اينم برای دنيل

:
LA - SI - DO* - DO* - SI - LA - SOL - LA
RE - LA - SOL - FA - MI - RE - DO - RE
RE - MI - FA - MI - RE - DO - MI - RE.
ا .... من اینو تازه دیدم ....
ایول ... نتشو از کجا یافتی؟!
اون * دار ها دیز می باشند؟!
آهنگ جديد Gack kun رو براتون آپلود کردم (No ni Saku Hana no Youni) . دنيل اگه بخوای mp3 آهنگ پيانوی تنهاش هم هست ميتونم برات آپلود کنم.
بلی ممنون
کلا از هر نوع موسیقی زیبا استقبال می نماییم
سلام خواهر (؟) باربی
فکر کنم من يه بار هم قبلاً جوابتون رو داده بودم، شايد نديدين، تمام کارتون هايی که تو ليست هست رو از برادر دنيل و لرد سياه ميتونين بگيرين.:happy:
و لطفاً خواهشن، ... اسم خريد و فروش به ميون نيارين

، من همين الان تو تاپيک مشاکرت سره اين ماجرا کلی اعصابم بهم ريخته:wacko:. من اين سريال ها رو برای خريد و فروش نفرستادم ايران بخدا ...
واقعاً ديگه دارم به کار خودم هم شک ميکنم!
ای بابا ... بی خیال ... البته حق داری از این سوء استفاده ها عصبی بشی ، ولی من خیلی وقت بود که انتظار داشتم همچین جریاناتی پیش بیاد ... در کل حال سوء استفاده چیا رو می گیریم ... غم مخور
راستی این دوستانی که میان تو تاپیک و درخواست کارتون می کنن؛ درسته که من اینجا جواب نمیدم، ولی وقتی پستشونو می بینم پی ام میدم بهشون. یه فکری به حال این قضیه هم باید بکنیم به نظرم. خیلی ستمه که هر بار فریدا بیاد به تک تک بچه ها بگه از کی کارتون بگیرن و لیست کجاست
اگه دنيل و سپهر ندارن بس باز از هدی بپرس اگه اونم معلوم نيست چه بلايی سره cd ها آورده پس من بايد دوباره بفرستم
این قضیه کارتونای ناقص رو هم باید زودتر یه کاریش بکنیم. میگم سپهر تو هنوز وقت دانلود داری؟ اگه آره یه بار بشینم تمام این ناقصا رو لیست کنم با لینک تورنتشون بدم بهت ...
برادر دنيل يا برادر شينوبی ميتونين زحمت پخش سريال اينگيليسی ها (prison break, lost, ...) رو هم بکشين؟ يعنی ميتونين از هديه بگيرين؟
من می تونم
اصولا تا وقتی پای اون سریال آموزش پخت آبگوشت چینی با کلم و عصاره گوشت آهوی پاکوتاه در میون نباشه حاضر به همکاری هستم
الان اینا که گفتی دست هدی رسیده ؟
راستی انقدر جون بچت (بچه ات) رو قسم نخور اون الان دیگه خودش جون نوه هاش رو قسم می خوره
دست تو باشه که ما رو در خاک می کنی :lol: من تازه در عنفوان جوانی هستم کودکم. جوسازی نکن
........... خارج از شوخی :
اینجا فقط یه نفر ترسناکه اونم منم

همه ازم میترسن ولی خودم نمیدونم چرا :blink:
من فقط خواستم اعلام کنم که اصلا ازت نمی ترسم
خارج از شوخی (!!) ؛ هر وقت وقت داشتی بگو یه سفارش اساسی بهت بدم
ار اساتید انیمینشن دو تا راهنمایی می خواستم؛
دوم این انیمیشن های تخیلی آینده گرا یا بخصوص فضایی که یه سری ربات جنگی با قابلیت تغییر شکل داشت و آدمای توشون کنترلشون می کردن (مث اینکه بهشون می گن mecha)، اگه چند تا از اینا به من معرفی کنین( فیلم یا سریال) بهمراه تورنت یا محل گیر آوردنشون، بسیار سپاسگزار می شم.
جواب سوالتو که فریدا داد، ولی منظورت از اون قسمت بولد شده کارتون دژ فضاییه؟
راستی
دژ فضایی هم به لطف استاد دون فان به دست من رسید
اصلا نگران نباشید . خودتان را هم به سختی نیندازید . گروه های که فقط از .. تشکیل شده .
خود به خود بعد از مدتی ..به دلایلی .. , جنگ داخلی
Today, 02:29 PM
Last edited by lord cyah : Today at 02:44 PM
ایــــول ... خیلی قشنگ گفتی
جون من بگو اول چی گفته بودی که بعد ادیتش کردی؟
آقا من سعی می کنم از امشب اسپویل کنم این berserk رو ...
من چقدر سیمور رو می دوستم
... تمام کارایی که سپهر می خواست منو مجبور به انجامشون کنه داوطلبانه به گردن گرفته
Wow! اينا چه باحال بودن، بازم از اين کارا بکن برادر جان
چشم
این بار فلشک های Yoruichi رو میذارم که از شخصیتهای باب طبع ما در Bleach است. البته وقتی گربه نیست