• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

ziexify

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر انیمه ی قشنگی میاد . لینک دانش رو پیدا نکردم . از کجا گرفتیشون فریدا ؟
ادیت : لینک دانش رو پیدا کردم... سرگیجه گرفتم چه حجم بالایی ....

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Type Blue The Origin

مدتيست که در پی خبر جديد که ممکنه ادامه سری Toward the Terra در بياد، ميخواستم اين پست رو بزنم ولی هميشه فراموش ميکردم!
tonguesmiley.gif

خوب الان 1-2 سالی از روزی که من اين انيمه رو ديدم ميگذره و هنوز يادم نرفته که چه شور و شوقی برای ديدن قسمت بعديش داشتم و چطوری روزشماری ميکردم
biggrinsmiley.gif
و وقتی تورنت قسمت بعدی رو ميديدم، چقدر ذوق ميکردم!
84.gif

چندی قبل اين ويدئو در اومد ، که خبر از سری جديد اين انيمه Type Blue The Origin که مربوط به زمان blue و physis ميشه، ميداد.
84.gif
84.gif
84.gif
اين فايل:

که باعث شد من بال در بيارم.
84.gif
چيزی که خيلی جای تعجب داره اين هست که چرا ANN هيچ خبری ، لينکی، چيزی از اين سری جديد نداده!!!!!
shok.gif
89.gif

اينم صحنه اي هايی از سری جديد
smile.gif
:

اينطور که معلومه در اول تحقيقات انسان ها و ايجاد ميو ها، چندين و چند دسته ميو بوجود آمده بوده!
blinksmiley.gif

و کارامد ترين شون type blue بوده!

و در ادامه جريان قتل عام و فرار ميو ها:

و آشنا شدن blue و physis هست
rolleyessmileyanim.gif
:

و خوب اينکه اين ادامه قرار کی ساخته شه رو خدا ميدونه؟؟؟!!!
tonguesmiley.gif
246.gif

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نظر انیمه ی قشنگی میاد . لینک دانش رو پیدا نکردم . از کجا گرفتیشون فریدا ؟
ادیت : لینک دانش رو پیدا کردم... سرگیجه گرفتم چه حجم بالایی ....
يه مدت صبر کنی، با حجم کمترش ميآد! من هميشه صبر ميکنم بعداً ميگيرم!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين پست spoil محسوب ميشه!
secret.gif
اگه سريال رو نديدين ، نخونين.
ph34r2.gif

تا يادم نرفته اضافه کنم:

احتمالاً همه کسايی که سريال رو ديدن از آخرش بسيار ناراضی بودن، چون همه چيز رو يه جوری سپرد به قوه تخيل بيننده!
SHABLON_padonak_04.gif
و شماها (من) نفهميديم که آخرش چه بلايی سر جومی و کيث ميآد! ميميرن، زنده ميمونن؟؟!!!
89.gif

فکر نکنم هيچ کدوم تون خبر داشته باشين که روی dvd های اوريجينال سريال يه فايل به اسم epilogue هم وجود داشته که ماها نديديم! (يعنی من ديدم، احتمالاً شماها نديدين!)

تو اين فايل epilogue يه جورايی براتون يه ending خوب رو نشون ميده!

اگه يادتون باشه قسمت آخر به يه همچين صحنه هايی رسيده بوديم:

اين قسمت، آينده رو نشون ميده، شايدم گذشته! کی ميدونه!
tonguesmiley.gif
wink2.gif

where are you kicking it to?!

sorry
I'm so sorry

- why are you crying?
- why are you ...

you are right, why am I crying?

