• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا جون از الان می شه بگیم سری بعد چی بفرستی؟؟
من فعلا اینا رو طالبم
sokou no strain
Air
Asatto no houku
ayashi no ceres
Gravitation
Higurashi no naku koro
noborou sora
The twelve kingdome
سلام خواهر
از الان بگين بهتره چون يواش يواش رايت ميکنم، البته بگزريم که با ماجراهايی که داره اتفاق ميافته من دارم فکر ميکنم که اصلاً کاره درستی دارم ميکنم يا نه؟!:eek::(

Anyway، خواهر jini هم گفتن چند تا کارتون ميخوان بقيه هم يادمه يه چيز هايی خاسته بودن ولی من الان فراموش کردم. هر کی هر چی ميخواد از الان بگين که اگه تعداد زياد شد يه نظرسنجی هم بکنيم ببينيم کدوما بيشتر ترفدار دارن!

ببخشید یه سوال فنی .FMA همون Fullmetal Alchemist است؟
درسته :)
یه سوال فنی دیگه چرا The heroic legend of arsalan تو لیست نیست؟ من که اینو می خوام باید به کی بگویم؟
اگه دنيل نداره پس با هدی يه تماس بگير;)
یه سوال فنی دیگه این قسمت های مفقودی Inuyasha موجوده یا نه ؟ کسی نداره 29,46-50,70,109,110,121-130,133-150...قسمتای مفقودی کارتن عقابهای مبارز رو چه طور؟؟
اگه دنيل و سپهر ندارن بس باز از هدی بپرس اگه اونم معلوم نيست چه بلايی سره cd ها آورده :blink: پس من بايد دوباره بفرستم:(
پ.ن:خواهر جونم Sailor Moon رو هنوز نداری؟
نه نرسيدم برم anime club :(
در ضمن هر گونه توطئه گری را ساتوری می کنیم
:D:D:D;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کسی اينجا master of epic بازی کرده؟:eek::)
خوب مثله اينکه کسی بازی نکرده!:blink: ميخواستم بگم که قسمت اول کارتونش در اومد:D.

[EPIC]Master of Epic the Animation Age - 01.​avi

h00.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر دنيل يا برادر شينوبی ميتونين زحمت پخش سريال اينگيليسی ها (prison break, lost, ...) رو هم بکشين؟ يعنی ميتونين از هديه بگيرين؟ البته اگه باز توش حرف و سخنی پيش نياد!:eek: يا اينکه من بعده يه مدت دوباره يه offline تو ياهو مسنجرم ميگيرم که قيمت اينه! ميخوای بخری؟:blink::blink::blink: واقعاً مسخرست!:mad:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا بابت دانلود کارتونها دستتون دردنکنه .
2ykgyu8.gif
همچنان مشغول کارتون دیدن هستم ( از دیشب تا حالا :wacko: ) خیلی جالب بود :happy: ...
خواهش ميکنم:blush:، کدوم رو دارين ميبينين؟:rolleyes:

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
منم اگه به سبک عنکبوت، چهار تا چشم داشتم همه باید ازم می ترسیدن:f34r: ولی خارج از شوخی، آواترتون خیلی باحاله.
باحالی از خودته :D حالا اون که ماسکمه که چهارتا چشم داره. اتفاقا خودم هم چهارتا چشم دارم :blink: گوشهام هم بعنوان چشم کار میکنن :D

تورنتش در دسترس هست بشه دانلود کرد؟؟ ممنون می شم ..

اگه خواستی دانلود کنی اینو بگیر Voices of a Distant Star
اما من همه نسخه هاشو دارم. میتونی از خودم بگیری :lol:

شینوبی دوست جانه عزیز مرسی بابت لینک
حالا کسی اینارو چی داره
من هر چی میگردم نیس
Mizugumo monmon
Hoshi wo katta hi
Yadosagashi
کارای کوتاه میازاکی

چه عجب یکی از من نترسید :blink:
اینایی که گفتی رو فکر نکنم به این راحتی پیدا شن اما میگردم برات

این کنشین کی کامل میشه برای خرید آیا؟
یا اگر آماده هست از کی میشه خرید آیا؟
سلام خواهر (؟) باربی:)
فکر کنم من يه بار هم قبلاً جوابتون رو داده بودم، شايد نديدين، تمام کارتون هايی که تو ليست هست رو از برادر دنيل و لرد سياه ميتونين بگيرين.:happy:
و لطفاً خواهشن، ... اسم خريد و فروش به ميون نيارين
کامل هست ;) اما همونطور که در بالا گفته شده فروشی نیست :D

ببينم اين اعلام جنگه؟؟؟:lol:

جنگ. اونم چه جنگی :f34r:

:blush:
امممممم. چیزه حالا سر چی :blink: باید بجنگیم

فریدا جون از الان می شه بگیم سری بعد چی بفرستی؟؟
من فعلا اینا رو طالبم
....

