• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
کار بر فعال شدنتان را تبریک میگم دنیل جان
281.gif
:blush: راستی قبل از اينکه يادم بره : "فعال" شدنت مبارک، دانيل-سان :lol: omedetou

برادر دنیل تبریک برای کاربر فعال شدنت

با اين كه دير شده ولي منم كاربر فعال شدن Daneel Olivaw تبريك ميگم
15.gif

ممنون از لطف همه دوستان
flowersmile.gif

دنيل رفت؟:blink: چه زود!:blink: ناقلا خدافظی نکرد!!!:D:cool:
خداحافظی نکردم چون می خواستم سر بزنم. هر چند نه به شدت سابق :D

از برادر rax بپرس ببين اسکفلونه رو سريال شو داره يا فيلمشو يا هر دوش؟;)

اوکی :happy: برادر rax ، اسکافلونه رو سریالشو داری یا فیلم یا هر دو؟ :D خوبه اینطوری؟ :D

نه جدی فکر کنم منظور سریالش بوده. اگه اینا رو ندید می پرسم ازش :D
منظور برادر اين بود که شينوبی رو از شينوبی بگير و بيخود فيلم سانسور شده از TV نگاه نکن.:D
ها ... باشه ... اینم فکر خوبیه :D
راستی، شما اين smily های عجيب غريبو از کجا ميارين ؟! :blink:
از تو گت اسمایل :D خواستی بگو بگردم لینکشو از تو خرت و پرتام پیدا کنم ;)

راستی، حالا که Melancholy of Haruhi آماده نيست لطفا Kanon '06 رو برام کپی کنين
این سفارشاتو یادداشت کن یه جا، بعد عید یه پی ام بزن بهم بگو چون اینطوری یادم نمی مونه حسابش از دستم در میره :happy:

:blush: :blush: راستی تمام این آواتارای جورواجوری که میبینین کار خودمه.

منتظر حمایتهای روحی سبز شما هستم.
242.gif
ایول
thumbsup.gif
... اتفاقا می خواستم ازت بپرسم همین قضیه رو ...

ميگم منم 2000 پسته شدم پس چرا کسی به من تبريک نميگه!؟؟؟
تبریک تبریک ... بابا انقدر سرعتت زیاده که حسابش از دست آدم در میره
magik.gif

راستی بچه ها من يه مسافر يافتم! :D کيا قرار بود برای من کارتون بزنن؟؟؟
من هی اومدم قبل رفتن اینا که دستمه رو به هدی برسونما، ولی وقت نشد گفتم باشه بعد عید
257.gif
حالا این مسافر کی قراره بره؟ :(
راستی دنيل لينک دانلودی برای اين اسمايلی ها هست؟:eek:
دقیقا برای کدوما؟
302.gif

البته ساحل که قرار شد برات رایت کنه، منم اونایی که دارمو برات می زنم. ولی اگه خواستی یکی دو تا پک هم آپلود کردم قبلا که می تونم لینکشو بدم :D (الان حسش نیست چون خوابم میاد
242.gif
)
نه دیگه زیادی شجاع شدی :D
راستی این دور از انصافه، تو از اسمایلی هایی که من ندارم سوءاستفاده میکنی :)
اون اسمایله (
ugly_hammer.gif
) منم که دارم تو سر خودم می زنما. فکر کنم برعکس برداشت کردی :D
راستی یک پیشنهاد دارم.توی لیستتان حجم کارتونها را هم بنویسید.اگر می دانستم
Ghost in the Shell 2: Innocence
Final Fantasy 7: advent children
Princess Mononoke
نصف یک دی وی دی را هم پر نمی کنند لااقل دانه سیب را هم سفارش می دادم

خیلی کار وقت گیریه ... از طرفی چندان لزومی هم نداره. چون تعداد اپیزودها مشخصه و میشه از روش تخمین زد که چقدر میشه. مثلا اون دانه سیب که گفتی هم یه قسمته و حجمش در حد همون قبلیا. و در ضمن من ندارمش :p

