رو ..................................... کی ............................... يا![]()
![]()
(بدون توضيح)
قسمت جديد bleach رو ببينی ميفهمی چی گفتم!ها؟:blink: مفهوم نبود!:blink: :blink:
samurai afro هستش.من شروع به دانلود کردم ولی چون سرعتم پایین روفتم برای 40 قسمت 95مگیش.1 لینک 5 قسمتی با کیفیت هم داره که ممنون میشم خواهر فریدا بگه کامل هستش یا فقط همون 5 قسمت.
اگه میتونید تا عید صبر کنید .من تمومش میکنم.اگه شما سرعتتون بیشتره که من صبر کنم از شما بگیرم.
جاش حسابی خالیه ... دلم واسه انشاهای بی سر و تهش تنگ شدهجای این سپهر بی معرفت خالی :lol: آنلاین هم میشه جواب آدمو نمیده
شرمنده ها :blush: .... ولی:blush:
آره تا قسمت 22 دست منه![]()
واسه خرید مسافر کوچولو 7 نفریم و کسی تا حالا اضافه نشده.
رو ..................................... کی ............................... يا
دانلود Meteor Garden تموم شد. آخه يه تشويقی چيزی!
30 قسمت، 34 گيگ!:blink:
قابل توجه خواهر مهسی و دنی عزيز
سريال همين 5 قسمته!اين اطلاعات جانبی ...
اونوقت منظورت چيه؟مرسی از توضیح .... الان این شما که گفتی فریدا بود دیگه؟ من که نبودم؟![]()
گفتی!جاش حسابی خالیه ... دلم واسه انشاهای بی سر و تهش تنگ شده![]()
ببينم نکنه سر بقيه کارتون ها از جمله gravitation هم همين بلا اومده!؟؟:blink:شرمنده ها :blush: .... ولیفقط برای اینکه ثابت کنم ازت نمی ترسم![]()
![]()
برادر متين پس چی شد؟:blink:برادر متین؛ نوشته ات را کوت نمودم که توجهت جلب گرددآقا این لیست کارتونایی که داری رو بذار بی زحمت خواهشا
![]()
باز شاناره!:blink: نه image shack بود نه photobucket!!!!!!....خدارحمتی شد؟! :blink: عکست فیلخیسه متاسفانه![]()
من که فقط با دور تند ديدم محشر بودیه حس غریبی بهم میگه این باید چیز خوبی باشه![]()
سندباد که خيلی وقته خريده شدهاین سندباد چطور شد؟ شماره حساب بدم؟ ندم؟![]()
خواهش خواهر جون:happy: ولی خيلی زياد بود!![]()
![]()
Good Job به قول دنیل...
دستت درد نکنه خواهر جون.فکر کنم با این سرعتم اگه می خواستم دانش کنم 6 ماه طول می کشید.ولی واقعا ارزش داره.در مقایسه با هانایوری دانگو این خیلی قشنگتره..هم هنرپیشه هاش خوش قیافه ترن هم به انیمش شبیه تره...
از Hanazawa Rui هانایوری که اصلا خوشم نمیاد ... ولی Huaze Lei.یه هنرپیشه ای هم توش بازی می کنه که به طرز فجیعی شبیه به یه نفر که من ازش بدم میاد
ولی Metoer Garden خیلی ماهه![]()
![]()
ممنون برادر
فکر ميکنين بتونين 2 ش رو بگيرين؟ منم اگه بتونم يکش رو تموم ميکنم براتون ميفرستم که پشت سره هم شه.حالا بعدن يه فکری به حال 3 و 4 ش ميکنيم.:wacko:
برادر اين عکسی که من گزاشتم ماله فيلم live action اين کارتون بود. ولی تورنتش ماله کارتونشه. در ضمن دانلود نکنين، از دنيل بگيرين
. به خدا من چند سری يه ديگه دارم که ميتونين کمک کنين:lol:. تو رو خدا 2 بار 2 بار چيزا رو دانلود نکنين!
حيف اينترنت تون نيست!
![]()
اوه عالی ميشه!من يه کم کمکتون کنم؟
ناروتو ، کنشين، نينجا اسکرول، افسانه 3 برادر، ...
پس شمام بدين که ليست رو دنيل يجا آپديت کنه.:happy:
اين فكر كنم تورنت چوبينه من هر كاري كردم نتونستم بگيرم گذاشتم هركي خواست دانلود كنه شايد براي شما كار كرد (ايتالياييه)
http://www.mininova.org/get/569578
سلام
من تازه عضو شدم. هوای ما رو هم داشته باشید...
سلامسلام
من تازه عضو شدم. هوای ما رو هم داشته باشید
دستتون درد نکنه خيلی کامل بود.:happy:در مورد این فیلم یه چیزایی پیدا کردم. اگه کمه ببخشید
همون لينکی هست که من پست قبليم دادم.برای اعتراض دقیق یادم نیست ولی یک سایتی بود که میشد در اون مورد اعتراض رو نوشت و بقیه میان و رای میدن.
ممنون ..... :happy::lol:دانلود قسمت دوم مال منتموم شد خبرتون می کنم
تازه يادم افتاد basilisk و shinobi رو هم دارين!:lol::blink: من اینا رو دارم نمی دونستم..![]()
برادر کيبا رو سپهر تا به اينجا دان کرده از دنيل بگيريندر حال دانلود ..
اين خوبه، اينو دان کنين چون کسی تو ايران ندارتش. در ضمن نينجايی هم هست که شما دوست دارين.در حال دانلود ...
راستی سرعتتون چه جوريه؟!
تازه يادم افتاد basilisk و shinobi رو هم دارين!
برادر کيبا رو سپهر تا به اينجا دان کرده از دنيل بگيرين. تو رو خدا دوباره دان نکنين!
اين خوبه، اينو دان کنين چون کسی تو ايران ندارتش. در ضمن نينجايی هم هست که شما دوست دارين. Himawari
بله تعدّاد سيد هاش کمه ولی 500 و خورده اي پير داره که جايه اميدواريه!سرعت من اینجا بین 20-25 هست البته همه ی اینا بستگی به سیدر ها داره. این سریال فقط 5 تا سیدر داره![]()
:blush::blush::blush::wacko: :wacko: آره ، تازه یادم افتاد مثل اینکه باید حتما لیست رو زودی آماده کنم وگرنه همه رو شما رو می کنید :happy:![]()