• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
حماییت می کنیم ...
victory.gif

حمایت شما مایه دلگرمی ماست
derisive.gif

دوستان 2 گيگ از 14.5 گيگ دژ فضايي رو دانلود كردم:)

به ياري گرم شما يا به روحيه دادن سبز شما محتاجيم:rolleyes:

clapping.gif
good.gif

کتاب ازش فقط 2 تا داشتم ولی بقيه داستان هاشو از توی دانشمند دنبال ميکردم.
دانشمند از همه نويسنده ها داستان ميزاشت. يه ويژه نامه هم داشت که فقط داستان علمی تخيلی بود که تنها مجله دانشمندی بود که من وقتی داشتيم مياومديم اينجا نگهش داشتم و دور ننداختم، الانم حتماً داره تو ايران خاک ميخوره هيوونی!:(
عجب ... نمی دونستم ویژه نامه علمی تخیلی هم داره
sad.gif

بابا من فقط 3 ساله اومدم اينجا، هر تابستونم ايرانم:happy: (به جز امسال)، دقيق ترشو بخوای به خاطر اين بود که خونه هديه بقل اسکان روبروی پايتخت بود:lol:. آدمه فيلمو و کارتونی هم که باشی خوب ميدونی چی رو از کجا گير بياری!;)
پس من و هدی حسابی همسایه ایم :happy:
دستت درد نکنه:happy:، بهروز و سپهر که گزاشتن چيا دارن، بقيه هم لطفاً بگن که رفرنس درست و هسابی داشته باشيم.
خوب حالا که داری زحمت ميکشی سريال هايی که من فرستادم يا بقيه دارن رو هم ازافه کن ميخوای تو يه sheet جداگانه مثلاً!:rolleyes:
فکر کنم بد فکری هم نباشه که جلوی اسمه هر کارتونی بنويسی که کی دارتش و کدوم شهر، اينجوری بچه ها زودتر dvd ها دستشون ميرسه!;)
من مرجعم همین تاپیکه، هر چی این تو گفته شده باشه رو دارم توی لیست وارد می کنم (با جزییات لازم در حد ممکن)، اما غیر از این نمی دونم مثلا بچه ها توی کدوم شهر هستن یا اون سریال هایی که اینجا مطرح نشده رو نمی دونم کیا دارن (سریال های چینی) هر کدومو که می دونم وارد می کنم اما اگه بچه ها بگن سریالا دست کیه تا لیست کامل باشه خیلی خوب میشه :)

هم سريال داره هم يه قسمت فيلم. :)
من فیلمشو دیدم. قشنگ بود :D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
الان من یه کم اطلاعات مانگاییم رفته بالا...نخندید ها..
ولی خواهر جان میشه یه Shonen-ai بفرستی..

پ.ن:ببینید اینایی رو که نوشتم رو فقط به منظور نمایاندن استعدادات خودم و عرض اندام در برابر شما گردن کلفتان انیمه ای در نظر بگیرید.
به به ... می بینم که به تیم " مطالعات ژانر " تاپیک یه نفر اضافه شد ...
character0144.gif

خواهرم .فریدا جان
Honey and Clever را حتما بفرست برایمان
خوب عالی شد ... یکی دیگر از اونایی که توی لیست من بود هم تایید شد ( شد 4 تا ) ...
47b20s0.gif

عجب ... نمی دونستم ویژه نامه علمی تخیلی هم داره
sad.gif
کتاب ازش فقط 2 تا داشتم ولی بقيه داستان هاشو از توی دانشمند دنبال ميکردم.
يه ويژه نامه هم داشت که فقط داستان علمی تخيلی بود ....الانم حتماً داره تو ايران خاک ميخوره هيوونی!:(
یادش بخیر ... مجله دانشمند
goodsigh2.gif
... آره منم یادمه اون ویژه نامه اش رو ... من همه اش پیش خودم می گفتم چقدر این آسیموف داستانهای خلاق بوده که این همه داستان کوتاه ، با ایده های قشنگ گفته .... یادش بخیر یه مسابقه نجوم برگزار کرد ، بعنوان جایزه کلی از این محصولات نجومی فرستادن واسه ام ... هنوز دارمشون ، ولی به قول فریدا ، توی انباره
hanghead.gif
...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان 3 ساعت طول کشيد تا تونستم وارد PT بشم، پيشه خودم گفتم سايت دوباره خوابيد!:eek::(
خوب يه خبر فکر کنم داغ:D:

فکر ميکنين دانلود چی تموم شد؟;):D

B000085ROP.02.LZZZZZZZ.jpg

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خوب عالی شد ... یکی دیگر از اونایی که توی لیست من بود هم تایید شد ( شد 4 تا ) ...
مگه فرستادن honey & clever قطعی نبود؟
37.gif

فریدا جان اینو حتما بفرست خیلی خوفه
looksmiley2.gif

off topic
فریدا جان 3 ساعت طول کشیده تا وارد سایت بشی؟!!
48.gif

من فکر کردم فقط خودمم که مشکل دارم. هر صفحه رو باید 3 بار رفرش کنم تا باز بشه، برای پست زدن هم که پدرمو درمیاره اساسی
161.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر جان من 100 سال پیش آخرین یونیکورن رو دان کرده بودم.برای ین ین و پرشیانا هم فرستادم.ای داد .
sigh.gif
ای وای پس من برای چی اينو دانلود کردم؟:blink: ساحل پس چرا نگفتی که من دان نکنم؟:(
به خاطر همينه ميگم يه ليست درست کنيم که بدونيم چی به چيه؟!:eek:
خوب از خودت شروع ميکنيم ليست هر چی داری رو بزار کر برادر دانيل بزاره تو ليستش.

سيمور و بقيه هم لطفاً بگن چی دارن ... ممنون:happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از Daneel Olivaw :
مگه فرستادن honey & clever قطعی نبود؟

فریدا جان اینو حتما بفرست خیلی خوفه
از این لیست صفحه 89 من ، تا حالا اینا رو بیشتر از یه نفر درخواست کردن :

اونجلیون - Honey & clover - love hina - fruit basket و
midori no hibi ( همون که دست پسره تبدیل میشه به یه دختر کوچولو ! )

دانیل جان ، یه سری بزن بهش ، onegai twins ( تقریبا دنباله onegai teacher ) هم هست ... فریدا جان خواسته که کارای کوتاهتر رو درخواست کنیم ... خوب اینا اکثرا 26 تایی هستن ...
شاگردی بیش نیستم سیمور جان
hippie10.gif
اختیار داری ... ما هم شاگردیم یه جورایی !!
weathersun.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ای وای پس من برای چی اينو دانلود کردم؟:blink: ساحل پس چرا نگفتی که من دان نکنم؟:(
به خاطر همينه ميگم يه ليست درست کنيم که بدونيم چی به چيه؟!:eek:
خوب از خودت شروع ميکنيم ليست هر چی داری رو بزار کر برادر دانيل بزاره تو ليستش.

سيمور و بقيه هم لطفاً بگن چی دارن ... ممنون:happy:
من همونطور که می دونید تازه انیمه دیدن رو شروع کردم و هرچی دارم همین هاس که از هدی گرفتم ...
purr.gif

ولی حاضرم توی لیست درست کردن کمک کنم ... می خواین من یه لیست اولیه درست می کنم ، بعد شروع می کنیم به ادیت و گسترش اش چطوره ؟
putersmile1.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

این Kiba هم کارتو باحالیه ها من نمی دونم چا هیچ وقتنگاه نکرده بودمش ی فضایی مثله بلیچ داره نه به اون قشنگی البته ... خوبیشاینه که نیاز به هیچ گونه فکر کردن و تجزیه و تحلیلی نداره رنگ بندی قشنگی هم داره امروز نشستم یه 15 قسمتشو دیدم کمی تا قسمتی لذت بردم !

