• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
همین تاپیک بود که کارتون رو بین بچه ها پخش میکردید؟
من یه سری کارتون میخوام باید گجا برم؟
متاسفانه شما شرايط لازم برای گرفتن کارتونها رو، حداقل از آرشيو من، ندارين. شايد بقيه بچه ها بتونن از آرشيو خودشون به شما کمک کنن.
اگه علتش رو هم بخواين ميتونين پست اول اين تاپيک رو بخونين.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا این انیمه ارزش بازسازی داشت
فقط به رنکین سری 2002 این انیمه یه نگاه کنید

A313-11.jpg

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=313
حالا اینم رنکین سری 2006

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6431

بعد ميگن دختر فيلتر رو دور نزن!:cool: جيزه:wacko:
روزبه جان فيلتره:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
وای... چه خبره اينجا :blink: من همش چند ساعت نبودم، وقتی برگشتم 2 تا صفحه post جديد خوندم :eek:
هميشه هم اينجوری نيست!:p امروز از شانس تو اينجوری بوده!;)
:blush: راستی قبل از اينکه يادم بره : "فعال" شدنت مبارک، دانيل-سان :lol: omedetou
3 رقمی شدن تو هم مبارک، Capitan7ir-سان
ميگم منم 2000 پسته شدم پس چرا کسی به من تبريک نميگه!؟؟؟
36_1_44.gif
:p
wakarimashita :rambo: ... ولی يه سوال : گفتی کانادايی ؟ اينا رو چطوری برسونم دستت ؟
:happy: domo
به دسته برادر شينوبی برسونی کافيه، ايشون ميرسونن دسته دوسته من که بدن يه مسافر برای من بياره.;) راستی بچه ها من يه مسافر يافتم! :D کيا قرار بود برای من کارتون بزنن؟؟؟
36_1_21.gif

منم با flv player نگاه می کنم، البته نميدونم اينا چه فرقی با flv های google و you tube دارن ولی می شه عقب و جلوشون هم کرد... اما بازم flv player زياد player خوبی نيست :graduated ميشه به منم ياد بدی چطور تبديلشون کنم به mpeg ؟ onegai
سوال: از کجا دانلود ميکنی؟
جواب: راه هل برادر ميثم هم خيلی خوبه:) ولی اگه خاستی تبديل کنی ميتونی از نرم افزار Riva FLV Encoder استفاده کنی. اگه خواستی کامل برات بگم چی کار بايد بکنی.;)
راستی، حالا که Melancholy of Haruhi آماده نيست لطفا Kanon '06 رو برام کپی کنين
بايد دم برادر روزبه و دنيل رو ببينی!;):p
يکی به من ياد ميده چطوری signature درست کنم ؟ :blink:
بالای صفحه سمت چپ نوشته user cp. اونجا کليک کن. تو صفحه جديد دوباره بالای صفحه سمت راست زير قسمت کنترل پنل، نوشته edit signature. ديگه اونجا هر جور دوست داری درستش کن.;)
راستی، شما اين smily های عجيب غريبو از کجا ميارين ؟! :blink:
آها ... جواب اين سوالتو خواهر های عزيز پرشيانا و ساحل و برادر دنيل به خوبی ميتونن بدن! :cool: فکر کنم لينک تاپيک اسمايلی ها تو امضاء ساحل باشه:). راستی دنيل لينک دانلودی برای اين اسمايلی ها هست؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بهترين راه براي ديدن فرمتflv همين media player classic خودمونه كه توي چند صفحه قبل لينك داده بودم من كه اصلا مشكلي ندارم ديگه نيازي به تبديل نيست
برادر ميثم با کمال شرمندگی، ممکنه يه بار ديگه لينکه دانلودشو بدين؟:blush::blush::blush:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Tenshi na Konamaiki

tnk.jpg

امروز تصميم گرفتم چند تا کارتون براتون مزه زدايی کنم:D، پس اگه سيمور رو ديدين بهش خبر بدين اين وری ها نياد!:lol:

A Cheeky Angel کارتونی هست که منو چندين روزه سر کار گزاشته مخصوصاً که با سرعت خيلی پايينی داره دانلود ميشه، و من همينطور بايد صبر کنم تا قسمت بعدش دانلودش تموم شه که بتوم ببينم!:(

بی مقدمه بريم سره داستان:D:

megumi-kun پسری هست که هميشه دوست داشته قدرتمند ترين باشه و رفتار مردونه اي داشته باشه و يه روز موقعی که 9 سالش بوده و در حال بازی با دوستش ميکی به يه magician بر خورد ميکنن که از قضا يه کتاب اسرار آمير به مگومی ميده:

تو اين کتابيه شيطونک کوچولو هست که يه آرزوی هر کسی رو بر آورده ميکنه ولی فقط يه کم چپه آرزوها رو بر آورده ميکنه!:lol:
مگومی آرزو ميکنه که مردترين مرد ها باشه!:cool:
......................................

