linghuchong
مدیر بازنشسته
قسمت 36 سريال Kiba :
آره پانتی راست ميگه، همون پايتخت طبقه دوم ، وقتی از پله برقی پياده شدين دسته چپتون وسط راهرو، بازم دسته چپ يه مقازه اي هستش که ست کارتون ميفروشه!بچه ها كسي كارتونهاي تن تن و ميلو رو نداره؟؟؟؟
من کتاباشو دارم ولي کارتونشو نه، ولي فکر کنم تو کتابفروشي ها و CD فروشي ها باشه چون قبلا يه جا ديدم (شايد کامپيوتر پايتخت بود، شايدم يه جاي ديگه، مطمئن نيستم).
احتمالا ميشه The Adventures of Tintin يعني تو ويکيپديا که اينجوري نوشته بود :راستی ميگم اسم اينگيليسی تن تن و ميلو چيه؟
نه ، فرانسوی ها به برفی یه چیز دیگه میگن ؛ میلو ، یه کلمه ساختگیه که ظاهرا ترکیب Marie-Louise میشه ( اسم گرل فرند هرژه]فقط من نمي فهمم ميلو چرا شده برفي؟ يعني فرانسوي ها به snowy ميگن ميلو![]()
ای بابا این کلیپه چرا انقذه زود تموم شديادش بخير، مداد جادويي، اون موقع هميشه چقدر دلم مي خواست منم يه دونه از اين مدادا داشتم![]()
اينم يه کليپ خيلي خيلي خيلي کوتاه از تيتراژ اولش (در حد چند ثانيه):
مي گم سيمور جان، اينو برم تو بخش عکس هاي خاطره انگيز از برنامه هاي کودک بذارم يا اين رو هم باز تلويزيون نشون داده
من از اين به بعد به شما نمي گم سيمور، بلکه ميگم موي عاقل، چون جواب همه چي رو داريدنه ، فرانسوی ها به برفی یه چیز دیگه میگن ؛ میلو ، یه کلمه ساختگیه که ظاهرا ترکیب Marie-Louise میشه ( اسم گرل فرند هرژه ) ...
منم همينطورراستی حالا که بحث میلو شد .. من از نژاد Terrierخوشم میاد ، فقط بخاطر میلو !!
ای بابا این کلیپه چرا انقذه زود تموم شد ... من تا می خواستم خوشحال بشم تموم شد ...
اتفاقا الان رفتم سراغ اون تاپيک ديدم چه گرد و خاکي گرفته، يه خورده خونه تکونيش کردم و يه سري از اينا رو گذاشتم توش به علاوه ي اين يکيو:من از اکثرشون فقط یه خاطر مبهم یادمه ... ولی انصافا باید اینا رو اونور می ذاشتین ...
دارین شکسته نفسی میکنید...اوه، خب خيلي مهم نيست، مهم اينه که اينجا همگي اساتيد فن هستند و من فقط هيچ تخصصي ندارم و همينجوري ميام و ميرم و سرک مي کشم ببينم چه خبره![]()
اوکی...بازم چه جالب...هوم، آم، ام!!! نه، انگاري منم هيچ کارتوني نبوده اون زمان که ازش بدم بياد، همه چي رو مي نشستم نگاه مي کردم، فقط تکاليف مدرسه بود که خيلي ازشون بدم ميومد چون نمي ذاشتند من کارتون ها و فيلم ها و سريال هاي تلويزيون رو راحت نگاه کنم!!![]()
خواهش میکنم...:happy:يه تشکر بزرگ از پانتی جون و برادر ويلی به خاطر زنده کردن کلی خاطره!
دسته هر دوتاتون درد نکنه!
منم اتفاقا همين سؤالو دارم و براي همين فعلا تو هر دو تا تاپيک گذاشتمشون، البته از اونجايي که فکر کردم اون قديمي ها با اين جديدي ها زياد همخواني ندارند و نظم و ترتيب اينجا رو به هم مي زنند فعلا بقيه ي چيزايي رو هم که دارم اونجا ميذارم تا بعد ببينم اينجا مشتاق و خواهان داره يا نهراستی بچه ها یه سوال:من یه چندتایی عکس از کارتونای قدیمی دارم بذارمشون اینجا یا اون یکی تاپیک؟
پس ميشی بين گوی آبادی و يزدانيان? نه?![]()
نه . لابد دیگه نیست چون ندیدمش تا حالا :blink:راستی پس يد ... گدا رو هم ميشناسی ... :lol:
همون سر یخچال رو میرم. خودمم باهاشون حسابی رفیقم. گذرت افتاد بگو دنیل فرستاده بعد می بینی نمی شناسنميگم اون فتو کپی سر يخچال ميری يا اونی که تازگی بين این 2 تا کوچه شرئتی باز شده بود? اگه اوليه ميری بگو من آشناتم باهات نسف هساب ميکنهبگو فريدا سلام رسوند:happy:
راستی برادر دانيل Noein رو هم زدم.
واي، Plastusiowy Pamietnik من عاشقش بودم
سلام بر بانوی مقدس شنگوسلام به همه مخصوصا به ملکه انیمیشن: فریدای عزیز
هیشکی اندازه من غصه دار نیست! هیشکی امروز تونستم خلاصه بیام این تایپیک تا الان نمیومدم چون میدونستم بیام غصه می خورم امروز از صفحه 1 تا 99 خوندم
اول این جوری شدماما بعد:![]()
![]()
![]()
![]()
من عاشق انیمیشنم یکم بیشتر می تونم باهاش زندگی کنم و اینجا این همه انیمیشن و من هیچ کدومو ندارم!![]()
![]()
منم سر در نميآرم !:blink: معلوم نشد که چی شد که هالش يهو خوب شد اينکه خيلی مريض بود؟یک سوال توی Kiba این پسره Noa چرا انقدر عوض شده ؟ این بخاطر Spirit ؟ یا کلا عوض شده ؟ چقدر حالم از این Neotopia بهم می خوره ! با این که خون نداره اصلا ولی منو چسبونده به کامپیوتر .... یه بدی هم که داره اینه که اتفاقات تموم نمی شه الان از قسمت 20 تا 30 تو این joust تمومم نمی شه کلا برای نگاه کردن خیلی خوبه !
سلام خواهر جونمنم اتفاقا همين سؤالو دارم و براي همين فعلا تو هر دو تا تاپيک گذاشتمشون، البته از اونجايي که فکر کردم اون قديمي ها با اين جديدي ها زياد همخواني ندارند و نظم و ترتيب اينجا رو به هم مي زنند فعلا بقيه ي چيزايي رو هم که دارم اونجا ميذارم تا بعد ببينم اينجا مشتاق و خواهان داره يا نه![]()
![]()
برادر شينوبی و سپهر دارن (فکر کنم)!کسی بقیه بابا لنگ دراز(بعد از قسمت 14 رو) داره!احساسات نوستالوژیک بد جوری گل کرده!![]()