• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بین دوستان کسی در مورد این انیمه اطلاعی داره؟

2mpe5y1.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب سلام ... چون نمی خوام Live for what ازم حق السکوت بگیره ، اینجا بصورت خودمونی اعلام می کنم که دنبال کار معافی ام بودم این یه هفته اخیر و تا 75% موفقیت آمیز بود ... شما قضاوت کنید ... واقعا حیف نیست یه نبخه ای (!!) مثل من بره سربازی ...
monkey6.gif

بهرحال من رفتم سراغ این 20 صفحه (
flat.gif
) و با مهارت (!) زاید الوصفی همه اش رو خوندم ... اینم یکی دوتا جواب : ( شایدم یکی دوتا جا انداختم
164.gif
)

راستی Berserk رو ایشالا spoil اش رو ادامه میدم ...
ببينم تو هنوز نگفتی واسيه اين دفعه چی ميخوای ديگه ؟ نه؟
4_1_6.gif
... برم ببينم چی واسيه spoil کردن پيدا ميشه، دست به کار شم!:p:D

//
راستی ميگم اگه يه دختر به جمع ميتينگ های هفتگی تون اضافه ميکردين، راندمان کاری تون خيلی بيشتر ميشد!:D
يه پيشنهادم بدم؟:eek:
آها ... خوب شد گفتی ... باید به کی بگم این لیست رو ... البته اون دفعه چون من خیلی سفارش دادم ، گفتم این دفعه جا رو به جوون ترا بدم
cat33.gif
... بهرحال بگو که باید به کی بدم لیست رو ، چون یه 5-6 تایی آماده کردم ... ( روزبه نبود ؟
1655.gif
)

//
درباره اون بحث تاپیک مشارکت هم والا من فقط ناظر فیفا هستم ...
87.gif
اما بچه ها زحمت کشیدن انصافا ...
آقا شما يه انيمه خوب معرفي كن ماهم پايه هستيم ...خوب اگه براي شروع يه انيمه 3,4 قسمتي كار كنيم بهتر نيست
من فقط کمک می کنم توی ترجمه ... عنوان خوب رو دیگه خودتون زحمتش رو بکشید ...

مهم : راستی اینایی که داشتی با فریدا بحث می کردین سرش ، چی بود ... یه Pm به من بزن یا لینک ترجمه ات رو بده ... من الان دارم هر هفته روی یکی دوتا تا زیرنویس فیلم خارجی کار می کنم ، یعنی بچه هایی هستن که علاقه مندن به این قضیه ولی خیلی حرفه ای نیستن ... من بهشون کمک می کنم و روی کارشون edit انجام میدم
coffee(1).gif
... یعنی دیالوگ های سخت و tricky رو ( که تعدادشون هم زیاده ) واسه شون اصلاح می کنم ... بنابراین با همه تجربه پلیسی ام در خدمتم ...
96.gif

Lady Oscar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته ای از saheljunior
The Rose of Versailles رو کی خواسته؟؟ من دارمش

خواهر ساحل من می خواستمش.کاملشو دارید؟

من " rose of versailles" رو تا قسمت 12 دارم به اضافه 29 و 39. واقعا قشنگه !:wub: اپیزودهاش هم در یوتیوب با زیرنویس انگلیسی هست . دردسر تورنت و سید و این حرفا رو هم نداره .
این هم یه کلیپ زیبا از rose of versailles :

http://www.youtube.com/watch?v=MSPyeXdhjXA

حتما دانلود کنین خیلی قشنگه

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
ادم یاد هری پاتر میفته
568.gif
- این کتابش اخریش کی میاد خیال ما راحت شه.