- but it feels as though we are meeting again
- I feel the same
- strange, isn't it

maybe we were friends long ago

or enemies

but we did get to see each other again

- what are you doing?
- sorry, I'm coming

hey ...

you should join us too

okay ...

let's go

يه پايان قشنگ، شايد ميخواست بگه مرگ اين 2 زياد هم بيهوده نبوده و حداقل برای آيندگان خوب شده!
rolleyessmileyanim.gif
بالاخره به terra رسيدن و دارن در صلح و صفا زندگی ميکنن!
coolsmiley02.gif

يا شايد ميخواست بگه اينا reincarnation اونا بودن!
89.gif

به هر جهت زنده بودن کسايی با خاطرات اون 2 نفر، برای من پايان خوبی بود!
coolsmiley02.gif

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
داشتم تو net ميگشتم که به اين عکس برخوردم!!!
biggrinsmiley.gif
246.gif

حالا به نظر شماها اگه يه روزی آلن و ادوارد با هم دعوا کنن، کدوم شون برنده ميشن؟!
89.gif
لطفاً با دليل قانع کننده!
biggrinsmiley.gif

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بعد از مدتی گفتی یک دستی به قلم ببریم( در اینجا همون کیبود مد نظر است:p)

و اما انیمه ای که میخوام صحبت کنم گاندم 00 هست که تازگی تمومش کردم
spoil

Mobile Suit Gundam 00

gundam-00.jpg

خوب قطعا دوستداران مکا بیشتر باید توجهشون جلب بشه همونطور که قبلا هم گفتم توی یه بخش دیگه قطعا این انیمه رو با گاندم سید ها مقایسه نکنید اما این هم به نوبه خودش انیمه بدی نبود واما اونهایی که میخوان این انیمه رو ببینن توصیه میشه مطالبی که مینویسم رو نخونن

خوب اولین تفاوتی که توی این انیمه میبینین اینه که گروه صلح طلب ما از اون اول شکل گرفته که توی گاندم سید اینجوری نبود تفاوت دیگه ای که در همین اول داستان میبینین این دفعه جنگی بین کلون ها ( یا شهرهایی که توی فضا هستن) با زمین وجود نداره و جالبه بگم که خیلی کم میبینیم که در مورد کلونی ها صحبت کنن البته بگم اونجور که داستان تعریف میکنه خیلی هم مثل گاندم سید کلونی وجود نداره بگزریم داشتم میگفتم جنگ این دفعه یه جورایی بین این گروه صلح طلب و زمین ماست حالا ماجرا چیه دیگه برو خودت ببین:p
اما در مورد روایت داستان خوب سیزن اول رو کامل ندیده بودم خیلی نظر مثبتی نسبت بهش نداشتم اما خوب کم کم ما شاهد باز شدن گذشته شخصیت ها و رابطه ها هستیم که توی سری دوم این انیمه خیلی بیشتر باز میشه ( البته در باز نمیشه داستان یکم باز میشه:D)
قبل از اینکه برم سراغ شخصیت های داستان در مورد گروه صلح طلبمون یه توضیح کوچولو بدم که به اسم سلستی بینگ هست که میشه گفت توسط یه فرد به نام پروفسور ( اسم ها رو انگلیسی مینویسم شما هر جور خودتون تلفظ کردی کردین بندن کسی ایراد نگیره به ما)Aeolia Schenberg تاسیس شده

01.jpg

تمام اعضای این گروه بنا به دلایل خاصی به این گروه پیوسته و یه جورایی انتخاب شدن البته باید بگم تمام در ابتدا توسط یک مغز متفکر به نام ودا برنامه هاشون رو جلو میبرن که بعدا چی میشه خودت برو بببین:p

حالا که میخوام در مورد شخصیت ها بگم اول از پایلت ها یا همون Gundam Meister ها شروع میکنم

موردی که شاید باز توی چشم بیاد شخصیت اصلی البته بگم شاید توی سیزن اول اونقدر اصلی بنظر نیاد اما در سیزن دوم شخصیت اصلی ما بیشتر خودش رو نشون میده و اما جالبی این شخصیت کُرد بودن اون هست بله توی این داستان با خاورمیانه هم بسی روبرو میشیم و با آزادستان و .. برخورد داریم خوب و اما اسم شخصیت اصلی Setsuna F. Seiei در گروه خوانده میشه ولی اسم اصلی آنSoran Ibrahim که پایلت گاندم به نام Exia هست که بعدا 00 میشود خوب شاید از اول تا اخر داستان برخورد سرد این شخصیت به چشم بخوره اما خوب اگر بدونید درگذشته چه کرده خودت پی به ماجرا میبرید خوب مثل گاندم سید قطعا توش عشقولانه خاصی نمیبیند فقط یک رابطه کوچولو و کم رنگ بین این شخصیت و پرنسس آزادستان میبیند خوب بعد از ناپدید شدن در سیزن اول دوباره بعد از 4 سال پیدا میشه و دوباره به گروه میپیونده

draft_lens1854963module8251534photo_MinitokyoMaleScansMobileSuitEXIA.jpg1203012180
10.jpg