cara_zed.gif

============

فریدا یه لطفی بکن یه کارتون تو سبک Kimi ga Nozomu Eien معرفی کن ... البته نمی خواد بفرستی ها همینطوری می خوام دانلود کنم ! قبلا گفتی please teacher که حال نداد یعنی تخیلی بود خیلی هم جدی نبود حالا بگرد ببین چی تو بساطت پیدا می کنی :D

03-212.jpg

============

راستی قسمت 27 -28 Daddy Long Legs

Daddy%20Long%20Legs%20(1990).jpg

[C1]Daddy_Long_Legs_-_26[XviD][6E66A368].avi

[C1]Daddy_Long_Legs_-_27[XviD][63D1DA92].avi

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
از این لیست صفحه 89 من ، تا حالا اینا رو بیشتر از یه نفر درخواست کردن :

اونجلیون - Honey & clover - love hina - fruit basket و
midori no hibi ( همون که دست پسره تبدیل میشه به یه دختر کوچولو ! )

دانیل جان ، یه سری بزن بهش ، onegai twins ( تقریبا دنباله onegai teacher ) هم هست ... فریدا جان خواسته که کارای کوتاهتر رو درخواست کنیم ... خوب اینا اکثرا 26 تایی هستن ...

لیستتو دوباره رفتم دیدم:
evangelion ( طبیعتا ... )
Ah! My Goddess ( ظاهرا توی مایه های onegai teacher ه باید قشنگ باشه )
Onegia twins ( اینم تقریبا ادامه onegai teacher ، شخصیت های اصلی اون سری ، اینجا بعنوان شخصیت مهمان هستن )
fruits basket ( که روزبه هم می خوادش )
honey and clover ( اینو خودت توصیه کردی )
Full Metal Panic! ( اینم که تو لیست تو هم هست )
Love Hina ( چندین جا دیدم که به عنوان یه سری کمدی خوب توصیه شده بود )
chobits
Midori no Hibi ( اینم همونه که ساحل جان هم خوشش اومد - دست پسره تبدیل میشه به یه دختر کوچولو ! )

البته قبلا هم دیده بودم ولی حال بررسی نداشتم
blackeye2.gif

الان با بررسی های به عمل آمده به این نتایج رسیدم:

Ah! My Goddess و Onegia twins قاعدتا تو مایه های I my me strawberry eggs هستن که من خیلی دوست داشتم پس دربست تایید میشن.

honey and clover و Full Metal Panic! و Midori no Hibi هم تایید کامل.

Love Hina هم به قول سیمور تعریفشو زیاد شنیدم .

fruits basket و chobits رو نمشناسم. evangelion رو هم انقدر سیمور تعریف کرده که کنجکاو شدم ببینم چیه
laugh.gif

حاضرم توی لیست درست کردن کمک کنم ... می خواین من یه لیست اولیه درست می کنم ، بعد شروع می کنیم به ادیت و گسترش اش چطوره ؟
مرسی سیمور جان ولی فکر نکنم لازم باشه. من الان تا صفحه 50 رو رفتم دیگه چیزی نمونده تموم شه... تا چند روز دیگه لیستو میذارم بعدش همه می تونن ببینن و هر نظری داشتن - یا اگه کم و کسری داشت - همون موقع توش اعمال می کنیم.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
کمک!

alltoavi فایلش کراپته و نمی تونم دانلود کنم!(یعنی می شه اما بی فایده!):( اگه می خواین یه عقاب از بی کینشنی خودکشی نکنه
budo.gif
کمک کنین!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
alltoavi فایلش کراپته و نمی تونم دانلود کنم!(یعنی می شه اما بی فایده!):( اگه می خواین یه عقاب از بی کینشنی خودکشی نکنه
budo.gif
کمک کنین!
برادر شيان اينو دانلود و نصب کن. همه چيز رو default و yes و ok انتخاب کن. درست ميشه.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
همين الان داشتم death note ميديدم و بسی لذت بردم:D ، واقعاً بدم نميومد نويسنده مانگاشو ببينم ، خيلی آدم باهاليه!;)

راستی گفته بودم فيلمشو دانلود کرده بودم ولی زير نويس نداشت:( ولی امروز با زير نويسش هم رفت رو net:D:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
لیستتو دوباره رفتم دیدم....دربست تایید میشن... هم تایید کامل...Love Hina هم به قول سیمور تعریفشو زیاد شنیدم .... evangelion رو هم انقدر سیمور تعریف کرده که کنجکاو شدم ببینم چیه ...