خود نویسنده که قول داده امسال تابستان کارشو تموم کنه اصلشو سریع می شه پیدا کرد مهم ترجمه اونه که من خودم شخصا مال ویدا اسلامیه ترجیح می دم حدودا یکی دو هفته بعدش در می یاد.البته الان دو تا داستانش اومده که ربطی به خود نوسنده کتاب رولینگ نداره یکیش ایرانی یکیش هم اگه درست یادم باشه چینی(مطمئن نیستم.):)

بابا اينجا چقدر طرفدار هري پاتر هست خوب منم بهشون اضافه كنيد البته من فقط طرفدار كتابم نه فيلم
تاريخ دقيق انتشار كتاب 21/7/2007

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
[/img]

من فقط کمک می کنم توی ترجمه ... عنوان خوب رو دیگه خودتون زحمتش رو بکشید ...

مهم : راستی اینایی که داشتی با فریدا بحث می کردین سرش ، چی بود ... یه Pm به من بزن یا لینک ترجمه ات رو بده ... من الان دارم هر هفته روی یکی دوتا تا زیرنویس فیلم خارجی کار می کنم ، یعنی بچه هایی هستن که علاقه مندن به این قضیه ولی خیلی حرفه ای نیستن ... من بهشون کمک می کنم و روی کارشون edit انجام میدم
coffee(1).gif
... یعنی دیالوگ های سخت و tricky رو ( که تعدادشون هم زیاده ) واسه شون اصلاح می کنم ... بنابراین با همه تجربه پلیسی ام در خدمتم ...
96.gif

بخاطره معافي به شما تبريك ميگوييم
73eee77e.gif

ما هم در آرزوي معافي ميباشيم

در مورد ترجمه ميام توي تاپيكش مطرح ميكنم مرسي
6037cd3a.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا اينجا چقدر طرفدار هري پاتر هست خوب منم بهشون اضافه كنيد البته من فقط طرفدار كتابم نه فيلم
تاريخ دقيق انتشار كتاب 21/7/2007

انشاالله .قبل از تابستون 1 تاپيك شلوغ داره

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
البته من هنوز ميگم خوده کارتون قشنگ تره!:cool: شخصيت دومئوجی عزيز منو :wub: تو هر 2 تا ورژن خراب کردن!!!:(:hmm:

به نظر من هم شخصیتهای انیمه دوست داشتنیتر بودند.
راستی خواهر سکانسی بود تو این انیمه دوستش داشته باشید(منظورم بیشتر از بقیه است) من که یکی از سکانسهاشو خیلی دوست دارم.در ضمن صدای کاراکنر rui رو هم دوست داشتم(مخصوصا وقتی میخندید):p

به منظور غنی کردن پستم(بهتره بگم عمومی تر کردن پستم) یک ED میزارم.:happy:

این ED با نام Hare Hare Yukai متعلق به انیمه Melancholy of Haruhi Suzumiya هست که البته سانگ! قشنگی داره ولی من بیشتر به خاطر دانس!! کیوتش!!!(تا سه نشه بازی نشه)! گزاشتم:upsided:

The Melancholy of Haruhi Suzumiya ED Theme
Hare Hare Yukai

333ehpu.jpg

2iu6ufd.jpg

این هم لینک ها:
HARE HARE YUKAI
(43.8MB)

لینک YOUTUBE
HARE HARE YUKAI

harehareyukaifull05LG.jpgharehareyukaifull07LG.jpgharehareyukaifull53LG.jpgharehareyukaifull19LG.jpgharehareyukaifull27LG.jpg

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این ED با نام Hare Hare Yukai متعلق به انیمه Melancholy of Haruhi Suzumiya هست که البته سانگ! قشنگی داره ولی من بیشتر به خاطر دانس!! کیوتش!!!(تا سه نشه بازی نشه)! گزاشتم:upsided:

دستتون درد نکنه خیلی خیلی قشنگ بود.

