• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
آره .. یه رای دادم توی اون نظرسنجی که شیان درست کرده بود .. اونم به همین جا بود ... تازه تاپیک سلب شناسی من هم نبود ... اما شیان یه توضیحاتی داد که قانع شدم !!
167.gif

square.gif

میبخشی رفیق تصمیم دقیقه نود بود!گفتم کمی تبلیغ هری پاتر بکنم !چون بزودی کتاب جدید میاد!دکمه ریپلای که زدم دیدم بهتر بودب جای سینمای بالییود هری پاتر رو می زدم و تنها تاپیک پر طرفدار تخصصی مرتبط با فیلمو(یعنی تاپیک سلب شناسیو !)از رای گیری حدف نمی کردم!;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
هر چی سریعتر بهتر. چون الان چیز خاصی برا دانلود ندارم و پولی که به داتک دادیم داره حروم میشه :lol: بعدشم معلوم نیست بعد عید چه بلایی به سر من بیاد. این یه ماه باید نهایت استفاده رو برد

چشم استاد :D

يه عکس از اين بچت بزار;)، فکر نکنم ههنرپيشه های هاليوود هم اينقدر معروف شده باشن!:D
ممنوع التصویره
263cylj.gif

من اصلاً از لايت اينجوری خوشم نميآد! اون لايت بدجنسه خيلی بهتر بود
منم همینطور ... اون چشمای معصوم بدترین چیز قابل تصوره
www_MyEmoticons_com__burp.gif

راستی دان نکنين ، مشگل داره.:f34r:
چه مشکلی؟!؟ http://*****************/confused-smiley-17448.gif من وسطاشم
1628.gif

من الان دارم ميرم ديزنی لند کاليفيرنيا، اين يکی فقط 2 تا resort داره. ولی شديداً دلم ميخواد حالا که دارم تا LA ميرم برم هاليوود رو هم ببينم ولی خيلی فاصله شون از هم دوره،:(

wow.gif
من دیزنی لند رو دورادور خیلی می دوستم .... خوش بگذره
rainbowf.gif

فقط قبل از اينکه اين کارو بکنم برادر زيرنويس پيشنهاد دادن که بلفی و ليليبت رو هم از اين آقا بگيريم يا يه چيزه ديگه که در اين صورت هزينه پستمون کمتر ميشه. البته فقط در حد پيشنهاد ، ميخواين يه باره ديگه وب سايتشو چک کنين ببينين چيزه ديگه اي نميخاين:eek:
خدایی حال نداشتم تمام اون صفحات رو ببینم
flat.gif
ولی اگه مسافر کوچولو رو هم داره من میخوام
beer.gif

دنيل جوووون... منم ميخوام
23_31_4.gif
برات زدم لینخوچون جـــــــــــون :D

بسیار بسیار عالـــــی
th_Minkoff.gif

//

اهم ... اوهوم .... خب ... یه مساله ای هست که میخوام مطرح کنم. با توجه به اینکه تعداد بچه های تاپیک رو به افزایشه، و بیشتر دوستانی که تازه اومدن با روال گرفتن کارتونها آشنایی ندارن، تعداد رو به افزایشی از پست ها در حال حاضر سوال و جواب در مورد نحوه گرفتن و دادن کارتون هاست. واسه همین - با توجه به اتفاقاتی که توی تاپیک جواهری در قصر افتاد و تاپیک تقریبا تبدیل به محل تبادل سریال شده بود - ترسیدم که یه همچین اتفاقی (البته در مقیاس کوچیک تر) اینجا هم بیفته. واسه همین به نظرم بهتره تا اوضاع از کنترلمون خارج نشده یه فکری به حال این قضیه بکنیم.

چند تا راه حل وجود داره؛ یکی اینکه توی یه پست روند تبادل رو کاملا توضیح بدیم و آخرین ورژن لیست رو هم بذاریم؛ بعد لینک این پست رو با یه توضیح مختصر توی امضای فریدا بذاریم :p و هر نوع درخواستی - مگر در شرایط خاص - فقط از طریق پیام خصوصی مطرح بشه.

