• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
FMP خيلی جالب بود!:D ولی حيف که ميدوری نداشت!:( همش تسا بود ولی وای خنده دار بود:). مخصوصاً سيمور خيلی بايد باهاش کيف کنه!:happy:

دانلود هم نکنين، من خودم ميفرستمش.;)

ساحل جون باشه، ناقسی ها رو ميفرستم، البته 3 قسمتش رو هم خودم ندارم!:( در يه فقره نابود شدن هارد، دود هوا شد
36_1_4.gif
. بعدم که لايسنس شد:(. حالا ببينم چيزی ازش گير ميآد يا نه! ولی بقيه اش رو ميفرستم;). مارس هم آره 14 گيگه!:wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه :D "اگه" خوبه :lol:
IF, IF is good!;)
ولی خودت مجبوری بعنوان ملکه انیمه به همشون هر روز سر یزنی و جواب همه رو بدی وگرنه باید از مقامت استعفا بدی
فکر کنم استعفا بدم بهتر باشه!:p
بهرحال کلی مرسی و ممنون و تشکر :blush: خیلی خجالت کشیدم الان دیدم تنها سری طولانی رو من خواست
اولاً که قابلتو نداره، اگه کسی بخواد خجالت بکشه منم :blush:که يه خروار فيلم و کارتون ازت گرفتم! :p دوماً نه اتفاقاً، ماله تو بيشترينش نيست. meteor garden و اين مارس و ... خيلی بزرگتر بودن و هستن.:D
anyway, اينا هم رlيت شدن;):
ayashi no ceres 1-24
trigun (24 o 25 ro khodetoon down konin) 1-26
forrbiden love 1-11
12 kingdoms 1-45
FMP OVA​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی يه چند وقتيه ميخوام اينو بگم يادم ميره!:p

دوستای تازه وارد يادتون باشه حتماً تو گروه ياهو ی تاپيک عضو شين (لينکش تو امضاء ی من هست) که برای روز مبادا اگه يهو PT فيل تر شد يا ... همديگه رو گم نکنيم.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
جهت برسی فیمیل ها که پیشنهادش توسط سیمور جان داده شد!دوستان لطفا کاندیدا ها شونو بزارن اینجا!
تا حالا کاسکا از طرف دانیل جان یکی از دختران دم دار ناز التیمیت توسط خودن!(بار ها گفتم اگه کاره ای بشم گزاشتن دم برا دخترا رو اجباری می کنم!) یک دختر از یویوی هاکگاشو(هرجی پی شی تر بهتر!) و هینا تا به انتخاب دادش کیوپیدم! از دوستان تقاضا می شه اسامی و عکس نامزد هاشو رو تا حداکثر سه روز دیگه بزارن!);)
برادر شيان
من هنوز از دفعه قبل رو همون انتخاب خودم هستم، کاگالی از gundam seed :D

j6tyxz.jpg

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون كنشين تنها انيمه اي هست كه خوب ازش سر در ميارم پس از همينجا شروع ميكنم
kenshin.jpg

پيش نويسي كوتاه درباره كاراكتر كنشين
Written by Angel Mercury aka Nadejda Neklioudova
July 17, 1997
Rurouni Kenshin

موهاي سرخش به همراه فرم دو اسبي مويش به او چهره اي زيبا مي بخشد.
چشمهاي ارغواني رنگش اين حس را به بيننده ميدهد كه اگرچه كنار شما حضور دارد ولي به چيزي در گذشته دور فكر ميكند.
زخمي به شكل X روي گونه چپش نشان دهنده زندگي سختي است كه پشت سر گذاشته و يادآوري ميكند كه چهري معمولا شاد و گاهي احمقانه اش تنها 1 پوشش است.
hitokiri.gif