شخصیت بعدیLockon Stratos هست که اسم اصلی این شخص همNeil Dylandy که بعد از مرگ پدر مادرش توی یک همه تروریستی به این گروه ملحق میشه خوب شخصیت جالبی داره و دلسوزه نصبت همه افراد گروه و موقعه مرگش واقعا ادم دلش کباب میشه نترسین یه جورایی روحیه بده هست البته بعد از مرگش جالبیش اینجاست این ستسنای خشک ما این وضیفه رو بعهده میگیره:happy: خوب اما اسم گاندم این شخصیت Dynames هست با یه ربات گرد نارنجی به نام هارو که توی هدایت گاندم کمکش میکنه این شخصیت میشه گفت رشته تخصصی بسکتبال رو انتخاب کرده اخ ببخشید اشتب شد منظور بیشتر در تک تیرندازی و نشونه گیری حرفه ای هست یه نکته اضافه میکنم که شما در سیزن دوم با برادر این شخصیت به نام Lyle Dylandy اشنا میشین

draft_lens1854963module8251535photo_MinitokyoMaleScansMobileSuitDYNAMES.jpg1203012226

شخصیت بعدAllelujah Haptism هستش یک یتیم هستش که توی یک آزمایشگاه برای تحقیقات روش کار میشده ای و دو شخصیتی هست شخصیت دومش بنامHallelujah هست که خشن تر و میشه گفت عاشق کشتنه خلاصه خیلی شخصیتش ثبات نداره در بعده ها با یکی دیگر از دوستانش در آزمایشگاه برخورد میکنه و اما نام گاندمی که هدایت میکنهKyrios هست که بعدا به Arios تغییر میکنه که بیشتر حالت جت داره

draft_lens1854963module8251536photo_MinitokyoMaleScansMobileSuitKYRIOS.jpg1203012272

و Tieria Erde در اول با شخصیت منظبتش رو برو میشیم که در ادامه داستان تغییراتی روش پیدا میشه این شخصیت با ودا یا به قولی مغز متفکر ما حالت لینک میتونه پیدا کنه البته شما توی داستان با Innovators که رابطه خاصی با این شخصیت دارن بیشتر آشنا میشین البته میشه گفت روی این کاراکتر و گذشتش کمتر کار شده اما خوب دلایل خاص داره و اما گاندم این کاراکتر از همه گاندم ها کپلتره و یه نموره گنده ترهVirtue هست با یک سلاح قوی

draft_lens1854963module8251999photo_MinitokyoMaleScansMobileJYRIOS.jpg1203012322

فعلا تا اینجاش رو داشته باشین تا بعد

Last edited:

ziexify

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:worried:پس این سری هم دارای شخصیت های متفاوتی هست :blink:
راستش بین سری ها گاندم سری گاندیم سید که فکر کنم سری اول بود از همه قشنگ تر بود :happy:
اما بقیه سری ها بر خلاف انتظاری که ازشون می رفت خیلی خوب نبودند :thumbsdow

:eh: ژانر های مکا اثرا دارای سختی ها بسیار زیادی برای ساخت هستند. از یک طرف باید تم مبارزه ای و همچنین تم اکشن مناسبی داشته باشند و شکل روبات ها هم با وجود تفاوت در طرحشون در اکثر موارد هسته ی یکسانی دارند. یکی دیگه از مشکلات مکا اینه که اکثرا مجبورند از یک الگوی خاص پیروی کنند چون اگه از این الگو خارج بشند دیگه مکا نیست و اگر هم زیاد به این الگو وابسته بشند تکراری و خسته کننده میشه...
ولی در کل مکاها چیزهای خیلی جالبی هستند. :happy::specool:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:worried:پس این سری هم دارای شخصیت های متفاوتی هست :blink:
راستش بین سری ها گاندم سری گاندیم سید که فکر کنم سری اول بود از همه قشنگ تر بود :happy:
اما بقیه سری ها بر خلاف انتظاری که ازشون می رفت خیلی خوب نبودند :thumbsdow