راه دوم اینه که یه تاپیک مخصوص این قضیه باز کنیم که همه درخواست ها اونجا مطرح بشن.

اگه کسی راه دیگه ای به ذهنش میرسه لطفا بگه تا سریعتر به یه جمع بندی برسیم
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

مساله دیگه مرتبط با همین قضیه اینه که تمام کسایی که آمادگی همکاری تو رایت و پخش کارتون ها رو دارن هم مشخص بشن
1537.gif

//

امشب بعد چند ماه بالاخره نشستم 3 قسمت باقیمونده Blood+ رو دیدم ... یکی دو تا سوال برام پیش اومد که از اساتید بلادشناس خواهش می کنم به یاری من بشتابند
30upn9j.gif

Spoiler :

1- هاجی نمرد؟!
yel52.png
فکر کنم نمرد ولی مطمئن نیستم ... صحنه یه کم مشکوک بود
8418.gif

2- ناتان مگه به وسیله سایا کشته نشد؟ پس این کیه تو قسمت 50 ؟!
1670.gif

//

راستی Blood+ رو قبلا کسی معرفی کرده؟ اگه نکردین من بکنم ... وجدانم معذبه
confused0081.gif

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این blood+عجب باحاله
یه تعریفی بکن دنیل جان
joytears.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
1- هاجی نمرد؟! فکر کنم نمرد ولی مطمئن نیستم ... صحنه یه کم مشکوک بود

برو اخر کارتون بعد از Ending رو ببین ! .... هاجی هرگز نمی میرد ! :D
الان که دقت کردم دیدم دوره گله یه روبان ابیه حالا این سولومونه یا هاجیه ؟ گل قرمز که نشانه ی سایاس .. اما ربان ! .... نمی دونم!

Haji.JPG

این کارتون که اخراش بود من هی نگران بال هاجی بودم :D فریدا نگرانه اون پسره ی سوسول سولومون .... ولی تا الان از هیچ شخصیتی به اندازه ی هاجی خوشم نیومده !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب سلام به همگی

اين پست هم زور آخر امشب منه! :p

اول از همه سيمور جون دستت درد نکنه، خيلی محشره:D، من که مثل بچه کوچولو ها که شبا منتظر مامانشونن که براشن قصه بگن شدم:lol:، منتظرم که بقيه قصه رو بگی:happy:. خيلی کيف داره!:D

ديگه ... آها يه معزرت خواهی از سپهر، من هی هر بار ميخوام جواب تو رو بدم ولی پستت لای پستای ديگه گم ميشه هی يادم ميره:(:p، برگشتم مفصل جواب ميدم.;)

ديگه ... حين حين (به لهن کلاه قرمزی!) دنيل ... هر کاری ميخوای بکنی بکن جز زدن يه تاپيک جديد:f34r:! کلی آدم جديد ميآد توش، حالا بيا از اول براشون توضيح بده ...:wacko: هر کاری ميخوای بکنی همين جا بکن يا اگه يه تاپيک جديد زدی تو پست اولش بگو که فقط مختص اعضای تاپيک انيميشن که دلخوری و از اين چيزا نداشته باشيم ....:happy:

ديگه ديگه ... آها به يه نتيجه اي هم در مورد خريد از اين آقای عرب برسين که من که برگشتم کارو تموم کنم. ميترسم اينم يهو قيبش بزنه من سندباد نديده از دنيا برم!:D:lol:

در نبود من سنگر رو حفظ کنين ;) (البته اگه منم که روح م هم شده يه سر ميآد اينوری!):D

خوب ديگه واقعاً خداحافظ
23_9_11.gif

يادم افتاد: رأی بدين، من که هر چی هم برای بقيه بچه ها از ياهو گروپ mail زدم فايده نداشت:(، اونايی که با هم صحبت ميکنن ، به قائبين بگن که يه سرکی بيان:happy:.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
قسمت بعدی Spoil سری Berserk : امشب !!

