راستی حالا که زدی کانال ژاپنی (!!) ... شما دوست دارین فیلمها رو با دوبله انگلیسی ببینین یا ژاپنی با زیرنویس انگلیسی ؟دو شی اي ماشته

من که دومی -

راستی حالا که زدی کانال ژاپنی (!!) ... شما دوست دارین فیلمها رو با دوبله انگلیسی ببینین یا ژاپنی با زیرنویس انگلیسی ؟دو شی اي ماشته
ساعت 2 و نيم نصفه شبه من تازه شروع کردم جواب دادن!:blink: تازه بعدش ميخوام برم Haruka 8 رو که تازه دانلود کردمو ببينم!از این لیست صفحه 89 من ، تا حالا اینا رو بیشتر از یه نفر درخواست کردن :
اونجلیون - Honey & clover - love hina - fruit basket و
midori no hibi ( همون که دست پسره تبدیل میشه به یه دختر کوچولو ! )
دانیل جان ، یه سری بزن بهش ، onegai twins ( تقریبا دنباله onegai teacher ) هم هست ... فریدا جان خواسته که کارای کوتاهتر رو درخواست کنیم ... خوب اینا اکثرا 26 تایی هستن ...
من که هی داد زدم گفتم kiba kiba ، کسی گوش نکرد!این Kiba هم کارتو باحالیه ها من نمی دونم چا هیچ وقتنگاه نکرده بودمش ی فضایی مثله بلیچ داره نه به اون قشنگی البته ... خوبیشاینه که نیاز به هیچ گونه فکر کردن و تجزیه و تحلیلی نداره رنگ بندی قشنگی هم داره امروز نشستم یه 15 قسمتشو دیدم کمی تا قسمتی لذت بردم !
هوم ... مثل اون که ديگه پيدا نميشه ...فریدا یه لطفی بکن یه کارتون تو سبک Kimi ga Nozomu Eien معرفی کن ... البته نمی خواد بفرستی ها همینطوری می خوام دانلود کنم ! قبلا گفتی please teacher که حال نداد یعنی تخیلی بود خیلی هم جدی نبود حالا بگرد ببین چی تو بساطت پیدا می کنی![]()
اينم قسمت 28:راستی قسمت 27 -28 Daddy Long Legs
اوه کجايی؟ خونه مامان بزرگم گوی آبادی بود!نه من طرف قلهک هستم![]()
نه فکر نکنمیه مساله ای؛ اون لیستی که برای بار اول گذاشته بودی رو من اون بار نتونستم دانلود کنم. چیزی غیر از اینایی که توی تاپیک گفتی توش نبود که؟![]()
تقصيره ساحله که زد تو خط چينی!راستی حالا که زدی کانال ژاپنی (!!) ... شما دوست دارین فیلمها رو با دوبله انگلیسی ببینین یا ژاپنی با زیرنویس انگلیسی ؟من که دومی -![]()
![]()
مرسی ، واقعا مرسی...اول اينکه من فيلم death note رو هم دانلود کردم، اگه شروع نکردين ، نکنين من ميفرستم.
من midori no hibi و اونگليون , fruit basket , otome wa boku ni koishiteru , love hina و honey and clover رو براتون زده بودم
هر چی ميگردم dvd يه onegai twins نيست!!! ميخواين به جای onegai twins ، کارتون ziro no tsukaima رو براتون بفرستم؟:
خوب فکر کنم فرداا تمام روز بايد بشينم dvd رايت کنم چون تا 5شنبه بايد dvd ها رو به دوستم بدم ، جمعه داره ميياد ولی من نميدونستم ، اول 2 هفته ميره دبی بعد ميآد ايران!![]()
اصلاً دوبلر های اينگيليسی نميتونن اون احساست ژاپنی رو تو صحبتشون نشون بدن
مرسی ، واقعا مرسی...![]()
راستی این death note رو هم که انقدر تعریف کردین .... کنجکاوم زودتر ببینم چیه ...![]()
کاشکی Onegai twins پیدا بشه ...![]()
![]()
2 فصل بيشتر نيست من فصل اول و OVA هاشو کامل دارم، فصل 2 رو را هم تا وسط دارم بقيه اش رو هم ميگيرم.
يه کاری بکن، نميدونم اين لينک رو داری يا نه؟
خوب من از توی اين ليست اينا رو ندارم، تو اينا رو دانلود کن، منم بقيه شونو يواش يواش ميفرستم
. ok من اينا رو ندارم:
Ergo Proxyنه هنوز نگرفتمش. تو گرفتی؟
Ghost in the shell
.Hack//Sign
.Hack//Root
Initial D (ino shomaa pesaraa baayad kheili doost daashte baashin)
Last Exile
Paranoia Agent
Prince of Tennis
Shaman King
Tenjou Tenge
Wolf Rain (man daaramesh vali har kaari kardam copy nemishe)
Xenosaga the Animation
راستی الان مدت مديديه که ميخوام ازت بابت yahoo group تشکر کنم يادم ميره، ممنون:happy:
راست میگی؟!!اوه کجايی؟ خونه مامان بزرگم گوی آبادی بود!