و جالب تر اينه که به جز دوستش ميکی که باهاش بوده هيچ کس ديگه اي يادش نميآد که يه موقعی مگومی پسر بوده!:blink:
وقتی مگومی به اون جينی يا ... ميگه که به حالت اول بر گردونتش، جوابش اينه که بعد 10 سال خود به خود دوباره پسر ميشه! و مگومی که ناراهت بوده کتاب رو توی رودخونه پرت ميکنه که بعدها که دنبالش ميگرده ، اثری ازش پيدا نميکنه! و الان 6 سال از اون ماجرا ميگزره و مگومی يه دختر بسيار زيبای 15 ساله شده و شده megumi-chan!:lol:

اين کارتون 50 قسمته و محصول 2003.:)
[/CENTER]​

داستان قشنگي داشت. ممنون​

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آها
ليست ني ني هم آماده شد ;) .
1ذره صبر كنيد:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر اگه بخوای من می تونم اسمایلی هامو برات رایت کنم .من 136 مگ اسمایلی دارم.
wink.gif
36_1_25.gif
36_11_1.gif

خدا رحم کنه!:eek::blink:
معلومه که ميخوام!:D دستت درد نکنه.:happy::blush: راستی دنبال آهنگ هستم;). خودم نداشتم.:(

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0

ميبيني خواهر عربها هم fansub دارن ولي ما نه
برادر ميثم با کمال شرمندگی، ممکنه يه بار ديگه لينکه دانلودشو بدين؟:blush::blush::blush:
دشمنتون شرمنده
اين لينك K-Lite Codec Pack Full كه خودش مديا پلير كلاسيكو نصب ميكنه با چند تا Codec كه ممكنه لازم بشه
mirror

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
چقدر تو این دو سه روزه که سر من با این HANA YORI DANGO گرم بود تاپیک جلو رفته.
یه تشکر از خواهر ساحل عزیز که این انیمه رو برام فرستاد یه تشکرم از خواهر فریدا که بهم معرفیش کرد منکه عاشقش شدم.:wub:
خواهر فریدا تبریک برای 2000 پسته شدنت
برادر دنیل تبریک برای کاربر فعال شدنت
برادرCapitan7ir تبریک برای سه رقمی شدنت
وای چقدر اتفاق افتاده:wacko:
و در آخر برادر Hamido-san خوش آمدید(البته من خودمم تازه وارد بیدم:) )

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب با اجازه خواهر برادر های عزیز می خوام امروز انیمه Revolutionary Girl Utena رو براتم اسپویل کنم.
این انیمه از منگاهای معروف Chiho Saito به همین نام و به کارگردانی Kunihiko Ikuhara در سال 1997 ساخته شده است.یه فیلم هم به اسم Adolescence of Utena در سال 1999 در ادامه انیمه براش ساخته شده.این انیمه 39 قسمت می باشد و جزو انیمه های رمنس-دراما تقسیم بندی شده.:D

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
بعد ميگن دختر فيلتر رو دور نزن!:cool: جيزه:wacko:
روزبه جان فيلتره:blink:
من که داتکی هستم مشکل ندارم:rolleyes:
اگر منظورت لینکا هستن من ریتینگاشو همینجا میزارم

Kanon (TV 2)

Masterpiece: 212 votes (sub:200, Spa.sub:4, dub:3, raw:2, edit.dub:1, ?:1, Por.sub:1)
Excellent: 72 votes (sub:71, ?:1)
Very good: 32 votes (sub:32)
Good: 21 votes (sub:21)
Decent: 5 votes (sub:5)
So-so: 4 votes (sub:3, dub:1)
Not really good: 4 votes (sub:4)
Weak: 2 votes (sub:2)
Bad: 3 votes (sub:3)
Awful: - Worst ever: 3 votes (sub:3)
Seen in part or in whole by 681 users, rank: #408
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 9.0754 (Excellent+.07), std. dev.: 1.6688, rank: #28
Weighted mean: 8.8793 (Excellent-.12), rank: #60
Bayesian estimate: 8.8133 (Excellent-.18), rank: #12

Kanon (TV)

Masterpiece: 66 votes (sub:62, raw:2, dub:2)
Excellent: 125 votes (sub:118, dub:3, Spa.sub:2, raw:1, Fre.sub:1)
Very good: 129 votes (sub:121, dub:3, Por.sub:2, raw:2, Spa.sub:1)
Good: 111 votes (sub:105, dub:2, raw:2, Rus.sub:1, ?:1)
Decent: 41 votes (sub:37, raw:2, dub:1, Rus.sub:1)
So-so: 30 votes (sub:29, raw:1)
Not really good: 13 votes (sub:12, dub:1)
Weak: 16 votes (sub:15, raw:1)
Bad: 8 votes (sub:8) Awful: 6 votes (sub:5, ?:1) Worst ever: 6 votes (sub:6)
Seen in part or in whole by 984 users, rank: #270
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.4628 (Good+.46), std. dev.: 2.0647, rank: #761
Weighted mean: 7.3437 (Good+.34), rank: #787
Bayesian estimate: 7.34609 (Good+.34), rank: #536

آخ آخ تاپیکو از ریخت انداختم ببخشید
اون قسمتی که 4 تا عکس بغل هم گذاشتی رو ادیت کن دو تا از عکسا رو بیار پایین خوب میشه

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D جینی کدومشو داری میبینی انیمه رو یا Live -Action ؟؟ بیاین یه کم سر این بحث و تبادل نظر کنیم .با وجودی که نامبر وانه خواهر فریدا بود خیلی کم راجع بهش صحبت شد.