پس داری میری دیزنی لند و هالیوود ... جای ما رو هم خالی کن ...
goodsigh2.gif

میبخشی رفیق تصمیم دقیقه نود بود!گفتم کمی تبلیغ هری پاتر بکنم !چون بزودی کتاب جدید میاد!دکمه ریپلای که زدم دیدم بهتر بودب جای سینمای بالییود هری پاتر رو می زدم و تنها تاپیک پر طرفدار تخصصی مرتبط با فیلمو(یعنی تاپیک سلب شناسیو !)از رای گیری حدف نمی کردم!;)
اشکال نداره ... اصلا کلاس تاپیک ( های ) من اینه که در رده بندی ها نمی گنجد !!!!
jazzybass.gif

چند تا راه حل وجود داره؛ یکی اینکه توی یه پست روند تبادل رو کاملا توضیح بدیم و آخرین ورژن لیست رو هم بذاریم؛ بعد لینک این پست رو با یه توضیح مختصر توی امضای فریدا بذاریم :p و هر نوع درخواستی - مگر در شرایط خاص - فقط از طریق پیام خصوصی مطرح بشه.

//

امشب بعد چند ماه بالاخره نشستم 3 قسمت باقیمونده Blood+ رو دیدم ...

//
راستی Blood+ رو قبلا کسی معرفی کرده؟ اگه نکردین من بکنم ... وجدانم معذبه
confused0081.gif

یه راه حل هم اینه که یه لیست از " خودی ها " تشکیل بدیم ( trusted ها ) ... فقط به آدمای این لیست بدید فیلما رو ... طبیعتا هر کی بخواد بره توی لیست باید از طرف بعضی از بچه های خودی ، recommand بشه...
first_date.gif

//

بعد از سه ماه ...
flat.gif

//

می خوای من این کارم به عهده بگیرم ... آخه می خوام شروع کنم به دیدنش !!!
43r4jed.gif

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
اگه يه آدم غير خودخواه اينورا پيدا شه شماييد كه واقعاً اينقدر براي اين تاپيك و به دست بچه ها رسوندن انيمه ها از اونور دنيا زحمت مي كشيد...
شيريني شما هم محفوظ...:p
این رو واقعا درست گفتی. آفرین :D این یه امتیاز مثبت داشت برات
راستی منم شیرینی میخوام :D

بخش اول Spoil سری Berserk :
ادامه در برنامه بعد ( مدت زمان تهیه این پست : 45 دقیقه
download.aspx
)
بخش دوم Spoil سری Berserk :
( پایان vol-19 ) - مدت زمان تهیه پست : 1ساعت

این سیمور واقعا کارش درسته ;)
خیلی بهت حسودیم میشه

این هم از اون اوکی ها بودا که قرار بود نگی. یه چیز دیگه باید جاش بگی :D

راستی مانگایی که شینوبی عزیز ( تو چقدر خوبی ! ) گرفته ، چندتا ناقصی داره ... اولا chpater 8 اش ناقصه ... دوما chpater 30 رو کلا نداره ... اینم گفتم برای ثبت در تاریخ ...
من دانلود نکردمش. خودمم یادم نیست از کجا آوردمش. احتمالا کار سپهر بوده

یو سپهر :D
بیا توضیح بده. اصلا از تو گرفته بودم :blink: اگه نه پس از کی گرفته بودم

میکم از قسمت 215 به بعد کسی ادامشو گرفته؟

آره من دارم
اصلا ناروتو رو از دست نمیدم :blush: خودم ناسلامتی نقش اولشم. برام میفرستن خودشون

اينبار مفصل دعوا ميشم.​

بازم :hmm:

اگه کسی علاقه مند باشه من هم می تونم کارتون پلنگ صورتی رو تعریف کنم :p :lol: :

منم علاقه مندم شدید.
فقط عکساتو همشو بزرگ نزار یا یکم کوچیک تر بزار. برای اونهایی که مرفه بی درد نیستن سخت میشه ;)

سعی کردم تو این پست 4 خط اخر رو به طور کاملا بی ربط بنویسم و سعی هم نکنم به هم ربطشون بدم !:D

مگه قبلا جور دیگه ای مینوشتی :blink:
تا جایی که حافظه فوق العاده من یادش میاد تو همیشه همینجوری مینوشتی
البته چرا بعضی وقتا هم بود که سعی میکردی بهم ربطشون بدی :lol:
ولی بازم همینجوری که ربطی ندی بهتره ;)