//
مرسی سیمور جان ولی فکر نکنم لازم باشه.
اوکی ... می دونستم خوشت میاد از اکثرشون ( مخصوصا onegai twins و my goddess ) ..

//
اوکی ... راست میگی ، قبلا هم گفته بودی که داری یه کارایی می کنی
170.gif
... چشم ...
cat33.gif

Archive film

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا نمي دونم اينجا جاش هست يا نه ولي خوب سوالم را مي پرسم هر كي تونست جواب بده ممنون مي شم
ما قبلا يك كارتوني داشتيم خيلي باحال بود اسمش يادم نيست ولي توضيح مي دم اگه كسي مي دونت بگه.كارتون دوبله قبل از انقلاب بود.بعد مال زما vhs اين حرفها بود.بعد ماجراش هم در مورد رباتها بود.شخصيت اول كارتون هم اسمش يك چيزهايي تو مايه هاي گوباتس بود.روباتها دودسته خوب و بد بودند.چند تا آدم هم با ربات خوبها زندگي مي كردند.يكي از اين رباتها گروه خوب كه اسمش يك چيزي تو مايه هاي اسكول بود مي تونست قيافش را عين رئيس گروه بدها كنه.دو تا بچه هم بودن.حالا هر كي يك كارتون توي اين مايه ها سراغ داره بگه لطفا.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
عکس رو همون روز تو بیمارستان گرفتم که خدا رو شکر شکستگی نداشت ... کلا خیلی خدا رحم کرد ...خیلی :eek:
خدا رو شکر :)
اول اینکه چرا اینجا 3-4 روز یه صفحه هم جلو نمی ره ولی یوهو توی 1 روز 5صفحه می ره جلو ؟ این یکم ناجور ...البته هیچ راه حلی ندارم براش :happy:
اين 50% تقصير منه ولی خوب کاريش نميتونم بکنم وقتی وقت آزاد پيدا ميکنم بايد پستاي چند روز قبل رو يه جا جواب بدم که اين ميشه! :eek:چاره اي هم واسش ندارم!:D:blush:
بعدم اینکه مطالب خیلی از هم گسسته و پراکنده شدن من دیگه نمی تونم هیچ چیز رو از هم تشخیص بدم یعنی تو یه صفحه از همه چیز صحبت شده خیلی قر و قاطی شده معرفی کارتون و اهنگ و سوال و جواب و اینا همه با هم قرو قاطی شده ...خوب برای این مشکل هم راه حلی ندارم :lol:
چاره اين يکی اينه که 2-3 تا تاپيک ديگه بزنيم فقط تو يکی معرفی کنيم تو يکی سوال و جواب و ... ولی واقعاً درد و سره! :blink:پس همين جوری خوبه!:D:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگر اشتباه نکرده باشمschool rumble مثل رانما فصل داره حالا چن فصلشو داری که من بقیشو دان کنم:)
2 فصل بيشتر نيست من فصل اول و OVA هاشو کامل دارم، فصل 2 رو را هم تا وسط دارم بقيه اش رو هم ميگيرم.