خوب بچه ها من دیگه دارم می رم..دنیل بی معرفت که بدون خداحافظی رفت اگه زودتر از من برگشت گوشای بچه شو ببرید.
axe.gif

لطف داری
302.gif
... خوش بگذره
waving2.gif

من معتاد که شدم هیچ , حدیث دل در باره ی بلیچ زیاد دارم , اینجا هم که نمی شه ...
کاشکی یکی , یه ... تا... پی ...
بــــه ... بسی شادمان گشتیم شما رو اینجا دیدیم :D

بلیچ که حرف نداره! به نظرتون تاپیک بزنیم براش؟ چرا همینجا صحبتاتونو در موردش نمیگین که استفاده کنیم؟ :D

(اوه اوه ... چقدر مودب شدم یه دفعه :p )

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر rax ، اسکافلونه رو سریالشو داری یا فیلم یا هر دو؟ :D خوبه اینطوری؟ :D

هردو..
grinning-smiley-047.gif

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خواهر فریدا
یه سوال:
این سریال HANA-KIMI الان روی DVD اومده دیگه؟چون به نظر باحال می یاد البته یه جورایی داستانش تکراریه اما بازم دیدن این جور داستانا خنده دار می تونه باشه.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
وای چقدر پست!!!:blink: من کی جواب اين همه پست رو بدم؟؟؟!!!
36_11_1.gif

من الان در حال قش کردن هستم:( 4 ساعت رو پا داشتم درس شيرين مکانيک سيالات ميدادم مبحث شيرينتر hydraulic jump
4_2_204v.gif
, الانم برم خونه باياد بشينم 93 تا ورقه صحيح کنم + 30 تا lab report!!!
36_1_4.gif
فکر کنم هنگام سال تحويل چرت بزنم!:lol:

خلاصه خوش به حال همتون که تعطيل هستين:(. من حصوديم شده شديداً!
4_9_15v.gif

خوب راستی به دوست تازه واردمون هم خوش آمد بگم:). خيلی خيلی ممنون از مطالبتون !:happy: خيلی جالب بود. فکر کنم همه بچه ها مثل من کيف کردن!;)

راستی شما برادر کاکاشی هستين يا خواهر کاکاشی؟:D آخه من خودم خواهر لينخو هستم!:p
يه لطفی هم بکنين اولين پست تاپيک رو بخونين.:)

خوب اين دمه آخری يه يادی هم از سپهرخدا بيامرز بکنيم:lol:. جاش تفلی خيلی خاليه!:(
ولی جدی من دلم برای نوشته های سپهر خيلی تنگ شده!:D
اميدوارم زودتر برگردی!;) جات خاليه!:rolleyes:

يه راستی يه ديگه: دنيل مسافرت خوش بگزره، جای ماها رو ها خالی کن;). عکس هم يادت نره! :Dعيدت هم مبارک:happy:
خوب من برم بزنم تو سرم:(. هنوز سفره هفت سين رو هم درست نکردم!
36_19_1.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• 25.jpg
    25.jpg
    31.6 KB · نمایش ها: 13
  • 30.jpg
    30.jpg
    44.7 KB · نمایش ها: 12
  • 42.jpg
    42.jpg
    30.6 KB · نمایش ها: 4
  • 46.jpg
    46.jpg
    36.7 KB · نمایش ها: 12
  • 52.jpg
    52.jpg
    24.2 KB · نمایش ها: 11

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
2- دو دم – (Nibi) 二尾 | 貓又 - نکوماته (بیجوی مؤنث)

3ychpwo.jpg

داستان : نکوماته بیجویی در فرم گربه است و به قدرت مرگ دسترسی دارد(Power of Death) این بیجو در محلی بنام جنگل مرگ زندگی می کند. ظاهرش گربه ی سیاه دیو مانند با بالهای فرشته سیاه. او حیوان اهلی خدای مرگ است. نکوماته از روح افراد مرده تغذیه می کند و می تواند آنها را برای نبرد فراخواند(Summon). او چشم سومی در بالای سر دارد که با آن بر ارواح حکمرانی می کند.