سفارشام هم خیلی کمه!فقط هون بابا لنگ دراز ،آن شرلی و قصه های جزیره.​

بچه خوبی باشی بهت میدمشون ;)

خوب ديگه فهميدين کجا دارم ميرم
قول ميدم جای همتون رو خالی کنم و کلی هم عکس بگيرم

مسافرت خوش بگذره. قولت هم یادت نره

تو هم :hmm: نگو دیگه زشته

یه مساله ای هست که میخوام مطرح کنم. با توجه به اینکه تعداد بچه های تاپیک رو به افزایشه، و بیشتر دوستانی که تازه اومدن با روال گرفتن کارتونها آشنایی ندارن، تعداد رو به افزایشی از پست ها در حال حاضر سوال و جواب در مورد نحوه گرفتن و دادن کارتون هاست. واسه همین - با توجه به اتفاقاتی که توی تاپیک جواهری در قصر افتاد و تاپیک تقریبا تبدیل به محل تبادل سریال شده بود - ترسیدم که یه همچین اتفاقی (البته در مقیاس کوچیک تر) اینجا هم بیفته. واسه همین به نظرم بهتره تا اوضاع از کنترلمون خارج نشده یه فکری به حال این قضیه بکنیم.

نظری ندارم :D فقط خواستم طبق معمول بگم فایده ای نداره
همیشه یه عده که تازه رسیدن اینکارو میکنن و تا بیان یاد بگیرن یه مدت طول میکشه

مساله دیگه مرتبط با همین قضیه اینه که تمام کسایی که آمادگی همکاری تو رایت و پخش کارتون ها رو دارن هم مشخص بشن
1537.gif

مگه مشخص نیست :blink:
خودت و خودم و سعید و روزبه و سپهر
تو لیست هم که هست. مگه اینکه منظورت پرسنل جدید باشه

بهتره خودی ها و غیر خودی ها رو مشخص تر کنیم

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
Samurai Champloo

header_samurai_champloo.jpg

خیلی توصیه شده اما خوب من زیاد توصیه نمیکنم :D
اولاش خوب بود اما به قسمت 11 که رسید تا چند روز نمیتونستم خودمو راضی کنم که بقیشو ببینم :blush: ولی خوب نتونستم نصفه رهاش کنم و بعد چند روز (که رفتم یه چیز دیگه دیدم) دوباره رفتم سراغش و تا آخر دیدم​

خلاصه داستان در مورد دو تا سامورایی و یه دختر هست که نقطه مشترک همشون علاقه شدید به خوردنه :lol:​

Mugen که سبک مبارزه ای جالبی داره و بیشتر مثل break dance هست​

Jin باوقار​

Fuu بانمک​

آشنایی این سه نفر از یه درگیری الکی شروع میشه و بعد از اون هم دیگه تا آخر داستان سر کار میزارنتون :D یعنی اولش این Fuu هست که اون دوتا رو سر کار گذاشته اما بعد تموم شدنش میبینید شما هم مثل همون دوتا سر کار بودین ;) که خوب زیاد هم مهم نیست​

Fuu تو یه چای خونه (یه چیزی تو مایه های همون قهوه خونه) کار میکرد. یه روز بخاطر یه اشتباه کوچولو نزدیک بود انگشتش رو قطع کنن که Mugen به دادش میرسه. البته نه از سر دلسوزی. برای خوراکی ای که قرار بود Fuu بهش بده :lol:
یه درگیری اینجا پیش میاد Jin هم پیداش میشه و چای خونه هم تو این درگیری نابود میشه
آخر سر Jin و Mugen دستگیر میشن. Fuu هم که بیکار شده بود میاد که به این دوتا کمک کنه و از زندان فراریشون بده که هر چند فرار میکنن اما یه جور دیگه
همینجا ها بود که Fuu سر این دوتا رو گول می ماله و ازشون قول میگیره که برای پیدا کردن یه بابایی که بوی گل آفتابگردون میده بهش کمک کنن. تقریبا تمام سفر اینها یا درمورد گشنگی هست یا درمورد خوردن