:eh: ژانر های مکا اثرا دارای سختی ها بسیار زیادی برای ساخت هستند. از یک طرف باید تم مبارزه ای و همچنین تم اکشن مناسبی داشته باشند و شکل روبات ها هم با وجود تفاوت در طرحشون در اکثر موارد هسته ی یکسانی دارند. یکی دیگه از مشکلات مکا اینه که اکثرا مجبورند از یک الگوی خاص پیروی کنند چون اگه از این الگو خارج بشند دیگه مکا نیست و اگر هم زیاد به این الگو وابسته بشند تکراری و خسته کننده میشه...
ولی در کل مکاها چیزهای خیلی جالبی هستند. :happy::specool:

خوب خانواده گاندم ها رو اگر نگاه کنی میبینی که سری های تفاوتی از توش در اومده البته در مورد چیزی که تو گفتی اولین سری باید بگم اتفاقا این سری سیدها برای سال 2002 هست که تقریبا یک ماه بعد از شروع مانگاش سریالش هم شروع شد اولین سری برای سال 1979 هست خوب از نظر کیفیتی یه مقدار دیگه خودت ببین برای 23 قبل از این سری هست قطعا اگر سید رو دیده باشی شاید برات سخت باشه سری قدیمی ها رو ببینی البته سری های گاندم خیلی هاش به این سری اولی مربوط میشه در واقع ریشه برگ این سری هست البته با توجه به چیزهایی که من توی گاندم های قبلی دیدم 00 یه مقدار تفاوت داشت
اما در مورد هسته منظورت کدوم قسمتش من حواسم باشه قورتش ندم متوجش نشم در مورد شکل ظاهری باید بگم سری های گاندم چون یه جورایی زیر مجموعه هست میشه گفت اون ربات اصلی تقریبا از نظر ظاهری شبیه هست فقط امکانات قویتر میشه
اما در مورد مکا باید بگم شاید اولین انیمه مکایی که من دیدم voltes V بود که من رو علاقه مند کرد

105958-23V.jpg

بعد انیمه Ninja robots که توی ماهواره اون زمان میدیدم که بالاخره توسط امیرحسین به دست ما رسید و بسی خاطرات تازه کردیم

characters.jpg
1.jpg

و اما سید که بعد از مدتها من انیمه گرفتم اولین انیمه همین بود و بسی لذت بردم

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و اما بعد......:happy:

بزارین یکم از شخصیت هایی که توی داستان کمی پررنگ تر هستن بگم اول از گروه صلح طلبمون شروع میکن

Sumeragi Li Noriega خوب میشه گفت طراح جنگی این گروه و یه جورایی فرمانده هست با اطلاعاتی که ودا قرار داده تکینیک های جنگی طراحی میکنه توی فیلم متوجه میشیم که خوب خیلی خوشه و الکل هم مصرف میکنه (برای بچه ها دیدن این صحنه ها توصیه نمیشه:p) خوب اگر در عمق این شخصیت بریم دلیلی برای فرماندهی داره که خودت برین نگاه کنیم:p

200px-SumeragiLerNoriega.jpg

Wang Liu-Mei این شخصیت رو بیشتر با برادرش میبینیم در واقع یک مامور مخفی بگیم یا مامور اطلاعاتی هست که به علت شهرتی که داره با آدم های زیادی در ارتباط هست و به همین دلیل خوب میتونه ته توی همه قضیه ها رو دربیاره البته ناگفته نمونه که یه نموره ادم روانی هست (البته از نظر بنده) باز هم خودتون ببینید تا بفهمید چی میگم:p

newreply.php

Haro یک ربات گرد نارنجی زرد که قبلا هم در موردش یه صحبت کوچولو کردم که یه جورایی در هدایت گاندم لوک دست داره خوب جالبیش اینه بعضی جاها شاهد احساسات از خود نشون دادن این ربات کوچولو میشیم با برادر این ربات هم در سیزن دوم آشنا خواهید شد

halo.jpg

Ian مکانیک این گروه که در سیزن 2 میبینیم که خانواده اش هم به این گروه میپیوندن ایان مسئول ارتقا سیستم های گاندم ها هست و کمک بسیار فروانی به گروه میکنه