معمولا لباسي به رنگ قرمز سير به تن دارد .غلاف شمشيرش او را از بازگشت به گذشته باز ميدارد.
شمشيرش سالها پيش تغيير كرد .تيغي كه زماني بسيار تيز و خون ريز بود اكنون كند گشته بنابراين او ديگر نميتواند بطور ناگهاني به شخصيت قاتلش برگردد و بدون فكر و تأمل دست به كشتن ديگران بزند.
شخصيتش هنوز مانند دو روي 1 سكه باقي مانده.بخش اول پاك و بخش دوم كثيف و آلوده.
آرامش هنوز هم بخشي جدانشدني از شخصيت آلوده اش است كه تمايل به كشتار دارد اگرچه مدتهاست
كه اين بخش از شخصيت خود را متوقف ساخته ولي همچنان جنگجويي بزرگ است و اين تنها بخشي از شخصيت گذشته اش ميباشد كه با وجود تغييرات بسيار فراموش نكرده.
شمشيرش به همراه سبك منحصر به فردش همواره آماده دفاع و محافظت از مردم دقيقا در زماني كه نيازمندش هستند ميباشد.
موهاي سرخش در هنگام حركت مي درخشد و شمشير براقش در هنگام فرود آمدن سريعتر از نور است .
در ساير اوقات او آرامتر از سايرين است. روي پياده رو خشتي كنار رودخانه به تماشاي شكوفه هاي گيلاس روان بر آب مي ايستد.(آدم ياد خداحافظيش با KAORU قبل از حركت به سمت شيشيو ميوفته )
logo

دو بخش شخصيتش كاملا متفاوت و در مواقع مختلف قابل تشخيص است.
او در گذشته 1 قاتل بود اما مدتها قبل سوگند ياد كرد كه ديگر هرگز كسي را نكشد.
چيزي كه فبلا براي كسي قابل تصور نبود.
the Hitokiri Battousai to become the Himura Kenshin

===========================
واي! ترجمه و تايپش 3 ساعت طول كشيد:blush: :lol:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25

47airk1.jpg

Jigoku Shoujo Futakomori​
خوب بزارین اول از همه سیراب شیردون این انیمه رو بریزیم بیرون و ببینیم اصلا این انیمه رو کی ساخته و از کجا امده و چند مرده حلاجه
تولید کننده این انیمه دو شرکت Aniplex و Studio Deen هستند
Jigoku Shoujo به معنی دختر جهنمی و یا دختری از جهنم هست که بین تاریخ October 4, 2005, and April 4, 2006. بروی ستلایت امد و کانالهایی مثل Animax سری اول این انیمه رو نشون دادن
بدنبال موفقیت فصل اول( first season) این انیمه, فصل دوم با نام Jigoku Shojo Futakomori بزودی شروع به ساخت شد جالبه بدونید پشت سرسری دوم Live Action این سری هم امد بیرون و در کانال Nippon Television شروع به پخش شد
این سایت مربوط به live action
http://www.ntv.co.jp/jigoku/wallpaper.html
اینم عکسای مربوط بهش (بزرگشو برین از سایتش بگیرید:D )
samnail_1.jpg
samnail_2.jpg
samnail_6.jpg

خوب بریم سر اصل مطلب:lol:
خلاصه داستان:
هر قسمت از این انیمه داستانی هست که مربوط میشه به توصیف دردها و رنجهایی که اشخاص مختلف توسط بدخواهان و دشمنانشون میکشن وقسمتهای مختلف این انیمه زیاد به هم ربط پیدا نمی کنن پس شما میتونید با خیالی آسوده به صورت رندوم هر قسمت رو ببینید (حالا نرین رندوم وار نیگاه کنید:lol: )
داستان ما از یه وب سایت به نام Jigoku Tsūshin شروع میشه گفته میشه که هر کی که میخواد یکی از دشمناشو
به جهنم بفرسه کافی که اسم دشمنشو داخل این وب سایت بنویسه تا دختر جهنمیJigoku Shoujo اون رو به جهنم ببره اما دسترسی به این سایت به این راحتیا نیست این سایت فقط در نیمه شب قابل دسترسی هست و تنها کسایی که واقعا ارزوی انتقام در اونها به شدت شعله ور هست میتونن به این سایت دسترسی پیدا کنن
وقتی کسی به این سایت میره و اسم شخصی رو که ازش متنفر هست در سایت مینویسه و تایید submit میکنه
دختر جهنمی با اون شخص وارد یه قرار داد میشه --دختر جهنمی یه عروسک که دور گردنش یه روبان قرمز هست رو
به شخص میده و بهش میگه:وقتی رمان قرمز رو از گردن عروسک باز کنی من و تو وارد یک قرار داد میشیم بطوریکه
من شخصی که تو ازش بشدت تنفر داری رو مسقیم به جهنم میبرم اما در ازای اینکار تو هم به جهنم میری البته
بعد از اینکه در این دنیا مردیو مرگ طبیعیت فرا رسید