چیزی که از اول تا آخر این سری دیده میشد این بود که اینها همیشه گشنه بودن و دنبال غذا
بعد که به یه غذایی میرسیدن دیگه خودشونو خفه میکردن. مخصوصا دختره​

کلی درمورد تاریخ سامورایی ها و ژاپن توش گفته میشه که ایندفعه من اصلا خوشم نیومد. کلی چیزای بد بد هم داره که اگه از اونها صرفه نظر کنیم در کل بد نبود​

یه چندتا نکته تاریخی هم توش بود که دیگه حال تایپ کردنش نیست :D اصلا خودش تایپ شده هست من چرا دوباره تایپش کنم. اینجام که همه انگلیش فولن​

بیشتر صحنه های جالبش رو باید متحرک ببینید. چون صحنه های مبارزشه
اما خوب یه چند تایی هم شد که شات بگیریم :D

آخر قسمت 17 که پایان فصل اول بوده یه آهنگ خیلی قشنگ داشت آپلود کردم. انگلیسیه اما با لهجه ژاپنی. هر کی دوست داشت ببینه

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
این blood+عجب باحاله
یه تعریفی بکن دنیل جان
joytears.gif

باشه تعریف خواهم نمود
level1_don018.gif

برو اخر کارتون بعد از Ending رو ببین ! .... هاجی هرگز نمی میرد ! :D
الان که دقت کردم دیدم دوره گله یه روبان ابیه حالا این سولومونه یا هاجیه ؟ گل قرمز که نشانه ی سایاس .. اما ربان ! .... نمی دونم!

این کارتون که اخراش بود من هی نگران بال هاجی بودم :D فریدا نگرانه اون پسره ی سوسول سولومون .... ولی تا الان از هیچ شخصیتی به اندازه ی هاجی خوشم نیومده !

همون آخر کارتون رو دیدم که شک کردم شاید زنده باشه .... وگرنه مطمئن بودم مرده. ولی راست میگی شایدم سولومون باشه. به این احتمال فکر نکرده بودم
1648.gif

ولی آبی بودن روبان فکر کنم به خاطر رعایت کنتراست باشه. چون کای وقتی گل رو دید یه جوری گفت "اونم اومده" که به نظرم منظورش به هاجی بود
3609.gif
در هر حال امیدواریم هر جا هست سالم و سلامت باشه :D

راستی اون یارو خبرنگاره رو نگفتی ناتان بود یا نه؟!
1670.gif

ديگه ... حين حين (به لهن کلاه قرمزی!) دنيل ... هر کاری ميخوای بکنی بکن جز زدن يه تاپيک جديد:f34r:! کلی آدم جديد ميآد توش، حالا بيا از اول براشون توضيح بده ...:wacko: هر کاری ميخوای بکنی همين جا بکن يا اگه يه تاپيک جديد زدی تو پست اولش بگو که فقط مختص اعضای تاپيک انيميشن که دلخوری و از اين چيزا نداشته باشيم ....:happy:

باشه تاپیک نمی زنم. یه پست می زنم لینکشو بذار تو امضات
biggestgrin.gif

یه راه حل هم اینه که یه لیست از " خودی ها " تشکیل بدیم ( trusted ها ) ... فقط به آدمای این لیست بدید فیلما رو ... طبیعتا هر کی بخواد بره توی لیست باید از طرف بعضی از بچه های خودی ، recommand بشه...
first_date.gif

//

بعد از سه ماه ...
flat.gif

//

می خوای من این کارم به عهده بگیرم ... آخه می خوام شروع کنم به دیدنش !!!
43r4jed.gif

اون لیست خودی ها رو هم باید زودتر درست کنیم.