مکان در نبرد باستانی بیجو ها :
3 نبرد – 2 برد – 1 باخت
برد : کاکو- ایسوناده --- باخت : کیوبی نو یوکو

عاقبت : او برای مقابله با دشمنانش با هوکو همکاری می کرد و با او(2 نفره) به کیوبی حمله کردند ولی در نهایت شکست سختی خوردند و در پایان بوسیله خدای مرگ از مرگ نجات یافت ولی مدتی طول نکشید که کیوبی او را کشت.و روحش توسط خدای مرگ فراخوانده شد در حالی که جسمش توسط خود خدای مرگ در معبدی در جنگل مرک مهر شد.

توانایی : مرگ – کنترل کردن ارواح

مکانها :
از نظر قدرت در میان 9 بیجو : 4مین --- از نطر استقامت چاکرا(Chakra) : 8مین

عنصر : تاریکی (خدای تاریکی)

اصلیت : در جنگل مرگ یافت شده.

اینو هم بگم که جینچوریکی او یک دختر از Hidden Rock viliga هستش.

خوب بهتره منو برادر صدا کنید:blush: :D

این یکی رو تو انیمه ناروتو در قسمتهای آینده شیپودن خواهید دید.

خوب این هم از این یکی ، سومی هم ASAP می فرستم.

برم بخوابم - شب خوش عزیزان

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
استاد طفلی درستره..
poki-20070211044135.gif
راستی هماهنگیا انجام شد..سریال هم از اون قبلی 180 درجه چرخیدم رو Treacherous_Waters که خوشبختانه مثه بنز داره میره رو سرور..( فقط صداشو در نیاریم که زیر نویس نداره همه قسمتا و فقط 12 تای اول فعلا..:دی)

پروژه قرار بود بشهTian Xia Di Yi که هر چی گشتیم تورنت قبلی رو نیافتیم..فکر کنم فهمیدن من میخوامش قائم کردن..
s2220.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
استاد طفلی درستره..
poki-20070211044135.gif
ممنون
4_9_16.gif

راستی هماهنگیا انجام شد..سریال هم از اون قبلی 180 درجه چرخیدم رو Treacherous_Waters که خوشبختانه مثه بنز داره میره رو سرور..( فقط صداشو در نیاریم که زیر نویس نداره همه قسمتا و فقط 12 تای اول فعلا..:دی
زيرنويس در ميآد بعدن;)، راستی اون گنج پنهان که من فرستادم هم بدون زيرنويس بود:(. برای اون زيرنويس نيافتين؟:eek:
Tian Long Ba Bu رو گرفتی؟:D

راستی از دوستای چينيم پرس و جو کردم face to fate 2006 رو گفتن يه کتاب معروف از يه نويسنده معروفه ولی هيچ کدوم سريال رو نديده بودن که نظری در موردش بدن ولی گفتن کتاب قشنگه!:)

legend of dagger li رو گفتن خوبه، بد نيست.:cool: eight heroes 2006 رو هم هيچ کدوم نميشناختن شايد چون خيلی جديده ولی اون هنر پيشه مرد مسنه رو همه ميشناختن و گفتن خيلی معروفه!:D شايد چون اون توش بازی کرده، قشنگ باشه!:happy:

خوب حالا يکی به من بگه من چی دانلود کنم؟
4_12_4.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

دانیل جان کاربر فعال شدنت مبارک!(البته با عرض شرمندگی به خاطر تاخیر!:blush: )

راستی مسافرت هم خوش بگذره!;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون
4_9_16.gif

زيرنويس در ميآد بعدن;)، راستی اون گنج پنهان که من فرستادم هم بدون زيرنويس بود:(. برای اون زيرنويس نيافتين؟:eek:
Tian Long Ba Bu رو گرفتی؟:D

