linghuchong
مدیر بازنشسته
يکی بگه پس سيمور کوش؟ :blink:
سسيموووررر......... برزرک چی شد؟؟؟
سسيموووررر......... برزرک چی شد؟؟؟

عذرت قابل قبول نيست، من در تمامه طول امتحان هام فقط يه روز نيومدم!
خوب حالا که گناهکار شناخته شدی، يه زحمتی بکش: يه ليست از چيزايی که بچه ها ميخوان من براشون کپی بزنم درست کن، چون من حافظه درست و هسابی اي ندارم ، ممکنه يادم بره!
بعد ببينيم اگه زياد شد يه قرئه کشی کنيم!چون ممکنه نرسم همه رو بزنم. البته الويت با سريال هايی که زودتر سفارش داده بشن.
![]()
سلام برادر
سوء تفاهم نشه! :happy: اصلاً کسی که منو ناراهت کرده بوده ماله اين تاپيک نيست ولی به طور کلی ماها که چند وقته با هم آشنا شديم، خيالمون از بابت خودمون راحته، اين کسايی که اين آزردگی خاطر رو به وجود ميآرن ، اعضای جديدن و وقتی يه اثر بد ميزارن باعث ميشن که آدم نسبت به همه بدبين بشه. به هر جهت شما قبل از اين ماجراها تو جمع ما بودی، اميدوارم که بمونی و بهت هم خوش بگزره
ولی در مورد چند تا نکته اي که گفتی:
حرف حق حقه!به خاطر همين بود که من امروز کارتون به اين خوشگلی براتن معرفی کردم!
ولی فکر کنم شما پست همين چند صفحه پيش برادر شينوبی رو از قلم انداختين!
اين پست هايی که ميبينين به اين صورت نوشته ميشه دقيقاً چيزی بين 2-3 ساعت وقت ميگيرن:wacko:، تا بگردين عکس هايی که لازمه رو پيدا کنين ، save کنين، آپلود کنين، توی صفحه منظمشون کنين، ... خيلی خيلی ازتون وقت ميگيره! حالا خودتون وقتی يکی از کارتون ها رو تموم کردين يه امتحانی بکنين. اين چند وقت هم همه بچه ها درگير بودن و ...
اگه بين خودمون باشه چرا ميتونيم مطمئن باشيم
نميدونم شما تاپيک رو خوندين يا نه؟ ولی اون وسط ها من يه پست دارم ، معروفه به پست خوفناک!اونجا گفته بودم که من نسبت به کارتون ها و سريال هام خيلی حساسم و راستش فقط برای دوستان اين تاپيک که مثل من علائق يکسان دارن اين کارتون ها رو فرستام و همونجا هم باز گفتم که من نميتونم تهمل کنم يه نفر بياد به 3-4 برابر قيمت چيزی که من از وقت و کارم ميزنم تا تهيه اش بکنم رو بره بفروشه!
:f34r: اگه پخش کنن من هيچ مشگلی ندارم ولی در غير اين صورت دوست ندارم سريال هام دست اينجور آدم ها بيوفته!:hmm: اسمش رو هم اگه دوست دارين بزارين خودخواهی!
البته با توجه به اينکه اکثره اين سريال ها رو بچه ها ميتونن همين جا تو بازارچه PT تهيه کنن و بخرن، پس مشگل اينکه من بيام و به دسته همه برسونم حل ميشه، اينم يه لينک با حدود 100 تا عنوان کارتون که فکر کنم همه علاقه مندان بتونن کارتون هايی که دوست دارن رو از اونجا تهيه کنن:
اين همه سرتون رو خوردم که بگم من بچه خودخواهی هستم
پس پيشاپيش تبريک منو بپذيرين، چون من اون موقع مسافرتم و نيستم که بهتون تبريک بگمولی شيرينی منم کنار بزارين!
خوب من چون فضول هم هستم ، فضوليمو بکنم
: رشتتون چيه برادر؟
شما رو جزء قديمی ها محسوب ميکنيم ...![]()
بخش اول Spoil سری Berserk :
خب اتفاقات vol های 3 تا 13 که تقریبا بطور کامل توی انیمه پوشش داده شده .. بقیه رو من میگم :![]()
داستان رو از اینجا ادامه میدم که گاتز شاهد تجاوز گریفیث به کاسکا هستش :
انتهای vol-13 :
یه دفعه یه شوالیه شبیه اسکلت میاد و مراسم رو بهم میریزه ( حتی سعی می کنه void ، یعنی قویترین godhand رو بزنه ) ... بعد گاتس و کاسکا رو برمی داره و میذاره رو اسبش و نجاتشون میده .. اسم این شوالیه ، skull knight هستش و در ادامه سری حضور فعالی (!!) داره و چندبار به گاتس کمک می کنه .. ضمنا تنها کسی هستش که می تونه حریف " زاد نامیرا " بشه ...
![]()
![]()
شوالیه اسکلتی - void ( قویترین godhand )
خلاصه شوالیه اسکلتی اینا رو از توی اون محیط شیطانی که از بیرون مثل یه گردباده نجات میده و برمی گردونه به دنیای واقعی ... اما زاد نامیرا میاد بیرون تا باهاش بجنگه ... شوالیه اسکلت بهش میگه که " ببین اینا زخمی ان ، بذار بعدا با هم دعوا کنیم " ... زاد نامیرا هم از اونجا که آدم (!!) بامرامیه و ضمنا می بینه که گاتس هنوز زنده اس ( گاتس رو تحسین می کنه )، میذاره که برن ...