//

خب آخه وقتی یه مدت از دیدن یه کارتون گذشته باشه کم کم حسش از وجودت رخت بر می بنده .... انقدر کتاب و فیلم و کارتون نصفه دارم که نگو
302.gif

//

جون من می کنی این کارو؟!
23t0aw9.gif
23t09l1.gif

نه خارج از شوخی اینو دیگه خودم معرفی می کنم. واقعا من با چه رویی دارم اینجا اسپم می زنم همش؟!
2141.gif

تو هم :hmm: نگو دیگه زشته

خواستم ببینم عصبانی میشی چه شکلی میشی استاد :D

نظری ندارم :D فقط خواستم طبق معمول بگم فایده ای نداره
همیشه یه عده که تازه رسیدن اینکارو میکنن و تا بیان یاد بگیرن یه مدت طول میکشه

خب اگه این کارو بکنیم حداقل فایده اش اینه که هر تازه واردی به جای 10 تا پست در این زمینه، فقط یه پست می زنه ...

مگه مشخص نیست :blink:
خودت و خودم و سعید و روزبه و سپهر
تو لیست هم که هست. مگه اینکه منظورت پرسنل جدید باشه

بهتره خودی ها و غیر خودی ها رو مشخص تر کنیم
منظورم افراد جدید بود. چون چند نفر تو همین صفحات اخیر اعلام آمادگی کرده بودن؛

من که فعلا برای تهران مشکلی ندارم، ولی فکر کنم لرد سیاه برای شهرستان یه کم دچار دردسر بشه. چون تعداد خیلی زیاده.

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

امیدوارم حال همگی خوب باشه و امتحانات را به خوبی گذرانده باشن. جلوی این همه از اساتید حرف زدن یه کم سخت مخصوصا که کلا دو یا سه تا پست هم بیشتر اینجا نزده بودم خواهش می کنم این off topic من را ببخشید
sorry.gif
فقط خواستم از دوستان خوبی که این مدت جویای احوال من شده بودن تشکر و عذر خواهی کنم که زودتر خبری ندادم به خصوص از خواهرهای خوب گروه G7 . در ضمن ظاهرا کلی هم تولد و کاربر فعالی را از دست دادم که یک جا همه را تبریک می گم
flowersmile.gif

باز هم از همه دوستان ممنون و متشکرم

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

امیدوارم حال همگی خوب باشه و امتحانات را به خوبی گذرانده باشن. جلوی این همه از اساتید حرف زدن یه کم سخت مخصوصا که کلا دو یا سه تا پست هم بیشتر اینجا .....

سلام استاد
خوشحالم که برگشتید :happy:
امیدوارم بیشتر شاهد حظور شما در فروم باشیم
موفق و پیروز باشید..

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
خوب تا يادم نرفته، در مورد خريد سندباد، اگه کسه ديگه اي نيست و داوطلبين قبلی هنوز سره جاشون وايسادن ، شروع کنيم به خريد ديگه!:)
تا اينجا 5 نفريم، که ميشه نفری 20 دلار. البته بدونه هزينه کپی (dvd و پست)

لطفاً confirm بکنين که من بخرمش! ممنون :happy:

داوطلبين:

خودم
ساحل
برادر زيرنويس
برادر مهمودی
برادر متين

caqefp159.jpg

سلام! منم هستم سندبادو:D ;)

وای چقدر اینجا سریع رشد میکنه! آخه تازه 120 صفحشو save کردم که بخونم:wacko:

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
83.gif
خب با این حساب واسه گرفتن سندباد شش نفر شدیم.
کسی واسه سریال دیگه نظری نداره؟حالا که خواهر فریدا دارن زحمت خریدو میکشن بهتر نیست دو سه تا سریال سفارش بدیم؟​

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
اوه اوه باز دو روز نیومدیم اینجا 10 صفحه رفت جلو
اول از همه ورود خواهر yen yen رو خوشامد میگم
---------------------------------------------------------------------------------------
من فک میکنم آخر Blood + اونجا که اون گل رو نشون میده یعنی هاجی زنده اس
سولمون که خیلی وقت پیشش مرده بود
اما برام جالبه که شاید اون رمان نشون دهنده اینه که خواهر چشم آبیش هم تو انجا دفن شده
s328.gif

----------------------------------------------------------------------------------------
راستی قسمت 20 kanon رو هم گرفتم
ببینم کسی اصلا این kanon رو دیده؟
127fs569362.gif