راستی از دوستای چينيم پرس و جو کردم face to fate 2006 رو گفتن يه کتاب معروف از يه نويسنده معروفه ولی هيچ کدوم سريال رو نديده بودن که نظری در موردش بدن ولی گفتن کتاب قشنگه!:)

legend of dagger li رو گفتن خوبه، بد نيست.:cool: eight heroes 2006 رو هم هيچ کدوم نميشناختن شايد چون خيلی جديده ولی اون هنر پيشه مرد مسنه رو همه ميشناختن و گفتن خيلی معروفه!:D شايد چون اون توش بازی کرده، قشنگ باشه!:happy:

خوب حالا يکی به من بگه من چی دانلود کنم؟
4_12_4.gif
والا گنج دست من نرسیده ( رسید ولی 1 روزه شوهر رفت) دقت نکردم.استاد شینوبی میدونن یحتمل..

Tian Long Ba Bu رو داشتم...البته نه اون ورزن 93 رو..فکر کنم فقط 2001 رو دارم..

اون سریالا رو بیخیال تازه بعدشم تو فکر Real Kung Fu که تو نونبته هستم..ولی اونم کنده یکم..

استاد در مورد خودتون و دانلود یه مورد اکازیون:
http://d-addicts.com/forum/torrents.php?search=Seven.Swords.Of.Mt.Tian.2005&type=&sub=View+all&sort=

فقط نکتشو گرفتین..تا مجموعه تموم بشه هنوز کلی مونده..فعلا همین قستا رو بگیرید ببینید ارزش داره تا اخرشو ادامه داد؟ اگه به ته رسید یه روزی دست ماهم میرسه طبعا..:D

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت اساتید محترم

حدودا 20-25 قسمت بعد و از طرف 2 نفر از اعضای آکاتسوکی که رویین تن هستند و با نامهای هیدان(Hidan) و کاکوزو(Kakuzo) شکست داده میشه

3- سه دم – (Sanbi) 三尾 | 磯憮 - ایسوناده

33a9zep.jpg

داستان : اسوناده بیجوی کوسه مانند با شاخ تیزی در روی سر است. او در اعماق آبهای غرب ژاپن زندگی می کرد و با دزدان دریایی مبازره می کرد.هر سه ماه یکبار به روی آب می آمد تا از هوای تازه تنفس کند و وقتی به روی آب می آمد دریا متلاطم می شد ، طوفان صورت می گرفت و کشتی ها توسط او بلعیده می شدند. او زیر دستی به نام سامه هاده (Samehade) ( جالبه دقیقا نام شیمشیری است که کیسامه داشت) دارد که به او کمک می کرد. او به ایسوناده کمک می کرد تا 5 برابر چاکرای بیشتری تولید کند. بنابراین وقتی ایسوناده در حال جنگ بود همواره نیروی زیادی داشت که از سامه هاده می گرفت.

4 نبرد – 2 برد – 1 باخت – 1 فرار
برد : کاکو- شوکاکو --- باخت : نکوماته --- فرار: یاماتا نو اوروچی

عاقبت : مبارزی از یوکوهاما و ماهیگیری از یک شهر دیگر خود را فدا کردند و به ایسوناده نزدیک شده و سامه هاده را ربودند و با "وسیله ی قدرت : دیگ ماهی کوسه" او را در معبد آب مهر کردند. بعد از اینکه سامه هاده گرفتار شد ، ایسوناده دیگر نتوانست از قدرت اضافه استفاده کند و بزودی خسته شده و با همان وسیله ی قدرت در معبد آب مهر شد.

توانایی : کنترل کل آبها

مکانها :
از نظر قدرت در میان 9 بیجو : 6مین --- از نطر استقامت چاکرا(Chakra) : 7مین

عنصر : آب ( خدای آب)

اصلیت : در سواحل چهار جزیره ی نینجو – مناطق دریایی یاواگاوا

این بیجو بعلت کم بودن هوش و IQ نمیتوانست از تمامی نیروی خود استفاده کند و در انیمه ناروتو هم جینچوریکی(Jinchuuriki) نداشت. در ضمن کسی که یکی از بیجو ها در بدن او مهر شده باشد جینچوریکی نامیده می شود. ناروتو و گارا هر دو جینچوریکی هستند.

