• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
بعد همینطوری وایساده بودیم منتظر که یوهو یه چیزی خورد تو سر من منم تعادلم رو از دست دادم داشتم می افتادم
اوه خداي من، برادر murderer جان، خوبيد، سلامتيد، حالتون که به هم نمي خوره؟ بابا شما murderer بوديد اونوقت يکي ديگه داشت murder تون مي کرد
ohmy.gif
ولي خدا بهتون خيلي رحم کرده، آجر از فاصله ي 6 متري؟!! خوبه حالا کمک هاي اوليه - از هر نوعي - باز در دسترس بوده تا به بيمارستان برسوننتون. ولي اي بابا، اينجا آدم بايد قابلمه بذاره رو سرش بره تو خيابون چون معلوم نيست يهو چي از آسمون مياد پايين (ظاهرا غير از کفتر و دختر، خيلي چيزاي ديگه هم مي يايه!!!) ولي تو بيمارستان هيچ عکسي، اسکني، چيزي نگرفتند؟!

بعد از شنیدن راه حل دکتر فکر کنم تقریبا شبیه این عکس شده بودم!:
یک ساعت و نیم بعد از تصمیم دکتر به اجرای راه حل بی نظیرش در وضعی شبیه این حالت بودم :
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

خيلي باحال بود (البته نه بخش عصب کشيش
wacko.gif
).

يه سر برين پايتخت، تبقه سوم مقازه سونی همونی که TV , VCR از اين جور چيزا ميفروشه، original همه کارتون ها رو داره
وه، تو از کانادا ميدوني اينجا کجا چي مي فروشند؟!! بابا، تو ديگه کي هستي
biggrin.gif

من از bitlord استفاده ميكنم چند بار هم تا بحال خراب كرده
من با Azureus کار مي کنم و به نظرم خرابکاري هاش کمتره، فقط يکبار يک فايلي رو از دست دادم (اونم تقصير وزارت نيرو بود که باعث شد برق از سر کامپيوتر ما بپره!) ولي خب امکانات خيلي خوبي داره (فقط اين وابستگيش به جاوا خيلي بده). بعد از اون هم به نظرم BitComet در دانلود تورنت هايي که tracker شون مشکل داره و داون هستش واقعا بي نظيره (همين چند وقت پيش يه سريال 48 قسمتي رو دانلود کردم که ترکرش از زندگي رفته بود و Azureus نتونست کاري از پيش ببره، ولي بيت کامت راحت پيرهاي لازم رو پيدا کرد و تمامش دانلود شد!).

راستي خواهر فريدا جون، اون بالا جدي گفتم ها، کتابه رو بذار کنار و به بچه ها نگو که سريال کوچولو کوچولو انتخاب کنند، بگو هر چي دلشون مي خواد انتخاب کنند بابا
happy.gif
خب ديگه، شب خوشي داشته باشي و خواباي خوش ببيني و مواظب باش رو يخ و برف هم زمين نخوري، از اين يخ شکن ها که مخصوص کفشه ببند به زير کفش هات تا سر نخوري مثل من از اين سر خيابون تا اون سر خيابون بري و بعد هم نتوني بلند شي
wacko.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب عرضم به حضور تون که اين کارتون هايی که انتخاب کردين همه خيلی قشنگن فقط يه اشکال دارن که همه خيلی تولانی هستن .... فعلاً يه لطفی کنين رأی گيری کنين بين اينا تا دفع بعد من بقيه اش رو هم بفرستم
4829.gif
... ولی خوب ظاهرا کاری اش نمیشه کرد ... من به نفع اکثریت کنار میرم ... تو لیست نهایی رو مشخص کن ، رای می گیریم ...
Samurai Champloo
26 episodes

يه کارتون هنری يه به تمام معنی! [
شايد سيمور هم بتونه بگه که اين کارتون سبکش چيه!؟؟!!؟؟:blink: چون من که سر در نياوردم!:wacko:;)
اکشن ادونچر - پس یه جورایی شونن باید باشه ...
detective.gif

من تا یه هفته ده روز دیگه دی وی دی رایترم راه میافته. خوشحال میشم بتونم کمک کنم :happy:
حماییت می کنیم ...
victory.gif