250px-Gundam_00_-_Ian_Vashti.jpg

با اجازتون چون از اتاق فرمان میگن وقتمون کمه همین ها رو برای این گروه قبول کنید

و اما برای توضیح افراد دیگه باید یه توضیح تقسیم بندی ها توی زمین بدم در زمین ما توی این انیمه سه تا گروه داریم اولیunion که در واقع که امریکا رو در برمیگیره دومین HRL هست که چین، روسیه و هند رو در برمیگیره و گروه سوم AEU هست که اروپا رو در برمیگیره حالا با این توضیحات بریم جلو

UNion که توش یک شخصیت داره که باز بیشتر تو چشم میاد البته از نظر من خیلی هم روی شخصیتش کار نشد بزگریم Graham اسمش هست که یک از خلبان ها هست که تا اخر عشق مبارزه با گاندم ها و شکستشون رو داره که باید بگم به آرزوش دست پیدا نمیکنه

46983.jpg

HRL توی این گروه هم دو شخصیت براتون معرفی میکن اولیSoma Peiris که همونطور که درAllelujah یه اشاره کوچولو شد این شخصیت هم یکی از اونهایی هست که توی آزمایشگاه روشون کار شده تا یه سوپر سولجر بشن در واقع کاری کردن که مغز و بدنشون برای مبارزه کارایی بیشتر داشته باشه که باعث میشه احساسات یه جورایی کم رنگ بشه که در ادامه میبینیم که با فرمانده گروه بالاخره یک رابطه دوستانه ( اشتباه نگرین رابطه پدر و فرزندی) برقرار میکن و بالاخره میتونه با Allelujah......... :cool:

Soma_Peiris_Wallpaper_by_hidekeitaro.jpg

و اما شخصیت بعدی این گروه Sergei Smirnov هست که یه نام دیگه هم بهش میدن که برای این که سرگرم باشید اسم دیگر این شخصیت رو برای با اس ام اس کنید تا به قید قرعه یه پیغام سرکاری دریافت کنید:p بدلیل حس وظیفه شناسیش فن های خودش رو داره خوب قابل توجه که این حسش یه جایی کار دستش داده که این هم جز اون قسمت هاست که خودتون باید ببینید:p

31280.jpg

و اما اخرین گروه AEU یه شخصیت داره که شاید بشه در موردش صحبت کرد نه اونم خیلی Kati بله فرمانده هست و مثل فرمانده گروه صلح طلب ما یه برنامه ریز جنگی ماهر هست اما تا اخر هم نمیتونه فرمانده ما رو شکست بده البته کاراکتر ش کاراکتر خوب هست که در انتها با این گروه ما متهد میشن و یه رابطه کوچولو موچولو هم با فرمانده ما داره که باز میازم به عهده خودتون

44585.jpg

خوب دیگه داره تیتراژ میره شخصیت زیاد هست بنده فرصت نکردم همگی رو نام ببرم ولی توصیه دیدن این انیمه به مکا دوستان میشود :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Final Fantasy VII
On the Way to a Smile

Episode: Denzel

on-the-way-to-a-smile-oav.png

خوب خبر خوشی که برای طرفدار های FFVII چند وقت پيش در اومد و تازگی ها هم به واقعيت تبديل شد ، اين بود که با release نسخه بلو-ری فاينال فنتسی 7، dvd ديگه اي به عنوان bonus همراه اين بلو-ری برای خريدار ها فرستاده ميشه! و اين dvd چيزی نيست بغير از يک OVA يه 28 دقيقه اي که از روی يکی از ناول های On the way of a smile نوشته kazushige nojima، ساخته شده و با عنوان Episode: Denzel به بازار عرضه شده!