خوب این هم از این یکی
امیدوارم خستتون نکرده باشم.:rolleyes:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
4- چهار دم(Yonbi) 四尾 | 鼠鮫 - سوکو

داستان : سوکو بیجویی است که شبیه خزنده است. او موجودی بود که در نزدیکی کوه فوجی زندگی می کرد. بخاطر گازهای سمی و خاکستر کوه او تبدیل به موجود نیمه خروس و نیمه مار شد.بخاطر سم سوکو موجودات دور او یا میمردند یا فرار می کردند. بنا به اسطوره ها هر وقت او در کوه فوجی بخواب فرو می رفت خرناس او باعث فعال شدن کوه می شد.

4 نبرد – 3 باخت – 1 فرار
باخت : کاکو- شوکاکو-هوکو --- فرار: رایجو

عاقبت : سوکو توسط استاد هنرهای شیطانی بنام یامازاکی ایشیرو با "وسیله ی قدرت : قفس ماه" در مرکز کوه فوجی مهر شد.

توانایی : کنترل سم – گازهای سمی – زهر و ...

مکانها :
از نظر قدرت در میان 9 بیجو : 9مین --- از نظر استقامت چاکرا(Chakra) : 6مین

عنصر : سم

اصلیت : کوه فوجی نزدیکی توکیو

این بیجو نصف بالای بدنش خروس و نصف پایینش مار است. او بجای راه رفتن روی زمین می خزید. و بیشتر به رنگ نارنجی بود. او ضعیفترین بیجو ها بود.

این هم از چهارمی
چطور شده هیچکس نیست؟ نزدیک عید همه Offline شدند؟:f34r: خود عیدو چیکار می خواین بکنین؟:blink:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
بــــه ... بسی شادمان گشتیم شما رو اینجا دیدیم :D

بلیچ که حرف نداره! به نظرتون تاپیک بزنیم براش؟ چرا همینجا صحبتاتونو در موردش نمیگین که استفاده کنیم؟ :D

(اوه اوه ... چقدر مودب شدم یه دفعه :p )

شرمنده می کنید دنیل جان :happy:

اول کاربر فعالشدنتون رو بهتون تبریک می گم
البته شما خیلی وقته که کاربر فعال هستین از نظر ما :happy:

ولی در مورد تاپیک , به نظر من باید انیمه هایی که طرفدار داره براشون تاپیک جدید زد

چرا ؟ ...

بدلیل اینکه اینجا تعدد و تنوع پست و کاربر خیلی زیاد , به سختی می شه در مورد یه موضوع بحث کرد , خیلی خلط مبحث می شه

دوم , دیدگاه شما به نظرم باید این باشه که در آینده ما انشاالله در کنار بخش های فیلم , موسیقی و... بخش خاص انیمیشن رو هم داشته باشیم

خواهر لینخو شما چنین آرزویی ندارین ؟ :happy:

اگر جواب مثبته , نباید همه ی حرف ها و مطالب انیمیشن رو اینجا مطرح کرد , که حقیقتا گنجایشش رو نداره

-------------------
راستی چرا اینجا چهار ستاره شده
32.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام به همگي،

اين آخرين روز سال 85 ه (غيب گفتم!!) و چند ساعت بيشتر تا سال تحويل نمونده (يه 16 ساعتي حالا!!)، ما هم هنوز نصف کارامون مونده و بايد تو اين چند ساعت انجامشون بديم، براي همين تلگرافي اومدم يه سري جواب بدم و يه سري سخنراني کنم و برم (ولي تو عيد بيشتر منو خواهيد ديد چون تو همين تهران عزيز هستم و از هواي مطبوع بهاري لذت خواهم برد
vishenka_20.gif
)

فريدا جون نازنين و مهربون، گذشتن از مرز 2000 پست رو بهت تبريک مي گم، باشد که 20 ميليونمين و بيشترش را جشن بگيريم (ميريم لب ساحل، يه آتش بزرگ هم برپا مي کنيم و از روش مي پريم تا چشم هاي کانادايي ها 4 تا بشه!!!)
wubpink.gif

