• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
من يه پيشنهاد دارم:D:

راستش اين کار برادر ميثم منو حسابی وسوسه کرده!:happy:

سر راست و مستقيم:

کيا با درست کردن يه گروه fan sub موافقن؟ چند نفری يا تکی هر کسی انيم مورد علاقه اش رو برداره و شروع به sub زدن بکنيم و همه هم زير يه اسم کار بکنيم که به اين ترتيب تنوع و تعداد انيمه هايی که هر هفته ميآد بيرون زياد ميشه!:cool: و هر کسی هم رو اون چيزی که دوست داره کار ميکنه!;) مثلاً روزبه حتماً kanon رو بر ميداره، دنيل هم حتماً berserk! لرد سياه که دارن رو ناروتو کار ميکنن، برادر ميثم و برادر کاکاشی هم که خوب معلومه ... هر کسی يا با هم, ميتونين يه چيزی رو بر دارين (فقط اينوياشا و هانا يوری دانگو رو برای من بزارين کنار!:p ) ...

ميتونيم يه تاپيک جداگانه هم برای اين کار بزنيم و مشکلات encoding و ترجمه هامون رو اونجا مطرح کنيم و جاهايی که اشکال داريم به هم کمک کنيم. :happy:

بعد يه فکری هم به حال اينکه چه جوری اينا رو آپلود کنيم که بقيه هم استفاده کنن، ميکنيم.:)

نظرتون چيه؟:rolleyes:
به انگلیسی دیگه اره ؟
imslow.gif
38.gif

در مورد ساب کردن و انکودینگ هم یخورده اطلاعات دارم ( قبلا ینموره روش کار کردم) هروقت شروع کردین پیشنهاد میدم باید چیکار کرد
kos.gif
286.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی برادر ویلی اگر شما هم اطلاعاتی در مورد Byousoku 5 cm دارین بزارین تا اسپویلش کامل شه

نه ,نوشته ی شما جامع و کامل بود!:happy:

:D گفتم کارش درسته
145.gif

//
راستی بچه ها کسی از شماها یه شانارشکن خوب سراغ داره؟:f34r: تمام شانار شکنای من خودشون شانار شدن!

آخه به سلامتی کلمه ی Anime برای من شانار شده حتی نمیتونم توی ANN برم!:(

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نه ,نوشته ی شما جامع و کامل بود!:happy:

145.gif

//
راستی بچه ها کسی از شماها یه شانارشکن خوب سراغ داره؟:f34r: تمام شانار شکنای من خودشون شانار شدن!

من معمولا ازاین استفاده میکنم:D

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11

سلام ويلي جان

براي من كه مدتها ست كه اين كلمه عزيز شانار شده. تازه اين كه خوبه... دوستان باورتون ميشه براي من كلمه هاي sweet, kiss, woman!!!:blink: girl, bang, romance و تعدادي كلمه ديگه كه يادم نيست هم شانار شده؟ :( بابا شايد يكي بخواد راجع به ادبيات رومنتيك تحقيق كنه نبايد بتونه از كلمه Romance تو سرچش استفاده كنه؟ زماني يادمه مي خواستم عكسي از چارلز ديكنز پيدا كنم كه ديدم كلمه Dickense هم شاناره! اگه بخوايم كلمه اي رو به خاطر يكي دو مورد استفاده نامناسب كلا حذف كنيم پس ديگه كم كم بايد از خوردن انگور و خرما هم پرهيز كنيم! :hmm:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
بود باز عمو پورنگ و کارتن عربی و آخرشم اون فیلمه که مامان پسره کوره...
همون بهتر که من هیچ وقت تلویزیون نگاه نکنم وگرنه همش جنگ اعصاب دارم.

سلام ساحل جون عزيز

واقعا I feel for you lk il lnjihsj من هم مدتهاست كه تلويزيون نگاه نمي كنم و فقط همين جا از پاي كامپيوتر بعضي از برنامه هارو كه بقيه دنبال مي كنند صداشون رو مي شنوم (از اينجا ميشه به اين نكته پي برد كه برنامه ها به گونه اي تهيه شده اند كه اصولا پيامشون بدون ديدن تصاويرشون هم به مخاطب منتقل بشه! :specool: )

در مورد توشيشان هم واقعا متاسفم . خيلي بده آدم 2 ساعت رو يه كاري زوم كنه بعد نتونه انجامش بده. درستش اين بود كه از همون اول زمان مناسبي رو براي پخشش انتخاب مي كردند! :hmm: راستي گفتي كارتون عربي؟ كارتون عربي چي بيد؟ :blink: چرا من تا حالا نديدم؟ البته من مدتهاست كه خيلي چيزها نديده ام... :shades:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
من معمولا ازاین استفاده میکنم:D