اين اولين بار كه همچين كاري رو دارم ميكنم ركوردم 4 گيگ بود نه 15 گيگ ولي اگرم كمكم نميكنيد به هم روحيه بديد كه حداقل تا آخرش برم:wacko:
ایضا حماییت می کنیم
thumbsup.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من چرا این تاپیک رو ندیده بودم..:lol: من فردا با دوستام قرار دارم لیست اونا رو هم چک میکنم میگم کلهم چیا رو ما داریم و شما زحمتشون رو نکشید..:blush:
این Rax خیلی خوبه ....
star.gif

Samurai Champloo
26 episodes

يه کارتون هنری يه به تمام معنی!
راستی کارگردان این ، همون کارگردان cowby bebop ه .. جالب شد ...

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
خوبین
تازه دارم بلچ 105 رو که دتابویو ساب کرده میگیرم 50 تاش رفته فعلا فک کنم این قسمتش کون دوباره برمیگرده باید خنده دار باشه
راستی دیروز یکی از بچه ها دایرکت لینک اسکول رامبل رو برام گذاشت ولی از شانس بد تمامشون ریپورت شدن
کسی دایرکت لینک اسکول رامبل رو داره
راستی خواهر فریدا منم دی وی رایتر دارم با یه 100 تا دی وی دی که رو دسم باد کرده خواستی من بین بچه ها پخش میکنم
راستی هدی اون زمانم میگفت پدر دی وی دیم درومده خوب همینه دیگه وقتی در روز 20 تا دی وی رایت بزنه اونم با نوت بوک چه انتظاری داره:wacko:
راستی 7 قسمت از death note رو هم دان کردم:rolleyes:
ناروتو رو هم تا 210 دان کردم;)

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از RoOozbeh :
برادر توصیه میشه که یه سر بری بیمارستان یه عکس از سرت بگیری شاید بعدها مشکل ساز بشه
یه اجر درسته از ارتفاع 6 متری اگر میخورد تو سر من همونجا اشهد و میخوندم

به نقل از seymour :
خدا رو شکر که سالمی پس .... آجر از 6 متری ... حتما برو یه عکس بگی

به نقل از linghuchong :
سلام سپهر
هالت خوبه؟ وای به اين ديگه ميگن خوش شانسيه محض!
همونتر که بقيه بچه ها هم گفتن حتماً برو يه عکس بگير که مطمئن شی چيزی نيست!
نتيجه اخلاقيش اينه که آدم بايد 5 جفت چشم ديگه هم داشته باشه!
واقعاً بازم جای شکرش باقی

به نقل از willie :
سلام
جدی میگی...آجر از 6 متری افتاد پایین!!!حالا ببینم چیزیش که نشد...

جدا از شوخی خدارو شکر که سلامتیاما حتما یه عکسی بگیر.ضربه به سر شوخی نیست

به نقل از Atoon :
واقعا خدا رو شکر که به خیر گذشت.

طی دو هفته اخیر برای من هم اتفاقات ناخوش ایند و عجیب زیادی رخ داد که آخرین انها رفتن به دندان پزشکی بود:

(دکتر پس از تزریق چهارمین آمپول بی حسی!!) : مثل اینکه هیچ کدام از داروهای بی حسی اثر نداره؟!!

_ : آقای دکتر پس شما چه کار خواهید کرد؟

دکتر : مجبورم دندان رو عصب کشی کنم...

_ : من چکار باید بکنم ؟

دکتر ( بعد از کمی فکر کردن) : تحمل!!!!!!!!

بعد از شنیدن راه حل دکتر فکر کنم تقریبا شبیه این عکس شده بودم!:

به نقل از Daneel Olivaw :
خیلی خدا بهت رحم کرد!! آجر از 6 متری!!