سيمور عزيز، اميدوارم 15 درصد باقي مانده ي کارت هم در سال جديد به راحتي انجام بشه و از شرش خلاص شي ^_^

Capitan7ir عزيز، 3 رقمي شدن پست هاي شمارو هم تبريک ميگم. در ضمن آواتارهاتون بسيار زيباست، به ويژه اين آخري، هرگز فکر نمي کردم کار خودتون باشه ^.^

برادر رکس عزيز، انيميشن هاي اروپايي هم در قالب يه سري از کارتون هاي اروپاي شرقي و اگر اتحاد جماهير شوروي رو هم اروپايي در نظر بگيريم تا حدودي بهشون پرداخته شده (خودم پرداختم ^0^). اون مسابقه ي بزرگ در پينچکليف هم که از دل فنلاند اومده بود بيرون! ولي نگران نباشيد، براي تعطيلا نوروز برنامه دارم
368930.gif

يه سري موارد ديگه هم بود انگار ولي يادم رفت!! سفر رفته ها هم جاشون خالي نباشه و بهشون خوش بگذره.

بعدشم نوروز و سال جديد بر همگيتون مبارک و اميدوارم سال خوب و خوش و پر کارتوني داشته باشيم ^0^

371703.jpg

الان مامانم دعوام مي کنه، ديگه خداحافظ تا اون ور سال يا چند ساعت ديگه!!

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:happy: سلام خواهر و برادرای خوبم.

میبینید من اونقدر به اینجا و به شما عادت کردم که توی مسافرت هم سنگر رو حفظ میکنم.:D

خیلی ممنون خواهرpersiana
ممنون که اینقدر همگی خوب و باحالید.

سلام خواهر فریدا ، به همشون 20 بدین.مگه خودتون یه روز دانشجو نبودین؟مگه از دل یه دانشجو خبر ندارین؟;)

استادایی که ورقه تصحیح نکرده 20 میدن چقدر دوست داشتنی هستن!:rolleyes:

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
Capitan7ir عزيز، 3 رقمي شدن پست هاي شمارو هم تبريک ميگم. در ضمن آواتارهاتون بسيار زيباست، به ويژه اين آخري، هرگز فکر نمي کردم کار خودتون باشه ^.^

مرسی که اینقدر لطف دارین.

میدونم در مقابل خواهر فریدا ، شما و سایرین 100 تا پست زدن چیزی نیست.
اینو هم میدونم که پست تا پست فرق میکنه.پستای شما همیشه با محتوا بوده!...ولی خب!مرسی از تشویقتون...
منم یه روزی با تجربه میشم.به قول خواهر ساحل معتاد میشم.:f34r:

راستی خواهر جای خوبی واسه سفر انتخاب کردین.منم الان شیرازم.چقدر اینجا آب و هوا خوب و تمیزه!

یه حال و هوای خواب به آدم دست میده.بدون اینکه خسته باشه.

من بازم سر میزنم.از هر فرصتی واسه سر کشی به تاپیک استفاده میکنم.:happy:​

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
این ساعتهای آخر یه خبری هم ما بدیم:D

آخرین انیمیشن کارگردان بزرگ هیاو میازاکی تابستان 2008 روی پرده میرود. ظاهرا داستان در مورد یه پسر بنام ساسوکه و ماهی طلائیش که می خواهد انسان بشه.

خوب باید صبر کرد تا بیاد بیرون ببینیم اینبار چیکار کرده؟

اینم عکسش :

4g95kie.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اینارو امروز پیدا کردم ، هر چقدر هم پستها رو گشتم چیزی راجبشون پیدا نکردم.:f34r:

این اولیشه : Solty Rei نمرش B+ بود.

4cc0rbk.jpg

این هم دومی که نمره ای که داده بودند A+ بود : Zipang

4gfjyop.jpg

بالا