Persiana
مدیر بازنشسته
اوه خداي من، برادر murderer جان، خوبيد، سلامتيد، حالتون که به هم نمي خوره؟ بابا شما murderer بوديد اونوقت يکي ديگه داشت murder تون مي کردبعد همینطوری وایساده بودیم منتظر که یوهو یه چیزی خورد تو سر من منم تعادلم رو از دست دادم داشتم می افتادم

بعد از شنیدن راه حل دکتر فکر کنم تقریبا شبیه این عکس شده بودم!:
یک ساعت و نیم بعد از تصمیم دکتر به اجرای راه حل بی نظیرش در وضعی شبیه این حالت بودم :

خيلي باحال بود (البته نه بخش عصب کشيش

وه، تو از کانادا ميدوني اينجا کجا چي مي فروشند؟!! بابا، تو ديگه کي هستييه سر برين پايتخت، تبقه سوم مقازه سونی همونی که TV , VCR از اين جور چيزا ميفروشه، original همه کارتون ها رو داره

من با Azureus کار مي کنم و به نظرم خرابکاري هاش کمتره، فقط يکبار يک فايلي رو از دست دادم (اونم تقصير وزارت نيرو بود که باعث شد برق از سر کامپيوتر ما بپره!) ولي خب امکانات خيلي خوبي داره (فقط اين وابستگيش به جاوا خيلي بده). بعد از اون هم به نظرم BitComet در دانلود تورنت هايي که tracker شون مشکل داره و داون هستش واقعا بي نظيره (همين چند وقت پيش يه سريال 48 قسمتي رو دانلود کردم که ترکرش از زندگي رفته بود و Azureus نتونست کاري از پيش ببره، ولي بيت کامت راحت پيرهاي لازم رو پيدا کرد و تمامش دانلود شد!).من از bitlord استفاده ميكنم چند بار هم تا بحال خراب كرده
راستي خواهر فريدا جون، اون بالا جدي گفتم ها، کتابه رو بذار کنار و به بچه ها نگو که سريال کوچولو کوچولو انتخاب کنند، بگو هر چي دلشون مي خواد انتخاب کنند بابا