برادر عزیز متاسفانه باید بگم این لینک هم شانار شده ، من خودم از این استفاده میکنم و حدود 1 ساله که شانار نشده:D

خودشم برام خیلی جالبه که همه نسبت به پیشنهاد خواهر فریدا بی نظر تشریف دارن یعنی واقعا هیچی برای گفتن ندارین؟:hmm:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
برادر عزیز متاسفانه باید بگم این لینک هم شانار شده ، من خودم از این استفاده میکنم و حدود 1 ساله که شانار نشده:D

سلام دوست عزيز

بايد بگم كه اگه "اين" شما هم همين امروز و فردا شانار شد تعجب نكنيد! چون وقتي تو تاپيكها و نه به صورت خصوصي راجع به اين موارد صحبت ميشه نتيجه كار معمولا مشخصه. در ضمن طبق يكي از مفاد مرامنامه پرژن تولز گفتگو در باره "اين" ها در تاپيكها ممنوع تشخيص داده شده. (منظور از گفتگو همون اشاره مستقيم يا غير مستقيم به ادرس "اين" ها مي باشد. ) مواظب "اين" هاي خود بوده و براي طول عمر آنها بكوشيد!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
هی.....ها.....
36_1_33.gif
36_1_33.gif
36_1_33.gif

و لايت بدجنس باز ميگردد
36_1_21.gif

light01.jpg

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:happy: منم به حوس انداختين spoil کنم. :D

خوب گفتم که دانلود انيمه kurau رو شروع کردم. فقط چند قسمت اولشو ديدم ولی ازش خوشم اومده چون نه خيلی جدی و خشکه نه اينکه زياد کمدی يه که دلتون و بزنه، يعنی اصلاً تا اينجاا کمدی نبود، نيمه جدی که من خيلی ميپسندم.:happy:

و اما داستان کارتون:
...
[/SIZE][/FONT]

.​

سلام خواهر فريدا
چه انيمه جالبي:blink: واجب شد بفرستمش توليست.
===============================================================

سر راست و مستقيم:

کيا با درست کردن يه گروه fan sub موافقن؟ چند نفری يا تکی هر کسی انيم مورد علاقه اش رو برداره و شروع به sub زدن بکنيم و همه هم زير يه اسم کار بکنيم که به اين ترتيب تنوع و تعداد انيمه هايی که هر هفته ميآد بيرون زياد ميشه!:cool: و هر کسی هم رو اون چيزی که دوست داره کار ميکنه!;) مثلاً روزبه حتماً kanon رو بر ميداره، دنيل هم حتماً berserk! لرد سياه که دارن رو ناروتو کار ميکنن، برادر ميثم و برادر کاکاشی هم که خوب معلومه ... هر کسی يا با هم, ميتونين يه چيزی رو بر دارين (فقط اينوياشا و هانا يوری دانگو رو برای من بزارين کنار!:p ) ...

نظرتون چيه؟:rolleyes:

فيلم ‍ژاندارك رو يادتونه.وقتي فرداي روز شكست فرانسويها ژاندارك دوباره دستور حمله داد. فرمانده اصلي اعتراض كرد كه شما هم ديروز با حمله بدون خبر ژاندارك موافق بودين.يكي بهش آره.ولي الان هم با دستور ژاندارك موافقم.فرمانده گفت: چطور// :medieval: :thumbsup: اون يكي گفت :آخه من هميشه با حمله موافقم:D medieval: :thumbsup:
نتيجه:
اگه كسي دست به KENSHIN و FULL METAL ALCHIMEST بزنه ني ني گريه(اسمايلي گريه) ميكنه:D
================================================================

خواهر ساحل ! چطوري ميشه 1ذره اسمايلي :blink: :blink: گرفت:p اچه سخته زحمت 1 لينك رو بكشيد.