ناول های on the way of a smile در 3 سری نوشته شده و هر نسخه زندگی يکی از شخصيت ها هست! در حال حاضر اين قسمت از انيمه زندگی دنزل هست:

و 2 قسمت ديگر اين ناول به زندگی تيفا و برت ميپردازه:

داستان های اين سری يه سه گانه در 2 سال مابين بازی اصلی FFVII و انيمه FFVII Advent Children اتفاق مييوفته.

همزمان با ريليس شدن نسخه بلو-ری advent children, نسخه دوم ناول on the way a smile هم به بازار عرضه ميشه که در اين نسخه جديد به زندگی 3 نفر ديگه يعنی يوفی، وينسنت و Red XIII در اين بازه زمانی 2 سال بين بازی و انيمه پرداخته ميشه!

البته هيچ کدوم اينها جای FFVIII که در راهه رو نميگيره!:thumbsup: فعلاً بايد صبر کنيم!

و اما خوده انيمه Denzel از جايی که دنزل ميخواد عضو WRO بشه شروع ميشه و به گذشته دنزل بر ميگرده تا آشناييش با کلاد! در مورد خوده انيمه چيز خاصی نميتونم بگم! انيميشن کاملاً عادی که بعد advent children کلی باعث ميشه که ذوق تون بخوره! انيمه هم جز يکی 2 مورد اطلاعات خاص چيز جالب ديگه اي نداشت! کلاً کل انيمه بود و يه لحظه ديدن کلاد! ولی خوب به هر جهت به عنوان يک FF fan ديدن تمام اين قسمت ها واجب هست!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
زک افرن در نقش ساسکه ساگارا

طبق اخبار واصله ، mandalay bay حقوق ساخت فيلم يکی از معروف ترين انيمه ها رو برای خود ثبت کرد و فيلم انيمه بسيار زيبای Full Metal Panic لايسنس شد!
secret.gif

و خبر جالب تر اين هست که بازيگر نقش اصلی اين فيلم کسی نيست جز بازيگر High School Musical ها و فيلم جديد 17 again يعنی زک افرن!
shok.gif

حالا تصور اينکه چطور يه پسر اتو کشيده ميخواد نقش ساسکه رو بازی بکنه، خودش بسی جالب هست!
tonguesmiley.gif
246.gif

افسر ساسکه ساگارا، از طرف يک سازمان مسئول محافظت از جان يه دختر دبيرستانی بسيار کله شق
tonguesmiley.gif
به اسم چيدوری کانامه ميشه:

و مجبور به پوشيدن لباس دبيرستانی و حضور دوباره در مدرسه و دفاع از چيدوری در مقابل تروريست ها و ...
coolsmiley02.gif

به شخصه اميدوارم فيلم قشنگی بسازن و برای ديدنش روز شماری ميکنم!
rolleyessmileyanim.gif
wink2.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
Wallace.And.Gromit.A.Matter.Of.Loaf.And.Death

خوب بعد از مدتها رفتم یک انمیشن دیدم! به کوری چش انیمه بین ها!
v1_bigsmile.png

کل این انیمیشن 28 دقیقه هست. این دفعه والاس و گرومیت نونوا شدن! منتها فول مکانیزه! http://*****************/person-smiley-9571.gif

یک قاتل سریالی هم هست که داره تمام نونوا ها رو می کشه! جون والاس در خطره! و طبق معمول گرومیت هست که به دادش می رسه! منتها این دفعه یک کمک هم داره! بیشتر اسپپویل نمی کنم.

بسیار از دیدنش لذت بردم! بگم که کل این 28 دقیقه از 220 قسمت بلیچ صحنه رومانتیک بیشتر داره!!
loudlaff.gif

دیدنش توصیه می شه
eghfal.gif
.

