• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
درباره دومین دلیل ( یعنی رابطه بین عناوین فیلم و انیمه ، و زبان انگلیسی ) ... مطالعه کنید : Engrish ( متوجه طنز کلامی این واژه هستید یا نه ؟
170.gif
)
عالی بود. ممنون :happy:
مرسی ...
joytears.gif
... توی همین یکی دو ماه مشخص میشه و بهرحال شیرینی می خورید ... یعنی چه موفق بشم ( ---> نون ******* ) و چه موفق نشم ( ---> حلوا !! ) ...
flat.gif
:lol::lol::lol:
سوال: بعدش چی کار ميخوای بکنی؟ :eek:اينوری ها نميآی؟;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
پس در واقع ميشه گفت که کارتون ناروتو مربوط به جنگ اين عنصر ها ميشه!:cool: اين خيلی جای بحث داره!:)
ببينم برادر ميدونين که جنگ آخر بين کياست؟ اگه بين کيوبی و مار باشه پس ميشن ناروتو و اوروچيمارو؟:D
ساسکه اين وسط کجا قرار ميگيره؟:eek:

جنگ آخر بین "آکاتسوکی لیدر و ناروتو" یا" ناروتو و ساسوکه" باید باشه(دقیق نمیدونم)

خودشم در رابطه با ساسوکه :

در جنگ بین اون و اوروچیمارو ، موفق میشه با شارینگانش اوروچیمارو رو شکست بده و تو بدن خودش گیرش بندازه. بخاطر همین می گم احتمالا جنگ پایانی بین ناروتو و ساسوکه باشه (کیوبی - یاماتا نو اوروچی)

این Signiture منو که مشاهده می کنید در واقع ناروتوی خودمونه با 4 دم از دمهای کیوبی:blink: :lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
می خواهم با اجازه اساتید کارگردان بزرگ هایاو میازاکی رو به درخواست دوست عزیزم نی نی جان معرفی کنم و توضیحی در مورد بهترین فیلمش که جایزه اسکار را برایش در پی داشت بدهم.:cool:
برادر اگه زحمت بکشين اين لينک رو هم اضافه کنين:blush: من اين پستتون و پست های ناروتو رو بزارم تو ايندکس تاپيک:happy: (البته با اجازه:))

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
جنگ آخر بین "آکاتسوکی لیدر و ناروتو" یا" ناروتو و ساسوکه" باید باشه(دقیق نمیدونم)
خودشم در رابطه با ساسوکه :
در جنگ بین اون و اوروچیمارو ، موفق میشه با شارینگانش اوروچیمارو رو شکست بده و تو بدن خودش گیرش بندازه. بخاطر همین می گم احتمالا جنگ پایانی بین ناروتو و ساسوکه باشه (کیوبی - یاماتا نو اوروچی)
با اين حساب پس ساسکه برادرش رو هم شکست ميده؟!!!:blink::blink::blink: راستی برادر ساسکه اين وسط کجاست؟:eek: عنصر اون چی ميشه؟ مثله خوده ساسکه؟ جنگ اين 2 تا چی ميشه؟:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منم دیدمش ;)
خشایار شاه رو حال کردین :lol: , آدم نمی دونه بخنده یا گریه بکنه
فکر کنم بدترين چيزه اين فيلم خشايار شاه بود:(. وگرنه بقيه اش اون طوری که من از بقيه شنيدم، اونقدر بد نبود!:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
جا داره به وصیت مرحوم مغفور سپهر ملقب به murderer عمل کنم و از طرفش عید رو به همه بچه های تاپیک تبریک بگم
از طرف منم بهش تبريک بگو:happy:;)
راستش اصل کار نظر فریداست ، من چیکاره بیدم :p ولی اگه میشد یه بخش انیمیشن جدا داشته باشیم که ایده آل بود واقعا
من چی کاره بيدم!:p من اگه برسم همه جا باشم که خيلی خوبه!:rolleyes: البته اگه تو خوده PT باشه خيلی عاليه!:D ولی اينم آرزوهای بزرگه!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بهترین سری انیمه تلویزیونی :
Code Geass - Hangyaku no Lelouch (Code Geass - Lelouch of the Rebellion)
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)
Death Note
عجيبه که code geass اول شده!!!!:blink::blink::blink: قشنگه ولی نه در حد اول شدن!!!:blink:عجيب بود!:blink:
بهترین انیمه بلند :
Arashi no Yoru ni (On a Stormy Night)
اينو دانلوديدم ولی هنوز نرسيدم ببينم!:(
فقط نسفش در اومده:(، گروه سابش هم معلوم نيست چی کار ميکنن، هر 2 ماه يه قسمت ميدن بيرون!!!:wacko:
Hosoda Mamoru (The Girl who Lept Through Time)
از تورنت ساب دار اين کارتون هيچ خبری نيست!:( کسی لينک دانلود نداره؟؟؟:eek:

برادر خيلی ممنون که اين خبر رو دادين:happy:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خواهش می کنم خواهر ، وظیفمون بود.:D لینکو هم گزاشتم.