به نقل از Persiana :
اوه خداي من، برادر murderer جان، خوبيد، سلامتيد، حالتون که به هم نمي خوره؟ بابا شما murderer بوديد اونوقت يکي ديگه داشت murder تون مي کرد ولي خدا بهتون خيلي رحم کرده، آجر از فاصله ي 6 متري؟!! خوبه حالا کمک هاي اوليه - از هر نوعي - باز در دسترس بوده تا به بيمارستان برسوننتون. ولي اي بابا، اينجا آدم بايد قابلمه بذاره رو سرش بره تو خيابون چون معلوم نيست يهو چي از آسمون مياد پايين (ظاهرا غير از کفتر و دختر، خيلي چيزاي ديگه هم مي يايه!!!) ولي تو بيمارستان هيچ عکسي، اسکني، چيزي نگرفتند؟!

ممنون از توجه همگیتون :) خیلی لطف دارین !

عکس رو همون روز تو بیمارستان گرفتم که خدا رو شکر شکستگی نداشت ... کلا خیلی خدا رحم کرد ...خیلی :eek:

امروز یک بازدیدی از صحنه ی حادثه داشتیم رفتم بالای پل وایسادم ..... خیلی دهشتناک بود فقط همین یعنی اگه فقط 2-3 سانت جلوتر می خورد یعنی وسط کلم خدا می دونه چی میشد !

=====

بعید می دونم هیچ وقت بشه تو این تاپیک یه لیست درست حسابی درست کرد مخصوصا اینکه خواهر فریدا خودشم یادش نمی اد چیا رو قبلا فرستاده ولی خیلی خوب می شه یک نفر که وقت نسبتا بیشتری داره بشینه این مطالبو جمع اوری کنه ببینیم چه خبره ....

خوب پروژه های در دست اجرای من

Death Note
D.Gray Man
Bartender
Busou Renkin
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Shounen Onmyouji
Kiba
Black lagoon s2

کارتون های تمام شده

Black Blood Brothers
Fullmetal Alchemist TheConquerorof Shambala
Hellsing
Black lagoon s1
Innocent Venus
Pink Panther 1 - 2 -3

این Densha otoko هم به عنوان نخودی این وسط

یک سری دیگه هم بود که قدیمین اگه کسی تونست از هدی لیست همه کارتون هایی که از من یا فریدا گرفته رو بگیره اونا توشون هست

فقط من قبلا هم گفتن من خیلی وقت زیادی ندارم پس فقط می تونم دانلود کنم و تحویل یه نفر بدم پس تصمیماتون بگیرین کسایی که مسئولیت پخش رو بعهده می گیرن مشخص کنید که من تحویل بدم !

=====

یک چند انتقادی هم به روند تاپیک دارم
اول اینکه چرا اینجا 3-4 روز یه صفحه هم جلو نمی ره ولی یوهو توی 1 روز 5صفحه می ره جلو ؟ این یکم ناجور ...البته هیچ راه حلی ندارم براش :happy:
بعدم اینکه مطالب خیلی از هم گسسته و پراکنده شدن من دیگه نمی تونم هیچ چیز رو از هم تشخیص بدم یعنی تو یه صفحه از همه چیز صحبت شده خیلی قر و قاطی شده معرفی کارتون و اهنگ و سوال و جواب و اینا همه با هم قرو قاطی شده ...خوب برای این مشکل هم راه حلی ندارم :lol:
پس همینطوری ادامه می دیم:cool: :D

======

تو یک گشت زنی در ایترنت Video های اهنگ های Op en کارتون Death Note رو پیدا کردم که می تونین از لینک زیر دانلود کنین
علی رغم حجم زیادشون توصیه می کنم که حتما دانلودشون کنین این کارتون از نقاشی ها و فضا سازیو داستانش گرفته تا op en همه چیش خوبه

راستی یه جا خوندم که کسایی که از پایان مانگا راضی نشدن با پایان کارتون بیشتر حال می کنن حالا نمی دونم مانگا چطوری تموم شده !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان 2 گيگ از 14.5 گيگ دژ فضايي رو دانلود كردم:)

به ياري گرم شما يا به روحيه دادن سبز شما محتاجيم:rolleyes:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
ممنون از توجه همگیتون :) خیلی لطف دارین !

عکس رو همون روز تو بیمارستان گرفتم که خدا رو شکر شکستگی نداشت ... کلا خیلی خدا رحم کرد ...خیلی :eek:

امروز یک بازدیدی از صحنه ی حادثه داشتیم رفتم بالای پل وایسادم ..... خیلی دهشتناک بود فقط همین یعنی اگه فقط 2-3 سانت جلوتر می خورد یعنی وسط کلم خدا می دونه چی میشد !

