Daneel Olivaw
مدیر بازنشسته
کار بر فعال شدنتان را تبریک میگم دنیل جان![]()
:blush: راستی قبل از اينکه يادم بره : "فعال" شدنت مبارک، دانيل-سان :lol: omedetou
برادر دنیل تبریک برای کاربر فعال شدنت
با اين كه دير شده ولي منم كاربر فعال شدن Daneel Olivaw تبريك ميگم![]()
ممنون از لطف همه دوستان

خداحافظی نکردم چون می خواستم سر بزنم. هر چند نه به شدت سابقدنيل رفت؟:blink: چه زود!:blink: ناقلا خدافظی نکرد!!!![]()
از برادر rax بپرس ببين اسکفلونه رو سريال شو داره يا فيلمشو يا هر دوش؟![]()
اوکی :happy: برادر rax ، اسکافلونه رو سریالشو داری یا فیلم یا هر دو؟
نه جدی فکر کنم منظور سریالش بوده. اگه اینا رو ندید می پرسم ازش
ها ... باشه ... اینم فکر خوبیهمنظور برادر اين بود که شينوبی رو از شينوبی بگير و بيخود فيلم سانسور شده از TV نگاه نکن.![]()
از تو گت اسمایلراستی، شما اين smily های عجيب غريبو از کجا ميارين ؟! :blink:
این سفارشاتو یادداشت کن یه جا، بعد عید یه پی ام بزن بهم بگو چون اینطوری یادم نمی مونه حسابش از دستم در میره :happy:راستی، حالا که Melancholy of Haruhi آماده نيست لطفا Kanon '06 رو برام کپی کنين
ایول:blush: :blush: راستی تمام این آواتارای جورواجوری که میبینین کار خودمه.
منتظر حمایتهای روحی سبز شما هستم.![]()

تبریک تبریک ... بابا انقدر سرعتت زیاده که حسابش از دست آدم در میرهميگم منم 2000 پسته شدم پس چرا کسی به من تبريک نميگه!؟؟؟

من هی اومدم قبل رفتن اینا که دستمه رو به هدی برسونما، ولی وقت نشد گفتم باشه بعد عیدراستی بچه ها من يه مسافر يافتم!کيا قرار بود برای من کارتون بزنن؟؟؟

دقیقا برای کدوما؟راستی دنيل لينک دانلودی برای اين اسمايلی ها هست؟![]()

البته ساحل که قرار شد برات رایت کنه، منم اونایی که دارمو برات می زنم. ولی اگه خواستی یکی دو تا پک هم آپلود کردم قبلا که می تونم لینکشو بدم

اون اسمایله (نه دیگه زیادی شجاع شدی
راستی این دور از انصافه، تو از اسمایلی هایی که من ندارم سوءاستفاده میکنی![]()

راستی یک پیشنهاد دارم.توی لیستتان حجم کارتونها را هم بنویسید.اگر می دانستم
Ghost in the Shell 2: Innocence
Final Fantasy 7: advent children
Princess Mononoke
نصف یک دی وی دی را هم پر نمی کنند لااقل دانه سیب را هم سفارش می دادم
خیلی کار وقت گیریه ... از طرفی چندان لزومی هم نداره. چون تعداد اپیزودها مشخصه و میشه از روش تخمین زد که چقدر میشه. مثلا اون دانه سیب که گفتی هم یه قسمته و حجمش در حد همون قبلیا. و در ضمن من ندارمش
خوب بچه ها من دیگه دارم می رم..دنیل بی معرفت که بدون خداحافظی رفت اگه زودتر از من برگشت گوشای بچه شو ببرید.![]()
لطف داری

بــــه ... بسی شادمان گشتیم شما رو اینجا دیدیممن معتاد که شدم هیچ , حدیث دل در باره ی بلیچ زیاد دارم , اینجا هم که نمی شه ...
کاشکی یکی , یه ... تا... پی ...
بلیچ که حرف نداره! به نظرتون تاپیک بزنیم براش؟ چرا همینجا صحبتاتونو در موردش نمیگین که استفاده کنیم؟
(اوه اوه ... چقدر مودب شدم یه دفعه