با اين حساب پس ساسکه برادرش رو هم شکست ميده؟!!!:blink::blink::blink: راستی برادر ساسکه اين وسط کجاست؟:eek: عنصر اون چی ميشه؟ مثله خوده ساسکه؟ جنگ اين 2 تا چی ميشه؟:D

خوب اینو در نظر بگیرین که ایتاچی از اوروچیمارو قویتر بود و صاحب مانگکیو شارینگان هستش. ساسوکه در حال حاضر داره برای خودش تیم 4 نفره درست می کنه که به جنگ ایتاچی بره.

عنصر تمامی اعضای قوم اوچیها ، آتش است.

تا حالا یبار جنگ کردن که ساسوکه شکست خورده:eek:

9- نه دم(Kyuubi) 九尾 | 九尾の妖狐 – کیوبی نو یوکو

جینچوریکی : اوزوماکی ناروتو

داستان : او بیجویی در فرم روباه بود و از همه بیجو ها قوی تر بود. قدرت او از مهر آتش او بود و بهمین دلیل بعد از جنگ 100 ساله با یاماتا نو اوروچی ، اوروچی خسته شد ولی کیوبی همچنین روی پا ایستاد و جنگید. او بسیار عاقل و زیرک بود.

مکان در نبرد باستانی بیجو ها :
4 نبرد – در همه برنده بود.
برد : نکوماته – هوکو – رایجو – یاماتا نو اوروچی

عاقبت : معلوم نیست کجا، کیوبی راهش را ادامه می داد و همه را سر راهش می کشد تا کسی را که او را بیدار کرده و کسی که او را قبلا مهر کرده بود(ظاهرا همون یوندایمه خودمونو میگه) را بیابد. یاماتا نو اوروچی به او نگفت که در واقع کسی که او را بیدار کرده خود 8 دم بوده.

ظاهر : او بیجوی S Level است که قویترین بیجوها بود. بدنش با موهای سرخ پوشانده شده بود. او نماینده عنصر آتش بود. توانایی هایش باور نکردنی بود و چون قبلا به هیچکس نباخته قدرتش غیر قابل اندازه گیری است. با چرخاندن سریع 9 دم خود ، گردباد بوجود می آورد و با پنجه های بزرگش دشمنش را پاره می کرد و در آن واحد از خز خود گلوله های آتشین پرتاب می کرد که سریعا باعث از بین رفتن شهر می شد.

توانایی : حمله هایی با عنصر آتش – پنجه های آتشین و چیزهایی که در بالا گفته شده.

مکانها :
از نظر قدرت در میان 9 بیجو : 1مین --- از نظر استقامت چاکرا(Chakra) : 1مین

عنصر : آتش (خدای آتش)

اصلیت : در قربانگاه پنهان خدایان در کوبه.

او بسیار باهوش و عاقل بود و در بین بیجو ها تنها بیجو با توانایی صحبت کردن بود.

2d1oeaq.jpg

خوب اینم از کیوبی خودمون – این یکی آخریش بود. امیدوارم بدردتون بخوره:lol:

تا بعد.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اینارو امروز پیدا کردم ، هر چقدر هم پستها رو گشتم چیزی راجبشون پیدا نکردم.:f34r:
این اولیشه : Solty Rei نمرش B+ بود.
این هم دومی که نمره ای که داده بودند A+ بود : Zipang
برادر اينا رو ميخواين به ليست تقاضايی ها اضافه کنم؟;)

از بابت توضيح ناروتو هم ممنون، لينک ها رو به ايندکس اضافه ميکنم.:happy:

ميگم از برادر ساسکه بايد ترسيد!:f34r:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر فریدا ، به همشون 20 بدین.مگه خودتون یه روز دانشجو نبودین؟مگه از دل یه دانشجو خبر ندارین؟;)
اونوقت جواب رييس کل قوا رو چی بدم؟:p اخراجم ميکنه!:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا جون نازنين و مهربون، گذشتن از مرز 2000 پست رو بهت تبريک مي گم، باشد که 20 ميليونمين و بيشترش را جشن بگيريم (ميريم لب ساحل، يه آتش بزرگ هم برپا مي کنيم و از روش مي پريم تا چشم هاي کانادايي ها 4 تا بشه!!!)
wubpink.gif
ممنون پانتی جون:happy: فکر کنم تا اون وقت ديگه عصا زنون بايد بريم آتيش به پا کنيم!:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر فریدا
یه سوال:
این سریال HANA-KIMI الان روی DVD اومده دیگه؟چون به نظر باحال می یاد البته یه جورایی داستانش تکراریه اما بازم دیدن این جور داستانا خنده دار می تونه باشه.
hana kimi رو من تا قسمت 7 دانلود کردم، بقيه اش هم بايد باشه:). سعی ميکنم بفرستم. هنرپيشه های پسرش خوبن ولی هنر پيشه دخترش زياد باهال نيست :(و داستانش هم اونقدر قوی نيست ولی محض خنده خوبه!;)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام.