كسي استاد لرد سياه رو نديده؟:( نيستش:( انيمه هاي من 2 هفته هست كه پست شده اما خبري نيست.
راستي ميخواستم كه اسپول.اسپال..(اسمش رو يادم رفت:lol: :lol: ) بزنم اما :f34r: سرم شكست:medieval: كنسل شد واسه فردا شب.​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بشتابید.به پرشیانا و جناب زیر نویس رای بدهید
129fs4513052.gif

http://forum.persiantools.com/t72039.html
من که تو همون تاپيک قبليش هم به پانتی رأی داده بودم:D;)

همگی بشتابيد از بچه های تاپيک های ما هيچ کی اونجا نيست.:( همه گفتگوی آزادی هستن! :(اتحاد تاپيک انيميشن رو نشون بدين:D. زود باشين. به برادر زيرنويس و پانتی جون رأی بدين ...;)

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
شاگرد بزرگ گروه خواشن کاربر فعال شدن کوه مقدس، برادر خواشن عزيز رو تبريک ميگويد!
23_28_125.gif

:blush: :blush: , ممنون خواهر بزرگ
خجالت زده می کنید :happy:

سر راست و مستقيم:

کيا با درست کردن يه گروه fan sub موافقن؟ ...

منم موافق هستم :happy: , بلیچ رو برا من کنار بزارید
ولی خواهر , نمی شه همه ی کارها رو اینجا انجام داد ... بالاخره به یه بخ... جدا...

...
منم همیشه والپیپرام یا مال انیمه هست یا بازی :D دستت درد نکنه​

:happy: , سعی می کنم که هر وقت که والپیپر قشنگی دیدم براتون بزارم

...خودشم برام خیلی جالبه که همه نسبت به پیشنهاد خواهر فریدا بی نظر تشریف دارن یعنی واقعا هیچی برای گفتن ندارین؟:hmm:

نه اینطور نیست برادر , سرعت تاپیک خیلی زیاده کسی که یه روز مدام اینجا سر نزنه , از بحث های تاپیک خیلی عقب می مونه :happy:

amozesha

Registered User
لایک‌ها
2
چرا كسي دنبال فوتباليست ها نيست؟:(
ابنم كارتون خوبي بود

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چرا كسي دنبال فوتباليست ها نيست؟:(
ابنم كارتون خوبي بود
سلام

خوش اومدين:)
راستش دنبالش هستيم ولی تورنتشو پيدا نميکنيم:(. اگه چيزی به چشمتون خورد به ما هم خبر بدين.;)
ممنون:happy:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام ويلي جان

براي من كه مدتها ست كه اين كلمه عزيز شانار شده. تازه اين كه خوبه... دوستان باورتون ميشه براي من كلمه هاي sweet, kiss, woman!!!:blink: girl, bang, romance و تعدادي كلمه ديگه كه يادم نيست هم شانار شده؟ :( بابا شايد يكي بخواد راجع به ادبيات رومنتيك تحقيق كنه نبايد بتونه از كلمه Romance تو سرچش استفاده كنه؟ زماني يادمه مي خواستم عكسي از چارلز ديكنز پيدا كنم كه ديدم كلمه Dickense هم شاناره! اگه بخوايم كلمه اي رو به خاطر يكي دو مورد استفاده نامناسب كلا حذف كنيم پس ديگه كم كم بايد از خوردن انگور و خرما هم پرهيز كنيم! :hmm:
خوب اگه بدونید چه کلمه های بی ربطی برا من فیلتر شده , حق میدید که این کلمه ها که شما گفتی رو فیلتر کنن :blink: .
حرص ادم بعضی وقتا واقعا در می
Just_Cuz_15.gif
gaah.gif
اد.(این *** چرا پولیه
2mo5pow.gif
)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
تبریک به خواشان عزیز که کاربر فعال بخش علم و دانش شدن ، و به پرشینای عزیز و زیرنویس عزیز که کاربر افتخاری فرهنگ و هنر شدن
congratualtions.gif
(از هر 3 مورد بسی شادمان گشتیم به جان بچه مان
joytears.gif
)

ليست کتابايی که تو اون فروم در موردشون نوشته بودی رو ديدم. خيلی هم سليقه ايم.:happy:
آره ظاهرا. چون منم از کاگالی خوشم میاد :D

ولی يه لطفی کن باهاش يه تماس بگير ببين که از سريال هايی که داشت دان ميکرد، کدوم ها رو داره ادامه ميده؟ يا اينکه همه پرژه ها خوابيده؟:eek: اگه خوابيده من تا اينجايی که در اومدن و سپهر نرسيده دان کنه رو بفرستم.:) ناقسی ها رو بگو ببينم من دارم يا نه؟ ممنون:happy:
راستش به نظرم فعلا سپهر رو بی خیال شیم بیتره، چون با صحبتایی که قبلا کرده بودیم قرار بر این بود که فعلا دیگه چیزی نفرسته برام. حالا این ناقصیا رو ببینم چیکار میشه کرد. اگه شد یکی از بچه ها دانلود کنه که عالی میشه (چون همه تورنتا رو سیو کردم واسه همین قضیه) اگرم نشد که طبق معمول مزاحم تو میشیم
confused.gif