این لینک دانلود 720p با حجم 750 مگ

کد:
http://rapidshare.com/files/179091500/Wallace.and.Gromit.A.Matter.of.Loaf.and.Death.2008.720p.part1.rar 
http://rapidshare.com/files/179096283/Wallace.and.Gromit.A.Matter.of.Loaf.and.Death.2008.720p.part2.rar 
http://rapidshare.com/files/179139289/Wallace.and.Gromit.A.Matter.of.Loaf.and.Death.2008.720p.part3.rar 
http://rapidshare.com/files/179115926/Wallace.and.Gromit.A.Matter.of.Loaf.and.Death.2008.720p.part4.rar 
http://rapidshare.com/files/179120705/Wallace.and.Gromit.A.Matter.of.Loaf.and.Death.2008.720p.part5.rar 
http://rapidshare.com/files/179125630/Wallace.and.Gromit.A.Matter.of.Loaf.and.Death.2008.720p.part6.rar 
http://rapidshare.com/files/179130195/Wallace.and.Gromit.A.Matter.of.Loaf.and.Death.2008.720p.part7.rar 
http://rapidshare.com/files/179133865/Wallace.and.Gromit.A.Matter.of.Loaf.and.Death.2008.720p.part8.rar

اینم معمولی با حجم 233 مگ

کد:
http://rapidshare.com/files/169978363/Wallace_And_Gromit_-_A_Matter_Of_Loaf_And_Death.part1.rar 
http://rapidshare.com/files/169978678/Wallace_And_Gromit_-_A_Matter_Of_Loaf_And_Death.part2.rar 
http://rapidshare.com/files/169978809/Wallace_And_Gromit_-_A_Matter_Of_Loaf_And_Death.part3.rar 
 OR 
http://www.megaupload.com/?d=76W4PD70 
http://www.megaupload.com/?d=BAZFN6DK 
http://www.megaupload.com/?d=Y16JKOJ6

پسورد هم نداره! ایشالله که لینک ها هنوز سالم باشن.

ببینید و لذت ببرید.....(به کوری چش انیمه بین ها)
biggestgrin.gif

Last edited:

dvdnaz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان
راستش من تازه تو کار انیمه اومدم
اطلاع کافی از انیمه ندارم هر چند زیاد دارم ازشون
تا حالا هم هیچ کدومو نگاه نکردم
از کجا شروع کنم بهتره؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دوستان
راستش من تازه تو کار انیمه اومدم
اطلاع کافی از انیمه ندارم هر چند زیاد دارم ازشون
تا حالا هم هیچ کدومو نگاه نکردم
از کجا شروع کنم بهتره؟
به نظر من اول برو سراغ ناروتو(naruto) اولی220قسمت دومی شیپودن 114 قسمت تا حالا بعد از اتمام برو بلیچ(bleach)که224 قسمت تاحالا ---مخصوصا زیرنویسهای فارسیشون هم موجوده
اگه کوتاه میخای دفترچه مرگ(death note)اینم زیرنویس فارسیش کامله37قسمت
اگه کوتاه تر میخای میدورینو هیبی(Midori no Hibi)که12تایه
البته دوستان بزرگ میبخشید در حضور شون سخن گفتم فقط تجربیات خودم و توصیهای دوستان بود

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام ^_^

از اول بگم که اين پست يه آف تاپيکه و البته مخصوص براى خواهر فريداى عزيز و دوست داشتنى‌که امروز تولدشه
bdayhat.gif

خوب خواهر جون چون ميدونم تبريک فرستادن برات با ايميل و پى ام فايده نداره (که البته ايميل دونم هم 2 هفته است از روز چيز تا حالا از کار افتاده)، گفتم بيام در تاپيکى که دوستش دارى و برات عزيزه بهت تبريک بگم ^-^

خوب فريدا جون، تولدت خيلى خيلى مبارک باشه و پر از کيک و بادکنک و شيرينى و صد البته کادو! همچنين اميدوارم که سال جديد زندگيت رو با خوبى و خوشى شروع کنى و روزهاى زيبا و آفتابى ‌اى رو هم در پيش روت داشته باشى و در همه ى کارهات هم موفق باشى. حالا بيا شمع ها رو فوت کن، تا صد سال زنده باشى....
blowcandle.gif

happy_birthday.jpg

‌‌‌‌

بالا