اون كارتون قديميه The Flames of the Alpine Rose رو كه قبلا بهتون معرفي كرده بودم رو يادتون هست؟ موسيقي كه در قسمتهاي مختلف اين كارتون استفاده شده واقعا عاليه. من خودم كه همش رو دانلود كردم. شما هم فكر كنم يكي دو تاش رو بشنويد به شنيدن بقيه اهنگهاش هم علاقه مند بشيد (البته اين نكته رو هم بگم كه فقط يكي از آهنگها با كلامه ) :

33avywk.jpg

http://downloads.khinsider.com/game...-flame-of-the-alpen-rose-original-sound-track

توجه داشته باشيد كه لينك تركها لينك مستقيم نيست.

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ان شاالله كه عيد به همه خوش بگذره

يكي نيست درباره death not حرف بزنه
خودم ميگم قسمت 23 هم جالب بود فكر كنم قسمت ديگه همه چي يادش بياد كسي مانگاشو نخونده يه كوچولو توضيح بده

در مورد چندتا انيمه ديگه هم كه دارم ميبينم ناروتو از بقيه قشنگ تره

راستي خواهر media player classic نصب كردين يانه كار كرد

خوب به همه خوش بگذره

راستي من death note با زير نويس فارسيو يه جايي آپلود كردم

نظراتونو همون جا بنويسين ممنون ميشم(چون ميترسم آبروريزي بشه) سعي ميكنم قسمت دومشو تا فردا آپلود كنم

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
واي واي واي واي واي....

به جان خودم بيشتر از 10 بار نگاش كرده بودم ولي نميدونم چه جوري اشتباهاتي به اين عظيمي از زير دستم در رفته
خواستم لينكو پاك كنم و مثل خيليا كه ورژن دوم ميدن بيرون اينكارو بكنم ولي آپلود اون با اون حجم خيلي سخته

سعي ميكنم قسمت دوم همچين اشتباهي نداشته باشه البته دارم ياد ميگيرم فقط مونده نوشتن script

نميدونم اينجور مسايل off topic هست يانه

پي نوشت:البته من منظورم اشتباهاي opه كه در مجموع دوتاست
كه بايد خواهيم باشه بجز اون ديگه اشتباه عمداي نيست

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سوال: بعدش چی کار ميخوای بکنی؟ :eek:اينوری ها نميآی؟;)
منظور از " اینوری ها " کجاس ؟
170.gif
... اگه کانادا و اینا منظورته ... اتفاقا دارم روش برنامه ریزی می کنم که یه سری بزنم ..

جالب اینه که عمویی دارم در تگزاس که آخرین باری که ایران بود ، جمله مشابهی رو گفت ... گفتش " یه سری بیا اونورها " !!!! ( انگار اونور خیابونه !! )
Just_Cuz_19.gif

فکر کنم بدترين چيزه اين فيلم خشايار شاه بود:(. وگرنه بقيه اش اون طوری که من از بقيه شنيدم، اونقدر بد نبود!:cool:
در جریان هستید که نقش خشایارشاه رو " رودریگو سانتورو " بازی می کنه که الان توی سری سوم Lost داره تبدیل میشه به یکی از بازیگرهای اصلی ... ( تو فرشتگان چارلی 2 هم بود - همون خوش تیپه ) ...
triniti.gif

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
ميبينين كه من چقدر رو راستم اشتباهاي خودمو خودم ميگم

براي اينكه حداقل يك كار مفيدي كرده باشم آهنگاي Capitan harlockرو اينجا ميزارم هر دوتاشون قشنگ هستن
نميدونم چرا با ديدن قسمت اولش يه جورايي ازش خوشم اومد ولي در كل زيادقشنگ نيست

فایل های ضمیمه

• snapshot20070324162949.jpg
    snapshot20070324162949.jpg
    38.7 KB · نمایش ها: 3

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
باز من مدرسه ام دیر شد!:D

سال نوی خوب و خوشی رو برای شما دوستان آرزو میکنم!

بالا