اما Jigoku Shoujo اصلا کی هست ؟ آدمه یا آدمیزاد نیست؟ رو خودتون با دیدن اولین قسمت این انیمه می فهمین
و اینکه چرا Jigoku Shoujo شده
خوب همین قدر اسپویل کافی بیش از این باعث میشه مزه دیدنش از بین بره

اینم ریتینگشJigoku Shoujo تو ANN
کد:
Seen in part or in whole by 873 users, rank: #325
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.5805 (Very good-.41), std. dev.: 1.7751, rank: #656
Weighted mean: 7.4996 (Good+.49), rank: #653
Bayesian estimate: 7.49671 (Good+.49), rank: #424
اینم ریتینگ Jigoku Shoujo Futakomori
کد:
Seen in part or in whole by 201 users, rank: #1041
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.9038 (Very good-.09), std. dev.: 1.757, rank: #429
Weighted mean: 7.6193 (Very good-.38), rank: #563
Bayesian estimate: 7.57192 (Very good-.42), rank: #367
راستی ازین به بعدهر وقت گفتم ANN بدونید منظورم سایت Anime News Network هست

0050.jpg

0056.jpg

0057.jpg

0058.jpg

0059.jpg

تا اسپویل بعد بای;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ا .... من اینو یادمه. ماجراجویانه و باحال بود. اسم سریال رو همون هورن بلوئر ترجمه کرده بودن فکر کنم ...
اگه کسی اينو نداره، من دانش کنم.
10_1_10.gif

اینم موافقم
yes.gif
مسخ به نظر من یه اثر فلسفی عمیقه :happy:
ليست کتابايی که تو اون فروم در موردشون نوشته بودی رو ديدم. خيلی هم سليقه ايم.:happy:
اممم ... سوء برداشت شد فکر کنم :D من الان با سپهر در تماس نیستم، ولی قبل از اینکه بره بهم گفته بود که عید که شد حتما از طرفش تبریک بگم کارت تبریک هم بذارم :p
ولی يه لطفی کن باهاش يه تماس بگير ببين که از سريال هايی که داشت دان ميکرد، کدوم ها رو داره ادامه ميده؟ يا اينکه همه پرژه ها خوابيده؟:eek: اگه خوابيده من تا اينجايی که در اومدن و سپهر نرسيده دان کنه رو بفرستم.:) ناقسی ها رو بگو ببينم من دارم يا نه؟ ممنون:happy:
ما هم کادویی (از نوعی دیگر :p :p :p ) برای شما در آستین داریم
Demon38.gif
4fwppc8.gif
وقتی من دق الباب کردم، اون موقع هم ديگه رو ميبينيم!:lol: البته بهتره آماده باشی چون چند نفری خدمتتون ميرسيم! منبع آدرسيم رو هم با خودم ميآرم!:D خيال کردی من بين راحتی از شيرينی ميگزرم!!!:cool:
دیروز یه راهی به فکرم رسید برای اینکه کارتونا رو همین روزا به دستش برسونم
931.gif
چه راهی؟:eek:
راستی : من یه کارتون دیگه هم بگم؟
blush2.gif
اگه باقی کارتونا رو زدی و هنوز وقت و جا باقی بود Night head genesis رو هم می تونی بفرستی؟
11.gif
اطاعت ميشه
36_17_4.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از هر دو sopil کننده عزيز تشکر ميشه!;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
چون كنشين تنها انيمه اي هست كه خوب ازش سر در ميارم پس از همينجا شروع ميكنم
...
واي! ترجمه و تايپش 3 ساعت طول كشيد:blush: :lol:

خوب بزارین اول از همه سیراب شیردون این انیمه رو بریزیم بیرون و ببینیم اصلا این انیمه رو کی ساخته و از کجا امده و چند مرده حلاجه
...
تا اسپویل بعد بای;)

ایول بابا کلی حال کردم دستتون درد نکنه

میگم خواهر لینخو این اواخر بر تعداد پستهای مفید افزوده شده یا من اینجوری فکر میکنم؟:p :D پستها داره تخصصی تر میشه و اعضا کار کشته تر.