من اینجا یکم فوضولی کنم
منظورم به شخص خاصی نیستا کلی دارم میگم
اینقدر ملکه انیمه رو اذیت نکنید. شاید اصلا نخواد چیزی بفرسته. همینهایی که تا الان فرستاده کلی ماها (خودمو میگم با هر کی که خودشو حساب میکنه) رو مدیون کرده
یکم قدر شناس باشیم. فقط یکم

در ضمن هر گونه توطئه گری را ساتوری می کنیم
dwarf.gif
.. g7 کجایند؟ چرا نمی آیند؟

شما بودین انیمه میخواستین دیگه نه ;) باشه باشه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام:D
من همون موقع این پست رو دادم اگه منظورتون اینه
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=943092&postcount=2081
آهنگاشو ندیدم میتونید پستتون رو پیدا کنید؟
کارتن رو هم سرم خلوت شد میگیرم بازم ممنون.:D
تازه میخوام ان شرلی رو بگیرم خوده ان شرلی چند تا دی وی هستش مثل اینکه خیلی زیاده؟ بازم دستتوت در نکنه که زحمت خریدش رو کشیدین. ( اگه به تاپیک ربط نداره ببخشید اگه میخواین جوابشو پی ام کنید برام:blush: )
اين پست بود برادر:):
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=946712&postcount=2115

آن شرلی رو هم که من کاری نکردم من فقط خريدم ، اصل کار برادر شينوبی هستن که پولشو دادن!:happy:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از linghuchong :
سلام خواهر
از الان بگين بهتره چون يواش يواش رايت ميکنم، البته بگزريم که با ماجراهايی که داره اتفاق ميافته من دارم فکر ميکنم که اصلاً کاره درستی دارم ميکنم يا نه؟

اخی چه غمگین :D من چند تا راه بهت پیشنهاد می کنم ...:D
1- می تونی یاهو مسنجرت رو پاک کنی و ازرفتن به هرگونه تاپیک بازارچه خودداری کنی :D
2- می تونی با این قضیه کنار بیای :D
3- می تونیم تو ای چند تا تاپیکی که بازار شرینگ داغه توی امضاهامون یه چیزی بزاریم که اطلاع رسانی کنیم که اینا برای فروش نیست و اگه پولی بابتش دادین سرتون کلاه رفته!

البته این مشکلیه که غیر قابل حله:D .... حالا ببین این فن ساب های بیچاره که خودشون پول ترکر رو ندارن که بدن چه حالی می شن وقتی می بینن یه سری دیگه اونا رو می فروشن :D ... البته می تونی شخص خاطی رو به ساحل هم معرفی کنی :D

چه عجب یکی از من نترسید
اینایی که گفتی رو فکر نکنم به این راحتی پیدا شن اما میگردم برات

چی باعث شده فکر کنی کسی از تو می ترسه ؟ :D ....یه چیزی رو دقت کردی ؟ 50 قسمت کارتون می بینی می ای اینجا می گی خوب بود بعد یه کارتون یه قسمتی می بینی می ای 2 صفحه راجبش می نویسی که عشقو زمان و این حرفا :D ....

جنگ. اونم چه جنگی
امممممم. چیزه حالا سر چی باید بجنگیم

اگه خونی ریخته نمی شه بگین من بقیه داستان رو دنبال نکنم :D .... راستی این G7 چیه ؟

[Mishicorp]​_KIBA​_-​_45​_[D6ADB4D9].avi

ما که صبر می کنیم Kyuu بده بیرون تا الان منظم ترین گروهی که من دیدم همین هان همه ی کارهاشون هم دنبال می کنیم فکر کنم :D

main.jpg

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
قابل توجه آقایون که یه تکونی به خودشون بدن!بوی خطر میاد.حالا من گفتم
اصلا نگران نباشید . خودتان را هم به سختی نیندازید . گروه های که فقط از .. تشکیل شده .
خود به خود بعد از مدتی ..به دلایلی .. , جنگ داخلی

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من دقیقا مثل ساحل مشکلم با Inuyasha همین قسمت های مفقودی شه ... وگرنه می گرفتم ...
2lcmff6.gif

آقا من سعی می کنم از امشب اسپویل کنم این berserk رو ...
lotsocoffee.gif

سیمور من جان انتخاب شما
16.gif
رو به سمت مدیر علم و دانش به تبریک میگیم !
16.gif

جمعی از یوزرها بخش فیلمو سینما!
16.gif
confetti.gif
... الان یه نفوذی دارید تو تیم مدیریت ...

