته...
2005

گروه سابش تا 25 يا 26 بيرون نداده ولی کرانچی رول تا 39 رو با ساب گذاشته که جای بسی تعجب هست که اينو از کجا گير آورده!:blink::blink::blink: در نتيجه مجبورين از اونجا به بعد رو online نگاه کنين! :wacko: ببينين راهی برای dl ش هست يا نه؟!:eek:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب بعد از بدبختی های بسیار تونستم تمام فيلم کوتاه های Scrat رو دان کنم و ببینم.

اولا بگم که این اسکرت ما توی 6 تا فیلم بازی کرده :

1 - Ice Age
2- Gone Nutty
3-Ice Age 2 The Meltdown
4- No Time For Nuts
5- Family Guy
6- Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs

اولی که معلومه . دومی سال 2002 ساخته شد. یه کلیپ 5 دقیقه ای بسیار قشنگه که طریقه ی تشکیل قاره ها رو نشون می ده. سومی هم که معلومه!! چهارمی آخر آخرشه و دیال آپ هم هستین دانلود کنین! ماجرا سر پیدا کردن یه ماشین زمان توسط اسکرت هستش. پنجمی مربوط به بازی توی یک قسمت از یک مجموعه به اسم Family guy هست که خودم هم نمی دونم چیه. آخری هم که می شه 4 جولای 2009 میاد.

فقط می تونم بگم سازنده های این سنجاب فوق العادن. مخصوصا Chris Wedge که نویسنده و دوبلور اسکرت هست و همه ی ایده ها مال اونه.

این لینک دانلود Gone Nutty:
http://rapidshare.com/files/145850622/Scrat.Gone.Nutty.BluRay.1080p.x264-liniar.part1.rar
http://rapidshare.com/files/145859573/Scrat.Gone.Nutty.BluRay.1080p.x264-liniar.part2.rar
http://rapidshare.com/files/145860402/Scrat.Gone.Nutty.BluRay.1080p.x264-liniar.part3.rar
Pass: liniar
2zz0rdi.jpg

این No Time for Nuts:
http://rapidshare.com/files/141712494/Scrat.No.Time.For.Nuts.720p.BluRay.x264-ESiR.part1.rar
http://rapidshare.com/files/141751369/Scrat.No.Time.For.Nuts.720p.BluRay.x264-ESiR.part2.rar
http://rapidshare.com/files/141738736/Scrat.No.Time.For.Nuts.720p.BluRay.x264-ESiR.part3.rar
http://rapidshare.com/files/141702903/Scrat.No.Time.For.Nuts.720p.BluRay.x264-ESiR.part4.rar
main.jpg

این trailer شماره 3 : 1080P کیفیت فوق العاده:
http://www.hdtrailer.eu/index.php?newsid=10
2a24b9.jpg

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب بعد از بدبختی های بسیار تونستم تمام فيلم کوتاه های Scrat رو دان کنم و ببینم.
...
به علت نداشتن thanks، ميخواستم بگم ممنون بابت اطلاعات و لينک های dl.:happy: بسی مفيد بود!:) من برم ببينم!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فندوقی

من ديشب اينا رو دانلود کردم، الان اومدم ببينم، ديدم pass ميخواد!:wacko: pass ش چيه؟؟؟:eek:

===

امير حسين

ftp ت رو چک کردم live action رو نداشت! :( من بفرستم يا اينکه pass بهت بدم خودت ميگيری؟:rolleyes:

Last edited:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
فندوقی

من ديشب اينا رو دانلود کردم، الان اومدم ببينم، ديدم pass ميخواد!:wacko: pass ش چيه؟؟؟:eek:

Sorry!!

من خودم چون کیفیت معمولیشو دان کردم چک نکردم!!

اینم پسوردهاش : تو پست هم اضافه کردم

Gone nutty : liniar

No time for nuts: نداشت!! این لینکشه : اگه پس می خواد احتمالا باید ESiR باشه. (حروف بزرگ و کوچیک رو امتحان کن) چون معمولا ته اسم فایل، پسورد رو می ذارن. مثل بالایی.