این تاپیکو دوست دارم:blush: :D :lol:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کسی هست که انیمه Avatar the Last Airbender رو دان کرده باشه؟ تو هیچکودوم از لیستا پیداش نکردم. اگه هیشکی نداره من دانلودو شروع کنم!! هیچکس نبود؟
نه تا اونجا که من ميدونم کسی ندارتش ولی من از TV ديدم:D، يه کمی بچه گونست ولی ارزش يه بار ديدن رو داره!;)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
ok ;)

چه عجب!:blink::p نه کسی چيزی نگفته.:happy:
راستی byousoku 5 cm رو داری؟:eek: اگه داری اونم برام بزن:blush:. ممنون:happy:

از هر دو sopil کننده عزيز تشکر ميشه!;)
میگم خواهر فریدا یه سری از ناقصیا ایناس
kiba از قسمت 41 به بعد
Black Cat از 12 به بعد
بلک لاگون سیزون یکش تا قسمت 12 داریم Black Lagoon s2 و نداریم
فعلا اینا به ذهنم رسید
راستی من byousoku 5 cm رو دارم دان میکنم الان 100 مگش رفته کلا 170 مگ هست ولی نمیدونم این فیلم اینجوری که من اطلاع دارم شامل سه قسمت میشه ولی فقط تونستم ازش یه تورنت 170 مگی پیدا کنم که داته بایو زیرنویسش کرده
اگر تونستی یه چرخ تو نت بزن ببین چیزی دستگیرت میشه
4743.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میگم خواهر لینخو این اواخر بر تعداد پستهای مفید افزوده شده یا من اینجوری فکر میکنم؟:p :D پستها داره تخصصی تر میشه و اعضا کار کشته تر.
مطمئن باشين اگه وقتش باشه همه پست مفيد ميزنن;). فقط همون جور که خودتون هم گفتين اين پست ها خيلی وقت گيره، چيزی هم که همه ندارن وقته!:(

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
سلام
جناب میثم فکر میکنم به این دلیل باشه:
ویدئوی موردنظر شما هم توی همین بخش آپلود شده.

مرسي كمك كردين ببينم ميتونم كاري كنم يا نه

قسمت دوم death note هم تموم شد
شما ميتونيد به وبلاگ جديدم بريد و هر دو قسمت اونجا ببينيد
اگه نظر هم بديم ممنون ميشم

يك چيز ديگه هم اينكه با كمك برادر kakashi پروژه جديدي شروع كرديم كه انيمه پرطرفدار Rurouni Kenshin ه

از ايشون خيلي تشكر ميكنم قسمت اول كنشين احتمالا تا دو روز ديگه آماده ميشه
هنوز هم به كمك نيازمندم

اينم آدرس وبلاگ جديد

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میگم خواهر فریدا یه سری از ناقصیا ایناس
ok ;)
راستی من byousoku 5 cm رو دارم دان میکنم الان 100 مگش رفته کلا 170 مگ هست ولی نمیدونم این فیلم اینجوری که من اطلاع دارم شامل سه قسمت میشه ولی فقط تونستم ازش یه تورنت 170 مگی پیدا کنم که داته بایو زیرنویسش کرده , اگر تونستی یه چرخ تو نت بزن ببین چیزی دستگیرت میشه
4743.gif
يه چيزی ، من اين لينک رو براش پيدا کردم که تو توضيحش هم نوشته ورژن يکش مشگل هماهنگ نبودن صدا و زير نويس داره. البته مثله اينکه مال تو مال يه گروه ديگست.