من اونجا رو مثله کف دستم بلدم!![]()
چرا جلوی هر کارتون می نویسم مال کی بوده دیگه ... می تونم جدا هم بکنم... مگه ليست کارتون های ايران رو از ليست کارتون های من جدا نميکنی؟
درسته الان خیلی ها دارن میرن سمت rvmb ... اشکالش اینه که جزو فرومت های real هستش و توی پخش ( مثلا با مدیا پلیر ) مشکل داره .... یعنی باید کدک آلترناتیو نصب کنی تا بتونی روی WMP پخشش کنی ...بروبچ یه سوال به نظرتون فرمت RMVB از لحاظ کیفیت از AVI خیلی بدتره ؟
فایل های RMVB از نظر حجم تقریبا نصف AVI هست و این باعث میشه زمان و حجم کمتری به هدر بره حالا نظر شما چی هست؟چون اکثر انیمه ها تو این 2 فرمت کد میشن
مرسی ....بقیه فکر کنم کامل باشن
لیست با توضیح و عکس رو هم میتونین اینجا ببینین یا از اینجا دانلود کنین
منم تعریف اینا رو شنیدم ... wolf rain رو که کانال mangas هم نشون میداد ...school rumble
Ergo Proxy
Wolf Rain
اینا رو تعریفشو زیاد شنیدم
سلام برادرمن 5 گيگ از 14.5 گيگ دژ فضايي رو دانلود كردممن لپ تاپ دارم و لپ تاپم dvd رايتر نداره متاسفانه
شما حساب كنيد كه من چند بار بايد اين سريال رو رو 1 مموري 2 گيگي بريزم و بدم به دوستم تا برام رايت كنه
:wacko: :blink: خلاصه كه خواهر لينخو تو افسانه ايييييي به خدا چطور اينقد دانلود كردي
![]()
برادر خجالت زدم نکنين:blush: و خيلی هم ممنون:happy:. شما به من لطف دارين:blush:ولي تورو خدا كسي كمك كنه خير از دنيا و عقبي ميبره يعني هشگي adsl 512 نداره اينجا(جز خواهر لينخو كه اسطوره صبر برا من ) به خدا خواهر اگه باهم يه ذره خودموني بوديم خدايي برات يه هديه ميفرستادم از اوني كه باشما مچتر هستند پيشهناد ميدم اين كار رو كنند
سلامآقا نمي دونم اينجا جاش هست يا نه ولي خوب سوالم را مي پرسم هر كي تونست جواب بده ممنون مي شم
ما قبلا يك كارتوني داشتيم خيلي باحال بود اسمش يادم نيست ولي توضيح مي دم اگه كسي مي دونت بگه.كارتون دوبله قبل از انقلاب بود.بعد مال زما vhs اين حرفها بود.بعد ماجراش هم در مورد رباتها بود.شخصيت اول كارتون هم اسمش يك چيزهايي تو مايه هاي گوباتس بود.روباتها دودسته خوب و بد بودند.چند تا آدم هم با ربات خوبها زندگي مي كردند.يكي از اين رباتها گروه خوب كه اسمش يك چيزي تو مايه هاي اسكول بود مي تونست قيافش را عين رئيس گروه بدها كنه.دو تا بچه هم بودن.حالا هر كي يك كارتون توي اين مايه ها سراغ داره بگه لطفا.
خواهش ميکنم :happy:مرسی ، واقعا مرسی...![]()
کارتون رو از بچه ها بگير منم همين الان فيلمشو رايت کردم.راستی این death note رو هم که انقدر تعریف کردین .... کنجکاوم زودتر ببینم چیه ...![]()
مشگل اینم که هل شد برادر شينوبی دارتش:happy:کاشکی Onegai twins پیدا بشه ...![]()
چند تا از کارتون های که منم فرستادم همين جورين!بروبچ یه سوال به نظرتون فرمت RMVB از لحاظ کیفیت از AVI خیلی بدتره ؟
فایل های RMVB از نظر حجم تقریبا نصف AVI هست و این باعث میشه زمان و حجم کمتری به هدر بره حالا نظر شما چی هست؟چون اکثر انیمه ها تو این 2 فرمت کد میشن
آره فصل يکشو ميفرستم فصل 2 شم دفعه بعدفریدا خانوم پس school rumble رو هم میفرسی دیگه![]()
![]()
پس ميشی بين گوی آبادی و يزدانيان? نه?راست میگی؟!!رودخونه رو که بلدی، گوی آبادی طرف غرب رودخونه اس، ما طرف شرق هستیم. من همیشه از گوی آبادی رد میشم
پس حتما کنار رودخونه هم قدم زدی؟ محل مورد علاقه منه؛ بخصوص که الان بهترین زمانشه![]()
![]()