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
آن شرلی رو هم که من کاری نکردم من فقط خريدم ، اصل کار برادر شينوبی هستن که پولشو دادن!:happy:

اصلا هم همچین چیزی نبوده و نبیده
ما دوتایی این سریالا رو خریدیم و با هم شریکیم :lol:

این تنها راهه

چی باعث شده فکر کنی کسی از تو می ترسه ؟

اینو همه میگن. من اصلا فکر نمیکنم ترسناک باشم

....یه چیزی رو دقت کردی ؟ 50 قسمت کارتون می بینی می ای اینجا می گی خوب بود بعد یه کارتون یه قسمتی می بینی می ای 2 صفحه راجبش می نویسی که عشقو زمان و این حرفا :D ....
جواب اینو یکی قبلا بهت داده بود ;)

اگه خونی ریخته نمی شه بگین من بقیه داستان رو دنبال نکنم :D .... راستی این G7 چیه ؟
در جنگ حتما خون و خونریزی نباید باشه اما میتونه باشه
ادیت : یادم رفت بگم این G7 یه گروه تبهکارن :Dفکر کنم تو رو هم قبول کنن

اصلا نگران نباشید . خودتان را هم به سختی نیندازید . گروه های که فقط از .. تشکیل شده .
خود به خود بعد از مدتی ...

الان دیگه فکر کنم جنگ شروع شد :lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
1- می تونی یاهو مسنجرت رو پاک کنی و ازرفتن به هرگونه تاپیک بازارچه خودداری کنی :D
3- می تونیم تو ای چند تا تاپیکی که بازار شرینگ داغه توی امضاهامون یه چیزی بزاریم که اطلاع رسانی کنیم که اینا برای فروش نیست و اگه پولی بابتش دادین سرتون کلاه رفته!
این تنها راهه
اصلا نگران نباشید . خودتان را هم به سختی نیندازید . گروه های که فقط از .. تشکیل شده . خود به خود بعد از مدتی ..به دلایلی .. , جنگ داخلی
من يه راه هل چهارم دارم:D:
اونم اينه که از اين به بعد سريال هامو فقط بين G ها پخش کنم:cool: چون هر چی دوده ... از ... B ها بلند ميشه!:f34r:

از شوخی گذشته شايد من بعده امتحان خسته بودم و بيش از حد ناراهت شدم، ولی اينکه بدهکار هم شدم خيلی جالبه! :lol:

بگزريم، برای امشب بسه، من چند شبه نخوابيدم معلوم نيست چی دارم ميگم!:wacko::p
فعلاً شبه همگی بخير باشه ;)

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:( ;کسی اسم اصلی دختری بنام نل رو بلد نیست؟​

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اينم برای دنيل :D:

LA - SI - DO* - DO* - SI - LA - SOL - LA
RE - LA - SOL - FA - MI - RE - DO - RE
RE - MI - FA - MI - RE - DO - MI - RE.​
ا .... من اینو تازه دیدم ....
blush.gif
ایول ... نتشو از کجا یافتی؟!
11.gif
اون * دار ها دیز می باشند؟!
eyebrow.gif

آهنگ جديد Gack kun رو براتون آپلود کردم (No ni Saku Hana no Youni) . دنيل اگه بخوای mp3 آهنگ پيانوی تنهاش هم هست ميتونم برات آپلود کنم.
بلی ممنون
level1_don018.gif
کلا از هر نوع موسیقی زیبا استقبال می نماییم
happy114.gif

سلام خواهر (؟) باربی:)

فکر کنم من يه بار هم قبلاً جوابتون رو داده بودم، شايد نديدين، تمام کارتون هايی که تو ليست هست رو از برادر دنيل و لرد سياه ميتونين بگيرين.:happy:

و لطفاً خواهشن، ... اسم خريد و فروش به ميون نيارين:(، من همين الان تو تاپيک مشاکرت سره اين ماجرا کلی اعصابم بهم ريخته:wacko:. من اين سريال ها رو برای خريد و فروش نفرستادم ايران بخدا ... :(