[Bikasuishin]​_Byousoku​_5cm​_-​_Oukashou​_[v2].​mkv

در مورد 3 قسمتی بودن هم، نه همون يه قسمته که 3 تا داستان توش داره يعنی از 3 ديد مختلف!:wacko: اينم teaser ش:
Teaser

5cm-1_p.png

b5cm-5.jpg

phg_4.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
شما ميتونيد به وبلاگ جديدم بريد و هر دو قسمت اونجا ببينيد
اگه نظر هم بديم ممنون ميشم
برادر ميثم
اول اينکه
36_1_11.gif

دوم ، من فقط يه نگاه کوچولو کردم 1-2 دقيقه از قسمت اول، چند تا نکته به نظرم رسيد تا حالا سره فرصت بقيه اش رو هم ببينم ، همه رو يه جا بهت بگم:

1- حتماً حتماً يه اسم انتخاب کنين و مثل بقيه fan sub ها اسم گروه و مترجم و کسی که encode ميکنه و ... رو هم اضافه کن;). حالا در يه مرحله جلو تر اگه بتونيم آپلودشون هم کنيم که خيلی عالی ميشه:rolleyes: توی mininova و ...

2- در مورد لغت های تخصصی که من و شما ميدونيم ولی يه بيننده اي که بار اولشه انيمه ميبينه و نميدونه, يه توضيحاتی بالای صفحه اضافه کن. مثلاً، من و شما ميدونيم شينيگامی يعنی چی ولی ممکنه بقيه ندون.:eek:

3- توی ترجمه ها بايد سعی کنيم لهن اصلی ژاپنی رو که ممکنه تو اينگيليسی از بين رفته باشه، حفظ کنيم. مثلاً ميگم وقتی معلم به لايت ميگه که اين تيکه رو ترجمه کن آخر جمله اش ميگه onegai shimasu که حتماً بايد به ترجمه اضافه بشه. حالا من اين موارد رو چک ميکنم و بهت ميگم. ;)دير و زود داره سوخت و سوز نداره.:p

ولی آفرين با اين کارت داری به همه انگيزه ميدی!
36_1_55.gif

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال....
فرق بین Fighter و Warrior چیه؟(از نظر معنی)

راستش چون onimusha رو معنی کرده بودی demon fighter فکر کردم منظورت جنگجوييه که با demon ها می جنگه، رو همين حساب من معنيش کردم demon warrior يعنی جنگجويی که خودشم يه جورايی demon به حساب مياد

... ولی از سوالی که کردی معلومه منظور خودتم همين بود :happy: به هر حال شرمنده، قصد خودنمايی نداشتم

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
ok ;)

يه چيزی ، من اين لينک رو براش پيدا کردم که تو توضيحش هم نوشته ورژن يکش مشگل هماهنگ نبودن صدا و زير نويس داره. البته مثله اينکه مال تو مال يه گروه ديگست.

[Bikasuishin]​_Byousoku​_5cm​_-​_Oukashou​_[v2].​mkv

در مورد 3 قسمتی بودن هم، نه همون يه قسمته که 3 تا داستان توش داره يعنی از 3 ديد مختلف!:wacko: اينم teaser ش:
Teaser

دانلودش تموم شد
آره منم اول میخواستم اونی که شما لینک کردی رو بگیرم ولی وقتی فهمیدم مشکل کدینگ داره و صدا هم پس و پیش هست دیگه سراغش نرفتم
اینو ندیده بودم الان رفتم ANN
Comment:
Contains three short movies: Oukashou (桜花抄), Cosmonaut (コスモナウト), and Byousoku 5 Centimeter (秒速5センチメートル).
حواسم به لغت Contains نبود فکر میکردم 3 قسمتیه:p
من الان یه دقیقه اولش رو دیدم نکته ای که خیلی جلب توجه میکنه نقاشی خیلی زیبا این انیمه هست:eek:
و یه چیز دیگه کل مدت زمان این انیمه فقط نیم ساعت هست ولی مستر پیس شده
3925.gif

بالا