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
36_1_33.gif
36_1_33.gif
36_1_33.gif

برادر و .......ی......ل......ی...........
15_8_209.gif

من که باورم نميشه!:blink: دلمون خيلی تنگ شده بود برادر
23_33_9.gif
:happy:

سلام به همگی بر و بچس باصفای تاپیک چه قدیمیا و چه اونایی که تازه به جمعمون اضافه شدن وباید بهشون خوش امد بگم.
wubpink.gif

منم دلم خیلی برای اینجا تنگ شده بود....اما خوب اوضاعم اونچنان قمر در عقرب بود که اصلا فکر نزدیک شدن به کامیوتر هم به مغزم راه نمیدادم.جاتون خالی دیروز که بعد از مدتها اومدم سراغ کامپیوتر حتی نمیتونستم موسو تو دستم نگهدارم اونقدر اوضاع خنده داری شده بود...
laugh.gif

Yow willie
big_smile.gif

حالا من سرم شلوغه چرا تو پیدات نیست
302.gif

چون من سرم از تو شلوغتره!:D جات خالی یه امتحان جامع داشتم که باید1300 -1200 صفحه رو تویه ماه میخوندم جونم بالا اومد
p28.gif
تازه کلیشم موند یعنی در حقیقت به اندازه ی 42 سوال (از 210 سوال).آی اگه من دستم به این سال بالایها برسه میدونم باهاشون چیکار کنم.
maniac.gif
هی منو اغفال کردن که بیخیال 1 ماه آخربخونی کافیه و اینجور حرفا منم اغفال شدم که البته نقش زغال خوبم نمیشه نادیده گرفت منظورم اینه که آخه کی حوصله داشت دوباره بشینه فنون تست زنی رو تمرین کنه!
43r4jed.gif

پ.ن.راستی انتخاب شدن تاپیکو به عنوان بهترین تاپیک سال تبریک میگم که واقعا حقش (حقمون!)بود...
47b20s0.gif
و به امید موفقیت و پایداری تاپیک در آینده...
rainbowed.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی میبینم که خواهر ین ین دوباره به جمعمون برگشتن :happy: اما انگار خبری از اریانا جان و خواهر شینگ ین نیست کسی میدونه کجان؟:eek:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی فریدا جان چه خبر از Code Geass ؟به کجا رسید؟فهمیدن للوچ Zero ئه یا نه؟:eek:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
willie این چیه؟
47b20s0.gif

The Melancholy of Haruhi Suzumiya ED Theme
Hare Hare Yukai

333ehpu.jpg

این یکی از پروژه های منه فعلا 10 قسمت دان شده
پروژه دومی هم اسمش هست Jigoku_Shoujo_Futakomori که 12 قسمتش دان شده

--------------------------------------------------------------------------------
راستی فریدا خانوم من تو لیستتون دیدم فقط 8 قسمتشو دان کردین انگار
از قرار معلوم 24 قسمته که تا بحال 12 قسمتش رو shinsen sub زیرنویس کرده

2pshcaw.jpg

2w3p4eh.jpg

48qyknl.jpg

4hd32nk.jpg

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:blush: سلام منم لیست خجالت آورم رو واسه آقای دنیل فرستادم.
فقط 40 عنوان!:blush: :blush:
ولی تا آخر هفته بیشتر میشه:happy:

راستی خواهر فریدا ما رو دریابید plzzzzzzzzzzz​

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blush: سلام منم لیست خجالت آورم رو واسه آقای دنیل فرستادم.
فقط 40 عنوان!:blush: :blush:
ولی تا آخر هفته بیشتر میشه:happy:

راستی خواهر فریدا ما رو دریابید plzzzzzzzzzzz​

منم 15 تا.
گناه داره بنده خدا

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز بعد از مدتها نشستم دوباره كنشين رو نگاه كردم.

به نظر شما قشنگترين قسمت داستان كجاست؟

نظر خودم اپيزود 43
كنشين براي ياد گرفتن آخرين فن استاد خودش رو ميزنه و استاد ساجورو به كنشين سفارش ميكنه و توي چاله بارون روي زمين ميوفته.
شما فكر ميكنيد كه مرده.:(
هنوزم وقتي نگاه ميكنم اشكم در مياد.