واقعاً ديگه دارم به کار خودم هم شک ميکنم!
ای بابا ... بی خیال ... البته حق داری از این سوء استفاده ها عصبی بشی ، ولی من خیلی وقت بود که انتظار داشتم همچین جریاناتی پیش بیاد ... در کل حال سوء استفاده چیا رو می گیریم ... غم مخور
pounce.gif

راستی این دوستانی که میان تو تاپیک و درخواست کارتون می کنن؛ درسته که من اینجا جواب نمیدم، ولی وقتی پستشونو می بینم پی ام میدم بهشون. یه فکری به حال این قضیه هم باید بکنیم به نظرم. خیلی ستمه که هر بار فریدا بیاد به تک تک بچه ها بگه از کی کارتون بگیرن و لیست کجاست
hanghead.gif

اگه دنيل و سپهر ندارن بس باز از هدی بپرس اگه اونم معلوم نيست چه بلايی سره cd ها آورده پس من بايد دوباره بفرستم
این قضیه کارتونای ناقص رو هم باید زودتر یه کاریش بکنیم. میگم سپهر تو هنوز وقت دانلود داری؟ اگه آره یه بار بشینم تمام این ناقصا رو لیست کنم با لینک تورنتشون بدم بهت ...
brsh.gif

برادر دنيل يا برادر شينوبی ميتونين زحمت پخش سريال اينگيليسی ها (prison break, lost, ...) رو هم بکشين؟ يعنی ميتونين از هديه بگيرين؟
من می تونم
face3[1].gif
اصولا تا وقتی پای اون سریال آموزش پخت آبگوشت چینی با کلم و عصاره گوشت آهوی پاکوتاه در میون نباشه حاضر به همکاری هستم
4fvfcja.gif

الان اینا که گفتی دست هدی رسیده ؟
thinking.gif

راستی انقدر جون بچت (بچه ات) رو قسم نخور اون الان دیگه خودش جون نوه هاش رو قسم می خوره :D

دست تو باشه که ما رو در خاک می کنی :lol: من تازه در عنفوان جوانی هستم کودکم. جوسازی نکن
bonk.gif
........... خارج از شوخی : :D

اینجا فقط یه نفر ترسناکه اونم منم :D همه ازم میترسن ولی خودم نمیدونم چرا :blink:

من فقط خواستم اعلام کنم که اصلا ازت نمی ترسم
box2.gif
:D

خارج از شوخی (!!) ؛ هر وقت وقت داشتی بگو یه سفارش اساسی بهت بدم
rolleye0017.gif

ار اساتید انیمینشن دو تا راهنمایی می خواستم؛
دوم این انیمیشن های تخیلی آینده گرا یا بخصوص فضایی که یه سری ربات جنگی با قابلیت تغییر شکل داشت و آدمای توشون کنترلشون می کردن (مث اینکه بهشون می گن mecha)، اگه چند تا از اینا به من معرفی کنین( فیلم یا سریال) بهمراه تورنت یا محل گیر آوردنشون، بسیار سپاسگزار می شم.
جواب سوالتو که فریدا داد، ولی منظورت از اون قسمت بولد شده کارتون دژ فضاییه؟
1655.gif

راستی دژ فضایی هم به لطف استاد دون فان به دست من رسید
he.gif

خود به خود بعد از مدتی ..به دلایلی .. , جنگ داخلی
Today, 02:29 PM
Last edited by lord cyah : Today at 02:44 PM

ایــــول ... خیلی قشنگ گفتی
rofl.gif
جون من بگو اول چی گفته بودی که بعد ادیتش کردی؟
happy112.gif

آقا من سعی می کنم از امشب اسپویل کنم این berserk رو ...
lotsocoffee.gif

من چقدر سیمور رو می دوستم
127fs3017718.gif
... تمام کارایی که سپهر می خواست منو مجبور به انجامشون کنه داوطلبانه به گردن گرفته
127fs2691814.gif

Wow! اينا چه باحال بودن، بازم از اين کارا بکن برادر جان
289.gif

چشم
Vache05.gif

این بار فلشک های Yoruichi رو میذارم که از شخصیتهای باب طبع ما در Bleach است. البته وقتی گربه نیست
love.gif

