Daneel Olivaw
مدیر بازنشسته
حماییت می کنیم ...![]()
حمایت شما مایه دلگرمی ماست

دوستان 2 گيگ از 14.5 گيگ دژ فضايي رو دانلود كردم![]()
به ياري گرم شما يا به روحيه دادن سبز شما محتاجيم![]()

عجب ... نمی دونستم ویژه نامه علمی تخیلی هم دارهکتاب ازش فقط 2 تا داشتم ولی بقيه داستان هاشو از توی دانشمند دنبال ميکردم.
دانشمند از همه نويسنده ها داستان ميزاشت. يه ويژه نامه هم داشت که فقط داستان علمی تخيلی بود که تنها مجله دانشمندی بود که من وقتی داشتيم مياومديم اينجا نگهش داشتم و دور ننداختم، الانم حتماً داره تو ايران خاک ميخوره هيوونی!![]()

پس من و هدی حسابی همسایه ایم :happy:بابا من فقط 3 ساله اومدم اينجا، هر تابستونم ايرانم:happy: (به جز امسال)، دقيق ترشو بخوای به خاطر اين بود که خونه هديه بقل اسکان روبروی پايتخت بود:lol:. آدمه فيلمو و کارتونی هم که باشی خوب ميدونی چی رو از کجا گير بياری!![]()
من مرجعم همین تاپیکه، هر چی این تو گفته شده باشه رو دارم توی لیست وارد می کنم (با جزییات لازم در حد ممکن)، اما غیر از این نمی دونم مثلا بچه ها توی کدوم شهر هستن یا اون سریال هایی که اینجا مطرح نشده رو نمی دونم کیا دارن (سریال های چینی) هر کدومو که می دونم وارد می کنم اما اگه بچه ها بگن سریالا دست کیه تا لیست کامل باشه خیلی خوب میشهدستت درد نکنه:happy:، بهروز و سپهر که گزاشتن چيا دارن، بقيه هم لطفاً بگن که رفرنس درست و هسابی داشته باشيم.
خوب حالا که داری زحمت ميکشی سريال هايی که من فرستادم يا بقيه دارن رو هم ازافه کن ميخوای تو يه sheet جداگانه مثلاً!
فکر کنم بد فکری هم نباشه که جلوی اسمه هر کارتونی بنويسی که کی دارتش و کدوم شهر، اينجوری بچه ها زودتر dvd ها دستشون ميرسه!![]()
من فیلمشو دیدم. قشنگ بودهم سريال داره هم يه قسمت فيلم.![]()