کلا زاد نامیرا خیلی باحاله و اخلاق ورزشکاری(!!) رو کاملا رعایت می کنه ، یعنی همیشه معتقد به مبارزه مردونه اس ... و اصلا 300 سال از خدا(!!) عمر گرفته که بتونه با ultimate warrior بجنگه ؛ یعنی گاتس ...
![]()
زاد نامیرا
شوالیه اسکلتی اینا رو میده دست ریکت ( همون پسر کوچیکه عضو گروه hawks ) و بهش میگه " اول خدا ، بعدش شما !!! "...
گاتس بهوش میاد و می بینه که توی یه غاره ... حالا با دو تا حقیقت خیلی تلخ روبرو میشه که تمام قسمت های بعدی رو تحت الشعاع قرار میده :
1. متاسفانه کاسکا ، بخاطر آسیب روحی شدید ناشی از اتفاقات اون مراسم ، حافظه اش ، قدرت تکلم و ... رو از دست داده ... و ظاهرا قرار نیست به این زودی ها خوب بشه ...
2. بخاطر اون علامتی که روی بدن گاتس و کاسکا هستش ، ارواح خبیث زود می تونن شناسایی شون کنن و بهشون حمله می کنن ... این مشکل هم تمام قسمت های بعدی همراهشونه ... حتی تو خواب هم دست از سرش برنمی دارن و " بختک " میاد سراغش ...
-----------------------
Vol-14 :
کاسکا ، بچه ای بدنیا میاره ( حاصل love affair با گاتس ) که بخاطر تجاوز گریفیث ناقص و اهریمنیه و یه دفعه ناپدید میشه ...
![]()
بچه ناقص کاسکا
گاتس میره پیش همون آهنگری که توی اینمه دیدنش (دخترش هم هنوز هست ) و مجهز میشه به همون دست مصنوعی خفن و شمشیر " اژدها کش " ... بعدش هم سفرش رو شروع می کنه به قصد فهمیدن اوضاع جدیدش و انتقام گیری و ضمنا می دونه که بهتره از بقیه دور باشه تا از خطر دور بمونن ... در نتیجه کاسکا رو پیش اونا میذاره و راه میفته ...
![]()
![]()
![]()
دوستان گاتس : دختر آهنگر - آهنگر - ریکت ( تنها باقیمانده از hawks بجز گاتس و کاسکا )
-------------------------------
Vol های 1 تا 3 : ( که بعد از vol-13 اتفاق میفتن )
توی این قسمت ها ، داستان شروع سفر گاتس رو می بینیم ... یعنی شروع می کنه و توی شهرهای مختلف ، apostle ها ( کسانی که روحشون رو به godhand ها فروختن و در عوض قدرت شیطانی گرفتن ) رو می کشه ...
قسمت های اولیه انیمه ، یکی از این ماجراها رو نشون میده : یعنی همون حاکم آدمخوار( که شبیه مار میشه ) ... غیر از این ، یه حاکم دیگه هم هست که شبیه یه حلزون گنده میشه ...
![]()
![]()
همون ماره ( قسمت اول انیمه ) - کنراد ( یکی از godhand ها که متخصص این برنامه هاس )
توی همین قسمت هاس که یه elf کوچولو به اسم puck رو نجات میده و این موجود تبدیل میشه به دوستش و
گاتس و puck میرسن به یه دهکده ای که یه سری elf آدمخوار مرتب بهشون حمله می کنن ... گاتس با کمک pucks ( که جک مانگا محسوب میشه و همه اش دیالوگ های خنده دار میگه ) می فهمه که اینا elf نیستن و اهریمنی هستن و رئیسشون هم apostle ( = فرستاده شیاطین ) ه .. بنابراین میره به " دره مه آلود " که محل زندگی این موجوداته ...
ادامه در برنامه بعد ( مدت زمان تهیه این پست : 45 دقیقه)![]()
نزارید اینا را تقریبا مبارزه هاش را هم رد میکنم بعد از ان شرلی(انیمه) این بیشترین شخصیتی که ازش بدم میاد.اينم از آرشيو من فقط برای شما
به به رئیس بزرگ بالاخره یه پست افتخاری زدن
به به رييس بزرگ
بچه ها بايد يه گوسفند قربونی کنيم ديگه، نميشه! (مراسم شيطانی در گروه مينشن)
نه این همون نیست ...اون رو یکی از دوستان دانلود کرد و الان دست دانیل هست....دستت درد نکنه از بابت دژ فضايی. راستی اين همونی نبود که چند سال پيش دنبال تورنتش ميگشتی؟
wow دستت درد نکنه، ممنونبخش اول Spoil سری Berserk :
ادامه در برنامه بعد ( مدت زمان تهیه این پست : 45 دقیقه)![]()
ممنون برادر :happy:نه این همون نیست ...اون رو یکی از دوستان دانلود کرد و الان دست دانیل هست....
تو اون مايه چيزی نديدم ، شبيه ترينش شايد همين yu yu hakusho باشهفریدا ساما شما انیمه ای از Mortal Kombat ندارید؟
خيلی از همگی ممنون که confirm کردينمن که هستم.
خواهر جون بهتره قوانین جدید Sharing رو هم اعلام کنی که بعدا دلخوری به وجود نیاد.
فعلاً اينجايی که داريم سندباد رو ازش ميگيريم، نل رو ندارهحالا که قراره خواهر فریدا زحمت خریدو بکشن ازشون میخوام که دختری بنام نل رو هم بگیرن. ولی قیمت مناسبشو پیدا نکردم.کسی هست که بتونه توی سایتهای معتبر با قیمت کمتری پیداش کنه؟
بچه ها من باز فضولی کنمبرادر شینوبی واسشون امکان نداره قصه های جزیره رو واسم رایت کنند.کسی این سریالو داره؟