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:rolleyes: خواهر فریدا منظورم در مورد کوزت بود!لینکش باز نمیشه.​

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
مروز بعد از مدتها نشستم دوباره كنشين رو نگاه كردم.

به نظر شما قشنگترين قسمت داستان كجاست؟

نظر خودم اپيزود 43
كنشين براي ياد گرفتن آخرين فن استاد خودش رو ميزنه و استاد ساجورو به كنشين سفارش ميكنه و توي چاله بارون روي زمين ميوفته.
شما فكر ميكنيد كه مرده.
هنوزم وقتي نگاه ميكنم اشكم در مياد.

قسمت 30 ام...بی شک اوج داستان است

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
SPOIL:
خوب الوعده وفا
اینبار می خوام انیمه دیدنی Blue Seed رو براتون اسپویل کنم یکی از قشنگترین منگا های یوزو تاکادا که در سال 1994 توسط TV Tokyo تبدیل به یکی از انیمه های قشنگ شد.این انیمه 26 قسمته و یه OVA که3 قسمتی هست به اسمBlue Seed Beyond .

4e1fodk.jpg
30884m8.jpg
داستان:
مثل خیلی دیگه از دختر های دیگر مقیم ژاپن مومیچی فوجیمیا Momiji Fujimiya فکر می کرد که یه دختر محصل معمولی هستش.
تا اینکه یه روزدر راه دبیرستان با یه مرد که روی دستش آثار سوختگی هست بر خورد می کنه کسی که سعی در کشتنش داره.
مومیجی گیج و وحشتزده می شه از اینکه می بینه یه مرد غریبه که یه سری مهره آبی روی بدنش داره و از توی بازوهاش می تونه تیغه های برنده در بیاره بهش میگه کوشینادا Kushinada .زمانیکه ترسیده بود و نمی دونست چه عکس العملی باید از خودش نشون بده یه زن و مرد که بعدا معلوم می شه برای دولت کار می کنن سر می رسن با شلیک گلوله باعث فرار مرد چشم گربه ای می شن.
از اونجایی که مومیجی هیچی در مورد افسانه شینتو Shinto نمی دونست تصمیم می گیره به کتابخانه مدرسه بره تا بفهمه معنای اسم کوشینادا چیه...این اسم متعلق به یک شاهزاه هستش که توانایی اینو داره که یه نوع اهریمن که اسمش آراگامی Aragami هست رو با خون خودشون خواب کنه و مثلا یه جورایی نابودشون کنه.
مومیجی نمی تونست قبول کنه که همچین شخصیتی داره حتی با وجود اینکه همراه مادر و مادربزرگش در معبد ایزومو Izumo زندگی می کرد.
اگرچه بعد از اینکه یک درخت مو از هر شکافی سر کشید و سعی در گرفتن مومیچی کرد در حالی که مدام زمزمه می کرد "کوشینادا...کوشینادا..." مجبور شد عقیدشو تغییر بده.
مومیجی سعی کرد که فرار کنه بدون اینکه بدونه این درخت مو توسط یکی از قویترین آراگامی ها به اسم اروچی Orochi هدایت می شه .خوشبختانه مومیچی توسط همون مرد چشم گربه ای نجات پیدا می کنه کسی که خودشو مامورو کوساناگی Mamoru Kusanagi معرفی می کنه.
کوساناگی با قرار دادن مومیجی به عنوان طعمه اروچی رو مجبور می کنه که خودشو نشون بده اما نقشش درست از آب در نمی یاد .
4h9cy1d.jpg