سلام خواهر جون
من خود انیمه رو تا اینجا 3 بار دیدم(2 بار کامل و 1 بار تیکه تیکه)1 بار هم Live -Action و 1 بار هم METEOR GARDEN
اما ازMETEOR GARDEN بیشتر از Live -Action خوشم آمد.:)

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
SPOIL

*
33p6ouo.jpg

شخصیت اصلی داستان در مورد دختری هست که حرکات پسرانه در رفتارش دیده می شه.اسم این دختر آتنا تنجو
Utena Tenjou می باشد کسی که تحت تاثیر شاهزاده دوران کودکی خود آرزو داشت تا تبدیل به یک شاهزاده شود.
(یعنی prince ) و اینکارو با تقلید پسرانه در رفتار و لباسهاش نشان می داد.
آتنا به دبیرستان Ohtori Academy می ره جاییکه با دانش آموزی به نام آنشی هیممیا Anthy Himemiya آشنا می شه.دختری که از نظر دوستی زیاد رابطه خوبی با دیگران نداره.

*
4bfk6d2.jpg

آتنا برای محافظت از آنشی با دیگران می جنگه و البته بیشتر این جنگ ها شبیه دوئل هایی هست که آتنا با شمشیر بازی روبروی انجمن دانش آموری (بعدا معرفی می شن) قرار می گیره. در تمام این جنگها آنشی به عنوان
Rose Bride به برنده تحویل داده می شه.از آنجایی که آنشی به عنوان جایزه برنده انتخاب شده آتنا سعی می کنه تمام این مسابقاتو ببره.
در واقع این سریال به 4 بخش اصلی تقسیم می شود که در هر کدام آتنا باید با مبارزات مختلفی در دبیرستان روبرو بشه.در تمام این مدت آتنا به عنوان صاحب اصلی آنشی باید تمام رقبارو شکست بده.
دوئل ها زمانی اتفاق می افتد که یکی با انگشتری که یک گل رز روش قرار داره ظاهر می شه.اونوقت آنشی روی لباس هر دوئل کننده یک گل رز قرار می ده و دوئلیست ها تا زمانی که گل رز طرف مقابل خودشونو با شمشیر از لباس رقیبشون جدا نکردن باید به مسابقه ادامه بدن.

چهار بخش اصلی:

STUDENT COUNCIL SAGA-SEITOKAI HEN
EP:1-13
BLACK ROSE SAGA-KUROBARA HEN
EP:14-24
AKIO OTHORI SAGA-OTORI AKIO HEN
EP:25-33
END OF WORLD SAGA-MOKUSHIROKU HEN
EP:34-39​

*
3088v21.jpg

4cngawz.jpg

2yodgqu.jpg

48cr761.jpg
3 تا از شخصیت های مهم:

*
4g9bh2b.jpg
Utena Tenjou
دختری که علاقه خاصی به حرکات پسرانه دارد.شخصیتی بسیار رک و راست و مهربان و دوستانه و در ضمن بت
دختر های دبیرستان:wub: .

*
2z6dydk.jpg
Anthy Himemiya
یه دختر مرموز و خیلی هم خجالتی .البته یه ذره هم همه چیزو سرسری می گیره.اون کسی هست که بقیه خواسته هاشونو به اون تحمبل می کنن و آنشی باید جوابگوی خشم اونا باشه(به زبان ساده تر کیسه بکس:( )

*
2gx1vd2.jpg
Akio Ohtori
برادر بزرگتر آنشی کسی که به عنوان رییس آکادمی نقش بازی می کنه البته در فصل 1 خودشو خیلی کم نشون می ده اما در فصل های دو وسه نقش محوری داستانو بازی می کنه.یه اسم دیگه این آقا لوسیفر می شد به معنای
the Morning Star ستاره صبح.

*
2mezvoo.jpg
بقیه تو خود انیمه:D

خوب اینم از این ...امیدوارم لذت ببرید:)

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Meteor Garden که یه چیز دیگه بود
download.aspx
.من از live action ش خوشم نیومد یه جوری بود.
البته من توی هر دو تاش کمی گیج شدم اما کلا خود انیمه یه چیز دیگس.یه انیمه دیگه هم با این نوع داستان قبلا دیده بودم البته الان اسمش یادم نیست ..فکرکنم اسم دختری که نقش اولو بازی می کرد میکی بود حالا می گردم بهت میگم.اما عجب قیافه هایی براشون گذاشتن مخصوصا لوئی توی live action اصلا خوشم نیومد.

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:) قابل توجه دوستانی که از لیست من عنوان های دی وی دی میخوان.فرمتهای دی وی دی رو بصورت avi هم میتونم در اختیارشون قرار بدم.

با اجازتون دارم میرم شیراز.بچه شیرازیا چیزی لازم ندارن؟​

بالا