يه کاری بکن، نميدونم اين لينک رو داری يا نه؟:eek:

خوب من از توی اين ليست اينا رو ندارم، تو اينا رو دانلود کن:D، منم بقيه شونو يواش يواش ميفرستم;). ok من اينا رو ندارم:

Ergo Proxy
Ghost in the shell
.Hack//Sign
.Hack//Root
Initial D (ino shomaa pesaraa baayad kheili doost daashte baashin)
Last Exile
Paranoia Agent
Prince of Tennis
Shaman King
Tenjou Tenge
Wolf Rain (man daaramesh vali har kaari kardam copy nemishe)
Xenosaga the Animation
راستی خواهر Soul Link رو دیدی
نه هنوز نگرفتمش. تو گرفتی؟:eek:

راستی الان مدت مديديه که ميخوام ازت بابت yahoo group تشکر کنم يادم ميره:p، ممنون:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
gif_60_10.gif
شیه شیه خواهر جون.مگه تو برسی به دادمون
دو شی اي ماشته :happy:
yes.gif
CCS زياد shounen ai نيست:eek:، يه نمه اينجورياست بيشتر از هر چيزی cute ه!:happy: بيخود به اين ژانر ربطش ميدن!:mad: تو هر چيزی زياده روی ميکنن، حتی تو عکس های gravitation که تو net ميزارن :( اکثراً کارای fan ها هست و کارتون اصلاً اينجوری نيست:cool:!
خواهر جونم دانلود the rose of versailles رو من و ین ین تموم کردیم .مانگاش البته کامل نشده.حتما برات می زنیم
مرسی من فقط کارتون رو ميخوام، دستت درد نکنه!:blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چرا دیگه راست و دروغ اتفاقا یکی از مخاطبین اصلی این ترم یا بهتره بگم ژانر در ژاپن خانمها هستند.البته در جاهای دیگه مثلا آمریکا مخاطبین این ژانر کمی متفاوتن!!!
کاملن حق با شماست، منم تو يه آمار گيری ديدم که 90% خواننده های shounen ai و yao... خانم ها هستن و اکثر نويسنده ها هم خانوم هستن!!!:blink::blink::blink:

Anyway، کارتون gravitation بيشتر از هر چيزی کمدی هست :Dو آدم از دسته شوييچی دل درد ميگيره اينقدر که ميخنددتون!:lol:

126194427_c46b44f64a_m.jpg

Shuichi_Shindou_by_Yokisho.jpg

1113695279_uuteshuchi.jpg

راستی برادر قرار بود اين دمه آخر بگين چی ميخواين ، چی شد؟ :eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پس من و هدی حسابی همسایه ایم :happy:
الان هدی تو شريعتی بين ميرداماد و ظفره! تو کجايی؟ قباديان اون طرفا؟ ;)

من مرجعم همین تاپیکه، هر چی این تو گفته شده باشه رو دارم توی لیست وارد می کنم (با جزییات لازم در حد ممکن)، اما غیر از این نمی دونم مثلا بچه ها توی کدوم شهر هستن یا اون سریال هایی که اینجا مطرح نشده رو نمی دونم کیا دارن (سریال های چینی) هر کدومو که می دونم وارد می کنم اما اگه بچه ها بگن سریالا دست کیه تا لیست کامل باشه خیلی خوب میشه :)
فکر کنم من همه چيز هايی که فرستادم رو اينجاا نوشتم، فقط اگه بقيه بتونن مثله سپهر و بهروز بگن چی ها رو دانلود کردن فکر کنم کامل شه!:)

راستی من پيشنهاد شهر رو دادم ولی حواسم نبود شايد بعضی ها نخوان بگن کجان؟ اونايی که دوست دارن بگن.:happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
الان هدی تو شريعتی بين ميرداماد و ظفره! تو کجايی؟ قباديان اون طرفا؟
نه من طرف قلهک هستم :)

احتمالا از خونه من تا هدی با ماشین چند دقیقه راهه
21.gif

فکر کنم من همه چيز هايی که فرستادم رو اينجا نوشتم، فقط اگه بقيه بتونن مثله سپهر و بهروز بگن چی ها رو دانلود کردن فکر کنم کامل شه!:)
یه مساله ای؛ اون لیستی که برای بار اول گذاشته بودی رو من اون بار نتونستم دانلود کنم. چیزی غیر از اینایی که توی تاپیک گفتی توش نبود که؟
read.gif

بالا