در همین موقع دوباره اون گروه دولتی سروکلشون پیدا می شه و خودشونو یکی از زیر مجموعه های TAC یعنی مرکز حکومت های زمینی Terrestrial Administrations Center معرفی می کنن و به راحتی اروچی رو نابود می کنن.اگرچه اروچی سعی می کنه با آخرین قدرتی که داره به کوساناگی حمله کنه اما مومیجی مابین این دو تا قرار می گیره و جون کوساناگی رو نجات می ده.
اما مومیجی به جای اینکه کشته بشه صاحب یه مهره آبی به اسم میتاما mitama (مثل همونایی که کوساناگی داره) روی سینش میشه که به کمک اونا می تونه حضور آراگامی ها رو احساس کنه.
گروه TAC که قصدشون نا بودی آراگامی هاست از مومیجی می خوان تا به اونها ملحق بشه. چون کوشینادای قبلی یعنی خواهر دو قلوی مومیجی حالا دیگه مرده.
مومیجی سعی می کنه در مورد این خواهر دو قلو که هیچ وقت در موردش نمی دونسته بیشتر تحقیق کنه و به خاطر اینکه سرنوشت خودش و خواهرش کامل بشه تصمیم می گیره به TAC ملحق بشه. البته با این شرط که کوساناگی ازش محافظت کنه.کسی که خودش هم آرزو داره تا ارباب قبلی خودش که یه آراگامی هستش رو نابود کنه.
در قسمت 10 یه مرد که اسمش مراکومو Murokumo هست (مثل کوساناگی باید از شاهزاده کوشینیدای سابق حفاظت می کرد) ظاهر می شه.اون 8 تا مهره میتاما داره (در حالی که کوساناگی فقط 7 تا داره) و هر آراگامی رو که فقط برای مقاصد خودش زنده هست نابود می کنه.
کوساناگی دائما سعی در کشتن مراکومو داره تا اینکه کایید Kaede بعد از پدیدار شدن یه دایره قوی انرژی در توکیو سروکلش پیدا می شه.

2zoc7k6.jpg
جنگی که شروع می شه هدف اصلی مراکومو و کایید رو آشکار می کنه اونها می خواستن خدایی که اسمش سوزانووو Lord Susano-oh بود رو دوباره زنده کنن تا جهان رو از وجود انسانها پاک کنن..(در افسانه ها آمده وقتی این آقای خدا به اهدافش می رسه با شاهزاده کوشینیدا ازدواج می کنه)
قسمت شوک آور ماجرا اینجاست که فرماندهی این عملیات به دست کایید کونیکیدا Kaede Kunikida فرزند خوانده رییس گروه TAC اقای Daitetsu Kunikida و همچنین همون کوشینیدای قبلی یعنی خواهر دوقلو و مرحومه مومیجی می باشد......
بقیه در خود انیمه....:D
شخصیت ها:
Momiji Fujimiya:
کوشینادای فعلی.

Mamoru Kusanagi:
محافظ کوشینیدا.

Daitetsu Kunikida:
رییس گروه TAC و پدر خوانده کایید.

Azusa Matsudaira :
محقق گروه TAC.

Ryoko Takeuchi :
عضو سابق پلیس فدرال که حالا به TAC ملحق شده.

Koume Sawaguchi :
عاشق اسلحه های مختلف و متنفر از حالتهای دخترونه.

Yoshiki Yaegashi:
متخصص کامپیوتر.

Sakura Yamazaki:
کسی که از جادوی شینتو برای نا بودی آراگامی ها استفاده می کنه.

2eg9xdv.jpg

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
نزنيد. نزنيد!!
تقصير من نيست.
خوب نفهميدم
(ايندكسينگ سايت :wacko: ببخشيد تايپك :happy: ) يعني چي؟

سلام
نميزنمت:evil:
اينو به خاطر اين گفتم كه اينجا ديگه تايپك نيست يه سايت شده نياز به ايندكس داره آي اي ه ل ناس :wacko:

پ.ن:پست اول با قوانين خواهر فريدا ويرايش شد:thumbsup:

بالا