آخری هم که فرمت Mov هستش و اصلا Rar نیست که پسورد بخواد. یا باید با Quick Time ببینی یا Mega codec pack ها .

خلاصه شرمنده.
258.gif
تا من باشم چیزی رو که دان نکردم لینک ندم!!
4fvgdaq_th.gif

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ام ...

خواستم بگم AP رو باز کردم.:) مديرای عزيز يه سر بياين اون ور.;)

اینم پسوردهاش : تو پست هم اضافه کردم
ممنون، فقط همون اولی pass ميخواست! :) دستت درد نکنه!:happy: تازه ميخوام برم ببينم الان! بعداً ميآم ميگم.:D

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
خواستم بگم AP رو باز کردم.
سلام
من که یک ساعت زدم روی صفحه اش داره همچنان لود می کنه احتمالا تا 5 دقیقه دیگه خواب برم تا حالا اگر می خواست یک فیلم دانلود کرده بود!!!
boredsmiley.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
Mushishi رو دیدم, خیلی خوب بود. کسل کننده هم نبود :D اصلا از انیمه هایی که فضاسازیشون اینطوریه خوشم میاد ... پر رمز و راز با شخصیت های تنها و درون گرا و کم حرف. نقاشی های طبیعتش هم مثل نقاشی های قدیمی چینی بود که قشنگه
kurby2.gif

30loubc.jpg

دارم Speed Grapher رو می بینم. یه کم چیزه
263cylj.gif
موضوع جالبی داره و شروعش هم خیلی جذابه ولی از 2-3 قسمت اول به بعد هیجانش خیلی کم میشه
2023.gif

21zwnk.jpg

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
آقا شماها چرا همش گیر دادین انیمه برین یه کم انیمیشن آمریکایی ببینین برا تنوع هم خوبه :پی

من قصد دارم ( یعنی دارم با سرعت لاکپشتی میبینم) سری Justice League (دو سیزن داره و 52 قسمت) رو ببینم البته دو سیزنش رو همون 4-5 سال پیش از کارتن نتورک دیده بودم ولی سریJustice League Unlimited (سه سیزن داره و حدود 40 قسمت برای سال 2004-2005-2006 هستش) رو کارتن نتورک نشون نداد یا من ندیدم برای همین از اول شروع کردن به دیدن فوق العادس کارتنش.

Justice%20League%20anime.jpg

بتمنش فوق العادس خود کاراکترش رو میگم مخصوصا وقتی داره زیر چشمی و با شک به یکی نگاه میکنه عالیه :دی
فقط حیف سرعتم لاکپشتیه زیاد نمیتونم ببینم.

راستی یه فیلم هم داره به اسم New Frontier که 2008 هستش.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بسیار کار پسندیده ای استhttp://************/files/qrrr1s5w5a2lfybav68d.gif
ساحل جونم ..... دلم برات خيلی تنگيده بود!:wub::wub::wub::wub::wub:

آخ نزن ... :wacko: ميدونم جواب 1-2 تا pm بهت بدهکارم!!! :f34r: ولی فعلاً اينو بگم که اون دفعه تونسته بودم يکی از اون dvd ها رو کپی کنم.:rolleyes: (راستش اون يکيش برای خوده منم باز نشد!!!:() ولی الان که بابام داره بر ميگرده از روش ميزنم برات ميفرستم!;):)

ولی سریJustice League Unlimited (سه سیزن داره و حدود 40 قسمت برای سال 2004-2005-2006 هستش) رو کارتن نتورک نشون نداد یا من ندیدم برای همین از اول شروع کردن به دیدن فوق العادس کارتنش.
شماها کانال های YTV و FOX رو ندارين؟؟؟ من از اين 2 تا کانال اين کارتون و X Men و ... رو ديدم/ميبينم. :)

بالا