فایل های ضمیمه

• Yoruichi-chargin.gif
    Yoruichi-chargin.gif
    49.9 KB · نمایش ها: 71
  • Yoruichi-lightni.gif
    Yoruichi-lightni.gif
    46.1 KB · نمایش ها: 74
  • Yoruichi-Fast-Re.gif
    Yoruichi-Fast-Re.gif
    38.2 KB · نمایش ها: 71
  • Yoruichi-Smiling.gif
    Yoruichi-Smiling.gif
    49.6 KB · نمایش ها: 68
  • Yoruichi-over-th.gif
    Yoruichi-over-th.gif
    46.4 KB · نمایش ها: 67

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

اما من همه نسخه هاشو دارم. میتونی از خودم بگیری

ممنون استاد شینوبی ، پس حتما باید دوباره مزاحم شما بشم :cool:

برادر با تاخير کاربر فعال شدنتون مبارک، ببخشيد من گرفتار بودم نرسيدم زودتر تبريک بگم

خواهش می کنم خواهر ، ممنون از لطف شما :happy:
من هم از شما از بابت سریال ها تشکر می کنم
در ضمن خوشحالم که موفق شدید ...

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
این قضیه کارتونای ناقص رو هم باید زودتر یه کاریش بکنیم. میگم سپهر تو هنوز وقت دانلود داری؟ اگه آره یه بار بشینم تمام این ناقصا رو لیست کنم با لینک تورنتشون بدم بهت ...

اگه بجنبی تا یه حدودیش رو می تونم بگیرم ولی باید بجنبی !

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از Daneel Olivaw :
در جواب سوال اولتون، نه تا اونجا که من ديدم، چيزی شبيه lord of the rings نديدم! کارتون هايی که توشون جادوگر، dragon , ... از اينجور چيز ها باشه توی قلعه ، ... هست نميگم نيست ولی اکثراً کمدين ولی هيچ کدوم کارتون جدی اي نيست. از اين سری من چيزی ايران نفرستادم اگه بخواين بايد صبر کنين تا دفعه بعد که من براتون بفرستم.

متشکر، من همون یه چیز جدی را می خواستم که اگه نیست زحمت نکشین. حالا توی سبک Dungeons and Dragons چطور؟ اگه اهل بازی باشین، اکثر RPG های جدی تر توی این plot هستن. مثلا اسطوره سبک RPG بازی Baldur's Gate یا Elder Scrolls یا Neverwinter ..

جواب سوالتو که فریدا داد، ولی منظورت از اون قسمت بولد شده کارتون دژ فضاییه؟ ...// ...اصولا تا وقتی پای اون سریال آموزش پخت آبگوشت چینی با کلم و عصاره گوشت آهوی پاکوتاه در میون نباشه حاضر به همکاری هستم
دنیل جان، من اسمشم نمی دونم ولی فکر کنم خودش باشه. البته نمی دونم که نمونه خوبی در اون سبک بود یا نه ، ولی من ازش یه نیمچه خاطره ای داشتم. حالا نمی دونم اینی که شما دارید دوبله است یا نه، ولی از وقتی افسانه شحاعان را با زیرنویس انگلیسی دیدم، تنفرم نسبت دوبله/سانسور ایرانی دویست برابر شده! در هر صورت با کمال میل برای این دژ فضایی زحمتتون می دم!!
اون سریال آموزشی را هم من از قضیه اش بی اطلاعم ( الان سوژه خنده می شم) ولی علاقه خاصی به طبخ/ حیف و میل غذای چینی دارم پس اگه باشه خودم نه تنها پخشش می کنم که براتون می پزم;) ;)

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
علت ترسناکی لرد سیاه اینه که اسمشو نبر تشریف دارن. ولی در مورد شما: منم اگه به سبک عنکبوت، چهار تا چشم داشتم همه باید ازم می ترسیدن ولی خارج از شوخی، آواترتون خیلی باحاله.
راستی ببخشید :blush: من پست قبلی یمقدار بد برداشت کرده بودم.
ایــــول ... خیلی قشنگ گفتی جون من بگو اول چی گفته بودی که بعد ادیتش کردی؟
چقدر مهم بوده این دفعه از جان خودتان مایه گذاشتید:happy: .
چیزی نبود فقط یه گیف کوچولو بود ، هرچند کاملا شوخی بود ، ولی ترجیح دادم حذفش کنم :blush:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
برا سریال ها هم تو سایت فیلم نما هست قیمتش خوبه , ولی باز اگه میگید زیاده یه نفر دیگه هم بود تو بازارچه که هر دی وی دی (که 12 اپیسود هست) رو میداد 1500 , قیمتش که واقعا خوب بود .

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بابا لنگ دراز چند قسمت داره و چندتا DVD ؟کسی کاملشو داره؟​

بالا