=====

بعید می دونم هیچ وقت بشه تو این تاپیک یه لیست درست حسابی درست کرد مخصوصا اینکه خواهر فریدا خودشم یادش نمی اد چیا رو قبلا فرستاده ولی خیلی خوب می شه یک نفر که وقت نسبتا بیشتری داره بشینه این مطالبو جمع اوری کنه ببینیم چه خبره ....

خوب پروژه های در دست اجرای من

Death Note
D.Gray Man
Bartender
Busou Renkin
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Shounen Onmyouji
Kiba
Black lagoon s2

کارتون های تمام شده

Black Blood Brothers
Fullmetal Alchemist TheConquerorof Shambala
Hellsing
Black lagoon s1
Innocent Venus
Pink Panther 1 - 2 -3

این Densha otoko هم به عنوان نخودی این وسط

یک سری دیگه هم بود که قدیمین اگه کسی تونست از هدی لیست همه کارتون هایی که از من یا فریدا گرفته رو بگیره اونا توشون هست

فقط من قبلا هم گفتن من خیلی وقت زیادی ندارم پس فقط می تونم دانلود کنم و تحویل یه نفر بدم پس تصمیماتون بگیرین کسایی که مسئولیت پخش رو بعهده می گیرن مشخص کنید که من تحویل بدم !

=====

یک چند انتقادی هم به روند تاپیک دارم
اول اینکه چرا اینجا 3-4 روز یه صفحه هم جلو نمی ره ولی یوهو توی 1 روز 5صفحه می ره جلو ؟ این یکم ناجور ...البته هیچ راه حلی ندارم براش :happy:
بعدم اینکه مطالب خیلی از هم گسسته و پراکنده شدن من دیگه نمی تونم هیچ چیز رو از هم تشخیص بدم یعنی تو یه صفحه از همه چیز صحبت شده خیلی قر و قاطی شده معرفی کارتون و اهنگ و سوال و جواب و اینا همه با هم قرو قاطی شده ...خوب برای این مشکل هم راه حلی ندارم :lol:
پس همینطوری ادامه می دیم:cool: :D

======

تو یک گشت زنی در ایترنت Video های اهنگ های Op en کارتون Death Note رو پیدا کردم که می تونین از لینک زیر دانلود کنین
علی رغم حجم زیادشون توصیه می کنم که حتما دانلودشون کنین این کارتون از نقاشی ها و فضا سازیو داستانش گرفته تا op en همه چیش خوبه

راستی یه جا خوندم که کسایی که از پایان مانگا راضی نشدن با پایان کارتون بیشتر حال می کنن حالا نمی دونم مانگا چطوری تموم شده !

پس بخیر گذشت:)
من اینا رو تو آرشیوم دارم

Naruto 210
bleach 105
death note 8
Full metal alchemist all episode
kimi ga nazomu
kenshin
utawarerumono
inuyasha
yu yu hakusho
i my me strawberry eggs
rune soldier
meteor garden
kammi wa petto
the hakkenden
cowboy bebop
gilgamesh
peace makerz kurogane
elfen lied

اینم متن آهنگ شروع کتاب مرگ;)
within the spreading darkness
we exchanged vows of revolution
becaus i will not allow anyone to stand in my way
in the future reflected in the fruit
i change my dream into az ideal
the end that everyone desired
within the spreading darkness
we exchanged vows of revolution
becaus i will not allow anyone to stand in my way
someday,I "ll show you
a brilliant world