---------------------------------------------------------------------------------------
خوشم میاد shinobi قیقا مثل من فکر میکنه منم با سامورایی چامپلو زیاد حال نکردم
منم naruto رو تا قسمت 218 دان کردم
-------------------------------------------------------------------------------------
فعلا زدم تو خط the third یه 5 قسمتشو دان کردم
واقعا انیمه با گرافیکیه خیلی ریزه کاری توش هست
------------------------------------------------------------------------------------
راستی بروبچ انیمه هایی که میخوان سری بعد خواهر فریدا بفرسه بگین که من بزارم تو لیست
در نهایت اونایی که بیشتر رای اوردن تصویب بشه
----------------------------------------------------------------------------------
راستی ceymour عالی بود کلی حال کردم
bee.gif

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
خواستم ببینم عصبانی میشی چه شکلی میشی :D

این شکلی :D

722253.jpg

خب اگه این کارو بکنیم حداقل فایده اش اینه که هر تازه واردی به جای 10 تا پست در این زمینه، فقط یه پست می زنه ...

میشه امتحان کرد و دید که فایده داره یا نه
چیزی که از دست نمیدیم. خرجی هم نداره :D

منظورم افراد جدید بود. چون چند نفر تو همین صفحات اخیر اعلام آمادگی کرده بودن؛
من که فعلا برای تهران مشکلی ندارم، ولی فکر کنم لرد سیاه برای شهرستان یه کم دچار دردسر بشه. چون تعداد خیلی زیاده

آره درمورد شهرستانها واقعا به سعید داره خیلی سخت میگذره. من که خوب درکش میکنم
ولی کاری از دستم بر نمیاد :(

کسایی که برای کمک در رایت و پخش تو بچه های شهرستان داوطلب هستن با لرد سیاه تماس بگیرن و هماهنگ کنن

... فقط خواستم از دوستان خوبی که این مدت جویای احوال من شده بودن ...

مطمئن باشید اونهایی که چیزی نگفتن هم شما رو فراموش نکرده بودن :blush:
امیدوارم بیشتر از این شاهد فعالیت شما باشیم

خوشم میاد shinobi دقیقا مثل من فکر میکنه منم با سامورایی چامپلو زیاد حال نکردم

;)

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
حظور مجدد خواهر ین ین را تبریک میگم
7093.gif

1372.gif
68.gif

آره درمورد شهرستانها واقعا به سعید داره خیلی سخت میگذره. من که خوب درکش میکنم
ولی کاری از دستم بر نمیاد

ممنون که به فکر من هستید
5170.gif
. تا حلا دونفر اعلام امادگی کردند.
فقط یه رایت دیگه دارم که ان هم تا فردا تمام میشه سفارش جدیدی ندارم .

من می تونم تو رایت کارتن ها جناب لرد سیاه رو همراهی کنم
خیلی ممنون :blush:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
Ghost Hunt

GH.JPG

تا کنون مقادیری ز این انیمه سخن رفته است و همکنون قصد معرفی ان را داریم !

همونطور که از اسم کارتون مشخصه این کارتون در مورد روح و اینجور چیزاس ! کمی تا حدودی ترسناکه (برای کسانیکه می ترسن ... وگرنه بیشتر هیجانیه !) داستان از اون شروع می شه تانیاما مایی یه دختر High School موقع رد شدن از کنار ساختمان قدیمی مدرسشون که الان متروکه هست فضولیش گل می کنه می ره تو .... در ساختمان رو که باز می کنه یک شی مثل دوربین نظرش رو جلب می کنه و می ره طرفش... تو همون لحظه ساختمان شروع به ریزش می کنه اما یه مردی از تو تاریکی در می اد و مایی رو حل می ده و پای خودش زخمی می شه در همین لحظه هست که پسر خوش تیپ داستان یعنی Naru وارد می شه !و به اون مرد که از نارو بزرگ تر به نظر می اد کمک می کنه .... بعد ازاون نارو به مدرسه محل تحصیل مایی می ره و به مایی می گه به خاطر اون دوربینی که شکسته و همچنین دستیارشم که زخمی شده مایی باید به جای دستیارش بهش کمک کنه !
خوب دلیل وجود نارو اون جا درخواست مدیر مدرسه هست ... توی ساختمان قدیمی جدیدا اتفاقات عجیبی رخ می ده ! به همین دلیل مدیر مدرسه از یک عده ادم که همشون با روح سر و کار دارن خواسته که اونجا جمع بشن و با هم تو حل مشکل ساختمان همکاری کنن از این جاست که تمام شخصیت های اصلی وارد داستان می شن ! که به معرفی تک تکشون می پردازیم :happy:

(Naru)Kazuya Shibuya

خوب شخصیت محوری داستان یک پسر17 سالس که بسیار خشک و جدیه و کاملا حرفه ای رفتار می کنه ... اون رو به این دلیل نارو صدا می کنن که تانیاما اولین بار اون رو به این اسم صدا کرد که مخفف narcissist :D
برخلاف سایر کسایی که اون جا ستن اون به نظر نمی اد که هیچ نیروی خاصی داشته باشه و همه ی کارهاش مبتنی بر استفاده از ابزارهای پیشرفته و اطلاعات و هوش خودشه ! در هر صورت اون رییس مایی و لین (همون دستیارش که زخمی شد!) هست و معمولا ریاست گروه رو با توجه به سن کمش به عهده داره !

Mai Taniyama

خوب نحوه ورود مایی به داستان رو که گفتم اما از خصوصیات اخلاقی اون میشه به فوق العاده احساساتی و دلسوز بودنش اشاره کرد .... مایی راوی تمام داستان های کارتون هست ! اون معمولا توی خواب چیزای عجیب غریبی می بینه و معمولا در انتها به چهره خندان نارو که داره بهش لبخند می زنه ختم می شه ! :D

Lin Koujo

لین (رین) اصلا چینی هستش و معمولا خیلی ساکته و کم حرف می زنه و همچنین قد خیلی بلندی هم داره:blink: ... اون علاوه بر این که دستیار نارو هست یک Onmyōji isj (دقیقشو خوستید می تونید بخونید اما کارشون بیشتر در مورد تلسم و این چیزاس !)

Houshou Takigawa (Bou-San)

یک Monk از کوهستان های Koya که چند مدته مانک بودن خودش رو کنار گزاشته و موهاش رو بلند کرده ! اما هنوز به عنوان کاره دوم یه مانکه ... شخصیت خیلی خوبی داره و تقریبا از نظر فیزیکی و اجرایی از سایرین بهتره !
وقتی که روح ها حمله میکنن معمولا با جملاتی که می گه راحت تر از بقیه از پس اوضاع بر میاد! ! کلا کسیه که در مواقع خطرناک به کمک سایرین می اد ! اما راه حل نهایی رو نمیده !
جمله معروف : Naumaku Sanmanda Bazara Dan Kan

Masako Hara

این دختر بسیار از خود راضیه و لوس اما نارو اعتقاده زیادی به کار اون داره طبق گفته نارو اون یه Medium هست اون می تونه روح ها رو تشخیص بده و متوجه وجودشون در محل بشه ! این طور که پیداس اون خیلی وقته نارو رو می شناسه که این مساله اصلا برای مایی خوشایند نیست:D

John Brown

یک Exorcist که 19 سالشه و از استرالیا اومده و با Holy Water و کتاب مقدس سعی می کنه روح ها رو Exorcise کنه !

Ayako Matsuzaki

یک خانوم از خود راضی که معمولا به هیچ دردی نمی خوره اما وجودش در گروه لازمه اون یک Shinto miko priestess. هست و یکی از جملاتی که به کار می بره اینه : Rin pyou tou sha kai jin retsu sai zen

خوب این گروه از ادمای عجیب غریب شروع می کنن به حل ماجراهای مختلف در مکان های مختلف و هر پرونده معمولا 2-3 قسمت طول می کشه که به اتفاقات مختلفی مربوطه ! وقتی پرونده ای شروع می شه اگه تا اخرش رو نبینین همینطوری مبهوت می مونین اما معمولا انتهای هر پرونده به اون خوبی که ادم می خواد تموم نمی شه اما بد هم نیست @

این کارتون به اکثریت توصیه می شه ! البته اگه روح لطیفی دارید نبینید اما کلا خیلی هم ترسناک نیست !

بالا