وقتی من دق الباب کردم، اون موقع هم ديگه رو ميبينيم!:lol: البته بهتره آماده باشی چون چند نفری خدمتتون ميرسيم! منبع آدرسيم رو هم با خودم ميآرم!:D خيال کردی من بين راحتی از شيرينی ميگزرم!!!:cool:
126fs4345839.gif

بابام اومده (رفته) تهران. میدم بفرسته برای هدی :cool:
2lxe53l.gif

... کيا با درست کردن يه گروه fan sub موافقن؟ ...
چیزه ...
biggrin.gif
من بلیچ بخش مکالمات Chad و Nova رو ترجمه می کنم
mail1.gif

جدای شوخی؛ فکر خوبیه ولی مسوولیتش زیاده (دست کم واسه من). منم دوست دارم مشارکت کنم اما تا حالا حرفی نزدم چون اولا اصلا تجربه این کارو ندارم، ثانیا دلم نمی خواست حرفی بزنم که بعدا نتونم عمل کنم و بدقول بشم. در هر حال اگه کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم کمک کنم
level1_don018.gif
(تیریپ بچه مثبت بازی
2mo15hx.gif
) ولی نفری یه انیمه زیاده به خدا ...
1628.gif

از اونجایی که خودم به والپیپرهای انیمیشن ها خیلی علاقه دارم , اگر دوستان اجازه بدن والپیپرهای بعضی از انیمه هایی رو که به نظرم قشنگ هستن رو براتون اینجا بزارم

عالی بود ... منم عاشق والپیپرم ... مال بلیچ که دیگه هیچ
4fvfcja.gif

کجایی؟ خوش میگدره؟ مگه قرار بود تا آخر تعطیلات پیدات نشه
مگه جای تو رو تنگ کردم بچه ز؟!!
bonk.gif

بلی :D فکر کردی
بهت میگم برگشتی :lol:
BBB
2i1d1co.gif

این روش رو جدیدا یاد گرفتم :D خیلی خوب جواب میده :lol:
اینو من خنگ یادش دادم و الان شدیدا پشیمونم
4fvgdaq_th.gif

خواهر ساحل ! چطوري ميشه 1ذره اسمايلي :blink: :blink: گرفت:p اچه سخته زحمت 1 لينك رو بكشيد.

من یه چند تا لینک دارم. می گردم پیدا که کردم بهت پی ام می زنم ;)
... پست دوبله نزن جان بچه ی دنیل.
blink2.gif
بیچاره دنی جونیور
aussie.gif
:lol:

به سلام دوست عزیز
To-yawn.gif
بسته ی تپلت رسید دستم به دنیل جونیور بگو یه نفس راحت بکشه.ببینم بچه ها گوشا شو بریدن یا هنوز گوش داره؟؟
پس خدا رحم کرد بهمون
rolleye0017.gif

من چند روز قبل عيد 25 سالم شد، پاک پير شديم رفت... از اين به بعد بايد ojii-san ( پدر جان ) صدام کنين :cool:
are ؟ ... :cowboy: البته فريدا-چان حقت بود گول بخوری، چون اگه profile مو نگاه می کردی هم signature مو ميديدی هم سنمو... ayashii :evil: ( الان ادای آدمای زرنگ و در آوردم )
پست هات خیلی با نمکن ojii-san
366379.gif
تفلدت هم مبارک
flowerysmile.gif

خودشم برام خیلی جالبه که همه نسبت به پیشنهاد خواهر فریدا بی نظر تشریف دارن یعنی واقعا هیچی برای گفتن ندارین؟:hmm:
چقدر عجله داری دوست جان
shiny.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من الان این تاپیک رو دیدم

جریان چیه؟ دنبال تورنت کارتونها میگردین؟

یعنی میخواین اشتراک گذاری کارتون داشته باشین؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من الان این تاپیک رو دیدم

جریان چیه؟ دنبال تورنت کارتونها میگردین؟

یعنی میخواین اشتراک گذاری کارتون داشته باشین؟

سلام ... خوش اومدی ...

اشتراک گذاری و پیدا کردن تورنت هم جزو اهداف این تاپیک هست ;)

اگه پست اول رو بخونی کامل دستت میاد که چی به چیه
veiledsmile2.gif

بالا