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25

appl.gif
appl.gif

leb.gif
leb.gif

ایول برو که من پشتتم:D
راستی چند تا اپیزود هستکه شده 14 گیگ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یعنی کتابای آسیموف رو نخوندی؟! :eek: پس تو دانشمند از سری داستانهای بنیاد و دنیل اولیواو هم میذاشتن؟ یادم نمیاد
263cylj.gif
کتاب ازش فقط 2 تا داشتم ولی بقيه داستان هاشو از توی دانشمند دنبال ميکردم.
دانشمند از همه نويسنده ها داستان ميزاشت. يه ويژه نامه هم داشت که فقط داستان علمی تخيلی بود که تنها مجله دانشمندی بود که من وقتی داشتيم مياومديم اينجا نگهش داشتم و دور ننداختم، الانم حتماً داره تو ايران خاک ميخوره هيوونی!:(
خیلی جالب بود. تو که توی کانادا هستی اطلاعاتت از ما به روز تره
sweat.gif
بابا من فقط 3 ساله اومدم اينجا، هر تابستونم ايرانم:happy: (به جز امسال)، دقيق ترشو بخوای به خاطر اين بود که خونه هديه بقل اسکان روبروی پايتخت بود:lol:. آدمه فيلمو و کارتونی هم که باشی خوب ميدونی چی رو از کجا گير بياری!;)
من تا یه هفته ده روز دیگه دی وی دی رایترم راه میافته. خوشحال میشم بتونم کمک کنم :happy:
عاليه :)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

Laie_22.gif

اینجا گفته که مقداری اش رو ...
راستی خواهر فریدا منم دی وی رایتر دارم با یه 100 تا دی وی دی که رو دسم باد کرده خواستی من بین بچه ها پخش میکنم
لیست بده ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من یه لیست درست کردم اما کامل نیست. سعی می کنم این چند روزه یه لیست کامل درست کنم بذارم اینجا :D فقط درست نمی دونم بقیه بچه ها غیر از فریدا جان کدوما رو دارن :eek:
دستت درد نکنه:happy:، بهروز و سپهر که گزاشتن چيا دارن، بقيه هم لطفاً بگن که رفرنس درست و هسابی داشته باشيم.

خوب حالا که داری زحمت ميکشی سريال هايی که من فرستادم يا بقيه دارن رو هم ازافه کن ميخوای تو يه sheet جداگانه مثلاً!:rolleyes:
فکر کنم بد فکری هم نباشه که جلوی اسمه هر کارتونی بنويسی که کی دارتش و کدوم شهر، اينجوری بچه ها زودتر dvd ها دستشون ميرسه!;)
راستی این اسکفلونه که میگین فیلمه یا سریال؟
89.gif
هم سريال داره هم يه قسمت فيلم. :)
راستی جناب rax فيلمش رو هم دارين يا من بفرستم؟:eek:

escaflowne.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اي داد، کتاب من دردسر ساز شد، متأسفم، گفتم بفرستش براي خالم، اين شکلي اونوقت کلي فيلم ميتونستي بفرستي ايران (خيلي بد شد، البته هنوزم دير نشده، اون کتاب رو شايد فوقش يکي - يعني من- دو نفر ازش استفاده کنند ولي فيلم هاي تو رو چندين 10 نفر، براي همين از نظر من مشکلي نيست که حالا نفرستيش يا همونجور که قبلا بهت گفته بودم بفرستيش براي خاله جانم تا از اون طرف به دستم برسه.
حالا بزار ببينم چی ميشه. نگران نباش برای وقتی که خالت هم ميخواد بياد کلی dvd دارم:D. راستی کی ميآن ؟:eek:
دوستي، آشنايي، قوم و خويشي، چيزي دوباره از چين و ماچين نميخوان بيان اون ورا من يه زحمت ديگه بهشون بدم
blush.gif
(هه! مَنو ...! مورد اولم خودش دردسر ساز شده، باز به دنبال دردسرسازي مجدد مي گردم!! همه اش تقصير اين YesAsia است که همه چي رو نداره بي پدر، هر چي هم قربون صدقه اش ميري که خب از فلان سايته که داره بگيريد ميگه نه، نميشه، فقط از ورهاوس خودمون تو هنگ کنگ بايد باشه >_<)
چرا اتفاقن، چی ميخوای؟ :happy:
يه راستي ديگه خواهر جون (^0^) اي ملکه ي انيميشن ها، ميتوني به داد من برسي؟! تو ميدوني از کجا ميشه تورنت اين کارتون بليک و مورتيمر رو (ديديش احتمالا يا کاميک هاشو خوندي) به زبون شيرين انگليسي پيدا کرد؟ آخه هر چي هست (يکي دوتا البته بيشتر نيست!) به زبون فرانسه است که تازه سيدر هم ندارند!!!
اسمه اينگيليسی بهم بده يه چکی بکنم ببينم چيزی پيدا ميشه يا نه؟;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی دیروز یکی از بچه ها دایرکت لینک اسکول رامبل رو برام گذاشت ولی از شانس بد تمامشون ریپورت شدن کسی دایرکت لینک اسکول رامبل رو داره
من دارمش، اگه عجله داری که دان کن اگه نه صبر کن برای 2 ماه ديگه يه مسافر ديگه داريم:)
محشره، بين خودتون تقسيم کنين نسفی از کارتون ها رو يکی بزنه برسونه دسته بقيه نسفه ديگه اش رو هم يکی ديگه، که پدر dvd رايتر های شما هم مثل ماله هدی در نياد!:happy:

راستی ميدونی 100 تا dvd فقط خوراک 2-3 ماه منه! اگه براي شما ها هم رايت کنم که خوراک نصفه ماهه!:p

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
من دارمش، اگه عجله داری که دان کن اگه نه صبر کن برای 2 ماه ديگه يه مسافر ديگه داريم:)

محشره، بين خودتون تقسيم کنين نسفی از کارتون ها رو يکی بزنه برسونه دسته بقيه نسفه ديگه اش رو هم يکی ديگه، که پدر dvd رايتر های شما هم مثل ماله هدی در نياد!:happy:

راستی ميدونی 100 تا dvd فقط خوراک 2-3 ماه منه! اگه براي شما ها هم رايت کنم که خوراک نصفه ماهه!:p

اگر اشتباه نکرده باشمschool rumble مثل رانما فصل داره حالا چن فصلشو داری که من بقیشو دان کنم:)
100 تا کفاف یه سال منو میدن:D
راستی خواهر Soul Link رو دیدی

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان من یه کم اطلاعات مانگاییم رفته بالا...نخندید ها..
ولی خواهر جان میشه یه Shonen-ai بفرستی..
p04.gif
سری بعد بفرست .
این یکی ها همه Shonen معمولی هستند من خوشم نمیاد.Shoujo های بامزه هم بد نیست.

پ.ن:ببینید اینایی رو که نوشتم رو فقط به منظور نمایاندن استعدادات خودم و عرض اندام در برابر شما گردن کلفتان انیمه ای در نظر بگیرید.
برات Gravition که معروفترين کارتون shounen ai هست رو ميفرستم، هم کوچيکه هم اينکه دروغ چرا:p منم از اين کارتون خوشم اومد!:happy:

gravi_005_800.jpg

Seen in part or in whole by 1456 users, rank: #128
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.9185 (Very good-.08), std. dev.: 1.8653, rank: #412
Weighted mean: 7.8221 (Very good-.17), rank: #411
Bayesian estimate: 7.81284 (Very good-.18), rank: #224

یه چیز دیگه.. بچه ها این را که دارد؟ Cardcaptor Sakura
يه نگاه به اون ليسته من بندازی بد نيست!;) من ميفرستمش دفعه ديگه الان ديگه نميشه 72 قسمت رو فرستاد خيلی زياده!:eek:

ba_1_b.JPG

ببينم دنبال shounen ai بودی به اين رسيدی؟:p

راستی ساحل منم the rose of versailles رو ميخوام، يه سری هم برای من بزن.:blush:

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
الان من یه کم اطلاعات مانگاییم رفته بالا...نخندید ها..
البته این ترمها هم برای مانگا صدق میکنه هم برای انیمه.پس بهتره بگید اطلاعات انیمه -مانگاییم رفته بالا!!!

به نقل از linghuchong :
برات Gravition که معروفترين کارتون shounen ai هست رو ميفرستم، هم کوچيکه هم اينکه دروغ چرا:p منم از اين کارتون خوشم اومد!:happy:
چرا دیگه راست و دروغ اتفاقا یکی از مخاطبین اصلی این ترم یا بهتره بگم ژانر در ژاپن خانمها هستند.البته در جاهای دیگه مثلا آمریکا مخاطبین این ژانر کمی متفاوتن!!!

بالا